Browse through our Interesting Nodes on Health & Medicine in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-11-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΠΑΣΟΚ: «Ωφελούνται οι έχοντες και κατέχοντες»
  • [02] «Οι συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό»
  • [03] Αρχισαν οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

  • [01] ΠΑΣΟΚ: «Ωφελούνται οι έχοντες και κατέχοντες»

    "Κουρελόχαρτο" χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2007 η Βάσω Παπανδρέου, υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, επισημαίνοντας ότι "είναι στον αέρα και δεν πρόκειται να υλοποιηθεί, όπως και οι προηγούμενοι".

    Με το νέο προϋπολογισμό, όπως είπε, επιβαρύνονται οι φορολογούμενοι, μειώνονται οι δαπάνες για μισθωτούς και συνταξιούχους για την παιδεία και την υγεία, ωφελούνται οι "έχοντες και κατέχοντες", ενώ μέσα από αυτόν "γίνεται σαφής η ταξική πολιτική της ΝΔ".

    Η κα Παπανδρέου τόνισε ότι για το 2007 προβλέπονται επιπλέον 3,2 δισ. ευρώ από φόρους, ενώ οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι μικρομεσαίοι θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος από αυτούς. Παρά την πολυδιαφημιζόμενη εκστρατεία για μείωση της φορολογίας, οι αριθμοί του προϋπολογισμού μαρτυρούν την μεγαλύτερη φοροεπιβάρυνση, πρόσθεσε.

    Οπως ανέφερε η κ. Παπανδρέου, οι άμεσοι φόροι για τα φυσικά πρόσωπα αυξάνονται κατά 6,8% ή 620 εκατ. ευρώ παραπάνω από το 2006, παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για τη μείωση των συντελεστών φορολόγησης των φυσικών προσώπων, ενώ οι φόροι στα νομικά πρόσωπα αυξάνονται κατά 2,7% ή μόλις κατά 120 εκατ. ευρώ, η οποία οφείλεται κυρίως στην αύξηση των προκαταβολών φόρου.

    Η κυβέρνηση, είπε η κα Παπανδρέου, υποστηρίζει ότι 3,2 εκατ. πολιτών δεν θα κληθούν να πληρώσουν φόρο, αποκρύπτει όμως ότι μόνο με μία αύξηση του ΦΠΑ κατά μία μονάδα το 2005, που εξακολουθεί να βαρύνει τους φορολογούμενους το 2006 και το 2007, το φορολογικό βάρος ετησίως είναι τουλάχιστον 120 ευρώ για κάθε φορολογούμενο. Αν στο ποσοστό αυτό προστεθούν και άλλες επιβαρύνσεις (φόροι στα καύσιμα, κινητά τηλέφωνα, τσιγάρα κ.ά.), τότε το φορολογικό βάρος διπλασιάζεται.

    Επικριτική ήταν η κ.Παπανδρέου επίσης για το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιτρέπει τη διανομή των αφορολόγητων αποθεματικών των επιχειρήσεων στους μετόχους, με φορολόγηση 6% για τις επιχειρήσεις που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και 12% για τις μη εισηγμένες. Οπως επεσήμανε, η κυβέρνηση αντί να να φορολογήσει τα αποθεματικά των επιχειρήσεων που δεν επενδύθηκαν και διανέμονται στους μετόχους με τον κανονικό συντελεστή 25%, ο οποίος είναι μικρότερος απ' ό,τι ο συντελεστής για τα εισοδήματα των φυσικών προσώπων, χαρίζει εκατομμύρια ευρώ στους έχοντες και κατέχοντες.

    Αναφερόμενος στο θέμα των συμβασιούχων, ο συντονιστής της Κ.Ο. Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, σχολίασε δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου να αναλάβουν οι ΟΤΑ να πληρώσουν τους συμβασιούχους, επισημαίνοντας ότι στον προϋπολογισμό του 2007 οι δαπάνες από εθνικούς πόρους για τη Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση όχι μόνο δεν αυξάνονται, αλλά μειώνονται κατά 8,5% (-120 εκατ. ευρώ).

    Για το ίδιο θέμα η κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει ειδική τροπολογία όσον αφορά τα δεδουλευμένα των συμβασιούχων και πρόταση σχεδίου νόμου για την επίλυση του θέματος των συμβασιούχων. Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Οπως είπε, τα χρήματα που έχει χάσει ο προϋπολογισμός τα τελευταία χρόνια, θα μπορούσαν να διατεθούν για αυξήσεις σε αυξήσεις για τους εκπαιδευτικούς, τους αστυνομικούς κ.ά.

    Οσον αφορά στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ο κ. Ευθυμίου επεσήμανε ότι για τρίτη συνεχή χρονιά, στους προϋπολογισμούς της ΝΔ οι δημόσιες επενδύσεις ως ποσοστό ΑΕΠ παραμένουν στο 4,2% σε επίπεδο χαμηλότερο από αυτό του 1997. Είπε ακόμα ότι η απώλεια κοινοτικών πόρων από το Γ' και το Δ' ΚΠΣ είναι αναμενόμενη, "δεν γνωρίζουμε όμως την έκταση της απώλειας".

    Στη δρομολόγηση, από την πλευρά της κυβέρνησης, της φορολόγησης των αποθεματικών των τραπεζών με ευνοϊκούς όρους, για να κλείσει τις τρύπες των ελλειμμάτων και εσόδων της κατά 220 εκατ. ευρώ, αναφέρθηκε ο Εισηγητής του ΚΤΕ Οικονομίας & Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης. Οπως ανέφερε, σήμερα ψηφίζεται ειδική ρύθμιση για την φορολόγηση των αποθεματικών των τραπεζών, που θα έχει ως αποτέλεσμα "πάνω από 200 εκατ. ευρώ φόροι να γίνουν χάρισμα στους τραπεζίτες".

    Επαφές Γ. Παπανδρέου

    Σειρά επαφών είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, στα κεντρικά γραφεία του κινήματος. Στη 1.00 μμ, συναντήθηκε με τον νέο διευθυντή της Ύπατης Αρμοστείας Προσφύγων, Γιώργο Τσαρμπόπουλο. Στις 3.15 μμ, είχε συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του κυπριακού κόμματος ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν και στις 4.00 μμ, με τον πρωθυπουργό των προσωρινών θεσμών της Αυτοδιοίκησης του Κοσσυφοπεδίου, Agim Ceku.

    Συνάντηση Παπανδρέου - Κάρογιαν

    Η έκθεση προόδου της Τουρκίας με την ΕΕ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Κάρογιαν.

    «Είναι ανάγκη η Τουρκία να συμμορφωθεί με τις προϋποθέσεις και τις υποχρεώσεις της προς την ΕΕ και βεβαίως και προς το κράτος - μέλος που είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. Είναι απαραίτητο και πιστεύω ότι θα υπάρξει η απαραίτητη αξιολόγηση αυτής της πορείας και στο Συμβούλιο Κορυφής που θα γίνει τον Δεκέμβριο», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

    Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι «συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας να τηρηθούν όλοι οι όροι που πρέπει να τηρηθούν για την Κυπριακή Δημοκρατία εκ μέρους της Τουρκίας».

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θύμισε ότι σήμερα "είναι μια θλιβερή μέρα, είναι η επέτειος της ανακήρυξης του ψευδοκράτους από την Τουρκία". "Η μέρα αυτή μας θυμίζει ότι το Κυπριακό είναι πρόβλημα κατοχής και κατοχικών στρατευμάτων. Και σήμερα στην ΕΕ δεν μπορεί να υπάρχουν στρατεύματα κατοχής», πρόσθεσε.

    Απευθυνόμενος στον κ. Κάρογιαν,ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως "θα δώσουμε τον αγώνα μας μαζί με τον Κυπριακό λαό, μαζί με σας, για την δίκαιη επίλυση του Κυπριακού. Στις επόμενες μέρες, στις μάχες αυτές, θα κάνω ο,τι μπορώ να κάνω και είναι πάντα στην διάθεσή σας».

    Ο Μάριος Κάρογιαν χαρακτήρισε εγκάρδια, φιλική και ουσιαστική τη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε ότι "άκουσα τις απόψεις του φίλου Γιώργου, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό, όσο και σε σχέση με τις προσπάθειες που καταβάλλονται στην ΕΕ για να εκπληρώσει, επιτέλους, η Τουρκία τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που ανέλαβε έναντι της ΕΕ, όταν άρχιζε τις ενταξιακές της διαπραγματεύσεις».

    Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου "όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα, έχει πει ότι θα ενισχύσει τις γενικότερες προσπάθειες προς την κατεύθυνση επηρεασμού εκείνων των κέντρων αποφάσεων, που εκ των πραγμάτων καθορίζουν και την πορεία αξιολόγησης της Τουρκίας, έτσι που να αισθανθεί η γείτων και αυτούς τους μοχλούς πίεσης, ότι θα πρέπει επιτέλους να συμπεριφερθεί και να λειτουργήσει ως ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος και ταυτόχρονα να μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις υποχρεώσεις».

    Ο Μάριος Καρογιάν ανέφερε επίσης ότι με τον κ. Παπανδρέου υπήρξε ταύτιση απόψεων και θέσεων σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς και τις επιδιώξεις της κυπριακής κυβέρνησης και τον ευχαρίστησε, γιατί «πολλές είναι οι φορές που ο κ. Παπανδρέου κινήθηκε και στο παρασκήνιο αλλά και στο προσκήνιο ενισχυτικά προς τις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και τους χειρισμούς του προέδρου Παπαδόπουλου».

    Ο κύπριος πολιτικός αρχηγός ευχήθηκε στον κ. Παπανδρέου κάθε επιτυχία και να συνεχίσει το δημιουργικό έργο το οποίο κάνει και πρόσθεσε πως σε ό,τι αφορά το ΔΗΚΟ «θα είναι πάντα αρωγός στις ευρύτερες προσπάθειες του Ελληνισμού για την επίτευξη των εθνικών στόχων και επιδιώξεων τόσο της Ελλάδος όσο και της Κυπριακής Δημοκρατίας».

    Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχάρη τον κ. Καρογιάν για την εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου του ΔΗΚΟ και τόνισε ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στο επίπεδο των δύο κομμάτων», ενώ σημείωσε τη στενή συνεργασία που υπάρχει με τον πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο και τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργο Λιλλήκα.

    Ο Μάριος Καρογιάν ανέφερε ότι στην συνάντηση εκτός του Κυπριακού ανταλλάχθηκαν σκέψεις για την διεύρυνση και ενίσχυση των σχέσεων ΠΑΣΟΚ-ΔΗΚΟ.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με το Διευθυντή της Υπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, Γιώργο Τσαρμπόπουλο και τον πρωθυπουργό των προσωρινών θεσμών Αυτοδιοίκησης του Κοσόβου Ατζίμ Τσέκου.

    [02] «Οι συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό»

    Κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ μεγαλώνει η εκτίμηση του επιβατικού κοινού για το επίπεδο της εξυπηρέτησης από τις δημόσιες συγκοινωνίες. Αυτό προκύπτει από έρευνα που έκανε η εταιρία Marc ΑΕ, για λογαριασμό του ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής) και παρουσιάστηκε στη διάρκεια συνέντευξης στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εφαρμογή του Συγκοινωνιακού Χάρτη της Αθήνας.

    Σύμφωνα με την έρευνα, το 31% των κατοίκων του Λεκανοπεδίου χρησιμοποιεί καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ), το 21% περίπου 2-3 φορές την εβδομάδα, το 10% από 1 έως 5 φορές το μήνα, ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό 37,7% που είτε τα χρησιμοποιεί σπάνια, είτε καθόλου. Σε ό,τι αφορά τα μέσα που χρησιμοποιεί το κοινό, το λεωφορείο καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος καθώς προτιμάται από το 35,5%, αν και σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή έρευνα, έχει χάσει ένα 4,8% της επιβατικής κίνησης, το οποίο έχει μετακινηθεί προς τον ΗΣΑΠ, που έρχεται τρίτος στις προτιμήσεις με 18,9%, έναντι 14,8% το 2005. Το μετρό εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 29,3% διατηρώντας τα περυσινά ποσοστά. Αυξητική τάση σε σχέση με πέρυσι έχουν τα τρόλεϊ με 11,5%, το τραμ με 3,6%, ενώ μικρή υποχώρηση παρουσιάζει ο προαστιακός, που καταλαμβάνει το 1,3% από το σύνολο της επιβατικής κίνησης.

    Από την έρευνα προκύπτει επίσης ότι 8 στους 10 πολίτες (81,3%) κρίνουν θετικά το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν σήμερα τα ΜΜΜ, ενώ 7 στους 10 πιστεύουν ότι η συνολικότερη κατάσταση των ΜΜΜ βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια. Ένα άλλο στοιχείο της έρευνας είναι ότι τα ΜΜΜ χρησιμοποιούν το 62,7% των νέων μέχρι 24 ετών, το 38,6% των γυναικών και το 35,9% των ανδρών.

    Μιλώντας στη διάρκεια της συνέντευξης ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης, τόνισε ότι κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 οι δημόσιες συγκοινωνίες απέκτησαν μεγαλύτερη εμπειρία και δόθηκε η ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει τα ΜΜΜ, τα οποία συνεχώς εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο αξιόπιστα, ασφαλή και προσιτά στον πολίτη. Πρόσθεσε ότι πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και η αντίληψη των πολιτών και να αποβάλουν την προκατάληψη ότι το ΙΧ είναι το βασικό μέσο μεταφοράς μέσα στην πόλη. Ο κ. Λιάπης χαρακτήρισε επιτυχημένο το μέτρο των λεωφορειολωρίδων, σημειώνοντας ότι η αστυνόμευση είναι πλέον επιτυχής.

    Ο υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι στο στάδιο της δημοπράτησης η υπογειοποίηση του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου από το Φάληρο μέχρι τον Πειραιά. Θα κατασκευαστεί άλλος ένας νέος σταθμός στο εργοστάσιο του Κεράνη, ενώ οι επίγειες γραμμές που χρησιμοποιεί σήμερα ο ΗΣΑΠ, στο συγκεκριμένο τμήμα, περίπου 2,5 χιλιομέτρων, θα δοθούν προς χρήση στο τραμ, το οποίο θα επεκταθεί προς τον Πειραιά, με τη σύμφωνη γνώμη και της απελθούσης και της νέας δημοτικής αρχής της πόλης.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τόσο ο υπουργός Μεταφορών, όσο και ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ κ. Σίμος Σιμόπουλος, δήλωσαν:

    - Δεν πρόκειται να γίνουν αυξήσεις στα εισιτήρια ολόκληρο το 2007. Οι συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό και πολιτική του υπουργείου είναι «φθηνές μετακινήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λιάπης.

    - Είναι δύσκολο να ληφθούν μέτρα περιορισμού των ΙΧ στην πόλη, γιατί είναι θέμα που αφορά πολλά υπουργεία και οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες.

    - Η επέκταση του ΗΣΑΠ προς τον Άγιο Στέφανο, θα αργήσει γιατί ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μελέτη σκοπιμότητας του έργου.

    - Ο ΟΑΣΑ βελτίωσε κάπως τα οικονομικά του, αν και συνεχίζει να παρουσιάζει ελλείμματα. Το έλλειμμα ήταν κατά 8% μικρότερο από αυτό που προέβλεπε το υπουργείο Οικονομίας.

    - Τα εισιτήρια και τα άλλα έσοδα του ΟΑΣΑ καλύπτουν σήμερα το 43% των λειτουργικών του δαπανών και στόχος είναι σύντομα το ποσοστό αυτό να φτάσει το 50%.

    [03] Αρχισαν οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

    Ανοιξαν το πρωί οι πύλες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην οδό Πατησίων, για τον τριήμερο εορτασμό της 33ης επετείου απο την εξέγερση του 1973.

    Δεκάδες Αθηναίοι κάθε ηλικίας και κυρίως νέοι πέρασαν τις πύλες του ιδρύματος, και απέτισαν φόρο τιμής στο μνημείο του Πολυτεχνείου.

    Συγχρόνως, η Πανεπιστημιακή Κοινότητα επαγρυπνεί και από σήμερα έχει τεθεί σε ετοιμότητα, προκειμένου να περιφρουρήσει τόσο το ίδρυμα, όσο και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά το τριήμερο, με κορύφωση την πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, την Παρασκευή το μεσημέρι, 17 Νοεμβρίου.

    Φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να περιφρουρούν όλα τα ιδρύματα και τις σχολές που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σε διαρκή συνεδρίαση θα βρίσκεται η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου, αλλά και η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών

    Όπως είπε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου κ. Μουντζούρης η σύγκλητος θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση και ολόκληρη η πολυτεχνειακή κοινότητα, δηλαδή φοιτητές, εργαζόμενοι και καθηγητές, θα περιφρουρούν το ίδρυμα καθ' όλη τη διάρκεια του τριήμερου εορτασμού, ενώ φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι θα περιφρουρούν και τις υπόλοιπες σχολές του κέντρου, όπως η Νομική, το Χημείο κ.λπ..

    Θ.Ρουσόπουλος: Επέτειος ενότητας

    Πρόκειται για μια επέτειο «ενότητας, περισυλλογής και γιορτής της Δημοκρατίας, που πρέπει όλοι να προασπίσουμε, ώστε αυτή η γιορτή να μην μετατραπεί σε πανηγύρι ολίγων ταραχοποιών» δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος. «Θα ήθελα με την ευκαιρία να εκφράσω την ευχή, να μετάσχουμε όλοι - είτε με τη σκέψη, είτε με την παρουσία - σ' αυτή την επέτειο της Δημοκρατίας», πρόσθεσε, ενώ παρέπεμψε στη χθεσινή δήλωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, πως «η ΕΛΑΣ μεριμνά για τον ειρηνικό τρόπο πραγματοποίησης των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου» όταν ρωτήθηκε σχετικώς.

    Αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια, ο εκπρόσωπος απέρριψε τη δημοσιογραφική παρατήρηση περί «προϊούσας αποδιοργάνωσης» της Αστυνομίας και παρατήρησε ότι «η αντιμετώπιση των περιστατικών γίνεται ολοένα και πιο επιτυχώς».

    «Υπάρχει μια σειρά περιστατικών, όπου η Αστυνομία παρενέβη με επιδεξιότητα, λεπτότητα και αποτελεσματικότητα. Εξ άλλου, πολλές φορές περιμένουμε από τους αστυνομικούς να είναι υπεράνθρωποι», τόνισε.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 15 November 2006 - 15:30:30 UTC