Browse through our Interesting Nodes on Academic Institutions in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-02-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τα μεσάνυχτα στη Βουλή η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας

  • [01] Τα μεσάνυχτα στη Βουλή η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας

    Ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία η συζήτηση στη Βουλή, επι της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Γ. Παπανδρέου ζήτησε τη διενέργεια εκλογών και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

    Να κάνει αποδεκτό το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για εκλογές κάλεσε τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή ο βουλευτής Ββ Αθηνών Χρ. Πρωτόπαπας, ανοίγοντας τη συζήτηση στη σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα επί της προτάσεως δυσπιστίας που κατέθεσε το κόμμα του.

    Πριν ενάμιση μήνα ο πρωθυπουργός είπε ότι όταν υποβάλλετε αιτήματα γίνονται αποδεκτά καθώς και μια παροιμία περί λαγών και φτέρης, είπε ο κ. Πρωτόπαπας καλώντας τον κ. Καραμανλή, να τηρήσει αυτά που έλεγε.

    «Εμείς του ζητάμε να κάνει αποδεκτό το αίτημά μας και εάν δεν το κάνει, ο λαγός δεν θα είμαστε εμείς, είναι σίγουρο ότι θα είναι άλλος», είπε.

    Σύμφωνα με τον κ. Πρωτόπαπα, οι εκλογές πρέπει να γίνουν για να φύγει αυτή η κυβέρνηση «που καταστρέφει τον τόπο», ενώ για το προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είπε ότι είναι έτοιμο και ότι «μέσα στις επόμενες μέρες» θα είμαστε σε θέση να συζητήσουμε το αναλυτικό-κυβερνητικό πρόγραμμά μας με την κοινωνία.

    Ξέρουμε ότι η πρόταση μας δεν θα περάσει, είπε ο κ. Πρωτόπαπας: Ξέρουμε ότι έχετε την πλειοψηφία, και βεβαίως υπάρχουν πρόσφατες περιπτώσεις, που ακόμα και όταν δεν έχετε την πλειοψηφία, ψάχνετε να βρείτε τρόπους να την αποκτήσετε, όπως έγινε στην ψηφοφορία για το άρθρο 24, σημείωσε ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ.

    Παρόλο που είναι ημέρα, φοβούμαι ότι ο κ. Πρωτόπαπας βλέπει όνειρα θερινής νυχτός, δήλωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Απόστολος Σταύρου διαδεχόμενος στο βήμα το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

    Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και ο λαός θα δώσει την απάντηση που χρειάζεται στο ΠΑΣΟΚ, είπε ο κ. Σταύρου, τονίζοντας ότι με όσα έγιναν και γίνονται από τη ΝΔ, οι πολίτες θα εκτιμήσουν τη γιγαντιαία προσπάθεια της νέας διακυβέρνησης, η οποία οδηγεί τη χώρα εμπρός.

    Σημαντικό μέρος της ομιλίας του, ο κ. Σταύρου αφιέρωσε στη θέση του για την αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος, καθώς και στα επικριτικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες.

    Ο κ. Σταύρου υπενθύμισε τον αγώνα του για την προστασία του δασικού πλούτου της χώρας και του φυσικού περιβάλλοντος, υπογραμμίζοντας ότι «σήμερα, όσο ποτέ, είναι εμφανής η αναγκαιότητα της προστασίας. Εξίσου, όμως, αναγκαίο είναι να επιλυθούν και όλα τα προβλήματα, ιδιοκτησιακά και δασικά, που έχουν σωρευθεί εξαιτίας αόριστων διατυπώσεων στις διατάξεις του ισχύοντος Συντάγματος που εξέτρεψαν αυτές από τον ουσιαστικό σκοπό για τον οποίο θεσπίσθηκαν ή τουλάχιστον, οδήγησαν σε λανθασμένες ερμηνείες και τελικά αλλοίωσαν τις προθέσεις του νομοθέτη».

    Ο ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ δήλωσε ότι ακολουθεί με πίστη και συνέπεια το νέο πολιτικό πολιτισμό που καθιερώνει στη χώρα μας η Νέα Διακυβέρνηση: «Σέβομαι απόλυτα τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και πάντοτε αποφεύγω ασεβείς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς». Πιστεύω, πρόσθεσε, ότι «ο δημοκρατικός και κοινοβουλευτικός διάλογος χρειάζεται επιχειρήματα, προτάσεις, συναίνεση και όχι έξαλλο και υβριστικό πολιτικό λόγο».

    Αναφερόμενος, δε, στα επικριτικά σχόλια που δέχεται, είπε: «Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να σπιλώσει την αυτοδημιούργητη πολιτική μου διαδρομή και τις δημοκρατικές μου ευαισθησίες». Αναρωτήθηκε εξάλλου: «Δεν συνιστά κοινοβουλευτικό ατόπημα η επιδίωξη της αντιπολίτευσης, ιδίως του ΠΑΣΟΚ, στην Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας, να καταργήσει την αρχή της πλειοψηφίας και να καθιερώσει ως κρατούσα άποψη την αρχή της μειοψηφίας; Δεν συνιστά παραβίαση βασικών κοινοβουλευτικών διαδικασιών η μη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην περαιτέρω διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος; Δεν συνιστούν προσπάθεια απαξίωσης οι συνεχείς και άδικες επιθέσεις κατά της κας Προέδρου της Βουλής, η οποία είναι πάντοτε συναινετική και άψογη κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της;».

    Ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου,κατηγορώντας τον ότι κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, σε μια κίνηση τακτικισμού και υποκύπτωντας στις εσωκομματικές πιέσεις στελεχών του.

    «Άκουσα τον κ. Πρωτόπαπα να ψελλίζει κάτι για λαγούς. Μιλάτε εσείς που γίνατε λαγοί, με την απόδραση σας από την αναθεώρηση του Συντάγματος; Ο κ. Παπανδρέου υπέκυψε στις πιέσεις στελεχών του, πιστεύοντας ότι θα αποδράσει έτσι από τον βραχνά της ενδοπασοκικής γκρίνιας. Απεγκλώβισε, ίσως, έτσι τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Λοβέρδο, εγκλωβίστηκε όμως ο ίδιος και θα παραμείνει εγκλωβισμένος για πολύ καιρό ψάχνοντας την χαμένη του αξιοπιστία του», ανέφερε ο κ. Ζαγορίτης.

    Και πρόσθεσε:

    «Ισχυρίστηκαν τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι απέκτησαν την πρωτοβουλία των πολιτικών κινήσεων. Ίσως, αλλά για αυτό μόνο το Παρασκευοσαββατοκύριακο».

    Ακόμα, ο κ. Ζαγορίτης έκανε λόγο για συσσωρευμένα προβλήματα που άφησε πίσω του το ΠΑΣΟΚ κάτι, όπως είπε, που δεν θέλει να αντιληφθεί, γιατί διαφορετικά θα είχε ζητήσει ένα συγνώμη από τον ελληνικό λαό και θα είχε κάνει την αυτοκριτική του.

    Ουδείς, ούτε εγώ, ούτε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μπορούν να εκτιμήσουν τι είχε στο μυαλό του ο κ. Γ.Παπανδρέου με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, δήλωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Εσωτερικών Αθ. Νάκος.

    «Ακόμα και ως τακτική κίνηση να τη δούμε, για να αναπνεύσει από το βρόγχο που του πέρασαν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι και για να συσπειρώσει τους οπαδούς του, είναι αποτυχημένη επιλογή, διότι δεν δυσκόλεψε σε τίποτα την κυβέρνηση»,σημείωσε ο κ. Νάκος.Στην ουσία,πρόσθεσε,ο κ. Παπανδρέου, θυσίασε για την επίπλαστη ένταση ενός τακτικισμού τριών ημερών,την πολιτική σοβαρότητα και αξιοπιστία του.«Προκειμένου για να κρύψει τις δικές του ανασφάλειες, την πολιτική γύμνια και την ιδεολογική ανεπάρκεια του κόμματός του, προσποιήθηκε αυτοπεποίθηση,που δεν πρόκειται να αποκτήσει με αυτές τις μεθόδους», είπε.

    Ο κ. Νάκος αναρωτήθηκε εάν πίστεψε κανείς ότι ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ θέλουν να γίνουν εκλογές. Μπορεί να μην κατάλαβαν ποτέ γιατί τους καταψήφισε ο λαός, όμως «ένα έμπειρο κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να μην έχει ένστικτο εκλογικής επιβίωσης», είπε.

    Σύμφωνα με τον υφυπουργό, αφού ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να συμμετάσχει στον ευρύ κοινωνικό διάλογο για τα σημαντικά θέματα της κοινωνίας «διοργανώνει ένα τριήμερο χάπενινγκ»,και,ξεχνώντας τον πολύ κόσμο «απευθύνεται στο δικό το μικρόκοσμο»,πιστεύοντας ότι, «μπορεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο, την ώρα που η χώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο».

    Ο λαός, είπε ο κ. Νάκος, δεν έχει την πολυτέλεια, ούτε την ανοχή, για να ασχολείται με τις εσωτερικές νευρώσεις ενός κόμματος,που τον οδήγησε σε πολλαπλά αδιέξοδα.

    Για αφελληνισμό της oικονομίας και εξαχρείωση της δημόσιας ζωής, κατηγόρησε την κυβέρνηση η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου.

    "Προεκλογικά, Είχατε φιλοτεχνήσει το προσωπείο σας, αλλά όλοι γνωρίζουν τώρα, το πραγματικό σας πρόσωπο - αλαζονικό, αυταρχικό και καθαρά ταξικό. Το κόμμα της μηδενικής ανοχής, έχει γίνει κόμμα συνολικής συνενοχής. Καλύπτετε διαρκώς τα πάντα, περιπτώσεις με άλλο ύφος και ήθος εξουσίας. Πού είναι οι κουμπάροι με τις χειροπέδες; Όχι μόνον είναι έξω από τη φυλακή, αλλά βρίσκονται και στην αγκαλιά σας», ανέφερε.

    Η κα Παπανδρέου υποστήριξε πως η κυβέρνηση εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και γιβ αυτό «οδηγεί το ασφαλιστικό σύστημα σκόπιμα σε χρεοκοπία και χρεώνει το ΙΚΑ, ενώ χαρίζεται στις Τράπεζες».

    «Ο ανταγωνισμός πάει από το κακό στο χειρότερο. Προωθείτε όλες τις εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας και χαίρεστε. Ξένη επένδυση είναι να έρθουν ξένα κεφάλαια, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να εισάγουν τεχνογνωσία - δεν σημαίνει να περνά η Εθνική σε ξένα χέρια, ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, το Χρηματιστήριο. Πώς θα ασκήσετε πολιτική στα Βαλκάνια, όταν το τραπεζικό σύστημα, οι επικοινωνίες, γίνουν υποκαταστήματα πολυεθνικών επιχειρήσεων; Ή θα ασκήσουν πολιτική οι πολυεθνικές και εμείς θα γίνουμε υποκαταστήματα;», ανέφερε η κα Παπανδρέου.

    «Η πρόταση δυσπιστίας που καταθέσατε, είναι στην ουσία μια κίνηση αδυναμίας. Μας ζητάτε να μείνουμε στάσιμοι, αλλά εμείς απαντάμε με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην παιδεία και την οικονομία»,ανέφερε στην ομιλία του ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας.

    Ο κος Μπέζας τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι άτεγκτη με τη φοροδιαφυγή, με αποτέλεσμα, η είσπραξη του ΦΠΑ και το σύνολο των φορολογικών εσόδων να έχει κινηθεί το 2006,πάνω απ' τους στόχους που είχε θέσει ο Προϋπολογισμός καί είπε ότι «εμφανίζουν αύξηση κατά 12%, τι στιγμή που το ονομαστικό ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 7,6%».

    «Η εκτέλεση του Προϋπολογισμού του 2006, αποτελεί το νέο ισχυρό πιστοποιητικό αξιοπιστίας της κυβέρνησης, που αποδεικνύει ότι οι στόχοι που είχαν τεθεί, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, γιατί οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν στηρίχθηκαν σε ορθές επιλογές και όχι σε υποθέσεις»,ανέφερε ο κος Μπέζας.

    Μετά τη λήξη της ομιλίας του κου Μπέζα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης διαμαρτυρήθηκε εντόνως προς το προεδρείο, για το ότι «επί μιάμιση ώρα ανεβαίνουν στο βήμα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ και δεν δίνετε στο ΠΑΣΟΚ η δυνατότητα να απαντήσει. Είναι αυτό ένα ακόμα δείγμα του αντιδημοκρατικού κατήφορου που καταγγέλλουμε, με ευθύνη και του προεδρείου».

    Άμεση υπήρξε η αντίδραση του υπουργού Οικονομικών:

    «Η αξιωματική αντιπολίτευση διαμαρτύρεται γιατί η κυβέρνηση απαντά. Είναι δυνατόν να μην πάρουν το λόγο οι υπουργοί; Κατά των υπουργών στρέφεται η πρόταση και οι υπουργοί και οι κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει τα δικαιώματα που της δίνει ο κανονισμός για να απαντήσει στην κενή περιεχομένου πρόταση δυσπιστίας», είπε ο κ. Αλογοσκούφης.

    «Ο Κανονισμός της Βουλής λέει πως οι συζητήσεις αυτές γίνονται στη βάση του λέγοντος και αντιλέγοντος - ανταπάντησε ο Χ. Καστανίδης. Δεν ξέρω αν είστε καλός υπουργός Οικονομικών, αλλά ξέρω ότι δεν είστε καλός προβοκάτορας. Εμείς είμαστε εδώ και δίνουμε τη μάχη. Θα μπορούσα να πετώ τη σκούφια μου, ακόμα κι αν δεν λέγομαι Αλογοσκούφης».

    «Δεν κάνω προσωπικές αναφορές, ούτε επιδίδομαι σε ύβρεις καίτοι διαρκώς προκαλούμαι - ανταπάντησε ο κος Αλογοσκούφης. Δεν νοούνται, ούτε οι συνεχείς διακοπές, ούτε οι οχλαγωγίες. Δεν μπορείτε να μας φιμώσετε. Κάνατε μία πρόταση δυσπιστίας, την κατέθεσε ο αρχηγός σας και έκτοτε βέβαια έγινε λαγός γιατί δεν βρίσκεται στην αίθουσα. Δεν θα μας φιμώσετε», πρόσθεσε.

    «Να είναι βέβαιος ο κος Αλογοσκούφης ότι δεν θέλουμε να φιμώσουμε κανέναν, γιατί θέλουμε να μιλάει συνεχώς για να τον κρίνει ο ελληνικός λαός», ανταπάντησε ο κος Καστανίδης.

    «Δεν είναι τυχαίο ότι για να απαντήσουν στην πρόταση μομφής του ΠΑΣΟΚ, χρειάζεται να επιστρατεύσουν όλη την κυβέρνηση. Αυτό δείχνουν την αδυναμία στην οποία βρίσκονται», υποστήριξε και η Βάσω Παπανδρέου ανεβαίνοντας στο βήμα.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΝ Φώτης Κουβέλης υπογράμμισε ότι «η υπερψήφιση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, είναι ψήφος κατά της συντηρητικής πολιτικής που προωθεί την ιδιωτικοποίηση των μεγάλων δημόσιων οργανισμών, που ανέχεται, υποθάλπτει και συντηρεί τη λειτουργία των ολιγοπωλίων και την ύπαρξη καρτέλ».

    Διευκρίνισε,όμως, ότι δεν είναι ψήφος υπέρ του δικομματισμού και τόνισε χαρακτηριστικά:

    «Η δικομματική αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν γίνεται επί της ουσίας, αλλά σε μια προσπάθεια να τροφοδοτήσει τις εντάσεις. Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πει στον ελληνικό λαό αν θέλει την ρηγμάτωση της εκπαίδευσης που προωθεί η ΝΔ. Αυτό είναι το ζήτημα. Και η αποχώρηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν απαντάει σε αυτό και ούτε αν εντάσσεται στα ψευδεπίγραφα διλήμματα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ Κουβέλης.

    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Πετσάλνικος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "είναι προσωπικά υπεύθυνος και υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό για την αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του που αποδείχτηκαν απατηλά όνειρα".

    Ο κ. Πετσάλνικος δήλωσε ότι "είναι κρίμα να φτάνετε στην μετατροπή της κυβέρνησης σας σε μια «απέραντη κουμπαριά». Είναι υπεύθυνος και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση και η υπουργός Παιδείας για όσα συμβαίνουν στην παιδεία. Είναι δυνατό να βολεύεστε πίσω από τον ισχυρισμό ότι φταίνε οι συνδικαλιστές και οι φοιτητές και να περιορίζεστε σε αυταρχικές δηλώσεις;». Και πρόσθεσε:

    «Πού είναι η κυβέρνηση; Είναι εικόνα αυτή; Τρεις υφυπουργοί είναι εδώ στη Βουλή όταν ελέγχεται συνεχώς το σύνολο της κυβέρνησης. Πού είστε να απαντήσετε σε όλα αυτά που είστε υπόλογοι;»

    Στη συνέχεια, ο κ. Πετσάλνικος έκανε λόγο για πρωτοφανή χειρισμό στο κορυφαίο ζήτημα της αναθεώρησης,«με αντίληψη αυταρχισμού και κουτοπονηριάς στην προσπάθεια της να εκθέσει το ΠΑΣΟΚ».

    «Αποκαλύφθηκε, όμως, το πραγματικό σας πρόσωπο με όσα συνέβησαν με τα δάση και με την απροκάλυπτη προσπάθεια αλλοίωσης της ψηφοφορίας. Είναι ντροπή. Δεν φταίνε ο κ. Τραγάκης και ο κ. Σταύτου γιατί σε εντεταλμένη υπηρεσία βρίσκονταν για να περάσει πάση θυσία την άποψη της κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Πετσάλνικος και κατέληξε λέγοντας:

    «Ο ελληνικός λαός δεν ξεγελιέται και δεν σας εμπιστεύεται. Είναι ώρα να αποφασίσει για μια άλλη κυβέρνηση θετική και δίκαιη για τη κοινωνία».

    Τα όσα είπε ο Πετσάλνικος για απουσία υπουργών, σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Μαγγίνας λέγοντας χαρακτηριστικά:

    «Ο πρωθυπουργός και χθες και σήμερα βρίσκεται στο κοινοβούλιο και ακούει τις ομιλίες όλων των συναδέλφων. Αντί να κάνετε παρατηρήσεις συμβουλέψτε τον αρχηγό σας να έρχεται στη Βουλή».

    «Ο κ. Παπανδρέου δεν θα δεχόταν υποδείξεις από τον κ. Μαγγίνα. Η στάση, η δική σας, σε ότι αφορά τους κορυφαίους θεσμούς είναι αυτή που προσβάλει. Δεν θα μας δώσετε εσείς μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς εσείς που τους εξευτελίζετε τους θεσμούς»,αντέτεινε ο κ Πετσάλνικος.

    Γκάλοπ για την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ

    Σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα της ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ για την "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" το 43,8% των ερωτηθέντων θεωρεί δικαιολογημένη την κίνηση του κ.Παπανδρέου να καταθέσει πρόταση μομφής, να ζητήσει πρόωρες εκλογές και να αποχωρήσει από τη συζήτηση για την αναθεώρηση του συντάγματος. Το 38,1% διαφωνεί και το 18,1% δεν παίρνει θέση.

    Ωστόσο, το 49,3% ζητά από τον πρωθυπουργό να μην αποδεχθεί την προσφυγή σε πρόωρες κάλπες, το 37,4% να την αποδεχθεί, ενώ δεν παίρνει θέση το 13,3%. Παράλληλα, το 42,8% εκτιμά ότι η κίνηση αυτή του κ.Παπανδρέου ενισχύει την ηγετική του θέση στο ΠΑΣΟΚ, και το 27,5% ότι την αποδυναμώνει.

    Τέλος, το 45,7% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές για την παιδεία, ενώ το 39,2% εκτιμά ότι αυτές πρέπει να γίνουν μετά τις εκλογές.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 4 February 2007 - 13:30:11 UTC