Read the UN Universal Declaration of Human Rights (10 December 1948) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-08-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συναντήσεις Καραμανλή με κοινωνικούς φορείς ενόψει της ΔΕΘ
  • [02] Παπανδρέου: Εγκατάλειψη των Ολυμπιακών έργων
  • [03] «Το 80% του Δ΄ ΚΠΣ στην Περιφέρεια»
  • [04] Διευρυμένη σύνοδος για τον Λίβανο
  • [05] Η Ελλάδα στους «8» του Μουντομπάσκετ

  • [01] Συναντήσεις Καραμανλή με κοινωνικούς φορείς ενόψει της ΔΕΘ

    Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων ενόψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης θα έχει αυτή την εβδομάδα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Το πρόγραμμα των συναντήσεων που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος και στις οποίες θα συμμετέχουν και οι αρμόδιοι υπουργοί,έχει ως εξής:

    Σήμερα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την ηγεσία της ΓΣΕΕ. Στη συνάντηση θα παρίστανται ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης, ο υπουργός Ανάπτυξης Δημ. Σιούφας και ο Υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης. Στη συνέχεια, ο κ. Καραμανλής θα συναντηθεί με την ηγεσία του ΣΕΒ, παρουσία των υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης.

    Την Τετάρτη το πρωί ο Κ. Καραμανλής θα συναντηθεί με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και αργότερα με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Και στις δύο συναντήσεις θα μετέχουν οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης.

    Την Πέμπτη το πρωί θα πραγματοποιηθούν διαδοχικές συναντήσεις του Κώστα Καραμανλή με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΕΣΕΒΕ), με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και με την Εθνική Συνομοσπονδία Εθνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Στις συναντήσεις αυτές θα παρίστανται, επίσης, οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης.

    Την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, το πρωί ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την ΑΔΕΔΥ, παρουσία των υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Εσωτερικών. Αργότερα ο κ. Καραμανλής θα συναντηθεί με την ΠΑΣΕΓΕΣ, παρουσία των υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης.

    Συνεργασία του πρωθυπουργού με την υπουργό Εξωτερικών

    Συνεργασία με την υπουργό των Εξωτερικών κα Ντόρα Μπακογιάννη είχε το Σάββατοι στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

    Η κα Μπακογιάννη ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τις αποφάσεις του έκτακτου Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, σχετικά με την αποστολή ειρηνευτικής δύναμης στο Λίβανο, για το ταξίδι της στη Μέση Ανατολή, ενώ συζήτησαν και θέματα ενόψει της ΔΕΘ, αλλά και της επίσκεψης του Προέδρου Πούτιν στις 4 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

    Η Υπουργός των Εξωτερικών δήλωσε σχετικά με την αποστολή της ειρηνευτικής δύναμης ότι το μήνυμα που έστειλε η ΕΕ είναι σαφές, καθώς πήρε την απόφαση να στείλει τη δύναμη, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ. Είναι μια δύναμη που μπορεί να δώσει το αίσθημα ασφάλειας και στον ισραηλινό και στο λιβανέζικο λαό, είπε η κα Μπακογιάννη.

    Πάντως, υπογράμμισε ότι τα πράγματα στη Μέση Ανατολή είναι δύσκολα. Η κα Μπακογιάννη, που έχει ζήτησει να ενημερώσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων, απέκλεισε το ενδεχόμενο να αυξηθεί η ελληνική συμμετοχή στη διεθνή δύναμη, αλλά τόνισε ότι η ελληνική ναυτική δύναμη μαζί με τη γερμανική και τη δανέζικη θα αποτελέσουν το μοχλό για να αρθεί ο ναυτικός αποκλεισμός του Λιβάνου. Το είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός του Λιβάνου κ. Σινιόρα και το μετέφερα και στους Ευρωπαίους ομολόγους μου, είπε χαρακτηριστικά η Υπουργός των Εξωτερικών και σημείωσε πως μαζί με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις αναμένεται να αναπτυχθούν και δυνάμεις από μουσουλμανικές χώρες.

    Η Υπουργός των Εξωτερικών σημείωσε πως ο ρόλος της ελληνικής παρουσίας είναι σημαντικός, παρά το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλο αριθμό, όπως έχουν η Γαλλία, η Ιταλία ή η Ισπανία.

    Η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε, εξ άλλου, σημαντικό γεγονός την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στις 4 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, κατά την οποία (σε τριμερή συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Γκεόργκι Παρβάνωφ) θα συζητηθεί κυρίως το θέμα της προώθησης της κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης.

    Απαντώντας σε ερώτηση αν θα προχωρήσει το έργο το οποίο χρονίζει, η κα Μπακογιάννη είπε ότι "όλα θα πάνε καλά" και επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ενεργειακό κόμβο, μετά και τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει από το Υπουργείο Ανάπτυξης, υπογραμμίζοντας και τη σημασία που έχει η εξέλιξη αυτή στην εξωτερική πολιτική.

    Σε άλλη ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου, στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, η κα Μπακογιάννη είπε ότι "ήταν συμπαθές το σχόλιο του κ. Πάγκαλου".

    [02] Παπανδρέου: Εγκατάλειψη των Ολυμπιακών έργων

    "Πριν από δυο χρόνια ένα κοριτσάκι έπαιρνε στα χέρια του τη σπίθα της Ολυμπιακής Φλόγας που συμβόλιζε το όραμα μιας νέας Ελλάδας δυνατής και δυναμικής. Σήμερα, με την κυβέρνηση της ΝΔ, αυτή η φλόγα του οράματος αργοπεθαίνει, σβήνει", εκτίμησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη συνάντηση που είχε χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού Αττικής στους δήμους των οποίων υπάρχουν Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

    "Αυτή η φλόγα είναι στα χέρια μιας κυβέρνησης, που οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, τα στελέχη μας, μου επιβεβαιώνουν την εικόνα που έχει και ο ελληνικός λαός: κυβέρνηση της εγκατάλειψης, της απαξίωσης, του κοινού μας πλούτου, των χαμένων ευκαιριών και της εμπορευματοποίησης αυτού του χώρου", είπε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση για μηδαμινή συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και για μηδαμινή συμμετοχή των πολιτών της Αττικής στο μέλλον του μεγάλου κεφαλαίου των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

    "Αυτός ο χώρος είναι η απόδειξη ότι ο Ελληνας μπορεί, ότι η Ελλάδα μπορεί. Είναι η κυβέρνηση που δεν μπορεί. Εμείς παλεύουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε ότι η Ελλάδα και οι Ελληνες μπορούν, ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα και όλοι μαζί αυτό θα πετύχουμε", ανέφερε τέλος ο κ. Παπανδρέου.

    Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Θ. Ρουσόπουλου

    Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ο κύριος Παπανδρέου φαίνεται πως ξεχνά ότι είναι επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, το οποίο, ως Κυβέρνηση καθ` όλη την ολυμπιακή προετοιμασία ως το Μάρτιο του 2004, είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την τεράστια διόγκωση του προϋπολογισμού, την πολύ σοβαρή καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων και την πλήρη απουσία προγραμματισμού για την μεταολυμπιακή αξιοποίηση.

    Φαίνεται πως ξεχνά ότι, για να «μπορέσει η Ελλάδα», για να «μπορέσουν οι Έλληνες», χρειάστηκε να προηγηθεί η σαφής εντολή της 7ης Μαρτίου του 2004.

    Σε κάθε περίπτωση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε όσα λέει και για τις αντιπολιτευτικές του επιλογές, παίρνει απαντήσεις καθημερινά, όχι μόνο από τους πολίτες συνολικά, αλλά, πλέον και ειδικότερα, από τα στελέχη του κόμματός του».

    Απάντηση του εκπροσώπου Tύπου του ΠΑΣΟΚ στον Θ. Ρουσόπουλο

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, σχετικά με την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Θεόδ. Ρουσόπουλου, στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    Ο κ. Ρουσόπουλος φαίνεται να ξεχνά ότι κυβέρνηση στη χώρα ήδη για δυόμισι χρόνια τώρα είναι η Ν.Δ.

    Για την απαξίωση της Ολυμπιακής κληρονομιάς, για την τραγική εγκατάλειψη των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και για την επικείμενη εμπορευματοποίησή τους, την ευθύνη έχει αποκλειστικά η κυβέρνηση της Ν.Δ.

    Όλα τα άλλα εμπίπτουν στη γνωστή γραμμή της Ν.Δ., ότι για όλα φταίει κάποιος άλλος και σε κάθε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ.

    [03] «Το 80% του Δ΄ ΚΠΣ στην Περιφέρεια»

    Μερίδιο 80% του Δ΄ ΚΠΣ θα έχει η Περιφέρεια, δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ.Προκόπης Παυλόπουλος από τη Φλώρινα, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της επίσκεψής του με αφορμή τις εκδηλώσεις Πρέσπες 2006. Διαβεβαίωσε μάλιστα πως παρά το γεγονός ότι το Δ΄ ΚΠΣ είναι μικρότερο σε σύγκριση με το Γ΄ ΚΠΣ «οι Περιφέρειες δεν έχουν να χάσουν τίποτα».

    «Έχουμε εντολή από τον πρωθυπουργό να ρίξουμε το βάρος στην Περιφέρεια», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός και σημείωσε ότι το μέλλον του τόπου εξαρτάται από την πορεία της αποκέντρωσης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, «το ποτάμι της οποίας δεν γυρίζει πίσω».

    Αναφερόμενος στην πορεία του ΠΕΠ της Δυτικής Μακεδονίας ο υπουργός είπε ότι την τελευταία τετραετία της κυβέρνησης Σημίτη η απορροφητικότητα ήταν μόλις 19% και είχαν ενταχθεί 287 έργα, ενώ με το έργο που έχει γίνει τα τελευταία δυόμισι χρόνια το ποσοστό απορρόφησης τριπλασιάστηκε και έφτασε το 57% και τα έργα ανήλθαν σε 614.

    Σε ό,τι αφορά στο αναπτυξιακό πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ επισήμανε ότι για πέντε χρόνια δίνει διπλάσιους πόρους απ΄ ότι έδινε το Ειδικό Πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΠΤΑ) για 7 χρόνια (3,5 δις ευρώ έναντι 1,7 δις ευρώ), το οποίο χαρακτήρισε αναποτελεσματικό και αδιαφανές.

    Ειδικότερα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είπε ότι το πρόγραμμα ΕΠΤΑ έδινε για 7 χρόνια 69, 25 εκ. ευρώ, τη στιγμή που το ΘΗΣΕΑΣ για πέντε χρόνια τριπλασιάζει τους πόρους δίνοντας πάνω από 206, 6 εκ. ευρώ.

    Για τα οικονομικά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι τριπλασιάστηκαν την τελευταία διετία και από 110 εκ. ευρώ, που ήταν το 2004, ανήλθαν στα 335 εκ. ευρώ σήμερα.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις ο υπουργός είπε ότι δεν νοείται Τοπική Αυτοδιοίκηση χωρίς δύο βαθμούς και πρόσθεσε ότι ο Β΄ βαθμός δεν είναι πολυτέλεια.

    Κληθείς να σχολιάσει το χθεσινό δημοσίευμα του Έθνους για το επίδομα των δημοσίων υπαλλήλων, είπε πως η κυβέρνηση σέβεται και θα σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων και έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση των αναδρομικών του ΛΑΦΚΑ, ενώ επιφυλάχθηκε να μελετήσει την απόφαση προτού τοποθετηθεί.

    Σε ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε ένα νέο «Καποδίστρια», ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε πως όποιες συνενώσεις γίνουν θα είναι εκούσιες, με τη συναίνεση των τοπικών κοινωνιών. «Η κυβέρνηση είναι αντίθετη σε κάθε μορφή αναγκαστικών συνενώσεων», είπε και διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν σχέδια για «Καποδίστρια 2» ή μείωση Νομαρχιών.

    Σε άλλη ερώτηση για τα όσα φέρεται να ειπώθηκαν στο τελευταίο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι πάγια τακτική της κυβέρνησης είναι να μην αναμειγνύεται στα εσωτερικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ για το θέμα της μονιμοποίησης των συμβασιούχων υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κάνει αυτό για το οποίο είχε δεσμευτεί προεκλογικά και πως ό,τι άλλο λέγεται εντάσσεται στο πλαίσιο της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης.

    Το Σάββατο ο κ. Παυλόπουλος εγκαινίασε το νέο δημαρχείο Πρεσπών που βρίσκεται στην τοποθεσία Λαιμός, και κατασκευάστηκε με χρήματα του ΕΠΤΑ και του ΘΗΣΕΑ σε μία τριετία (2003-2005) με συνολικό κόστος 480.000 ευρώ.

    [04] Διευρυμένη σύνοδος για τον Λίβανο

    Μια διευρυμένη σύνοδος των χωρών που θα συνεισφέρουν με δυνάμεις τους στη μελλοντική ενισχυμένη ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στο Λίβανο (Unifil) θα γίνει σήμερα στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

    Αυτή η επίσημη σύνοδος που ονομάζεται "γεννήτρια στρατευμάτων", θα γίνει σήμερα το απόγευμα ανάμεσα στους προγραμματιστές της υπηρεσίας διατήρησης της ειρήνης του ΟΗΕ και τους εκπροσώπους των χωρών που θα συνεισφέρουν με δυνάμεις τους.

    Ο ΟΗΕ επιθυμεί να είναι οι Ευρωπαίοι αυτοί που με τις δυνάμεις που θα προσφέρουν θα σχηματίσουν την σπονδυλική στήλη της μελλοντικής ενισχυμένης Unifil, της οποίας η δύναμη θα πρέπει να φθάσει στους 15.000 άνδρες σε σχέση με τους 2.000 που είναι σήμερα.

    Ο ΟΗΕ εύχεται μιαν ανάπτυξη το συντομότερο δυνατό μιας εμπροσθοφυλακής από περίπου 3500 άνδρες της δύναμης αυτής.

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεσμεύτηκε την Παρασκευή να συμμετάσχει με περισσότερους από 7.000 άνδρες στη διεθνή δύναμη του Λιβάνου (Unifil), δηλαδή σχεδόν τους μισούς από τους 15.000 που επιθυμεί να αναπτύξει στην περιοχή ο ΟΗΕ.

    Η έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες "στέφθηκε από επιτυχία", όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Άναν. "Σήμερα δόθηκαν υποσχέσεις για περισσότερους από τους μισούς άνδρες της δύναμης, όχι μόνο για χερσαίες δυνάμεις αλλά και για ναυτικές και αεροπορικές. Μπορούμε πλέον να αρχίσουμε την ανάπτυξη μιας αξιόπιστης δύναμης", πρόσθεσε.

    Οι χώρες με τη μεγαλύτερη συμβολή στη Unifil είναι η Ιταλία (περίπου 3.000 άνδρες) και η Γαλλία (2.000 άνδρες). Ο Άναν εξήρε τον "αρχηγικό ρόλο" που έπαιξαν Ρώμη και Παρίσι και επιβεβαίωσε ότι η διοίκηση της δύναμης θα παραμείνει σε γαλλικά χέρια μέχρι τον Φεβρουάριο του 2007, οπότε θα ανατεθεί στους Ιταλούς.

    Πολλές άλλες χώρες θα συμμετάσχουν επίσης με σημαντικές δυνάμεις στη Unifil: η Ισπανία με 1.000-1.200 άνδρες, το Βέλγιο με 300-400 η Πολωνία με συνολικά 500 (ήδη υπηρετούν στο Λίβανο περισσότεροι από 200 Πολωνοί στρατιώτες), η Φινλανδία με 250, εφόσον εγκριθεί η απόφαση αυτή από το κοινοβούλιο της χώρας.

    Η σύνοδος "επιβεβαίωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας", επισήμανε ο Έρκι Τουομιόγια, ο υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας που ασκεί την προεδρία της ΕΕ για το τρέχον εξάμηνο.

    Σύμφωνα με τον Άναν, η Unifil θα αναπτυχθεί σε τρεις φάσεις, η πρώτη από τις οποίες θα ξεκινήσει "εντός λίγων ημερών". Ο Άναν φαίνεται πάντως να αποκλείει την ανάπτυξη στρατιωτών κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία, κάτι που ζητά το Ισραήλ. Όπως είπε, αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο εφόσον ζητηθεί από το Λίβανο, τέτοιο αίτημα όμως δεν υπάρχει μέχρι τώρα.

    Το Ισραήλ θέλει την ανάπτυξη της δύναμης στα σύνορα του Λιβάνου με τη Συρία ώστε να σταματήσει ο εφοδιασμός της Χεζμπολάχ με όπλα. Όμως ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ απειλεί ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα κλείσει τα σύνορα, καθώς μια τέτοια ενέργεια θα θεωρηθεί "εχθρική" από τη Δαμασκό.

    [05] Η Ελλάδα στους «8» του Μουντομπάσκετ

    Μετά από ένα... αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο η Εθνική μας ομάδα συνέτριψε 95-64 την Κίνα και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Μουντομπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποδίδοντας το καλύτερο μπάσκετ από την αρχή της διοργάνωσης και επί θητείας Παναγιώτη Γιαννάκη γενικότερα, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Γαλλία σε έναν αγώνα πολλών... αναμνήσεων, από τον θρίαμβο του Βελιγραδίου. Κορυφαίος από τους διεθνείς μας ο Θοδωρής Παπαλουκάς με 19 πόντους, ενώ από το συγκρότημα του Γιόνας Καζλάουσκας ο Ουάνγκ Σιπένγκ με 16 πόντους.

    Τα δεκάλεπτα: 11-18, 41-36, 67-42, 95-64.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 27 August 2006 - 22:30:24 UTC