Check-out What's New on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-07-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη
  • [02] Επαφές Γ.Παπανδρέου για το φορολογικό
  • [03] Περιοδεία Παπαρήγα σε εργοστάσια
  • [04] Στο "κόκκινο" πάλι ο υδράργυρος

  • [01] Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

    Επίσκεψη στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός. Θα συναντηθεί με το τριμελές προεδρείο της χώρας, τον πρόεδρο του Υπουργικού Συμβουλίου Νίκολα Σπίριτς και θα υπογράψει διμερείς συμφωνίες.Το μεσημέρι θα παραστεί στα εγκαίνια του "Κτιρίου Φιλίας Ελλάδας - Βοσνίας Ερζεγοβίνης".Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα γραφεία του Συμβουλίου Περιφερειακής Συνεργασίας και το στρατόπεδο Butmir, έδρα του ελληνικού αποσπάσματος της EUFOR.

    Τη δυνατότητα να συνεισφέρει ουσιαστικά η Ελλάδα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης για μια σύγχρονη άμιλλα των ιδεών για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης, επισήμανε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής χαιρετίζοντας χθες το διήμερο συνέδριο που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών σε συνεργασία με το Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής.

    Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την ευκαιρία της τριπλής επετείου της συμπλήρωσης 100 χρόνων απο τη γέννηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, 50 χρόνων απο την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης και 30 χρόνων απο την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών απο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

    Κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τόνισε ιδιαιτέρως τη συμβολή της χώρας μας στην περαιτέρω ενίσχυση των ευρωπαϊκών ιδεωδών, ως γενέτειρα της έννοιας της Ευρώπης και των αρχών πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε ο ενιαίος πολιτισμός της Ηπείρου μας. Πολύ περισσότερο μάλιστα - όπως τόνισε ο κ.Καραμανλής - όταν η Ευρώπη σήμερα οφείλει να πρωτοστατήσει στην προσπάθεια για την επιτυχή αντιμετώπιση μιας σειράς πολύπλοκων κρίσεων και παγκόσμιων προβλημάτων, του πολέμου και της εξαθλίωσης των επιδημιών και των περιφερειακών ανισοτήτων, της τρομοκρατίας αλλά και της κλιματικής αλλαγής, "της μεγαλύτερης πρόκλησης που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρωθυπουργός".

    Ο κ.Καραμανλής υπενθύμισε ότι σε αυτήν ακριβώς τη συμβολή της Ελλάδας αναφέρθηκε στις 28 Μαΐου 1979 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην ομιλία του μετά την υπογραφή της συνθήκης για την ένταξη της Ελλάδας στην τοτε ΕΟΚ. Σημείωσε επίσης πως αν μελετήσει κανείς τον Πλάτωνα και τον Θουκυδίδη θα διαπιστώσει οτι τα πολιτικά προβλήματα της εποχής μας στην ουσία τους παραμένουν τα ίδια με της εποχής εκείνης. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αναγνώρισε, είπε ο πρωθυπουργός, την άρρηκτη σύνδεση ανάμενα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ενός ενιαίου πολιτισμού.

    Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε το χαιρετισμό του αναφέροντας τους δύο τρόπους με τους οποίους δικαιώνεται η πολιτική: όταν καταφέρνει να δώσει λύσεις, απτές, αποτελεσματικές και μετρήσιμες στα υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους,και

    -όταν ξεπερνά το επίπεδο της διαχείρισης. Οταν τολμά τα βήματα, τις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που όχι μόνο απαντούν στις ανάγκες του σήμερα, αλλά προετοιμάζουν το αύριο. Οταν - όπως χαρακτηστικά τόνισε - η πολιτική απο τέχνη του εφικτού γίνεται η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού.

    Με την επισήμανση αυτή ο πρωθυπουργός έδειξε την ταύτιση του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τη διττή διάσταση της πολιτικής, αναφέροντας ότι με αυτή ταύτισε την προσωπική του πορεία, αλλά και την ιστορική πορεία της σύγχρονης Ελλάδας."Την ίδια στιγμή που έδινε αξιόπιστες αποτελεσματικές λύσεις σε πιεστικά προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, άνοιγε νέους φιλόδοξους δρόμους για το μέλλον", είπε.

    Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης οτι η Ενωμένη Ευρώπη χρωστά τη γέννηση, την επιβίωση, την εμπέδωση και την εξέλιξη της, σε πολιτικούς άνδρες που πίστεψαν σε αυτή τη μεγάλη ιδέα."Σε πολιτικούς, όπως κατεξοχήν υπήρξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που είχαν την διορατικότητα να διακρίνουν την ενότητα μέσα απο την πολυμορφία της ηπείρου μας. Που εργάσθηκαν για μια ένωση πρωτίστως των λαών και των αρχών: της εθνικής ανεξαρτησίας και ασφάλειας των μελών της, των δημοκρατικών ελευθεριών, την οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης και προόδου.

    Αναφερόμενος στην σημερινή συγκυρία, μια απο τις πιό κρίσιμες συνθήκες στην ιστορία του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, όπως την χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, η παρακαταθήκη εκείνων των πρωτοπόρων πολιτικών είναι περισσότερο απο ποτέ επίκαιρη, είπε.

    Ο κ.Καραμανλής τόνισε οτι η Ευρώπη βιώνει σήμερα μια συγκυρία μέσα στην οποία καλείται να επιβεβαιώσει την πολιτική, την πολιτιστική και τη θεσμική ταυτότητά της αλλά και να επιλέξει κατευθύνσεις και προσανατολισμούς. Σε αυτή την εποχή, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, οι σταθερές αρχές πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε η ευρωπαϊκή οικογένεια πρέπει να ξαναγίνουν ο κεντρικός γνώμονας της σκέψης και της δράσης μας. Ο κ.Καραμανλής χαρακτήρισε ευτυχές το γεγονός οτι η Ευρώπη εξακολουθεί να αναδεικνύει πολιτικούς με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, που τιμούν και προωθούν ακόμη περισσότερο τη σπουδαία αυτή παράδοση αναφέροντας τον πρόεδρο της ΕΕ Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον οποίο χαρακτήρισε φίλο.

    Χαιρετισμός προέδρου Ευρωπαϊκής Επιτροπής

    Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της Ευρώπης έστειλε από τους Δελφούς ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο μιλώντας κατά την έναρξη του Διήμερου Συνεδρίου με θέμα: «Το ευρωπαϊκό ιδεώδες. Πολιτιστικές καταβολές και μελλοντικές προκλήσεις», που διοργάνωσε τιμώντας τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών και το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

    O κ. Μπαρόζο εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη Διακυβερνητική Διάσκεψη, που ξεκινά αύριο, λέγοντας ότι «η πατρίδα μου η Πορτογαλία κληρονομεί από τη Γερμανία μία συμφωνία με καθήκον να τη μετατρέψει σε Συνθήκη». Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θύμισε τα λόγια του Ηράκλειτου επισημαίνοντας ότι το «Μαντείο των Δελφών δεν μας λέει τι να κάνουμε. Απλά μας δείχνει τα σημεία των καιρών. Και τα σημεία των καιρών είναι αισιόδοξα για την Ευρώπη».

    Θύμισε στο ακροατήριο τα επιτεύγματα της Ε.Ε. τις τελευταίες δεκαετίες, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ακόμη και η δημοκρατία που σήμερα θεωρούμε αυτονόητη πριν 30 ή 40 χρόνια ήταν άγνωστη στη χώρα σας όπως και στη δική μου». Παραδέχθηκε ότι μετά το «όχι» στα δημοψηφίσματα για το Ευρωσύνταγμα υπήρξε μια καθυστέρηση στην πορεία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «φυσικά και εμείς η Επιτροπή, θα θέλαμε να πάμε με γρηγορότερους ρυθμούς», αλλά οι καθυστερήσεις δεν θα πρέπει να μας γεννούν απογοήτευση.

    Ο κ. Μπαρόζο αφού μίλησε για τις κατακτήσεις της ΕΕ, θύμισε ότι πολλά από τα προβλήματα, που επιχειρεί να λύσει σήμερα η Ενωση με τη Μεταρρυθμιστική Συνθήκη τα είχε προβλέψει με τη διορατικότητά του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αρκετές δεκαετίες πριν.

    Δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την ευκαιρία που του δίνεται να μιλήσει στον "ομφαλό της γης", όπως χαρακτήρισε τους Δελφούς, και ευχαρίστησε το δήμαρχο της πόλης που τον ανακήρυξε επίτιμο δημότη. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της Διημερίδας τονίζοντας πως και η Ε.Ε. έχει αποφασίσει την ανακήρυξη του 2008 σε επίσημο έτος διαλόγου των πολιτισμών, επισημαίνοντας ότι η πολυμορφία της Ευρώπης, που υπήρξε πάντα ένα σταυροδρόμι διαφορετικών πολιτιστικών και θρησκευτικών επιρροών, είναι ένα μεγάλο της πλεονέκτημα.

    Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο υπουργός Πολιτισμού Γιώργος Βουλγαράκης, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο αντιπρόεδρός του Ιδρύματος 'Κωνσταντίνος Καραμανλής" Αχιλλέας Καραμανλής, η αντιπροέδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών πρύτανης Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ και ο Διευθυντής του Κέντρου καθηγητής Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης.

    Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Κ. Καραμανλής» πρέσβης Πέτρος Μολυβιάτης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι στη διαδρομή της Ιστορίας υπάρχουν ορισμένες επιλογές που είναι καθοριστικές για την τύχη και το μέλλον ολόκληρων λαών. Μια τέτοια επιλογή είναι η δημιουργία της Ενωμένης Ευρώπης, που άλλαξε την πορεία της Ευρώπης και τη μοίρα των ευρωπαϊκών λαών. Πρόσθεσε ακόμη ότι η Ευρώπη σήμερα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, είναι η ήπειρος της ειρήνης, της ευημερίας, της δημοκρατίας και της ασφάλειας.

    Ο διευθυντής του Κέντρου Δελφών καθηγητής Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ανέφερε ότι βρισκόμαστε σε έναν από τους μεγάλους και ανυπέρβλητους πνεύμονες του πολιτισμού της ανθρωπότητας, όπου εδώ και χιλιετίες ρίζωσε και μεγαλούργησε η ιδέα μιας παγκόσμιας κοινωνίας του πνεύματος, όπως την προσδιόρισε ο σύγχρονος αναγεννητής της Δελφικής Ιδέας, Άγγελος Σικελιανός.

    Κλείνοντας, είπε, πως το Ευρωπαικό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών είναι δυνατόν να καταστεί θεσμός που θα εκφράζει τα ιδεώδη, της πολιτιστικές αξίες, ακόμη και τους προβληματισμούς της σύγχρονης Ευρώπης.

    [02] Επαφές Γ.Παπανδρέου για το φορολογικό

    Σε συνάντηση με τους οικονομικούς και κοινωνικούς εταίρους και άλλους φορείς που διοργανώνεται από τον Τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τη Βάσω Παπανδρέου και την Επιτροπή Προγράμματος με επικεφαλής την Άννα Διαμαντοπούλου, θα μετάσχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Η συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην "Αίγλη" Ζαππείου, έχει στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τη διαμόρφωση μιας ευρείας κοινωνικής συμφωνίας για το μείζον ζήτημα της φορολογικής πολιτικής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

    Η συνάντηση είναι κλειστή και έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σ' αυτή εκπρόσωποι από τους εξής φορείς:

    ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Σώμα Ορκωτών Λογιστών, Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών, ΣΕΠΕ, Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, Πανελλήνια Συνομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Οικονομικό Επιμελητήριο, Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων, Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων, Επιτροπή για την Αναμόρφωση του Φορολογικού Συστήματος, Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας, ΟΚΕ, ΠΑΣΕΓΕΣ, Σύλλογος Εργαζομένων Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων, Χρηματιστήριο Αθηνών ΑΕ, ΣΜΕΧΑ, Ένωση Εισηγμένων Εταιριών και Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων.

    [03] Περιοδεία Παπαρήγα σε εργοστάσια

    Το εργοστάσιο «SCHNEIDER ELECTRIC» στα Οινόφυτα (55ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας, παράδρομος) θα επισκεφθεί η κ. Αλέκα Παπαρήγα στις 11.00 το πρωί.Θα συναντηθεί με τη Διεύθυνση του εργοστασίου, με το Δ.Σ του Σωματείου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

    Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΕΑΒ στο Σχηματάρι.Θα συναντηθεί με τη Διεύθυνση του εργοστασίου της ΕΑΒ και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

    Να μην ψηφίσει με κριτήριο τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ούτε μόνο κριτήριο να έχει την τετραετία της ΝΔ, ούτε μόνο κριτήριο την οκταετία του ΠΑΣΟΚ, αλλά στο στόχαστρο των κριτηρίων για την ψήφο να μπουν τα είκοσι χρόνια", κάλεσε τον ελληνικό λαό, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στον Εύδηλο Ικαρίας.

    Παράλληλα προειδοποίησε ότι "θα 'ρθουν πολύ χειρότερα τα επόμενα χρόνια".

    "Εμείς δεν είμαστε "αντινεοδημοκράτες" ή "αντιπασόκοι", έτσι απλά. Είμαστε εναντίον της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ γιατί και τα δύο κόμματα υπηρετούν την πλουτοκρατία, πρόσθεσε. "Έχει πολύ μεγάλη σημασία το γιατί είμαστε κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Γιατί κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι και άλλα κόμματα στον τόπο μας. Ο Συνασπισμός εμφανίζεται προεκλογικά, ο ΛΑΟΣ, κι αυτοί μιλάνε εναντίον του δικομματισμού", παρατήρησε.

    "Εμείς όμως", συνέχισε, "τα πράγματα τα βλέπουμε πιο ουσιαστικά και πιο βαθύτερα. Δεν μας ενδιαφέρει τι ταμπέλες έχει το κάθε κόμμα. Αυτό που μετράμε είναι το πρόγραμμά του, την πρακτική του, πολύ περισσότερο όταν κυβέρνησε ή όταν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, την πρακτική του, την στάση του και πόσο φερέγγυο είναι για τα συμφέροντα της αστικής τάξης".

    Η κα Παπαρήγα αναφέρθηκε στην περίοδο 1990-91, οπότε "το ΚΚΕ πέρασε τη μεγαλύτερη κρίση και δοκιμασία του παρά ποτέ. Βεβαίως πληγώθηκε, ανέφερε, παρόλα αυτά πέτυχε ένα από τα μεγάλα κατορθώματα ισότιμο με τα μεγάλα κατορθώματα της 90χρονης πορείας του. Μέσα σε κείνη τη λαίλαπα κατάφερε να σταθεί όρθιο".

    "Κι αυτό απόδειξε ότι το ΚΚΕ δεν ήταν ένα ξενόφερτο κόμμα όπως μας έλεγαν χρόνια, δεν ήταν ένα κόμμα τεχνητά φερμένο μέσα στην ελληνική κοινωνία, ήταν γέννημα θρέμμα του ελληνικού λαού, της εργατική τάξης δεμένο με όλη την ιστορία του λαϊκού κινήματος. Κανείς δεν μπόρεσε να το ξεριζώσει", τόνισε.

    Εξάλλου η γενική γραμματέας του ΚΚΕ επανέλαβε ότι "η παγκοσμιοποίηση που λένε στο όνομα της οποίας πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η επίθεση του καπιταλισμού. Είναι ο παγκόσμιος καπιταλισμός που έγινε πιο επικίνδυνος πιο βάρβαρος χειρότερος από ποτέ, πράγμα που δεν πρέπει να μας εκπλήσσει".

    "Το ΚΚΕ προειδοποίησε έγκαιρα για το τι θα γίνει", επισήμανε.

    Για το τι σημαίνει απελευθέρωση κίνησης κεφαλαίων, ότι θα έρθουν ιδιωτικοποιήσεις, ότι θα ανατραπούν κατακτήσεις που είχε αποσπάσει ο ελληνικός λαός με αγώνες. Προειδοποίησε για το τι σημαίνει ανατροπή κατακτήσεων στην κοινωνική ασφάλιση. Προειδοποίησε για την κοινή αγροτική πολιτική. Προειδοποίησε ότι θα πουληθούν λιμάνια, αεροδρόμια, για τον πόλεμο στα Βαλκάνια και στις γειτονικές περιοχές.

    Δεν το λέμε αυτό τυχαία. Το λέμε γιατί αποδεικνύει ένα πράγμα: ότι ο αδιάλλακτος αντίπαλος του ιμπεριαλισμού, ο αδιάλλακτος αντίπαλος της ολιγαρχίας του πλούτου της χώρας μας, ήταν και παραμένει το ΚΚΕ", κατέληξε.

    [04] Στο "κόκκινο" πάλι ο υδράργυρος

    Σε πλήρη ετοιμότητα έχει τεθεί ο κρατικός μηχανισμός ενόψει του νέου κύματος καύσωνα. Σύμφωνα με τις αναθεωρημένες προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο υδράργυρος θα φτάσει τοπικά τους 44 βαθμούς.

    Δύσκολη μέρα χαρακτηρίζεται η Τρίτη, όπου αναμένεται να καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες, αν και μέχρι και την Πέμπτη ο υδράργυρος στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου.

    Ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται σε Λάρισα, Άργος, Κόρινθο, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες και Κατερίνη.

    Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενημέρωσε όλες τις κρατικές υπηρεσίες καθώς και τους Οργανισμούς Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες. Σε εφαρμογή έχει τεθεί από χθες και το σχέδιο «Περσέας» του υπουργείου Υγείας με επιφυλακή στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ.

    Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται και πάλι η ΔΕΗ, καθώς αναμένεται κατακόρυφη αύξηση της κατανάλωσης ρεύματος, γεγονός που θα δοκιμάσει για άλλη μια φορά τα όρια αντοχής του δικτύου της Επιχείρησης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 23 July 2007 - 4:30:30 UTC