Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 04-04-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλβαρο Ντε Σότο για Κυπριακό.
  • [02] Απάντηση υπ.Απασχόλησης στο Χ.Πολυζωγόπουλο.
  • [03] Ανοιχτή επιστολή του Β.Σβίμμερ στα ελληνικά και κυπριακά ΜΜΕ
  • [04] Καταγγελίες ΔΗΣΥ προς την κυπριακή κυβέρνηση.
  • [05] Ποινική δίωξη για ΕΛΠΕ.
  • [06] Επίσκεψη-στήριξη του Μπ.Ετζεβίτ στο Ρ.Ντενκτάς.
  • [07] Αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δ.Τσοβόλα.
  • [08] ΕΣΡ: Εντολή χρονομέτρησης των ενημερωτικών προγραμμάτων.
  • [09] Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια.
  • [10] Παρουσίαση νομοσχεδίου "διοικητικής μεταρρύθμισης".
  • [11] Προφυλάκιση 26χρονου για τα γκαζάκια.
  • [12] ΓΣΕΕ προς ΣΕΒ: "Να επιταχυνθεί η διαπραγμάτευση".
  • [13] Σκληρή αναμένεται η διαπραγμάτευση για τα προϊόντα Μεσογείου
  • [14] Κυβέρνηση: "Πολλά και μεγάλα τα προβλήματα της οικονομίας".
  • [15] Θετικές οι εντυπώσεις από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ.
  • [16] Υπουργικό Συμβούλιο - Κυπριακό

  • [01] Αλβαρο Ντε Σότο για Κυπριακό.

    20/04/2004 21:47:42

    Την πεποίθηση ότι "και αν δοθεί περισσότερος χρόνος στα δύο μέρη, δεν πρόκειται να βρουν καμιά καλύτερη λύση στο Κυπριακό", εξέφρασε απόψε, σε συνέντευξη Τύπου, ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αλβαρο ντε Σότο.

    Ο κ.Ντε Σότο δήλωσε, επίσης, πως το Συμβούλιο Ασφαλείας θέλει να αποστείλει το μήνυμα ότι "ο ΟΗΕ αναμένει από τα μέρη να συμμορφωθούν με τις υποχρεώσεις τους που προκύπτουν από το σχέδιο Ανάν".

    [02] Απάντηση υπ.Απασχόλησης στο Χ.Πολυζωγόπουλο.

    20/04/2004 21:14:15

    Την έκπληξή του για τις ενστάσεις του προέδρου της ΓΣΕΕ, Χρήστο Πολυζωγόπουλο, αναφορικά με τον τρόπο στελέχωσης του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Απασχόλησης, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

    Ο κ.Παναγιωτόπουλος αναφέρει σε απαντητική επιστολή ότι η όλη διαδικασία δρομολογήθηκε σε συνεννόηση με τη Συνομοσπονδία και είχε βρεθεί συμβιβαστική φόρμουλα για την εναλλαγή στη διάρκεια της θητείας του α΄ αντιπροέδρου με τη διαδοχική τοποθέτηση του Πελοπίδα Καλλίρη (ΔΑΚΕ) και του Σπύρου Στάμου (ΠΑΣΚΕ), "αλλά η παράταξη του ΠΑΣΟΚ επέμεινε να προηγηθεί η θητεία του εκπροσώπου της".

    Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είχε εκφράσει χθες τη διαμαρτυρία του υποστηρίζοντας ότι διορίστηκε αντί να εκλεγεί ο πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (πρώην συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ στην ΟΣΠΑ) Ευστάθιος Πεκιάς για να τοποθετηθεί στη θέση του α΄ αντιπροέδρου ο επίσης συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Πελοπίδας Καλλίρης, αντί του προτεινόμενου από τη συνομοσπονδία Σπύρου Στάμου (ΠΑΣΚΕ).

    [03] Ανοιχτή επιστολή του Β.Σβίμμερ στα ελληνικά και κυπριακά ΜΜΕ

    20/04/2004 20:49:28

    "Στις 24 Απριλίου όλοι οι Κύπριοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν μια καινούργια σελίδα στην ιστορία του νησιού τους, να πάψουν να είναι δέσμιοι των τραγικών εμπειριών του παρελθόντος, αλλά και να θέσουν τις βάσεις για τη δημιουργία μίας σταθερής και ενωμένης Κύπρου", τονίζει ο ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης, Βάλτερ Σβίμμερ, σε ανοιχτή επιστολή του προς τα ελληνικά και κυπριακά ΜΜΕ.

    Μεταξύ άλλων, ο κ.Σβίμμερ αναφέρει ότι "εάν οι Κύπριοι δεν αρπάξουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία που τους προσφέρεται με το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου, θα ανακύψουν, αυτόματα, ορισμένες σοβαρές συνέπειες". Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, το χάσμα μεταξύ των δύο κοινοτήτων στη νήσο θα διευρυνθεί, η εμπιστοσύνη θα χαθεί και δύσκολα θα ξανακερδηθεί, η διεθνής κοινότητα ενδεχομένως να μην επιστρατεύσει ξανά την καλή της θέληση και το άλυτο κυπριακό πρόβλημα θα παραμείνει ένα αγκάθι στις σχέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας με τις άλλες χώρες της Ευρώπης, καθώς και με τις γειτονικές χώρες στην περιοχή.

    Ο ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης καταλήγει στην επιστολή του ότι "η καθολική υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας για την αποδοχή του σχεδίου Ανάν προσφέρει ευκαιρίες, για τη διασφάλιση της οικονομικής και πολιτικής οντότητας της Κύπρου, που δεν έχουν ξαναπαρουσιασθεί μέχρι σήμερα. Προσφέρει σ όλους τους Κύπριους μία μοναδική ευκαιρία να εξασφαλίσουν ένα μέλλον ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας μέσα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια, για τα παιδιά και τα εγγόνια τους".

    [04] Καταγγελίες ΔΗΣΥ προς την κυπριακή κυβέρνηση.

    20/04/2004 20:15:03

    Σοβαρότατες κατηγορίες εναντίον της κυπριακής κυβέρνησης διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, για "μεθόδευση απαράδεκτων ενεργειών φίμωσης, προκειμένου να οδηγηθεί ο λαός προς το ΟΧΙ".

    Ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι θα απευθυνθεί στον προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Μπέρτι Αχερν, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ρομάνο Πρόντι, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Πατ Κοξ, το ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης, Βάλτερ Σβίμερ, καθώς και την Ευρωπαϊκή Ρυθμιστική Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

    Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ μίλησε για "παρεμβάσεις από πλευράς κυβερνητικών στελεχών" στις εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών, για απειλές ότι αστυνομικοί που θα μεταφερθούν στην Ομόσπονδη Αστυνομία θα χάσουν τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα, καθώς και ότι υπάλληλοι της Κεντρικής Τράπεζας θα χάσουν τη δουλειά τους σε περίπτωση λύσης.

    Ο ίδιος μίλησε ιδιαίτερα για "έξωθεν παρεμβάσεις" στο ημικρατικό ΡΙΚ που είχαν ως αποτέλεσμα να "ματαιωθεί η προβολή ενημερωτικής εκπομπής για το σχέδιο λύσης, την οποία το κανάλι διαφήμιζε".

    Παράλληλα, σημείωσε πως την τρέχουσα εβδομάδα μέχρι τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος σε όλες τις βραδινές τηλεοπτικές εκπομπές του ΡΙΚ φιλοξενούνται αποκλειστικά υποστηρικτές του "Οχι", ενώ πρόσθεσε ότι "η ενέργεια του προέδρου της Δημοκρατίας να επιλέξει την τελευταία ημέρα για διακαναλική διάσκεψη έγινε με στόχο να αποκλειστεί το δικαίωμα της ισότιμης έκφρασης της άλλης άποψης".

    [05] Ποινική δίωξη για ΕΛΠΕ.

    20/04/2004 20:05:47

    Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απιστίας και της συνέργειας στην απιστία άσκησε κατά παντός υπευθύνου ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, για την υπόθεση της ασφάλισης των εγκαταστάσεων της εταιρίας ''Ελληνικά Πετρέλαια''.

    Για την υπόθεση είχε διενεργηθεί έρευνα απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών κ. Ελένη Τουλουπάκη και είχε ολοκληρωθεί απο την συνάδελφό της κ. Μαρία Μαλούχου.

    Αντικείμενο της έρευνας ήταν καταγγελίες σχετικά με την ανάθεση συμβάσεως για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων της εταιρίας ''Ελληνικά Πετρέλαια'' σε ασφαλιστικό οίκο, στον οποίο ήδη προγενέστερα υπήρχε σύμβαση για ασφάλιση έναντι υπέρογκου ποσού και παρότι άλλος ασφαλιστικός οίκος σε διαγωνισμό που διενεργήθηκε, είχε δώσει μικρότερη προσφορά.

    Η δικογραφία που σχηματίστηκε ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή.

    [06] Επίσκεψη-στήριξη του Μπ.Ετζεβίτ στο Ρ.Ντενκτάς.

    20/04/2004 20:01:44

    Τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ραούφ Ντενκτάς, στήριξε σήμερα με την επίσκεψή του στα Κατεχόμενα ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας και

    πρωθυπουργός της εισβολής, Μπουλέντ Ετζεβίτ, ο οποίος επέκρινε την

    τουρκική κυβέρνηση ότι πώλησε την Κύπρο για να εξασφαλίσει από την

    ΕΕ ημερομηνία για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

    "Είναι όνειρο να αναμένει κάποιος ότι θα πάρει ημερομηνία από την

    ΕΕ, κάνοντας υποχωρήσεις στο Κυπριακό", πρόσθεσε.

    Παράλληλα, ο κ.Ετζεβίτ ισχυρίστηκε ότι οι Ελληνοκύπριοι είναι θρησκόληπτοι και ρατσιστές και ότι η συνεργασία με τους Ελληνες "δεν είναι πάντα εύκολη, αφού ζητούν αφορμή για να καυγαδίσουν".

    Ο ίδιος υποστήριξε πως υπάρχουν δύο κράτη στην Κύπρο και ότι η θρησκεία, η γλώσσα και η κουλτούρα των Τουρκοκυπρίων είναι διαφορετική από αυτή των Ελληνοκυπρίων, με αποτέλεσμα, όπως τονίζει, να μην είναι δυνατό οι δύο να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν ένα κράτος.

    [07] Αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δ.Τσοβόλα.

    20/04/2004 19:31:25

    Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δημήτρη Τσοβόλα ζήτησαν με αίτησή τους ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ, Π.Μαντάς, Γ.Μαρκάκης, Ηλ. Νικολόπουλος και Ν. Σαραντόπουλος.

    Οι "4" κατηγορούν τον κ.Τσοβόλα ότι επιδιώκει μονομερώς να εφαρμόσει την αναστολή λειτουργίας του ΔΗΚΚΙ, χωρίς να υπάρχει απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος και του Συνεδρίου του.

    [08] ΕΣΡ: Εντολή χρονομέτρησης των ενημερωτικών προγραμμάτων.

    20/04/2004 19:27:47

    Εντολή στην αρμόδια υπηρεσία του ΕΣΡ, να ξεκινήσει η χρονομέτρηση των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών για ενδεχόμενες παραβιάσεις της πολιτικής πολυφωνίας, έδωσε ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής, Ιωάννης Λασκαρίδης, ύστερα από την επιστολή διαμαρτυρίας του ΚΚΕ για "κραυγαλέο αποκλεισμό του Κομμουνιστικού Κόμματος".

    Παράλληλα, ο κ.Λασκαρίδης πρότεινε στην πρόεδρο της Βουλής, ?ννα Ψαρούδα-Μπενάκη, παράταση σε περίπτωση τροποποίησης από την κυβέρνηση του νόμου για το βασικό μέτοχο, ώστε όσοι έχουν λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και να μπορέσουν να προσαρμόσουν τα στοιχεία τους στα νέα δεδομένα.

    [09] Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια.

    20/04/2004 19:25:27

    Ακολουθεί πίνακας με την τελική διαμόρφωση (''κλείσιμο'') των δεικτών μεγάλων ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, την αριθμητική διαφορά ως προς το προηγούμενο κλείσμο και την ποσοστιαία μεταβολή.

    ΛονδίνοFTSE 100 4.569,20 +22,80 +0,50%

    ΦρανκφούρτηDAX-30 4.061,13 +36,06 +0,89%

    ΦρανκφούρτηEurostoxx50 2.878,80 +19,56 +0,67%

    ΠαρίσιCAC-40 3.773,43 +30,00 +0,79%

    ΖυρίχηSMI 5.829,20 +41,40 +0,71%

    [10] Παρουσίαση νομοσχεδίου "διοικητικής μεταρρύθμισης".

    20/04/2004 19:10:33

    Ζητήματα για την πάταξη της γραφειοκρατίας και ρυθμίσεις άμεσης προτεραιότητας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και θέματα που αφορούν την κυβέρνηση και κυβερνητικά όργανα, περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου που παρουσίασε σήμερα και θα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Προκόπης Παυλόπουλος.

    Όπως διευκρίνισε ο κ.Παυλόπουλος, το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει 5 ενότητες και αποτελεί την πρώτη φάση μιας σειράς νομοσχεδίων με τα οποία θα ολοκληρωθεί η διοικητική μεταρρύθμιση.

    [11] Προφυλάκιση 26χρονου για τα γκαζάκια.

    20/04/2004 18:21:53

    Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 26χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη την ώρα που τοποθετούσε γκαζάκια σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης.

    Ο νεαρός κατέθεσε σήμερα στην γ΄ ανακρίτρια απολογητικό υπόμνημα, όπου αρνείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τοποθέτησε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς και κάνει λόγο για σκευωρία. Να σημειωθεί ότι έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης είχε συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί ολιγομελής ομάδα που εξέφραζε τη συμπαράστασή της στον 26χρονο με συνθήματα, ενώ μοίραζαν και προκήρυξη με την υπογραφή "αναρχικοί σύντροφοι". Οπως αναφέρεται στην προκήρυξη, "μπορεί η εξουσία και η καταστολή να έχουν πολλά πρόσωπα, οι αντιστεκόμενοι όμως έχουν μόνο ένα: αυτό της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και του αγώνα με όλα τα μέσα".

    [12] ΓΣΕΕ προς ΣΕΒ: "Να επιταχυνθεί η διαπραγμάτευση".

    20/04/2004 17:43:11

    "Επιβάλλεται να επιταχυνθεί η διαπραγμάτευση για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας", διαμήνυσε προς το ΣΕΒ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου των συνδικάτων, εν όψει του εορτασμού της φετινής Πρωτομαγιάς, που η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ οργανώνουν στο Σύνταγμα.

    "Η σύμβαση θα πρέπει μέχρι τις 10 Μαΐου να έχει υπογραφεί", προειδοποίησε ο κ. Πολυζωγόπουλος, "γιατί αλλιώς βαδίζουμε προς μια νέα αντιπαράθεση για νέα απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων".

    Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ απέρριψε την πρόσφατη πρόταση του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων, υπογραμμίζοντας ότι τα συνδικάτα δεν μπορούν να προσχωρήσουν στις λογικές ποσοτικής αύξησης και ότι θα διεκδικήσουν ενιαία ποσοστιαία αύξηση, αλλά και παράλληλα μία σαφή ενίσχυση του κατώτερου ημερομισθίου και θα συνεχίσουν να διεκδικούν την άμεση σύνδεση της γενικής σύμβασης με τις κλαδικές συμβάσεις.

    [13] Σκληρή αναμένεται η διαπραγμάτευση για τα προϊόντα Μεσογείου

    20/04/2004 17:26:13

    "Πάμε σε μια σκληρή διαπραγμάτευση, καθώς πρέπει να ανατρέψουμε δυσμενείς ρυθμίσεις που προτείνει η Επιτροπή".

    Με τη φράση αυτή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σάββας Τσιτουρίδης, περιέγραψε τη διαπραγμάτευση για τα μεσογειακά προϊόντα, που αρχίζει αύριο στη σύνοδο των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ στο Λουξεμβούργο.

    [14] Κυβέρνηση: "Πολλά και μεγάλα τα προβλήματα της οικονομίας".

    20/04/2004 17:17:26

    "Πολλά και μεγάλα προβλήματα" αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία με τη χώρα να "έχει ένα από τα χαμηλότερα βιοτικά επίπεδα", σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Θοδωρή Ρουσόπουλου, κατά την παρουσίαση των βασικών στοιχείων της εισήγησης του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργου Αλογοσκούφη, προς το υπουργικό συμβούλιο.

    Αναφερόμενος στις επισημάνσεις του κ.Αλογοσκούφη, ο κ.Ρουσόπουλος σημείωσε ότι το 2003 ο ρυθμός της οικονομικής μεγέθυνσης ήταν 4,2% και όχι 5%, όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ η πρόβλεψη για το 2004 είναι 3,7%. Οι ρυθμοί αυτοί εξάλλου "δεν οφείλονται στην εξωστρέφεια και στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και η άνοδος του ΑΕΠ υπήρξε στρεβλή γιατί δεν διαχύθηκε στο σύνολο της οικονομίας και άρα της κοινωνίας".

    [15] Θετικές οι εντυπώσεις από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ.

    20/04/2004 17:05:34

    "Εχω τρεις εβδομάδες να επισκεφτώ το έργο και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από τη δουλειά που έχει γίνει. Μπορείτε άλλωστε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, είναι πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και είμαι βέβαιος ότι αν διατηρηθεί αυτός ο ρυθμός, όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους", δήλωσε σήμερα κατά την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ντένις Οσβαλντ, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΟΕ, ΑΘΗΝΑ 2004, Γιάννα Αγγελοπούλου.

    Από την πλευρά της, η κα Αγγελοπούλου χαρακτήρισε την πρόοδο των έργων σημαντική και εμφανή, γεγονός το οποίο, όπως τόνισε, "υποδηλώνει ότι θα είμαστε έτοιμοι στην ώρα μας".

    [16] Υπουργικό Συμβούλιο - Κυπριακό

    20/04/2004 15:17:57

    Η οικονομία, το σχέδιο νόμου για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και το Κυπριακό ήταν τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

    Κατά πληροφορίες εκτίμηση της ελληνικής κυβέρνησης μετά απο σχετική εισήγηση του υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη, ήταν ότι στην Κύπρο υπάρχει μία μεταστροφή του κλίματος λόγω της ικανοποίησης που προκλήθηκε απο τις εγγυήσεις που ζήτησε το ΑΚΕΛ. Πλην όμως η κυβέρνηση φέρεται να εκτιμά ότι η αναστροφή αυτή δεν θα οδηγήσει και στην αντιστροφή του τελικού αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 20 April 2004 - 20:30:25 UTC