Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-06-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πειραιάς-Δυσοσμία-Μετρήσεις
  • [02] Κ.Καραμανλής:"Εκλογές τώρα"
  • [03] Υψηλές θερμοκρασίες με τοπικές καταιγίδες
  • [04] Απόψε η κατεδάφιση της γέφυρας του Σταυρού
  • [05] Περιοδεία Β.Παπανδρέου στις Κυκλάδες
  • [06] Εκλάπη πίνακας λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνόδου της ΕΕ
  • [07] Μεταφορά Γ.Μιχαλόπουλου στο νοσοκομείο των φυλακών
  • [08] Στην Αθήνα επιστρέφει ο πρωθυπουργός
  • [09] Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ
  • [10] Πανελλαδικές:Απο απόψε η ανάρτηση των βαθμολογιών

  • [01] Πειραιάς-Δυσοσμία-Μετρήσεις

    27/06/2003 13:30:14

    Τρία συνεργεία του ΠΕΡΠΑ και δύο της νομαρχίας Πειραιά ερευνούν από το πρωί από πού προέρχεται η οσμή στην ευρύτερη περιοχή των δυτικών συνοικιών της Αθήνας, από τα Λιόσια μέχρι και το Κερατσίνι.

    Πηγές του ΥΠΕΧΩΔΕ διευκρίνιζαν ότι δεν προέρχεται από ρύπανση και ως πιθανότερες εκδοχές προβάλλονται είτε να προέρχεται η οσμή από την χωματερή των Ανω Λιοσίων που εξακολουθεί ακόμη να σιγοκαίει, είτε από τα διυλιστήρια.

    Στο μεταξύ σε τιμές πάνω από τα όρια επιφυλακής κυμάνθηκε στις 12 μετά το μεσημέρι το όζον. Στους Θρακομακεδόνες μετρήθηκε στα 253 μικρογραμμάρια με όριο επιφυλακής τα 180, στην Αγία Παρασκευή τα 217 και στου Ζωγράφου τα 192.

    Επίσης στα Λιόσια μετρήθηκε στα 182 και στο Γαλάτσι τα 180.

    Σχετικά αυξημένο εμφανίστηκε στις 11 και το διοξείδιο του αζώτου. Στην Πατησίων μετρήθηκε στα 211 μικρογραμμάρια με όριο τα 200.

    [02] Κ.Καραμανλής:"Εκλογές τώρα"

    27/06/2003 13:01:48

    ''Το εθνικό συμφέρον επιβάλει εκλογές τώρα", τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής κατά την ομιλία του το πρωί στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.

    Τόνισε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει παραδεχθεί ότι χρειάζονται πρωτοβουλίες και η μόνη αποτελεσματική πρωτοβουλία, όπως είπε, είναι οι εκλογές. Η Ελλάδα, ανέφερε, δεν αντέχει μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο ούτε κομματικά παιχνίδια''.

    Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν λειτουργεί και το κράτος έχει παραλύσει. Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε οξεία κριτική στην κυβέρνηση σε όλους τους τομείς και παρουσίασε την άποψή του για την κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα επιμέρους υπουργεία.

    Ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματος να μην εφησυχάζουν και να εργαστούν όλο το καλοκαίρι ενώ τόνισε ότι δεν θα δεχθεί φαινόμενα αλλαζονείας και έπαρσης, που χαρακτηρίζουν όπως είπε το σημερινό κυβερνητικό στρατόπεδο. Ο κ.Καραμανλής έκανε αναφορά σε ένα σχέδιο διακυβέρνησης.

    [03] Υψηλές θερμοκρασίες με τοπικές καταιγίδες

    27/06/2003 12:56:47

    Υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε το μεσημέρι από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

    Ο υδράργυρος αναμένεται να φθάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου ενώ το απόγευμα και το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ηπειρωτική Ελλάδα.

    Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 40 βαθμούς και στα τέλη της εβδομάδας δεν αποκλείεται να φθάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

    Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα εξαιτίας του καύσωνα. Ειδικοί συνιστούν να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ενώ συνιστούν στους πολίτες να καταναλώνουν αφθονα υγρά αλλά όχι αλκοόλ.

    [04] Απόψε η κατεδάφιση της γέφυρας του Σταυρού

    27/06/2003 12:53:43

    Αρχίζει στις 9 το βράδυ η κατεδάφιση της γέφυρας του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα, η οποία λειτούργησε επί 22 χρόνια.

    Λόγω των έργων που θα ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Απρίλιο, θα γίνουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών.

    Στη θέση της γέφυρας κατασκευάζεται ένα σύνθετο έργο σε τρία επίπεδα για να ικανοποιήσει τις αυξημένες κυκλοφοριακές απαιτήσεις.

    Η λεωφόρος Μαραθώνος υπογειοποιείται και θα διέρχεται με ελεύθερη ροή από την περιοχή του κόμβου.

    Πάνω από το έδαφος θα διέρχεται σε γέφυρα η οδός που θα συνδέει την περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού με τη λεωφόρο της Αττικής Οδού-Σταυρού-Ελευσίνας.

    [Φώτο-604499]

    [05] Περιοδεία Β.Παπανδρέου στις Κυκλάδες

    27/06/2003 12:53:36

    Τριήμερη περιοδεία σε νησιά των Κυκλάδων που επλήγησαν από τη θεομηνία του περασμένου Φεβρουαρίου πραγματοποιεί από σήμερα η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Βάσω Παπανδρέου.

    Θα επιθεωρήσει έργα που εκτελούνται στην Τήνο, την Πάρο, την Ιο και τη Νάξο, ενώ θα προεδρεύσει σε συσκέψεις με τοπικούς φορείς, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία των έργων αποκατάστασης και οι ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες.

    [Φώτο-582436]

    [06] Εκλάπη πίνακας λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνόδου της ΕΕ

    27/06/2003 12:53:29

    Πίνακας ζωγραφικής που εξετίθετο στο "Πόρτο Καράς" για την διακόσμηση των χώρων όπου κατέλυσαν οι αντιπροσωπείες των ξένων ηγετών εκλάπη λίγες ώρες μετά τη λήξη των εργασιών της συνόδου. Πρόκειται για έργο του ζωγράφου Αντωνίτση, το οποίο ήταν εκτεθειμένο μαζί με άλλους εκατόν δέκα έξι πίνακες στους χώρους του ξενοδοχείου Μελίτων.

    Μόλις οι αρμόδιοι αντελήφθησαν ότι λείπει ο πίνακας, η υπεύθυνη πολιτιστικών σχέσεων της ελληνικής προεδρίας κ.Αργυροπούλου μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Νεου Μαρμαρά και υπέβαλε μήνυση εναντίον αγνώστων και την υπόθεση ερευνά η ασφάλεια Χαλκιδικής.

    [07] Μεταφορά Γ.Μιχαλόπουλου στο νοσοκομείο των φυλακών

    27/06/2003 12:53:22

    Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλού μεταφέρθηκε το πρωί από το τμήμα μεταγωγών ο εκδότης Γρηγόρης Μιχαλόπουλος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση εκβίασης επιχειρηματιών.

    Ο εκδότης επικαλέστηκε καρδιολογικό πρόβλημα ενώ ο συνήγορός του προανήγγειλε ότι θα υποβληθεί αίτηση αποφυλάκισής του.

    [Φώτο-549589]

    [08] Στην Αθήνα επιστρέφει ο πρωθυπουργός

    27/06/2003 12:53:15

    Στην Αθήνα επιστρέφει σήμερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ο οποίος το επόμενο διάστημα αναμένεται να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του για τις πολιτικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει καθώς και τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

    Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του κ.Σημίτη ενώ στις 4 και 5 Ιουλίου θα συνεδριάσει η κυβερνητική επιτροπή του κόμματος.

    [09] Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ

    27/06/2003 12:08:34

    Με εισηγήσεις των αρμοδίων στελεχών του κόμματος για το ευρωπαϊκό σύνταγμα,ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας,υπό την προεδρία του Κώστα Καραμανλή.

    Ο Πέτρος Μολυβιάτης τόνισε ότι η Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ άφησε θετικές εντυπώσεις και εισέπραξε φιλόφρονα σχόλια,ενώ σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία στήριξε την Προεδρία διότι θεωρούσε ότι θα ήταν καλό και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα.

    Ο συντονιστής Εξωτερικών της ΝΔ πρόσθεσε όμως ότι η Ελληνικη Προεδρία υπήρξε άτυχη,αφού έπεσε ανάμεσα σε δύο μεγάλα γεγονότα, τη διεύρυνση,που αποφασίστηκε απο την προηγούμενη Προεδρία και τη μεταρρύθμιση,το λεγόμενο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, που θα αποφασιστεί στην επόμενη προεδρία.

    Επιπλέον,είπε,λόγω της κρίσης του Ιράκ, η Ελληνικη Προεδρία δεν μπόρεσε να προωθήσει τις προτεραιότητες που είχε θέσει η ίδια και κυρίως τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της Ευρώπης (στρατηγική της Λισαβόνας).

    Σε ό,τι αφορά το σχέδιο για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα,ο κ. Μολυβιάτης είπε ότι αποτελεί θετικό γεγονός ότι καταρτίστηκε αυτό το σχέδιο και υπογράμμισε ότι υπάρχουν τομείς,όπως στα ανθρώπινα δικαιώματα, όπου έγινε πρόοδος. Ωστόσο,σημείωσε, ότι είναι προϊόν συμβιβασμού μεταξύ δύο κυρίως αντίρροπων τάσεων και αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο αυτό ό,τι δίνει με το ένα χέρι το παίρνει με το άλλο.

    Χαρακτήρισε περίεργη τη στάση του πρωθυπουργού Κ.Σημίτη, ο οποίος, όπως είπε, αγνόησε τις κοινές θέσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το θέμα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της σύνθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μεταπήδησε στο στρατόπεδο των μεγάλων χωρών, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, χωρίς να διαπραγματευτεί και χωρίς να πάρει κανένα τουλάχιστον εμφανές αντάλλαγμα.

    Για την Ελλάδα, τόνισε ο κ. Μολυβιάτης, το δυσμενέστερο σημείο του σχεδίου είναι η άμυνα, διότι δεν προβλέπεται δημιουργία ευρωπαϊκής άμυνας, παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία προσπάθησε να προωθήσει μία ρήτρα αλληλεγγύης, αλλά δεν είχε την υποστήριξη της κυβέρνησης.

    Το σχέδιο αυτό,κατέληξε ο κ.Μολυβιάτης, αποτελεί ένα θετικό βήμα σε ορισμένους τομείς,αλλά αφήνει για το μακρινό μέλλον την δημιουργία μιας ομοσπονδιακής Ευρώπης που θα μιλά μία φωνή και θα έχει πολιτική και αμυντική ισχύ, ανάλογη με το οικονομικό της βάρος.

    Η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, που ήταν εκπρόσωπος στην ευρωπαϊκή συνέλευση, παρουσίασε αναλυτικά τις διατάξεις του σχεδίου Συντάγματος, σημειώνοντας ότι το εύρος και το βάθος της ανάλυσης που έγινε κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνέλευσης, μπορούν να συγκριθούν μόνο με την προπαρασκευή που έγινε για τις ιδρυτικές συνθήκες των ευρωπαϊκών κοινοτήτων.

    Η κ. Γιαννάκου τόνισε ότι βασικός στόχος της Ενωσης ορίζεται η προαγωγή της ειρήνης και της ευημερίας των λαών της. Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της επιδιώκει την καθιέρωση μιας ενιαίας κοινωνικής οικονομίας της αγοράς, με ελεύθερο και ανόθευτο ανταγωνισμό, καθώς και με οικονομική, κοινωνική και γεωγραφική συνοχή, αλλά και αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών.

    Στόχος της Ενωσης για την εξωτερική και εσωτερική δράση της, είπε η κ. Γιαννάκου, αποτελεί ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η αυστηρή τήρηση του δικαίου, η καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Ανέφερε ακόμη ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα είναι πλέον το κύριο νομοθετικό όργανο της Ενωσης, μαζί με το Συμβούλιο, λειτουργώντας στα πλαίσια της διαδικασίας της συναπόφασης και κατ'εξαίρεση το Συμβούλιο μπορεί να αναπτύσει μόνο του νομοθετική δραστηριότητα.

    Η κ. Γιαννάκου σημείωσε ακόμη ότι τα κριτήρια επιλεξιμότητας ενός κράτους για να γίνει μέλος της Ενωσης, διατυπώνονται πολύ γενικά και συνίστανται ουσιαστικά στον ασπασμό των αρχών και των αξιών της Ενωσης, που αναφέρονται στην αρχή του πρώτου μέρους του σχεδίου της Συνταγματικής Συνθήκης.

    Χαρακτήρισε πάντως ασαφή τη στάση του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι η θέση του στα θέματα της σύνθεσης της Επιτροπής και της προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ήταν επαμφοτερίζουσα.

    Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Δημητρακόπουλος τόνισε ότι η εντολή προς τη διακυβερνητική είναι να ασχοληθεί με τά θέματα για τα οποία έχουν καταγραφεί διαφορετικές απόψεις και όχι να επαναξεταστεί το σχέδιο του Συντάγματος στο σύνολό του.

    Συμβιβασμοί και συμφωνίες θα πρέπει να αναζητηθούν στη σύνθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,όπου έχουν εκφράσει αντιρρήσεις μεσαίες και μικρές χώρες,όπως και στο θεσμό της μόνιμης προεδρίας του Συμβουλίου με θητεία 2,5 χρόνων,είπε.

    Ακόμη, τόνισε ότι υπάρχουν ζητήματα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων,

    δηλαδή στον αριθμό των ψήφων κάθε χώρας μέλους στο Συμβούλιο και στην ολοκλήρωση της μετάβασης απο το καθεστώς της ομοφωνίας σε εκείνο της ειδικής πλειοψηφίας.

    Ο κ. Δημητρακόπουλος πρότεινε να θεσμοθετηθεί ο θεσμός των αναπληρωτών επιτρόπων με δικαίωμα ψήφου και να υπάρξει συνδυασμός μόνιμου προέδρου με διαχειριστικές αρμοδιότητες και εναλασσόμενων προέδρων των σχηματισμών του Συμβουλίου.

    Σε ό,τι αφορά την έγκριση του νέου Ευρωπαϊκού Συντάγματος απο τις χώρες μέλη,όπως είπε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, η καλύτερη λύση θα ήταν η διεξαγωγή ενός πανευρωπαϊκού δημοψηφίσματος ταυτόχρονα με τις ευρωπαϊκές εκλογές,ώστε να τεθεί σε ισχύ το νέο σύνταγμα τον Ιανουάριο του 2005.

    Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Σιούφας, κάνοντας απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς,τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν παγίωσε απλά και μόνο το προβάδισμά της στην πρόθεση ψήφων των πολιτών,αλλά κατάφερε ταυτόχρονα να αποδείξει ότι είναι δύναμη ευθύνης και εμπιστοσύνης.

    Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε επιφυλακή και είναι πανέτοιμη για μια νέα διακυβέρνηση, ενώ επισήμανε ότι το κόμμα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των μεγάλων καθημερινών προβλημάτων και στην παραγωγή πολιτικής.

    Είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θα ασκεί ασφυκτικό έλεγχο της εξουσίας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα ώστε να μην περνά τίποτα απαρατήρητο και επισήμανε ότι δεν πρόκειται να παίξει στο ταμπλό της έντασης και του διχασμού που επιδιώκει η κυβέρνηση. Εμείς, ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν θέλουμε φανατικότερες ψήφους αλλά περισσότερες, ζητούμε τη θετική ψήφο περισσότερων πολιτών, αυτή είναι η κεντρική μας στόχευση και είναι αυτή για όλους.-

    [Φώτο-550543]

    [10] Πανελλαδικές:Απο απόψε η ανάρτηση των βαθμολογιών

    27/06/2003 11:49:17

    Απο αργά απόψε έως τη Δευτέρα το πρωί θα έχουν αναρτηθεί στα Λύκεια όλης της χώρας, οι σχετικοί πίνακες με τις βαθμολογίες των μαθητών που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις για είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θανάσης Τσουροπλής, παρουσιάζοντας το πρωί στατιστικά στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών, τόνισε οτι βαθμολογίες σε γενικές γραμμές, τόσο στη Β Λυκείου όσο και στη Γ κινήθηκαν στα περσινά επίπεδα και διαψεύστηκαν εκείνοι που μιλούσαν για σφαγή των μαθητών ιδιαίτερα στα Μαθηματικά και τη Φυσική.

    Πρόσθεσε οτι οι μαθητές της Β΄Λυκείου δυσκολεύτηκαν κυρίως στα μαθήματα της Ιστορίας Γενικής Παιδείας ενώ αντίθετα πήγαν πολύ καλά στα Αρχαία της Θεωρητικής Κατεύθυνσης. Για την τελευταία τάξη ο κ.Τσουροπλής δήλωσε οτι οι μαθητές δυσκολεύτηκαν στα θεωρητικά μαθήματα και κυρίως στην Ιστορία Γενικής Παιδείας, στα Αρχαία Ελληνικά και τη Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνση, ενω στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης και στη Φυσική Γενικής Παιδείας πήγαν καλύτερα.

    Το κύριο συμπέρασμα, είπε ο γενικός γραμματέας είναι ότι φέτος και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι επιδόσεις παρουσιάζουν πιο ορθολογική κλιμάκωση στη διάκριση άριστα, πολύ καλά, καλά , μέτρια κλπ.

    Στις εξετάσεις πήραν μέρος 166.020 μαθητές. Οσοι ενδιαφέρονται να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην οικεία επιτροπή που θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιουλίου στις διευθύνσεις της εκπαίδευσης όπου ανήκει το Λύκειο που αποφοίτησαν.

    Σ΄αυτή την προθεσμία πρέπει να υποβάλουν και το μηχανογραφικό τους δελτίο και όσοι δεν έλαβαν μέρος στις φετινές εξετάσεις, αλλά έχουν βεβαίωση από προηγούμενο έτος προκειμένου να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στις σχολές για το 10% των θέσεων.

    Επισημαίνεται ότι ο κ. Τσουροπλής επανέλαβε πως η ανακοίνωση των βάσεων καθώς και τα ονοματα των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αναμένεται να ανακοινωθούν στο τέλος Αυγούστου.

    Τέλος, υπενθύμισε ότι το νέο σχολικό έτος για Δημοτικά , Γυμνάσια και Λύκεια θα αρχίσει κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου και θα λήξει κανονικά χωρίς καμία αλλαγή.

    [Φώτο-97853]


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 27 June 2003 - 11:30:18 UTC