Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-03-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επαφές του υπουργού Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφη, στο Λονδίνο, με επενδυτές
  • [02] Συναντήσεις Κ.Καραμανλή με Δ.Αβραμόπουλο και Α.Σταύρου
  • [03] Επίθεση στην κυβέρνηση από τους Συντονιστές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

  • [01] Επαφές του υπουργού Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφη, στο Λονδίνο, με επενδυτές

    Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης είχε, στο Λονδίνο, συναντήσεις με επενδυτές που ενδιαφέρονται για το ελληνικό χρηματιστήριο και για τις αποκρατικοποιήσεις, καθώς και με επενδυτές που ασχολούνται με τα ελληνικά ομόλογα.

    Συνοψίζοντας ο υπουργός τις διαπιστώσεις του και το κλίμα από αυτές τις συναντήσεις, δήλωσε: "Είμαστε γενικά πολύ ευχαριστημένοι για τον τρόπο που οι αγορές αντιμετωπίζουν την Ελλάδα και την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό. Παρουσιάσαμε στους επενδυτές τη στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας, επισημαίνοντας τη μεγάλη επιτυχία που είχαμε με την αποκρατικοποίηση της Εθνικής Τράπεζας στο τέλος του περασμένου χρόνου, καθώς και τη μεγάλη επιτυχία με το πρώτο ουσιαστικά 30ετές ομόλογο, το οποίο εξέδωσε η Ελληνική Δημοκρατία και για το οποίο υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους δανεισμού, που δείχνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και για την πολιτική μας δημοσιονομικής προσαρμογής, καθώς σαφώς θα μειώσουμε το έλλειμμα μέσα στη διετία που μας έχει δώσει η Ευρωπαϊκή Ενωση".

    Ο κ.Αλογοσκούφης είπε ακόμα ότι έγιναν πολλές ερωτήσεις από τους ξένους επενδυτές αναφορικά με τις αποκρατικοποιήσεις και με τη μακροοικονομική στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης και δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την προσέλευση που υπήρξε, καθώς έδωσαν το παρών οι μεγαλύτεροι επενδυτικοί οίκοι και οι μεγαλύτερες τράπεζες που είναι εγκατεστημένες στο Λονδίνο.

    "Θεωρούμε ότι στο εξωτερικό υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα για την ελληνική οικονομία και ότι η πολιτική της κυβέρνησης, καθώς θα ξεδιπλώνεται τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια, θα ενισχύσει πολύ περισσότερο αυτή την εμπιστοσύνη προς την ελληνική οικονομία", υπογράμμισε ο κ. Αλογοσκούφης, ο οποίος επιστρέφει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα.

    [02] Συναντήσεις Κ.Καραμανλή με Δ.Αβραμόπουλο και Α.Σταύρου

    Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα ο υπουργός Tουριστικής Aνάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος. Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ.Αβραμόπουλος δήλωσε ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις γενικότερες εξελίξεις των προγραμμάτων του υπουργείου, ενώ έλαβε οδηγίες από τον πρωθυπουργό για τα επόμενα βήματα.

    Αναφερόμενος ο υπουργός στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα που αυτό απέφερε, τονίζοντας πως ήταν κρίμα που χάθηκαν στο παρελθόν ευκαιρίες για να γυριστούν στην Ελλάδα μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Ο κ.Αβραμόπουλος υπογράμμισε ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη δυο προγράμματα που αφορούν την υλοποίηση κινηματογραφικών ταινιών, καθώς η Ελλάδα προσφέρεται για τέτοιου είδους επενδυτικές δραστηριότητες.

    Σε ερώτηση για την υλοποίηση πίστας αγώνων Φόρμουλα στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σημείωσε ότι χωροταξικά έχει βρεθεί λύση και εξέφρασε την αισιοδοξία του, επισημαίνοντας ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με την υλοποίηση της εν λόγω επένδυσης. Μια τέτοια μεγάλη επένδυση, δήλωσε ο κ.Αβραμόπουλος, χρειάζεται πολύ σοβαρότητα και καλή προετοιμασία. Όσον αφορά την τοποθεσία, ο υπουργός ανέφερε ότι στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας υπάρχουν κατάλληλες εκτάσεις και επιφυλάχθηκε για το μέλλον να προβεί σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

    Για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ο υπουργός υπογράμμισε ότι πρέπει να προωθηθούν, το συντομότερο δυνατό, προγράμματα εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Παράλληλα έκανε λόγο για ταυτόχρονο γενικότερο νοικοκύρεμα, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει "να νοικοκυρέψουμε τον τόπο μας. Σκούπα, φαράσι και μπογιά. Πρέπει όποιος έρχεται εδώ, να βρίσκει μια χώρα πολιτισμένη", τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

    Ενημέρωση Κ. Καραμανλή από το Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ

    Ο κ.Καραμανλής συναντήθηκε επίσης με το γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Απόστολο Σταύρου και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο κ. Σταύρου δήλωσε ότι στη συνάντηση έγινε απολογισμός δραστηριοτήτων και προγραμματισμός για το μέλλον και πρόσθεσε ότι συζήτησαν με τον κ. Καραμανλή και άλλα θέματα που αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά που δεν είναι ανακοινώσιμα.

    [03] Επίθεση στην κυβέρνηση από τους Συντονιστές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

    "Πυρά ομαδόν" κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης εξαπέλυσαν οι έξι συντονιστές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία έκαναν απολογισμό του ενός χρόνου διακυβέρνησης της χώρας απο τη ΝΔ, ενώ σχολίασαν και τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή. Οι συντονιστές του ΠΑΣΟΚ ετοίμασαν ογκώδη φάκελο με στοιχεία με τις προεκλογικές υποσχέσεις της κυβέρνησης που δεν τηρήθηκαν, τιτλοφορώντας τον απολογισμό "μαύρη βίβλο της αναξιοπιστίας".

    Πρώτος άρχισε τις βολές ο Θόδωρος Πάγκαλος για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι συντονιστές. Ο κ. Πάγκαλος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις λέγοντας ότι είναι "ανάξιος να κυβερνήσει" και "αιχμάλωτος της προεκλογικής του δημαγωγίας την οποία επαναλαμβάνει και τώρα". Χαρακτήρισε "κολοσσιαίο ψεύδος" την αναφορά του πρωθυπουργού περί μείωσης των δαπανών κατά 3,2 δισ. ευρώ το οποίο, όπως είπε, δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

    Ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος είναι αρμόδιος συντονιστής για τα θέματα της οικονομίας στο ΠΑΣΟΚ, ανέφερε επίσης ότι από τα στοιχεία του προϋπολογισμού δεν προκύπτει συνολική μείωση των δαπανών, όπως είπε χθες ο πρωθυπουργός, αλλά υπάρχει αύξησή τους κατά 10%. Σημείωσε επίσης ότι υπάρχει περικοπή του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων κατά 1,4 δισ. ευρώ, κάτι το οποίο θα έχει γενικότερες αντιαναπτυξιακές συνέπειες. Επίσης ανέφερε ότι υπάρχουν περικοπές σε προβλεπόμενες αυξήσεις για μισθολογικές δαπάνες.

    Εντός της ημέρας, είπε, το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει στη Βουλή επερώτηση με την οποία θα ζητά απο τον υπουργό Οικονομίας να απαντήσει σε ποιά κονδύλια προβλέπονται οι περικοπές και ποιές είναι αυτές. Αναφερόμενος στο έλλειμμα ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στον ένα χρόνο που είναι στην εξουσία το εκτίναξε στο 6,5%. Και αυτό, όπως πρόσθεσε, θυμίζει την περίοδο '90-'94 όταν και πάλι κυβέρνηση ήταν η ΝΔ. Ανέφερε επίσης οτι οι εισπράξεις του προϋπολογισμού, ενώ προβλέπεται ότι θα αυξάνονταν κατά 7%, αυξήθηκαν μόνο κατά 2% και πρόσθεσε οτι το έλλειμμα του πρώτου τριμήνου του 2005 δεν μπορεί να καλυφθεί.

    Τη σκυτάλη πήρε ο Χρήστος Παπουτσής, αρμόδιος συντονιστής του τομέα παραγωγής και εμπορίου, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει πότε έλεγε την αλήθεια και πότε έλεγε ψέματα, όταν στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης παρουσίαζε ένα όραμα ή χθες που το κατάργησε. Ο κ. Παπουτσής τόνισε ότι παρατηρείται ύφεση στην οικονομική δραστηριότητα, γενικευμένη ανασφάλεια, απόγνωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, απολύσεις εργαζομένων, ακρίβεια στην αγορά, άδειο καλάθι της νοικοκυράς και αισθητή μείωση του οικογενειακού εισοδήματος.

    Για το ωράριο, ο κ. Παπουτσής εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στην προωθούμενη ρύθμιση και τόνισε ότι πρόκειται για μια επιλογή η οποία συνθλίβει τις μικρομεσαίες και οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ θα έχει ως συνέπεια την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων και το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων.

    Αναφορικά με τη ναυτιλία ανέφερε ότι υπάρχει ανασφάλεια και αβεβαιότητα, ενώ κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου οτι σκιαμαχεί με το παρελθόν και ασχολείται με μικροδιευθετήσεις ορισμένων συμφερόντων, ενώ αναφερόμενος στο Λιμενικό έκανε λόγο για πρωτοφανή επέλαση αναξιοκρατίας και κομματισμού.

    Επίσης κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού η οποία, όπως ανέφερε, το κατέστησε μη υπουργείο και περιορίστηκε μόνο σε τουριστικές επισκέψεις, όπως η πρόσφατη στο Χόλιγουντ.

    Ιδιαίτερα σκληρός ήταν ο κ. Παπουτσής σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Αρχικά επέκρινε την κυβέρνηση, γιατί εδώ και ένα χρόνο καθυστερεί να εφαρμόσει την κοινοτική νομοθεσία και να παρουσίασει ενα μακροχρόνιο σχεδιασμό για την ενεργειακή πολιτική. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δήλωση του πρωθυπουργού περί απελευθέρωσης του δημοσίου απο την υποχρέωση να κατέχει το 51% ορισμένων ΔΕΚΟ, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση αυτή προετοιμασία για το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ.

    Η Αννα Διαμαντοπούλου, υπεύθυνη του τομέα Εξωτερικών και Αμυνας, μίλησε για απόσταση έργων και λόγων και κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για αναξιοπιστία στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής και της άμυνας, η οποία, όπως τόνισε, αποτυπώθηκε στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης όταν ο κ. Καραμανλής είχε κάνει λόγο για προφορική συμφωνία με την Τουρκία για αμοιβαία μέιωση των εξοπλισμών. Αντί αυτού, πρόσθεσε, η Τουρκία το Νοέμβριο ανακοίνωσε το μεγαλύτερο εξοπλιστικό της πρόγραμμα.

    Κατηγόρησε την κυβέρνηση οτι σχεδιάζει με επικίνδυνο τρόπο την εξωτερική πολιτική και ότι επέστρεψε στο δόγμα της ακινησίας, περιμένοντας από του χρόνου να δουλέψει για τη χώρα. Επίσης αναφέρθηκε στις σχέσεις της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία τονίζοντας ότι υπάρχει αδιαφορία απο τις δύο αυτές μεγάλες δυνάμεις για οποιαδήποτε επαφή με την Ελλάδα.

    Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για την εικόνα που εμφανίζει στην Ευρωπαϊκή Ενωση καθώς, όπως είπε, έρχεται σε σύγκρουση με την εφαρμογή του Κοινοτικού Δικαίου, όχι μόνο στο βασικό μέτοχο. Επίσης τόνισε οτι η κυβέρνηση απουσιάζει από τις διαπραγματεύσεις για την Ατζέντα της Λισαβόνας, το Σύμφωνο Σταθερότητας και το 4ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

    Αναφερόμενη στον τομέα της άμυνας, έκανε λόγο για επικίνδυνη ανευθυνότητα, για αδυναμία χειρισμών, την οποία καταλόγισε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας. Η βασική επιλογή, πρόσθεσε, ήταν η επαναφορά της σκανδαλολογίας, αλλά όπως πρόσθεσε, η διαδικασία της εξεταστικής επιτροπής κατέληξε σε ένα ηχηρό χαστούκι για την κυβέρνηση.

    Η κα Διαμαντοπούλου δεν άσκησε κριτική για την αλλαγή του αμυντικού δόγματος, περιοριζόμενη να δηλώσει ότι πριν την ανακοίνωση, το θέμα αυτό θα έπρεπε να συζητηθεί στη Βουλή και επιφυλάχθηκε απο πλευράς ΠΑΣΟΚ για τη διατύπωση των θέσεων του Κινήματος κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης που θα γίνει.

    Ο Αλέκος Παπαδόπουλος, υπεύθυνος συντονιστής Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σημείωσε οτι ο πρωθυπουργός στη χθεσινή του συνέντευξη δεν μίλησε για τη δημόσια διοίκηση, παρά μόνο σε μία περίπτωση όταν έκανε χαλαρή αναφορά στο πομπώδες και άνευ περιεχομένου σύνθημα περί επανίδρυσης του κράτους. Επέκρινε την κυβέρνηση οτι σε μια νύχτα εξανδραπόδισε 25.000 στελέχη της διοίκησης για να τα αντικαταστήσει σταδιακά απο κομματικά προσκείμενους. Αυτό τόνισε θα έχει επιπτώσεις για την επόμενη πενταετία και θα επιδράσει αρνητικά στη ζωή του τόπου.

    Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι η ΝΔ προωθεί τον έλεγχο της δημόσιας διοίκησης, αλλά αναρωτήθηκε για ποιό λόγο το κάνει αυτό, καθώς οι σημερινές συνθήκες δεν επιτρέπουν την πολιτική της αναπαραγωγή μέσω της δημόσιας διοίκησης, όπως γινόταν στο παρελθον.

    Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές του δηλώσεις είχε υποσχεθεί ότι άμεσα θα επιστρέψει στην τοπική αυτοδιοίκηση φόρους που δεν της είχαν αποδοθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, δεν επέστρεψε τίποτα και πρόσθεσε ότι δεν έχει και διάθεση να επιστρέψει. Αντίθετα τόνισε, στον προϋπολογισμό του 2005 ενέγραψε λιγότερα από όσα δικαιούται η τοπική αυτοδιοίκηση.

    Αναφερόμενος στη Δικαιοσύνη τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτα εκτός από το να αυξήσει τις θέσεις των αντιπροέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων , κάνοντας λόγο για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη λειτουργία του θεσμού. Για τη δημόσια Τάξη τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν ικανοποίησε κανένα απο τα αιτήματα των αστυνομικών, είτε πρόκειται για την ένταξή τους στα βαρειά και ανθυγιεινά επαγγέλματα, είτε για το ωράριο, είτε για τις γενναίες αυξήσεις που είχε υποσχεθεί προεκλογικά η ΝΔ και προειδοποιησε την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε επανασύσταση της Αγροφυλακής.

    Ο Θανάσης Τσούρας, υπεύθυνος για τον τομέα Απασχόλησης, Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και Μεταφορών τόνισε οτι η κυβέρνηση δεν έπραξε τίποτα για να μειώσει την ανεργία, αλλά και για να αυξήσει την απασχόληση.

    Στο διάστημα του ενός χρόνου διακυβέρνησης απο τη ΝΔ πρόσθεσε, οι προσλήψεις μειώθηκαν κατά 20%, ενώ υπήρξε αύξηση απολύσεων και ανέβασε τον αριθμό των ανέργων στις 530.000. Καλπάζει η ανεργία, τόνισε ο κ. Τσούρας, ο οποίος προέβλεψε οτι ο επόμενος χρόνος θα είναι σκληρότερος για τους εργαζόμενους. Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση οτι επιδεικνύει ακινησία και απραξία στο ασφαλιστικό και δεν αξιοποιεί ούτε το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο.

    Αναφερόμενος σε θέματα υγείας και ειδικότερα στη δήλωση του πρωθυπουργού τον Απρίλιο ότι μέχρι το Νοέμβριο θα είχαν προσληφθεί 5.200 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, είπε ότι δεν έχει προσληφθεί κανένας, ενώ δεν προστέθηκε ούτε μια νέα κλίνη απο τις χιλιάδες που είχε υποσχεθεί. Επίσης δεν δημιουργήθηκε και δεν λειτουργεί καμία νέα μονάδα Εντατικής θεραπείας.

    Για τον τομέα των συγκοινωνιών ο κ. Τσούρας τόνισε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αναλώθηκε σε πομπώδεις τελετές εγκαινιασμού έργων του ΠΑΣΟΚ, τα οποία όμως δεν συντηρεί. Η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών πρόσθεσε, μόλις προχθές κατέθεσε ένα νομοσχέδιο που είναι το ίδιο με αυτό που είχε καταθέσει το ΠΑΣΟΚ πριν απο δύο μήνες.

    Η Μαρία Δαμανάκη, αρμόδια συντονίστρια του τομέα μορφωτικών υποθέσεων τόνισε ότι ο πρωθυπουργός παρείχε χθες πλήρη κάλυψη στον αρχιεπίσκοπο, υποστηρίζοντας την αυτοκάθαρση που προωθεί στην Εκκλησία, υποστηρίζοντας ότι αυτή δεν αρκεί, καθώς υπάρχει σοβαρή και γενικευμένη κρίση η οποία αγγίζει και την ηγεσία της Εκκλησίας.

    Ζήτησε από τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν θα γίνει έλεγχος στα οικονομικά της Εκκλησίας, τί θα γίνει με την εκκλησιαστική δικαιοσύνη και τα ακατοχύρωτα βασικά δικαιώματα των κληρικών, αλλά και την αποσαφήνιση των διακριτών ρόλων Κράτους και Εκκλησίας. Κατηγόρησε την κυβέρνηση οτι κομματικοποίησε πλήρως τη διοίκηση της εκπαίδευσης, μείωσε τις δαπάνες για την Παιδεία ως ποσοστό του ΑΕΠ και υπονομεύει τον εθνικό διάλογο.

    Παρατήρησε ότι ο πρωθυπουργός χθες εμφανίστηκε αμήχανος για το τί θα κάνει με το υπουργείο Πολιτισμού ( του οποίου προΐσταται) και πρόσθεσε οτι ο υπουργός Πολιτισμού πρέπει να προσφέρει κάτι περισσότερο από τα εγκαίνια μουσείων, τα οποία ετοίμασε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    Αναφέρθηκε επίσης στην απαξίωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και την ανύπαρκτη, όπως είπε, αξιοποίησή τους, και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση στο διάστημα ενός χρόνου ήταν απασχολημένη με τις κομματικές παρεμβάσεις στην Ολυμπιακή Επιτροπή και στο ποδόσφαιρο, τις οποίες όμως αναγκάστηκε να πάρει πίσω, ύστερα απο τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 9 March 2005 - 22:43:15 UTC