Visit the Infoxenios - Tourist information about Greece Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-02-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου για τις τηλεπικοινωνίες
  • [02] Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

  • [01] Ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου για τις τηλεπικοινωνίες

    Συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ κ. Αν. Λαμπρινόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΕΤΤ κ. Κ. Αλεξανδρίδη θα έχει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τη Δευτέρα το πρωΐ, ανακοίνωσε χθες ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευ. Αντώναρος.

    Στις συναντήσεις θα μετέχουν οι αρμόδιοι υπουργοί Δικαιοσύνης κ. Αν. Παπαληγούρας και Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχ. Λιάπης.

    Επίσης, τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους καθηγητές Αντ. Μανιτάκη, Δ. Τσάτσο, Ν. Ανδρουλάκη, Γ. Μανωλεδάκη, Χρ. Καψάλη και Π. Τσανάκα.

    Είναι σαφής η στήριξη του πρωθυπουργού στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά τους,δήλωσε ο κ. Αντώναρος και πρόσθεσε ότι ο κ. Κ. Καραμανλής θα ζητήσει τις προτάσεις των καθηγητών για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου που αφορά στην προστασία των επικοινωνιών.

    Στο ίδιο πλαίσιο θα συγκροτηθεί επιτροπή για την επεξεργασία προτάσεων για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου.

    Σε ερώτηση γιατί στις συναντήσεις αυτές δεν θα παραβρίσκεται ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι είναι συναντήσεις με τις συγκεκριμένες επιτροπές που ανήκουν στην αρμοδιότητα των δύο υπουργών που εκλήθησαν.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις για το θέμα των υποκλοπών, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έπραξε το καθήκον της και κινήθηκε με θεσμικό τρόπο και υπευθυνότητα. Πρόσθεσε ότι έδωσε το θέμα από την αρχή στην Δικαιοσύνη και όταν έπρεπε ενημέρωσε τη Βουλή σε βάθος, ενώ οι αρμόδιοι υπουργοί ενημέρωσαν την κοινή γνώμη.

    Ο κ. Αντώναρος είπε ακόμη ότι η συζήτηση στη Βουλή με αφορμή τις ερωτήσεις των βουλευτών προς τον πρωθυπουργό δεν ματαιώθηκε αλλά αναβλήθηκε για την άλλη Παρασκευή.

    Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κινήθηκε εγκαίρως και χωρίς χρονοτριβή. Σε ερωτήσεις γιατί δεν ενημερώθηκε η ΑΔΑΕ απάντησε ότι έπρεπε να ενημερωθεί από την εταιρία.

    Ο κ. Αντώναρος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν άλλες λίστες με ονόματα προσώπων που παρακολουθούντο και σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει δώσει τα στοιχεία που διαθέτει στη δημοσιότητα.

    Ερωτηθείς για το αν υπήρξε συνάντηση του κ. Γ. Βουλγαράκη με τους υπεύθυνους των εταιριών για θέματα παρακολουθήσεων πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι δεν γνωρίζει. Σημείωσε, όμως, ότι όποιος θέλει θα πρέπει να κάνει επώνυμες δηλώσεις και όχι ανώνυμους ισχυρισμούς.

    Ο κ. Αντώναρος ρωτήθηκε για το πότε ακριβώς ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός για την αυτοκτονία του Κων. Τσαλικίδη και απάντησε ότι δεν είναι σε θέση να πει, ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος από την αρχή μόλις έγινε γνωστό το θέμα των υποκλοπών.

    Ανέφερε ακόμη ότι η κυβέρνηση δίνει αμέσως στη δημοσιοτητα ό,τι στοιχεία διαθέτει, ωστόσο,την έρευνα την κάνουν οι αρμόδιες αρχές.

    Σε ερώτηση γιατί δεν ενημερώθηκε ο Υπουργός Αμυνας κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλος, ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι η κυβέρνηση κινήθηκε θεσμικά και έστειλε το θέμα στην δικαιοσύνη.

    Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε και για την υπόθεση της καταγγελίας του Β. Κατσικέα περι απαγωγής και ανακρίσεώς του στη Βουλγαρία. Και απάντησε ότι ουδέποτε υπήρξε καταγγελία στο υπουργείο Εξωτερικών για σύλληψη και ανάκριση Ελληνα πολίτη σε τρίτη χώρα. Πρόσθεσε δε ότι οι βουλγαρικές αρχές συνέδραμαν τον κ. Κατσικέα όταν τους ζητήθηκε.

    Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει αίτημα του αμερικανού πρέσβη Τσαρλς Ρις για συλλήψεις τριών ατόμων απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

    Ο Π. Παυλόπουλος για τηλεφωνικές υποκλοπές

    «Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει την αλήθεια και θα την γνωρίσει μέχρι την τελευταία κεραία», τόνισε για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «Διαφάνεια και προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου», που διοργάνωσαν η «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς - Παράρτημα Θεσσαλονίκης» και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ.

    Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι για τις υποκλοπές η κυβέρνηση έπραξε στο ακέραιο το χρέος της, καθώς, χωρίς την παραμικρή ολιγωρία, οδήγησε το θέμα στην δικαιοσύνη και μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δικαστικής έρευνας ενημερώθηκαν οι πάντες. Όπως είπε, η κυβέρνηση δεν μπορούσε να προκαταλάβει και να αχρηστεύσει τη δικαιοσύνη δημοσιοποιώντας το θέμα νωρίτερα.

    Επισήμανε ότι το θέμα απαιτεί ενότητα και δεν προσφέρεται για εκμετάλλευση και δεσμεύτηκε ότι «θα έρθουν όλα στο φως». «Ότι κρύβονταν στον παρελθόν θα έρθει στη δημοσιότητα γιατί αυτό απαιτεί ο ελληνικός λαός, αυτό το χρέος έχουμε, αυτό σημαίνει διαφάνεια», συμπλήρωσε.

    Ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι πράγματα του παρελθόντος θέλουν να τα χρεώσουν στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι δεν βλάπτεται η δημοκρατία όταν λάμπει η αλήθεια αλλά όταν υπάρχουν εποχές κατά τις οποίες γίνονται πράγματα εν κρυπτώ.

    Σε ότι αφορά το παραδικαστικό κύκλωμα, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν αναμειγνύεται στο έργο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, την αφήνει ελεύθερη, αλλά την θωρακίζει. Ο υπουργός Εσωτερικών επαίνεσε τη δικαιοσύνη που προχωράει στην απαραίτητη κάθαρση.

    Υπογράμμισε ότι τα φαινόμενα αυτά δεν είναι τωρινά και το ερώτημα είναι γιατί δεν πατάχθηκαν εν τη γενέσει τους ή γιατί απεκρύβησαν. «Η κυβέρνηση δεν αφήνει να λειτουργήσουν μηχανισμοί απόκρυψης», ανέφερε.

    Δηλώσεις Αν. Παπαληγούρα για τηλεφωνικές υποκλοπές

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας, προσερχόμενος σήμερα το πρωί στη Γενική Συνέλευση της Ενωσης Διοικητικών Δικαστών, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών και στη σύσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας για τη θωράκιση του νομικού πλαισίου στον τομέα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

    Ειδικότερα ο κ. Παπαληγούρας δήλωσε:

    "Η κυβέρνηση αντιμετώπισε με καθαρότητα και ευθύνη την υπόθεση. Σήμερα τον λόγο έχει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη και οφείλουμε όλοι να την αφήσουμε απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της. Αποδεικνύεται από το εθνικό αυτό σκάνδαλο, στο οποίο πρώτος κύριος στόχος ήταν η κυβέρνηση, ότι χρειαζόμαστε επιπρόσθετα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξουμε ότι ο πολίτης θα μπορεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρακολούθηση να τηλεφωνεί. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που τον προστατεύει στο επίπεδο των ατομικών δικαιωμάτων του. Αυτό είναι το νόημα της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει πια προσωπικά ο πρωθυπουργός στη σύσκεψη της Δευτέρας. Στο εθνικό αυτό σκάνδαλο δεν χωρούν κομματικοί διαγκωνισμοί και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, προσπάθεια να κερδίσει κανείς κομματικούς πόντους. Χρειάζεται με ευθύνη και με σύνεση, με κύριο στόχο την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, προς την αποτελεσματικότερη προστασία των ατομικών δικαιωμάτων να κινηθούμε όλοι μας".

    Δηλώσεις Νίκου Αθανασάκη

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, με δηλώσεις του που αφορούν σχετικά δημοσιεύματα, κάλεσε τη σημερινή διοίκηση της ΕΥΠ και την ηγεσία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης να απαντήσουν τώρα αν γίνονταν παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. «Η συνέχεια του κράτους υπάρχει, οι τότε τεχνικές δυνατότητες είναι γνωστές στην σημερινή διοίκηση της ΕΥΠ, να απαντήσουν τώρα και να μην αφήνουν να σέρνονται τέτοια θέματα» είπε ο κ. Αθανασάκης.

    Αναφερόμενος πάντα στο ιδιο θέμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επέκρινε τον πρωθυπουργό ότι «ανακάλυψε τελικά τις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές τις οποίες στα προηγούμενα δύο χρόνια αγνόησε και υποβάθμισε».

    Ο κ. Αθανασάκης είπε ότι ο πρωθυπουργός "δραπετεύει στο μέλλον για να αποφύγει το παρόν", πρόσθεσε ότι η συζήτηση για το θεσμικό πλαίσιο έχει πάντα την σημασία της, τόνισε, ωστόσο, ότι προέχει ο σεβασμός του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου και υπογράμμισε ότι σημασία έχει το παρόν και αυτά που έγιναν.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να πούν την αλήθεια για τα γεγονότα και είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να ψεύδεται και να αυτοδιαψεύδεται.

    Συνέντευξη Γ. Κορωνιά

    Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone κ. Γιώργος Κορωνιάς σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Στο Καρφί" τονίζει ότι δεν δέχθηκε να κάνει παράνομες παρακολουθήσεις και διαβεβαιώνει ότι έχει ενεργήσει σύμφωνα με τη νομιμότητα, τους εταιρικούς κανόνες και την κοινή λογική.

    Ο κ. Κορωνιάς τονίζει ότι ήταν υποχρεωμένος να αφαιρέσει το παράνομο λογισμικό για να προστατεύσει τα συνταγματικά δικαιώματα και τη ζωή των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το δίκτυό της εταιρείας. Στο ερώτημα εάν η λίστα με τα ονόματα είναι πλήρης απαντά: "Τα ονόματα δεν τα ξέρω. Τα έδωσα και τελείωσα. Ούτε έχω καθίσει να ψάξω. Τα ονόματα τα έβγαλε η εταιρεία, μου τα έδωσε σε ένα φάκελο και πήγα και τα παρέδωσα. Δεν έχω κρατήσει εγώ αρχείο ονομάτων, να ξέρω αν είναι όλα τα ονόματα ή δεν είναι. Η εταιρεία έχει ένα φάκελο νομικό που έχει κρατήσει τις καταθέσεις της".

    ANA-MPA Copyright Β© 2004-2005 All rights reserved.

    [02] Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

    Με την ικανοποίηση για ένα σήμερα καλύτερο από το χθες, αλλά και τα μάτια στραμμένα σε ένα ακόμη καλύτερο αύριο για τα άτομα με αναπηρία, διεξήχθη το 6ο Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑΕΑ) το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των υπουργείων Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, καθώς και της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ) και της ΚΕΔΚΕ.

    Υπάρχει πρόοδος που έχουμε κατακτήσει στη χώρα μας, είπε ο πρόεδρος της ΕΣΑΕΑ Γιάννης Βαρδακαστάνης, εξηγώντας ότι οι παλιές πολιτικές πρέπει τώρα να αντικατασταθούν με άλλες νέας γενιάς στο δρόμο που ανοίγει το Σύνταγμα. Χαιρόμαστε, πρόσθεσε, γιατί και ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί της κυβέρνησης χειρίζονται το θέμα με σοβαρότητα. Η αναπηρία, είπε, δεν έχει χρώμα και ευχαρίστησε τους αρχηγούς όλων των κομμάτων για το ενδιαφέρον τους, τονίζοντας όμως την ανάγκη επιτάχυνσης στο θέμα αυτό, η οποία δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς πόρους. Ο ίδιος ζήτησε να μπει η Αναπηρία στο επίκεντρο της πολιτικής των κυβερνήσεων, μιας πολιτικής σχεδιασμένης σε βάθος χρόνου.

    Γ.Κωνσταντόπουλος: Πρόκληση στο συναίσθημα ευθύνης όλων μας

    Το χαιρετισμό του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μετέφερε στους 1.500 συνέδρους που συμμετείχαν στην εκδήλωση ο υφυπουργός Υγείας Γιώργος Κωσταντόπουλος. Ο χώρος της αναπηρίας είναι πρόκληση στο συναίσθημα ευθύνης όλων μας, είπε, εξηγώντας ότι το Αναπηρικό Κίνημα έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει πολύ μακριά.

    Πάνω από όλα, χρειαζόμαστε τη φωνή σας και στη χώρα μας και στην ΕΕ, ανέφερε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη. Σχετικά με τον εκτελεστικό νόμο είπε ότι είναι πρόκληση για όλους, αλλά πως είναι και μία διαβεβαίωση του ίδιου του πρωθυπουργού ότι θα είναι προϊόν σύνθεσης όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας.

    «Θα δουλέψουμε ώστε σε ένα χρόνο να έχουμε στα χέρια μας, στη Βουλή, έναν εκτελεστικό νόμο για την εφαρμογή του Συντάγματος. Είναι υποχρέωσή μας. Το χρωστάμε στο Αναπηρικό Κίνημα και στους ίδιους τους εαυτούς μας, όπως υποχρέωσή μας είναι να δημιουργήσουμε μία στοχευμένη κοινωνική πολιτική στη χώρα μας που την έχουμε ανάγκη», είπε ο κ. Κωσταντόπουλος, εξηγώντας ότι οι κοινωνικές δαπάνες είναι σχετικά υψηλές και σημασία έχει το πού πηγαίνουν.

    «Γνωρίζουμε το πού βρισκόμαστε», υπογράμμισε ο υφυπουργός, εξηγώντας ότι υπάρχουν ήδη πλήρη συγκριτικά στοιχεία της κατάστασης, του μεγέθους του προβλήματος, των αναγκών και του τομέα δράσεων. «Έχουμε κοινούς στόχους -κατέληξε ο ίδιος, απευθυνόμενος στους συνέδρους- και μαζί θα τους υλοποιήσουμε, δημιουργώντας ένα νέο τοπίο στο χώρο της αναπηρίας».

    Γ.Παπανδρέου: Για μια ισότιμη κοινωνία της ανθρωπιάς

    Τη στενή συνεργασία με την ΕΣΑΕΑ ζήτησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, δεσμευόμενος σε προσωπικό και κομματικό επίπεδο ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να κατοχυρωθεί περισσότερο η συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία (ΑΜΕΑ) στην ελληνική κοινωνία ώστε να μη χρειάζεται πια η ένταξη.

    Τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ, ήδη από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και μέχρι πρόσφατα με την κυβέρνηση Σημίτη, επέδειξε στο θέμα αυτό βούληση και ευαισθησία, με συγκεκριμένα βήματα, ζήτησε από την κυβέρνηση να συνεχίσει το δρόμο των αλλαγών για μία ισότιμη κοινωνία της ανθρωπιάς.

    Ειδικότερα, ο κ. Παπανδρέου ζήτησε τη χρηματοδότηση και την άμεση λειτουργία του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Αναπηρία που θεσμοθετήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και την ενεργοποίηση του Πρωτοκόλλου συνεργασίας για την προσβασιμότητα των δημοσίων κτιρίων μεταξύ υπουργείου Εσωτερικών, ΕΣΑΕΑ, ΕΝΑΕ και ΚΕΔΚΕ που υπεγράφη στις αρχές του 2004.

    Τονίζοντας τη σημασία της βελτίωσης της οργάνωσης και της ποιότητας των υπηρεσιών και των νέων υποδομών που δημιουργήθηκαν, ζήτησε την ουσιαστική συνέχιση και επέκταση αυτών θεσμών, ενώ απαίτησε από την κυβέρνηση να μην καθυστερεί άλλο τα ειδικά προγράμματα του Γ' ΚΠΣ για την κοινωνική ένταξη και την απασχόληση των ΑΜΕΑ.

    Εξαίροντας τις προσπάθειες των οικογενειών των ατόμων με αναπηρία, αλλά και των εθελοντών που με το έργο τους διαπαιδαγωγούν την κοινωνία, τόνισε τη σημασία που έχει η ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην απασχόληση, στην επικοινωνία, στην ψυχαγωγία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην κοινωνία της πληροφορίας, αλλά ταυτόχρονα και τη μεγάλη σημασία που έχει η ενίσχυση της οικονομικής αυτοτέλειας των αρμόδιων οργανώσεων και η θεσμοθέτηση του εκτελεστικού νόμου του Συντάγματος για την πλήρη ένταξη και συμμετοχή των ΑΜΕΑ στην κοινωνία.

    Στόχος μας είναι η διαμόρφωση μιας κοινωνίας με πρόσβαση για όλους, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξηγώντας τις βασικές αλλαγές που έγιναν πρωτοποριακά στο κόμμα του. Ο ίδιος ανήγγειλε από το βήμα του συνεδρίου τη δημιουργία στο ΠΑΣΟΚ, για πρώτη φορά, μιας οριζόντιας Επιτροπής για τα άτομα με Αναπηρία, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από κάθε τομέα δράσης και πολιτικής, ώστε κάθε τι που γίνεται ή σχεδιάζεται στο ΠΑΣΟΚ να εμπεριέχει και τη διάσταση των ΑΜΕΑ. Έτσι ώστε το ίδιο το Κίνημα, όπως είπε, να αποτελεί πρότυπο προσβασιμότητας και συμμετοχής.

    Παράλληλα, όπως ανέφερε, κατοχυρώθηκαν στο Καταστατικό του Κινήματος τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ, ενώ έχει δημιουργθεί και ο θεσμός του Συνηγόρου του Μέλους και του Φίλου, που πρωτοστατεί στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία στο Κίνημα.

    Χρειάζεται να σπάσουμε νοοτροπίες, είπε, τέλος, ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο και ότι η προκατάληψη απέναντι στην αναπηρία πρέπει να αλλάξει. Ένας βασικός στόχος, η αλλαγή αντίληψης, για τον οποίο δεσμεύθηκε να συνεργαστεί στενά με το αναπηρικό κίνημα.

    Στο πλαίσιο του συνεδρίου απονεμήθηκαν διακρίσεις σε ένδειξη τιμής για εκείνους οι οποίοι συμμετέχουν σε δράσεις που επικεντρώνονται στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο, όπως το θέμα της αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων.

    ANA-MPA Copyright Β© 2004-2005 All rights reserved.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 11 February 2006 - 15:30:10 UTC