Visit the Canadian Hellenic Broadcasting (CHB) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 22 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-03-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Παπανδρέου: Σύνοδος Κορυφής ΕΕ
  • [02] Στάσεις εργασίας σε μετρό, ΗΣΑΠ
  • [03] Χριστοδουλάκης: Να προχωρήσουν οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις
  • [04] Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Επιστολή Σημίτη
  • [05] Ευρωκοινοβούλιο: Ενταξη Κύπρου στην ΕΕ
  • [06] Ενταση σε παρουσίαση βιβλίου Μπόνι Μίλερ.

  • [01] Γ. Παπανδρέου: Σύνοδος Κορυφής ΕΕ

    19/03/2003 20:49:56

    Ο υπουργός Εξωτερικών και προεδρεύων του Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ Γ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις συζητήσεις που πρόκειται να γίνουν για το θέμα του Ιράκ κατα τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής που θα αρχίσει αύριο στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας την ύπαρξη σημαντικών διαφορών μεταξύ των κρατών-μελών τόσο ως προς τη νομιμότητα όσο και ως προς τη σκοπιμότητα της επικείμενης στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράκ.

    Ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι παρά τις διαφορές αυτές η ΕΕ θα πρέπει να ασχοληθεί με το τι μέλλει γενέσθαι μετά την ενδεχόμενη επέμβαση κυρίως δε σε ότι αφορά το ρόλο που θα κληθεί να διαδραματίσει ο ΟΗΕ.

    Ο Γ. Παπανδρέου υπογράμμισε παράλληλα ότι η ΕΕ θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την εξεύρεση ειρηνικής λύσης μέχρι την ύστατη στιγμή.

    Διπλωματικές πηγές ανέφεραν πάντως σήμερα στις Βρυξέλλες ότι η ελληνικη Προεδρία έχει ήδη αρχίσει να επεξεργάζεται εναλλακτικά κείμενα συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχει ήδη ένα κείμενο που βασίζεται στην υπόθεση ότι θα έχουν ξεκινήσει μέχρι το τέλος της Συνόδου Κορυφής οι εχθροπραξίες στο Ιράκ.

    Στην περίπτωση αυτή το βάρος θα δοθεί στο ρόλο που θα κληθεί να διαδραματίσει ο ΟΗΕ μετά το τέλος των εχθροπραξιών. Ενα δεύτερο κείμενο βασίζεται στην υπόθεση ότι δεν θα έχουν ξεκινήσει οι εχθροπραξίες. Στην περίπτωση αυτή η ελληνική Προεδρία επιθυμεί να δώσει έμφαση στην ανάγκη εξεύρεσης λύσης με ειρηνικά μέσα.

    Τέλος, ο υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στις Βρυξέλλες επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος της Συνέλευσης για το μέλλον της Ευρώπης Ζισκάρ ντ Εστέν δεν θα προσέλθει στη Σύνοδο Κορυφής για να ενημερώσει τους 15 για την πορεια των εργασιών της Συνέλευσης.

    Ο Γ. Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί ότι η εξέλιξη αυτή ήταν επιθυμία του πρώην προέδρου της Γαλλίας, παράλληλα όμως ανέφερε ότι παρά τις όποιες καθυστερήσεις το χρονοδιάγραμμα για το πέρας των εργασιών της Συνέλευσης θα τηρηθεί και ότι η ενημέρωση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων θα γίνει στις 16 Απριλίου με την ευκαιρία της υπογραφής της Συνθήκης Προσχώρησης των δέκα ευρωπαϊκών κρατών στην ΕΕ.

    [02] Στάσεις εργασίας σε μετρό, ΗΣΑΠ

    19/03/2003 19:40:55

    Προβλήματα στις μετακινήσεις του αναμένεται να αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό την Παρασκευή, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς προχωρούν σε κινητοποιήσεις, υπό την ομπρέλα της ΓΣΕΕ, που έχει εξαγγείλει στάση εργασίας (από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη της βάρδιας ή του ωραρίου εργασίας), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στο Ιράκ.

    Οι εργαζόμενοι στο μετρό ανακοίνωσαν ήδη ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας από τη μία το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Οι συνάδελφοί τους στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα κάνουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

    Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις τρεις το απόγευμα, έχει εξαγγείλει και η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, αλλά όπως διευκρινίστηκε, δεν θα παρατηρηθούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των πτήσεων.

    [03] Χριστοδουλάκης: Να προχωρήσουν οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις

    19/03/2003 19:08:34

    Παρά την επιβράδυνση των ρυθμών ανάπτυξης της ευρωπαϊκής οιικονομίας, θα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία των οικονομικων μεταρρυθμίσεων στα κράτη-μέλη της ΕΕ ούτως ώστε να δώσουμε στις αγορές τη βεβαιότητα ότι λαμβάνουμε τα μηνύματα. Αυτό δήλωσε από τις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών -και προεδρεύων κατά το τρέχον εξάμηνο του Ecofin- Νίκος Χριστοδουλάκης παρουσιάζοντας το περιεχόμενο των συζητήσεων της εαρινής συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

    Παρά την επικείμενη κρίση, οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ θα επικεντρώσουν την προσοχή τους στη λεγόμενη διαδικασία της Λισαβόνας, στόχος της οποίας είναι να καταστεί μέχρι το 2010 η Ενωμένη Ευρώπη η "ανταγωνιστικότερη και δυναμικότερη οικονομία στον κόσμο". Το θέμα αυτό αναμένεται ότι θα απασχολήσει τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ την Παρασκευή, αφού προηγουμένως θα έχουν συζητήσει τις εξελίξεις στο Ιράκ.

    Ο υπουργός Οικονομίας ανέφερε ότι βασικοί στόχοι της ΕΕ είναι η τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης αλλά και της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής στην Ενωμένη Ευρώπη. Για να συμβεί αυτό, τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης, θα πρέπει να ενισχυθούν οι καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, να προχωρήσει η εμβάθυνση της εσωτερικής αγοράς καθώς και η σύνδεση των επιμέρους ευρωπαϊκών αγορών.

    Ο υπουργός Οικονομίας σημείωσε ότι η ΕΕ θα πρέπει να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την προώθηση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων και έφερε ως παράδειγμα τη δημιουργία μιας επιστημονικής ομάδας υψηλού επιπέδου, η οποία θα μελετήσει τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

    Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο υπουργός Οικονομίας και στην ανάγκη ενίσχυσης του επιχειρηματικού πνεύματος στην Ευρώπη, καθώς και της βιομηχανικής έρευνας, ιδιαίτερα δε σε τομείς-κλειδιά της ευρωπαϊκής οικονομίας.

    Τόσο ο Νίκος Χριστοδουλάκης όσο και ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπος Πέδρο Σόλμπες αναγνώρισαν ότι, τρία χρόνια μετά τη σύνοδο Κορυφής της Λισαβόνας, υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις σε σχέση με τις κατευθύνσεις που τότε είχαν υιοθετηθεί, επισημαίνοντας όμως παράλληλα ότι οι καθυστερήσεις αυτές θα πρέπει να αποτελέσουν το κίνητρο για την ενίσχυση των προσπαθειών των κρατών-μελών της ΕΕ.

    Τέλος, ο υπουργός Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκης ανέφερε ότι η οικονομική επιβράδυνση και τα προβληματα που δημιουργούνται από την επικείμενη κρίση στον Περσικό, δεν θα πρέπει να οδηγήσουν στη χαλάρωση του συντονισμού των οικονομικών πολιτικών των κρατών-μελών της ΕΕ. Τόνισε επίσης ότι η κρίση δεν θα πρέπει να οδηγήσει στη λήψη μεμονωμένων μέτρων από τις εθνικές κυβερνήσεις, όπως για παράδειγμα θα ήταν οι φορολογικές ελαφρύνσεις στο πετρέλαιο.

    [Φώτο-460213]

    [04] Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Επιστολή Σημίτη

    19/03/2003 18:21:41

    Οι εξελίξεις στο Ιράκ και η ατζέντα της στρατηγικής της Λισαβόνας, θα είναι τα θέματα που θα κυριαρχήσουν κατά την Εαρινή Σύνοδο Κορυφής, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

    Στην -καθιερωμένη πριν από Συνόδους Κορυφής- επιστολή του προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων των ¨15¨ ο προεδρεύων του Συμβουλίου της ΕΕ, Κώστας Σημίτης σημειώνει ότι "το θέμα του Ιράκ κυριαρχεί στην παγκόσμια ατζέντα και συνεπώς θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό πριν από κάθε τι άλλο".

    Σύμφωνα με την επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού προς τους ηγέτες των"15", το πρόγραμμα της Συνόδου Κορυφής θα ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης (19:30 τοπική ώρα) με συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Πάτ Κόξ. Στη συνέχεια οι ¨15¨ θα συζητήσουν το θέμα της κρίσης στο Ιράκ, θέμα με το οποίο θα συνεχίσουν και κατά τη διάρκεια του δείπνου εργασίας (που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21:00) και στο οποίο θα συμμετάσχουν και οι υπουργοί Εξωτερικών των ¨15¨. Κατά τη διάρκεια του δείπνου θα συζητηθούν και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στα Βαλκάνια. Παράλληλα οι υπουργοί Οικονομίας των ¨15¨ θα συζητήσουν -κατά τη διάρκεια ξεχωριστού δείπνου- τη διεθνή οικονομική κατάσταση.

    Την Παρασκευή, 21 Μαρτίου, οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής θα ξεκινήσουν το πρωί (στις 9:30) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική της Λισαβόνας. Στη συνάντηση αυτή θα συμμετέχουν και οι υπουργοί Εξωτερικών και Οικονομίας των ¨15¨.

    Τα θέματα που θα επεξεργαστούν οι ηγέτες των "15", ως αναφέρει στην επιστολή του ο Κ.Σημίτης, θα αφορούν στα ως τώρα επιτεύγματα, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το δεκάχρονο πρόγραμμα της στρατηγικής της Λισαβόνας, που υιοθετήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το 2000. Ο Έλληνας πρωθυπουργός σημειώνει στην επιστολή του ότι "τρία χρόνια μετά την υιοθέτηση της στρατηγικής της Λισαβόνας αντιμετωπίζουμε ένα ιδιαιτέρως δύσκολο και μεταβαλλόμενο διεθνές οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον" και τονίζει ότι "μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είναι επιβεβλημένο να επαναβεβαιώσουμε και να στηρίξουμε τις πολιτικές μας για οικονομική και κοινωνική μεταρρύθμιση και για μια Ευρώπη βιώσιμης ανάπτυξης που θα δημιουργεί ευημερία και θέσεις εργασίας¨.

    Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, οι ηγέτες των "15" θα παρακαθίσουν σε γεύμα με τους 13 ηγέτες των υπό ένταξη και υποψήφιων κρατών. Κατά τη διάρκεια του γεύματος θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων με τους ηγέτες των "13" για τα θέματα που θα έχουν συζητηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, και συγκεκριμένα για τα θέματα του Ιράκ, της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων και τη στρατηγική της Λισαβόνας.

    Τέλος, σε δύο ξεχωριστά γεύματα εργασίας θα παρακαθήσουν οι υπουργοί Εξωτερικών των "15" και οι υπουργοί Οικονομίας των "15" με τους αντίστοιχους ομολόγους τους των "13". Οι υπουργοί των Εξωτερικών θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Κορέα και την Κύπρο, ενώ οι υπουργοί Οικονομίας θα συζητήσουν με τους συναδέλφους τους των ¨13¨ κρατών, τις δομικές αλλαγές και την καλύτερη ενσωμάτωση των στόχων της στρατηγικής της Λισαβόνας στις πολιτικές των κρατών αυτών.

    [05] Ευρωκοινοβούλιο: Ενταξη Κύπρου στην ΕΕ

    19/03/2003 17:55:56

    Με συντριπτική πλειοψηφία 57 ψήφων υπέρ και μιας κατά, η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έδωσε σήμερα τη σύμφωνη γνώμη της σχετικά με το αίτημα της Κύπρου για ένταξη στην ΕΕ.

    Ειδικότερα, η αρμόδια Επιτροπή ενέκρινε το Σχέδιο Σύστασης του εισηγητή για την Κύπρο, Λουξεμβούργιου ευρωβουλευτή Ζακ Ποος, που ενσωματώθηκε στη γενική έκθεση για τη διεύρυνση, του Γερμανού ευρωβουλευτή και προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων Ελμαρ Μπροκ και θα υποβληθεί για οριστική έγκριση στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής στις 8-9 Απριλίου.

    Το Σχέδιο Σύστασης συνοδεύεται από σχέδιο ψηφίσματος, το οποίο αναφέρει ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «παρέχει τη σύμφωνη γνώμη του σχετικά με την αίτηση της Κυπριακής Δημοκρατίας να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης", ενώ αναθέτει στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να διαβιβάσει το ψήφισμα μετά την έγκρισή του (8-9 Απριλίου) στο Συμβούλιο Υπουργών, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στις κυβερνήσεις των κρατών μελών και των υποψηφίων χωρών.

    Επισημαίνεται ακόμη ότι με την προσχώρηση της Κύπρου η ΕΕ θα υποδεχθεί μια χώρα με έναν από τους παλαιότερους πολιτισμούς της ηπείρου μας, της οποίας τα σύνορα εκτείνονται μέχρι της παρυφές της Μέσης Ανατολής. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει την πεποίθηση ότι αυτή η προσχώρηση θα είναι εποικοδομητική τόσο για τους Κύπριους πολίτες όσο και για τους πολίτες των άλλων μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, υπογραμμίζεται.

    Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, αναφέρεται ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς και το περιβάλλον του φέρουν βαριά ευθύνη τόσο για το αδιέξοδο όσο και για την απογοήτευση και τον θυμό ενός μεγάλου τμήματος της κοινωνίας των πολιτών της τουρκοκυπριακής κοινότητας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που εξακολουθούν να διαδηλώνουν μαζικά υπέρ του σχεδίου Αναν και της ΕΕ.

    Ακόμη επισημαίνεται ότι από την πλευρά του διεθνούς δικαίου, η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η μόνη νόμιμη κυβέρνηση της Κύπρου.

    Υπογραμμίζεται επίσης ότι από νομική άποψη, ολόκληρη η νήσος της Κύπρου καθίσταται μέλος της ΕΕ από 1ης Μαΐου του 2004 ενώ, για λόγους ανωτέρας βίας, η εφαρμογή του κεκτημένου θα πρέπει να περιέχει μια ρήτρα που θα εξουσιοδοτεί το Συμβούλιο να διαπραγματευθεί, βάσει πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τις προσαρμογές και τις μεταβατικές περιόδους που απαιτούνται για την εφαρμογή του κεκτημένου στο βόρειο τμήμα της νήσου, εφόσον αρθούν τα εμπόδια για την επανένωση.

    Στην έκθεση τονίζεται τέλος ότι, λαμβανομένης υπόψη της κατάστασης του βορείου τμήματος της νήσου, μετά την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο καθένας μπορεί να καταλάβει τη μεγάλη ευκαιρία που οι τουρκοκυπριακές αρχές και οι Τούρκοι ιθύνοντες άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτη.

    [06] Ενταση σε παρουσίαση βιβλίου Μπόνι Μίλερ.

    19/03/2003 15:35:02

    Η αντιπολεμική κραυγή μιας νεαρής γυναίκας μητέρας και εργαζόμενης από τη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε σήμερα τον πλέον εντυπωσιακό αλλά και ουσιαστικό «πρεσβευτή της λαϊκής άποψης για την αποτροπή του πολέμου στο Ιράκ.

    Ο μονόλογος έκρηξη της εμπορουπαλλήλου μέλους της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ.Σοφίας Καλεντίδου, καθήλωσε σήμερα το μεσημέρι τη σύζυγο του αμερικανού πρέσβη κ.Μπόνι Μίλερ που βρέθηκε στην πόλη για την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου της για τα παιδιά και την οικογένεια.

    «Το βιβλίο σας έχει ζωγραφιές παιδιών, έχει συμβουλές για τη σωστή διαπαιδαγώγηση τους, δεν έχει όμως φωτογραφίες από τα νεκρά παιδιά του Ιράκ θύματα του πολέμου που εξαπέλυσε η χώρα σας εναντίον τους. Σας άκουσα με προσοχή ως επιστήμονα , είμαι κι εγώ μητέρα και εργαζόμενη αλλά θεωρώ υποκρισία να μιλάμε για την επικοινωνία με τα παιδιά όταν σκοτώνουμε χιλιάδες παιδιά. Η θέση σας και η θέση μας δεν είναι εδώ. Να πάμε όλοι μαζι στη Βαγδάτη για να αποτρέψουμε το νέο αυτό πόλεμο, τις χιλιάδες των νεκρών παιδιών που θα δημιουργήσει ο πόλεμος της χώρας σας . Ειστε ανεπιθύμητη στην πόλη μας . Ντροπή σας?Ολοι στη Βαγδάτη κατέληξε με λυγμούς η νεαρή γυναίκα και εγκατέλειψε το χώρο της εκδήλωσης.

    Η κ. Μίλερ την παρακολούθησε ήρεμα και με την αποχώρηση της κατάφερε μόνο να δηλώσει αμήχανα πως «δεν βρίσκομαι εδώ σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης της χώρας μου. Είμαι απλώς η σύζυγος του πρέσβη , είμαι απλώς ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου?.

    Παράλληλα την ίδια ώρα εξω από το κτίριο οπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες μέλη της οργάνωσης «Νεανική δράση για την ειρήνη φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της αμερικανικής πολιτικής χαρακτηρίζοντας ως «υποκρισία των εγκληματιών πολέμου την εκδήλωση για την παρουσίαση από την κ. Μίλλερ βιβλίου για τα δικαιώματα των παιδιών την ώρα που η χώρα της είναι υπεύθυνη για το θάνατο χιλιάδων παιδιών του Ιράκ (από τον προηγούμενο πόλεμο και το συνεχιζόμενο εμπάργκο των ΗΠΑ σε βάρος του Ιρακινού λαού).

    «Εξω οι φονιάδες των παιδιών του Ιράκ έγραφαν τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές εξω από το κτίριο οπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση.

    Την εκδήλωση για την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίο της κ.Μιλλερ με τίτλο «Επικοινωνώντας με τα παιδιά: Εγχειρίδιο για γονείς οργάνωσε στο μουσείο Αρχαίων Βυζαντινών και μεταβυζαντινών μουσικών οργάνων στην περιοχή «Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης , το κέντρο «Ουνέσκο για τις γυναίκες και την ειρήνη στις Βαλκανικές χώρες .

    Ομιλητές στην παρουσίαση του βιβλίου της κ.Μίλερ ήταν η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Κάτια Ζελομοσίδου , και η πρόεδρος του κέντρου «Ουνέσκο κ.Καίτη Τζιτζικώστα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 19 March 2003 - 21:30:16 UTC