Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-08-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη "μάχη" του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ

  • [01] Στη "μάχη" του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ

    Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ (21:45, Supersport 1) τη Σεβίλλη, στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», στον πρώτο αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο Σλοβάκος Λούμπος Μίχελ, ο οποίος "σφυρίζει" για πρώτη φορά αγώνα της Ενωσης.

    Η δις κυπελλούχος UEFA είναι θεωρητικά το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, γεγονός που παραδέχθηκε -στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου- και ο προπονητής της Ένωσης Λορένσο Σέρα Φερέρ. Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός δηλώνει έτοιμος να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει η ομάδα του για πρόκριση στους ομίλους της κουρφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

    «Σίγουρα η Σεβίλη είναι το φαβορί. Όμως έχουμε κάνει καλή προετοιμασία όλες αυτές τις ημέρες. Θα αγωνιστούμε με όρεξη και επιθυμία, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Αλλά όλα αυτά θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο» υποστήριξε ο Φερέρ.

    Όταν ρωτήθηκε από Ισπανό δημοσιογράφο για τον Ριβάλντο είπε: «Η πρόκριση περνάει από όλη την ομάδα. Χρειάζεται συνοχή και φυσική κατάσταση. Ο Ριβάλντο έχει πολλή όρεξη για αυτό το παιχνίδι, αλλά τα πράγματα δεν εξαρτώνται από έναν παίκτη. Χρειάζεται συνολική δουλειά».

    Και κατέληξε λέγοντας ότι: «Το παρελθόν δεν χρησιμεύει πια. Κοιτάμε το παρόν. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν τελειώνουν όλα εδώ, υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Χρειάζεται μέγιστη αυτοσυγκέντρωση, να είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο παιχνίδι».

    Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό στην Ισπανία, ενώ καλούνται να ανατρέψουν την παράδοση, η οποία θέλει τη Σεβίλλη να αποτελεί «κακό δαίμονα» των ελληνικών ομάδων, καθώς σε έξι περιπτώσεις στο Κύπελλο UEFA το ισπανικό συγκρότημα άφησε εκτός συνέχειας τις πέντε ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος), τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι Σεβίλλη και ΑΕΚ «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» τη σεζόν 2004-05 στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA, όπου οι Ισπανοί επικράτησαν 3-2 στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», ένα αποτέλεσμα που άφησε ουσιαστικά την «Ένωση» εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 15 August 2007 - 6:30:21 UTC