Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-08-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
  • [02] Α.Παπαρήγα: "Ψήφος υπέρ του ΚΚΕ"
  • [03] Ετοιμο το υπουργείο για τις εκλογές

  • [01] Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

    Υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ.Γιώργου Παπανδρέου συνεδριάζει στις 11 το πρωί το Εθνικό Συμβούλιο του κινήματος.

    Ο κ. Παπανδρέου, συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Αχαΐα, επισκέφθηκε χθές τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές του Νομού.

    Τη δέσμευσή του για εκπόνηση, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εκτάκτου προγράμματος ανασυγκρότησης της περιοχής, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, επισκεπτόμενος την κοινότητα Κάτω Πτέρης στην Αχαΐα, η οποία έχει πληγεί ολοκληρωτικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αιγιαλείας τον περασμένο μήνα.

    Ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και το νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως το ότι η περιοχή δεν έχει κηρυχθεί ακόμη πυρόπληκτη, ότι το ζήτημα των καταστροφών βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των καταγραφών, ότι δεν έχουν αποζημιωθεί κανονικά οι αγρότες, και ότι το κλείσιμο της Βουλής καθυστερεί την ψήφιση του απαραίτητου χρηματοδοτικού προγράμματος. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Κατσικόπουλο, δεν έχουν αρχίσει ακόμη τα δασοτεχνικά έργα και είναι μεγάλος ο κίνδυνος για πλημμύρες.

    "Ηλπιζα ότι, ένα μήνα μετά, θα είχαν μπει μπροστά οι διαδικασίες αποκατάστασης" είπε ο κ. Παπανδρέου τονίζοντας ότι το κράτος σε τέτοιου είδους κρίσεις πρέπει να είναι συνεχώς πάνω από το πρόβλημα, το οποίο δεν είναι δυνατόν να επιλυθεί με συνήθεις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

    Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι είμαστε μπροστά σε εξελισσόμενη καταστροφή καθώς οι επιπτώσεις από τις πυρκαγιές όχι μόνο στο περιβάλλον αλλά και στην αγροτική παραγωγή θα είναι μακροχρόνιες. Υπογράμμισε μάλιστα ότι είναι απαράδεκτο να μην έχει κηρυχθεί ακόμη πυρόπληκτη η περιοχή και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αντί να ασχολείται με τις πυρκαγιές ασχολιόταν με τους αγροφύλακες.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε επίσης ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τους κατοίκους της περιοχής και τόνισε ότι εδώ θα έπρεπε να βρίσκεται καθημερινά κυβερνητικό κλιμάκιο με τη δυνατότητα να παίρνει άμεσες αποφάσεις.-

    Δηλώσεις Γ.Ραγκούση

    «Εμείς θα βαδίσουμε ως τις εκλογές με αποκλειστικό γνώμονα το μονοπάτι του διαλόγου και των επιχειρημάτων, μέσα στο οποίο δεν υπάρχουν οξύνσεις, ύβρεις και πολύ περισσότερο συκοφαντίες» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, προσθέτοντας οτι «αποκλειστικός γνώμονας της πορείας μας ως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια».

    Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι αυτό αποτελεί και μέγιστη προσφορά των κομμάτων στον ελληνικό λαό ο οποίος πρέπει να αποφασίσει γνωρίζοντας την αλήθεια.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «γίνεται μια προσπάθεια από χθες η οποία ξεκίνησε από την ομιλία του κ. Καραμανλή όπου αναφέρθηκε στον πολιτικό πολιτισμό (...) και συγκεκριμένα είπε ότι όσοι υποβαθμίζουν τον δημόσιο βίο θα μας βρίσκουν απέναντί τους και το εννοώ».

    «Είμαστε υποχρεωμένοι να ρωτήσουμε: Είναι υποβάθμιση ή αναβάθμιση του δημόσιου βίου της χώρας να φέρνεις κατακαλόκαιρο νομοσχέδια, να ζητάς από τους υπουργούς σου να δηλώνουν ότι δεν είναι προεκλογικές υποσχέσεις και αυτά να μην περνούν από ψήφιση στην Βουλή σε αυτήν την κοινοβουλευτική περίοδο;

    Είναι υποβάθμιση ή αναβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου, όταν γνωρίζεις ότι αν ορίσεις εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου θα κατηγορηθείς, από τον λαό, τα ΜΜΕ και όλο το πολιτικό δυναμικό της χώρας, ότι ουσιαστικά το κάνεις για να συγκαλύψεις την μεγάλη υπόθεση των ομολόγων και εσύ γνωρίζοντας όλα αυτά, ορίζεις την 16η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία εκλογών;

    Είναι υποβάθμιση η αναβάθμιση της πολιτικής ζωής, να μαθαίνει ο ελληνικός λαός, οι πολιτικές δυνάμεις και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την ημερομηνία των εκλογών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο;

    Είναι υποβάθμιση ή αναβάθμιση της πολιτικής ζωής να επικαλείσαι ως λόγο για την διενέργεια εκλογών την ψήφιση του προϋπολογισμού, δηλαδή την πιό συμβατική σε ετήσια βάση υποχρέωση του ελληνικού κοινοβουλίου;» ανέφερε ο κ. Ραγκούσης.

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «για εμάς όλα αυτά συνιστούν υποβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου και αυτή είναι η αλήθεια, χωρίς ύβρεις, κραυγές και συκοφαντίες».

    Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έχουν μια πολιτική αλήθειας, δηλαδή μια αληθινή πολιτική και αυτή θα αναδείξουμε και είμαστε βέβαοι ότι θα υπερψηφίσει ο ελληνικός λαός».

    Απαντώντας σε ερώτηση αν «το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι ο κ. Καραμανλής θεωρεί πως οι Ελληνες δεν έχουν νοημοσύνη», ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «θεωρούμε ότι ο κ. Καραμανλής κάνει μια προσπάθεια ως απερχόμενος πρωθυπουργός να προκαταλάβει ως δήθεν ύβρεις, κραυγές και συκοφαντία την προσπάθεια που οφείλουμε να κάνουμε και εμείς και όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, μιλώντας για την αλήθεια και με όρους αλήθειας».

    Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι η δημοκρατία υπηρετείται από έναν πολιτικό πολιτισμό που έχει στο επίκεντρό του την αλήθεια και τόνισε ότι «την ίδια στιγμή που ο κ. Καραμανλής διαβεβαιώνει τον ελληνικό λαό ότι θα αντισταθεί στην υποβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου, στην πραγματικότητα, αυτές τις μέρες, πραγματοποιούνται ορισμένα πράγματα στον τόπο μας που δεν έχουν προηγούμενο και τα οποία σαφώς υποβαθμίζουν την πολιτική ζωή του τόπου».

    Απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για εκλογές από τις 2 Φεβρουαρίου και ταυτόχρονα ενστάσεις του για τις 16 Σεπτεμβρίου λόγω του πορίσματος Ζορμπά, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι οι πολιτικές εξελίξεις από τις 2 Φεβρουαρίου δικαίωσαν το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για εκλογές «δεδομένου ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει άλλο την ευθύνη της χώρας και απόδειξη γιβ αυτό είναι ότι ουσιαστικά ο κ. Καραμανλής χθές ομολόγησε ότι το μείζον πρόβλημα για το οποίο πάει σε εκλογές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει προϋπολογισμό».

    «Δεν έχω καμμία σχετική ενημέρωση» ήταν η απάντηση του κ. Ραγκούση στην ερώτηση αν ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Β Θεσσαλονίκης.

    Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση «αν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, αν θα ψηφίσει τα νομοσχέδια παροχών», ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές και θα εφαρμόσει μέχρι κεραίας το προγραμμά του το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ τις προβλέψεις των συγκεκριμένων νομοσχεδίων».

    Επίσκεψη Γ.Παπανδρέου στα Kαλάβρυτα

    "Ηρθα στις ρίζες μου για να στείλω το μήνυμα για το νέο ξεκίνημα και για να στείλουμε μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας με τους οποίους είμαστε σε κοινή πορεία το μήνυμα της νίκης και της νέας αλλαγής" είπε χθές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου από τα Καλάβρυτα όπου μίλησε στην πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ μετά την προκήρυξη των εκλογών.

    Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «σε 29 ημέρες η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και στις 17 Σεπτεμβρίου η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πιάνει αμέσως δουλειά».

    «Ζητήσαμε εκλογές από τις 2 Φεβρουαρίου γιατί οι πολιτικές της ΝΔ ήταν αδιέξοδες και ζητήσαμε εκλογές για να αλλάξει η Ελλάδα σελίδα, ενώ η ΝΔ πάει σε εκλογές για να συντάξει τον κρατικό προϋπολογισμό» είπε ο κ. Παπανδρέου προσθέτοντας ότι «τρεις προϋπολογισμούς είχε την ευκαιρία να καταθέσει και να ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία οι οποίοι άλλαζαν μετά και οδηγούσαν την οικονομία σε νέα κρίση καθώς κάθε προϋπολογισμός της δεξιάς οδηγεί σε κρίση την ελληνική οικογένεια γιατί αφαιρεί από τους πολλούς και δίνει στους λίγους και ημέτερους».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «ο λαός δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση που φεύγει» και την κατηγόρησε για τον «απαράδεκτο τρόπο που χειρίστηκε τα ταμεία», για «τη συγκάλυψη των υποκλοπών», για την «επανίδρυση του κομματικού κράτους της δεξιάς», για την «υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών», για την «καταστροφή του περιβάλλοντος» και για την «απουσία της Ελλάδας από τη διεθνή σκηνή και την Ευρωπαϊκή Ενωση».

    Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «φεύγουν κάτω από το βάρος της λαϊκής αγανάκτησης και των αδιεξόδων της πολιτικής τους και πηγαίνουν σε εκλογές εξπρές μήπως και ο λαός δεν αντιληφθεί ότι έχουμε εκλογές» και πρόσθεσε ότι «ο λαός γνωρίζει πολύ καλά και λέει ``φτάνει πια``».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η ορεινή Αχαΐα «επλήγη βάρβαρα από τις πυρκαγιές» και οι άνθρωποι όπως και σε άλλες περιοχές που επίσης επλήγησαν χρειάζονται «την ουσιαστική συμπαράσταση του κράτους» ενώ χαρακτήρισε «ανεπαρκή και αδύναμα» τα μέτρα αρωγής της κυβέρνησης. Επίσης επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση και προσωπικά στον κ. Καραμανλή για τις πυρκαγιές διότι, όπως είπε, «αντί να ασχολούνται με την πρόληψη ασχολούνταν με τα ρουσφέτια και τις μεταθέσεις και ενώ μαίνονταν οι φωτιές ασχολούνταν με τις προσλήψεις αγροφυλάκων».

    Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «δεν προχώρησε κανένα έργο στην Αχαΐα, όπως τον οδοντωτό σιδηρόδρομο και το χιονοδρομικό κέντρο το οποίο δεν ενίσχυσε αλλά και για την μη χρηματοδότηση της οδικής αρτηρίας που συνδέει την εθνική οδό με την ενδοχώρα». Επίσης σε ότι αφορά το τηλεσκόπιο Αρίσταρχος, το οποίο θα εγκαινιαστεί σε λίγες ημέρες από τον κ. Σιούφα, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «αυτή είναι η κυβέρνηση των εγκαινίων ενώ εμείς είμαστε η κυβέρνηση των έργων».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία για μείωση της χρηματοδότησης της παιδείας καθώς και για «εγκατάλειψη του ΕΣΥ», το οποίο, όπως είπε, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα εκσυγχρονίσει.

    Επίσης επέκρινε την κυβέρνηση για την «εξασφάλιση 40% μικρότερης χρηματοδότησης από το Δ' ΚΠΣ», το οποίο χαρακτήρισε «τελευταία ελπίδα των ορεινών περιοχών».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η πρότασή του κόμματος του εστιάζεται στο ότι «η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να αναπτύξει μια οικονομία που θα ανθίσει, να εξασφαλίσει δουλειά για όλους, να δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο θα είναι πρότυπο στην Ευρώπη, να εξασφαλίσει πρόσβαση στην υγεία για όλους όπως και αξιοπρεπείς συντάξεις, να προστατεύσει το περιβάλλον της και να αποκτήσει ένα πολιτικό σύστημα που θα σέβεται την αξιοπρέπεια του πολίτη».

    «Η κυβέρνηση Καραμανλή έκλεισε τον κύκλο της», είπε ο κ. Παπανδρέου και αναφερόμενος στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «γι' αυτό ο λαός θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ». Δεσμεύτηκε ότι «θα είναι πάντα παρών να παλεύει για την Ελλάδα και τους Ελληνες» και ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να αναλάβει τα ηνία της εξουσίας με ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο και όχι σκορποχώρι παροχολογιών, με ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα το επίκεντρο του οποίου είναι η δίκαιη αναδιανομή και με μια πολιτική που θα φέρει την προοπτική και το χαμόγελο στα πρόσωπα των πολιτών θα κάνει να ξανακουστεί η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο και θα αναπτύξει ένα νέο πατριωτισμό και μια νέα περηφάνια».

    Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τη συγκέντρωση «βραδιά γιορτής γιατί ανοίγει ο δρόμος της νέας ελπίδας».

    [02] Α.Παπαρήγα: "Ψήφος υπέρ του ΚΚΕ"

    Αρχίζει αύριο την προεκλογική του εκστρατεία το ΚΚΕ. Στις 12 μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα δώσει συνέντευξη Τύπου και το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Λαμπρινή.

    "Μια νέα σελίδα μπορεί και πρέπει να γραφεί στις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη", τόνισε η ΓΓ τη ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα σε δήλωσή της με την οποία ανέπτυξε τη σημασία της ψήφου στις προσεχείς εκλογές και την ανάγκη ενίσχυσης του κόμματός της, σε αντίθεση με τα δύο μεγάλα κόμματα που, όπως είπε, πρέπει να αποδυναμωθούν.

    Η κα Παπαρήγα σημείωσε ότι στις εκλογές μπορεί να γίνει "ένα ξεκίνημα για να αποτραπούν τα χειρότερα που έρχονται, να αποσπαστούν ορισμένες απολύτως αναγκαίες κατακτήσεις, να γίνει ένα νέο βήμα προς τη νίκη του λαού στην πορεία".

    Η Γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμία ευθύνη για τα ελλείματα και τα χρέη, αποκλειστικός υπεύθυνος, είπε, είναι η πλουτοκρατία και η πολιτική των κυβερνήσεων που την υπηρετούν. Οι εργαζόμενοι, πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα, δεν πρέπει να δεχθούν καμία θυσία, ούτε το επικίνδυνο σύνθημα της εθνικής ομοψυχίας απέναντι στην ταξική πολιτική, πολύ περισσότερο που γίνονται αντικείμενο υποσχέσεων πτωχοκομείου και κρατικής και επιχειρηματικής "φιλανθρωπίας".

    Η κα Παπαρήγα ανέφερε ότι η συζήτηση για τα προσχήματα που χρησιμοποιούνται για την πρόωρη προκήρυξη των εκλογών δεν έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, τριάντα χρόνια τώρα οι εκλογές, κατά κανόνα, γίνονται νωρίτερα.

    Ακόμη η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι πρέπει να υποστούν υπολογίσιμες απώλειες και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι είναι ανάγκη "απέναντι στο λαό να υπάρχει μια αδύναμη κυβέρνηση και μια αδύναμη αντιπολίτευση, ώστε να μην αισθάνονται ότι έχουν το λαό στην τσέπη".

    Αντίθετα, τόνισε, "η ψήφος υπέρ του ΚΚΕ περικλείει διπλή και τριπλή δυναμική, είναι ένα βήμα σταθερό και υπολογίσιμο για να αρχίζει να αλλάζει κάτι στη ζωή των εργαζομένων". Η ψήφος στο ΚΚΕ, πρόσθεσε, είναι χρήσιμη και γι αυτούς που έχουν και διαφωνίες με το ΚΚΕ, γνωρίζουν, όμως, τη συνέπεια, τη σταθερότητα, την πείρα και την ειλικρίνειά του.

    Επίσης, κριτήριο ψήφου, όπως τόνισε η κα Παπαρήγα αποτελεί:

    - Η καταδίκη της εικοσαετούς πολιτικής της λιτότητας, της ακρίβειας και της ανεργίας.

    - Οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας που στην ουσία μεταβάλλονται όλο και πιο πολύ σε μικρά επιδόματα.

    - Η ιδιωτικοποίηση της παιδείας, τη υγείας, των κοινωνικών υπηρεσιών και των υποδομών.

    - Η περιστολή των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών, η αυξανόμενη κρατική καταστολή και βία και η συγκρότηση νέων κρατικών και ιδιωτικών μηχανισμών βίας, εκφοβισμού και προβοκάτσιας.

    - Η εκχώρηση των κοινωνικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων.

    Κριτήριο ψήφου, είπε τέλος η κα Παπαρήγα, είναι "να προλάβουμε αυτό που έρχεται και υπάρχει στα προγράμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και έχουν δεσμευθεί να κάνουν".

    [03] Ετοιμο το υπουργείο για τις εκλογές

    Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής και ο υπουργός Εσωτερικών εξερχόμενος έκανε τις εξής δηλώσεις.

    "Σήμερα έγινε η πρώτη συνεδρίαση με εκπροσώπους απο κόμματα της Βουλής, ενώ θα ακολουθήσει και αλλη μία με τη συμμετοχή ολων των κομμάτων που πληρούν τις προυποθέσεις της σχετικής νομοθεσίας", είπε ο κ.Παυλόπουλος και πρόσθεσε: "Συζητήσαμε τρία θέματα. Πρώτον: Την προβολή των κομμάτων και των υποψηφίων κατά την προεκλογική περίοδο. Δεύτερον: Τις δαπάνες των υποψηφίων και τρίτον: Την έκτακτη εκλογική ενίσχυση των κομμάτων" είπε ο υπουργός και συνέχισε:

    "Σήμερα καταλήξαμε για το σύνολο σχεδόν των σχετικών θεμάτων. Το υπουργείο αποδεικνύεται οτι είναι απο πολύ νωρίς έτοιμο.Οι αποφάσεις εχουν υπογραφεί στην συντριπτική πλειοψηφία τους. Το υπουργείο είναι έτοιμο για να διεξαχθούν οι εκλογές με ηρεμία και νομιμότητα χωρίς κενά ή εκρεμμότητες".

    Στη συνέχεια δηλώσεις έκανε και ο υπουργός επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος. "Οι αποφάσεις για την προβολή υποψηφίων και κομμάτων απο τα ραδιοτηεοπτικά μέσα δεν διαφέρουν απο αυτές του 2004. Η διακομματική κατέληξε σε μια ειδική ρύθμιση που αφορά την εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι δραστηριότητες αρχηγών κομμάτων και συνδυασμών κομμάτων δεν εντάσσονται στην προεκλογική περίοδο και συνεπώς ο χρόνος προβολής δεν προσμετράται στον προβλεπόμενο εκλογικό χρόνο"

    Ο κ. Ρουσόπουλος επέστησε την προσοχή στους υποψήφιους να μελετήσουν σχετικές αποφάσεις προσεκτικά γιατί είναι αυστηρές και υπενθύμισε οτι οι υποψήφιοι μπορούν να εμφανίζονται μία φορά σε καθε ενά ραδιοτηλεοπτικό μέσο εθνικής εμβέλειας και δύο φορές σε τοπικής εμβέλειας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 19 August 2007 - 6:30:17 UTC