Visit the Foundation for Hellenic Studies (FHS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-02-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Εφυγε ο Δημήτρης Ποταμίτης
  • [02] Συνάντηση Ανάν με Ντενκτάς
  • [03] Συνάντηση Αναν με Παπαδόπουλο
  • [04] Κύπρος:Αύριο αναμένει απάντηση ο Κόφι Ανάν
  • [05] Σε τηλεοπτικό μποϊκοτάζ καλούν οι πολιτικές νεολαίες
  • [06] Αντιδράσεις για τον τρόπο κάλυψης της δίκης για 17Ν
  • [07] Μνημόνιο συνεργασίας "2004" με υπ.Εργασίας
  • [08] Συνάντηση Κ. Καραμανλή με διοικητή ΙΚΑ
  • [09] Νέα κανονιοφόρος για το Πολεμικό Ναυτικό.

  • [01] «Εφυγε ο Δημήτρης Ποταμίτης

    26/02/2003 22:15:52

    Εφυγε από τη ζωή ο κυπριακής καταγωγής ηθοποιός Δημήτρης Ποταμίτης, σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με ανίατη ασθένεια. Ο καλός ηθοποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο διαγνωστικό νοσοκομείο Μεταξά, του Πειραιά. Πριν από 29 χρόνια, δημιούργησε το Θέατρο Ερευνας, στην περιοχή Ζωγράφου, και υπήρξε η ψυχή της θεατρικής αυτής γωνιάς, που παρουσίασε πολλές πρωτοποριακές παραστάσεις, για τριάντα χρόνια. Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, από το Νεκροταφείο Ζωγράφου.

    [02] Συνάντηση Ανάν με Ντενκτάς

    26/02/2003 20:24:57

    Ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    Μετά τη συνάντηση, όταν ο κ. Ανάν ρωτήθηκε τι αναμένει από την αυριανή κοινή συνάντηση του με τους ηγέτες των δύο πλευρών, απάντησε με δυο λέξεις: «Πραγματική κινητικότητα.

    Η συνάντηση θα γίνει στις 10 πμ στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ενδέχεται να παραστεί και ο Πρόεδρος Κληρίδης. Ο Ραούφ Ντενκτάς αποχώρησε από τη συνάντηση χωρίς να κάnει οποιαδήποτε δήλωση.

    [Φώτο-553566]

    [03] Συνάντηση Αναν με Παπαδόπουλο

    26/02/2003 18:26:39

    Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Αναν, ο οποίος άρχισε τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, επέδωσε το απόγευμα το νέο αναθεωρημένο σχέδιο για το Κυπριακό στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο.

    Η συνάντηση Αναν-Παπαδόπουλου έγινε στην οικία του αναπληρωτή ειδικού αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στο αεροδρόμιο Λευκωσίας.

    Θα ακολουθήσει αργότερα σήμερα συνάντηση στον ίδιο χώρο του κ. Αναν με τον Ραούφ Ντενκτάς στον οποίο επίσης θα επιδώσει το σχέδιο.

    Ο Κόφι Αναν άρχισε τις επαφές του με συνάντηση νωρίς το απόγευμα με τον απερχόμενο πρόεδρο Γλαύκο Κληρίδη.

    Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις, αλλά ο υφυπουργός παρά τω προέδρω Παντελής Κούρος επιβεβαίωσε ότι ο κ. Κληρίδης παρέλαβε το νέο σχέδιο, το οποίο, όπως είπε, και θα μελετήσει.

    Κατά την έξοδο του Γενικού Γραμματέα από την οικία του κ. Κληρίδη, αντιπροσωπεία κατοίκων της Καρπασίας επέδωσε στον επικεφαλής της συνοδείας του Κόφι Αναν υπόμνημα μαζί με φωτογραφίες από την Καρπασία και το Μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα.

    Αύριο στις 10 π.μ. ο Κόφι Αναν θα έχει κοινή συνάντηση με τον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς. Η κοινή συνάντηση θα γίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του αεροδρομίου Λευκωσίας για τις απευθείας συνομιλίες.

    Στη 1.30 μ.μ., ο κ. Αναν θα παραθέσει γεύμα σε όλους τους Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους πολιτικούς αρχηγούς στην οικία του αναπληρωτή ειδικού αντιπροσώπου του Ζμπίγκνιεφ Βλόσοβιτς.

    [Φώτο-553140]

    [04] Κύπρος:Αύριο αναμένει απάντηση ο Κόφι Ανάν

    26/02/2003 16:18:57

    Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν δήλωσε ότι αύριο αναμένει απάντηση από τις δύο πλευρές στην Κύπρο στο νέο αναθεωρημένο σχέδιο που θα επιδώσει το απόγευμα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων.

    Ο Γενικός Γραμματέας, μιλώντας κατά την άφιξή του στην Κύπρο, είπε ότι είναι δυνατό οι διαπραγματεύσεις να καθυστερήσουν λίγο, όχι όμως για πολύ.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την περίοδο αυτή ενδέχεται να καλέσει τους δυο ηγέτες στη Νέα Υόρκη και εκεί θα αναμένει τις υπογραφές τους σε μια συμφωνία.

    Είπε ότι το περιεχόμενο του αναθεωρημένου σχεδίου δεν αποτελεί έκπληξη για τα δύο μέρη, γιατί είναι αποτέλεσμα «των πιο μακρόχρονων διαπραγματεύσεων που έγιναν ποτέ για το Κυπριακό πρόβλημα.

    Επίσης είπε ότι το μνημόνιο με τις αλλαγές που θα προτείνει δόθηκε στους ηγέτες την περασμένη Κυριακή.

    «Ελπίζω ότι θα φθάσουν σε συμφωνία τις επόμενες ημέρες. Αυτό θα επιτρέψει στους Ελληνοκυπρίους και τους Τουρκοκυπρίους να προσέλθουν ταυτόχρονα σε δημοψήφισμα στις 30 Μαρτίου, ώστε η συνθήκη προσχώρησης να υπογραφεί στις 16 Απριλίου εκ μέρους μιας επανενωμένης Κύπρου, είπε ο Κόφι Ανάν.

    Τα χρονικά πλαίσια, είπε, ισχύουν ακόμη, με την έννοια ότι πρέπει να καταλήξουμε σε μια συμφωνία κατά τις επόμενες ημέρες.

    Είπε ότι ο ίδιος αισθάνεται ''σφοδρή επιθυμία'' να οδηγήσει αυτή τη μακρόχρονη διαμάχη στο τέλος της, γεγονός που έχει καθυστερήσει πολύ.

    Η Διεθνής κοινότητα, επανέλαβε, αναμένει μια συμφωνία κατά τις επόμενες ημέρες.

    Είπε επίσης ότι ποτέ προηγουμένως μια λύση του Κυπριακού δεν ήταν τόσο κοντά.

    "Είναι περιττό να σας πω, κατέληξε, ότι έχετε ραντεβού με την ιστορία".

    [05] Σε τηλεοπτικό μποϊκοτάζ καλούν οι πολιτικές νεολαίες

    26/02/2003 15:57:43

    Σε κλείσιμο των τηλεοράσεων την προσεχή Τετάρτη από τις 19:00, έως τις 21:00 και παράλληλο «βομβαρδισμό των τηλεοπτικών σταθμών με φαξ και e-mail, καλούν οι πολιτικές νεολαίες, σε μια πρώτη προσπάθεια να αναδείξουν το ζήτημα της τηλεοπτικής ενημέρωσης, της εμπορευματοποίησης των ειδήσεων και της υποτίμησης των πολιτικών γεγονότων.

    Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο γραμματέας της Ν.ΠΑΣΟΚ, Παντελής Καμάς, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Χρήστος Κουρούσης, ο πρόεδρος της Νεολαίας του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας και ο εκπρόσωπος της Νεολαίας του ΔΗΚΚΙ, Οδυσσέας Κορακίδης, εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την «νοσηρή πραγματικότητα του χώρου των μέσων ενημέρωσης, με τα δελτία ειδήσεων την «κραυγαλέα απόδειξη της παθογένειας που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο.

    Αφορμή για την κοινή αυτή, πρωτοβουλία των πολιτικών Νεολαιών, υπήρξε η μεταχείριση που επεφύλαξαν τα δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στη μεγάλη αντιπολεμική διαδήλωση της 15ης Φεβρουαρίου.

    «Η χώρα έχει αξιόλογο πολιτισμό. Διαθέτει έναν αναβαθμισμένο δημόσιο βίο. Είναι άδικο, αυτός να υποβαθμίζεται στο πλαίσιο μιας ενημέρωσης εν είδει ριάλιτι σώου. Τα τηλεοπτικά, κυρίως κανάλια, δεν ανταποκρίνονται στις επιταγές του Συντάγματος για ενημέρωση υποστήριξε ο γραμματέας της Ν. ΠΑΣΟΚ, Παντελής Καμάς, ενώ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Χρήστος Κουρούσης, υπογράμμισε τη σημασία «να κορυφωθεί η πρωτοβουλία και να καταγράψει και ένα αποτέλεσμα. Υπάρχει μια προσπάθεια αποπολιτικοποίησης, υποβάθμισης της είδησης που αφορά τον κόσμο, και πολλές φορές, πιστεύω ότι γίνεται εν πλήρη συνειδήσει από εκείνους που φτιάχνουν τα δελτία ειδήσεων.

    «Η πρωτοβουλία μας, σπάει τη σιωπή γι αυτό που βιώνουμε καθημερινά επεσήμανε ο επικεφαλής των νέων του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας. Κάθε ένας από εμάς, απ όπου κι αν προέρχεται, δεν έχει χώρο να κινηθεί, απ τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης επιλέγουν να μην δείχνουν τίποτα. Η 15η Φεβρουαρίου, υπήρξε η κορυφή του παγόβουνου. Με τη σειρά του δε, ο εκπρόσωπος των νέων του ΔΗΚΚΙ, Οδυσσέας Κορακίδης, κατήγγειλε την πλήρη εξαφάνιση της δραστηριότητας της Οργάνωσής του από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, «αλλά και κάθε Νεολαίας και επεσήμανε πως «οι υπεύθυνοι των ΜΜΕ θα πρέπει να σκεφτούν ότι παραγκωνίζοντας τους νέους, μειώνουν έτσι και το δικό του κοινό, πέρα από το πλήγμα στην αξιοπιστία των δελτίων τους.

    Στο παραπάνω πλαίσιο, οι Νεολαίες θα επιδιώξουν συναντήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρόεδρο της Βουλής, τον υπουργό Τύπου και το Δ.Σ. του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, όπως επίσης και επαφές με τους συνδικαλιστικούς φορείς, προκειμένου να στηρίξουν την πρωτοβουλία τους και να συμβάλλουν στην επιτυχία του «μποϊκοτάζ.

    [Φώτο-553356]

    [06] Αντιδράσεις για τον τρόπο κάλυψης της δίκης για 17Ν

    26/02/2003 15:52:35

    ''Η τηλεοπτική και ραδιοφωνική μετάδοση της δίκης για τη 17Ν απαγορεύεται από το νέο νόμο και επιτρέπεται μόνο μετά από δικαστική απόφαση και με ομόφωνη γνώμη όλων των διαδίκων'', τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις.

    Ως προς τη δυνατότητα χρήσης κασετοφώνων, ο κ. Πρωτόπαπας επανέλαβε πως το θέμα επαφίεται στην κρίση του εισαγγελέα και τόνισε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να υπάρξει ''πληρης δημοσιότητα αλλά να μην μεταβληθεί η δίκη σε τηλεοπτικό σόου ούτε να αναγεννηθούν φαινόμενα κανιβαλισμού''.

    Τη διαφοροποίησή τους από τους επίσημους κομματικούς τους φορείς, σε ό,τι αφορά τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της δίκης των μελών της «17 Νοέμβρη, εξέφρασαν σήμερα οι επικεφαλής των πολιτικών νεολαιών του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΝ και του ΔΗΚΚΙ.

    Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δ. Παξινός απέστειλε σήμερα επιστολή στο γγ του υπουργείου Δικαιοσύνης Ι. Γαβρίλη με την οποία διαμαρτύρεται για τη μη εξασφάλιση των αναγκαίων προϋποθέσεων άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού όπου θα διεξαχθεί η δίκη.

    Ο πρόεδρος του ΔΣΑ στην επιστολή του επισημαίνει οτι η δυνατότητα επικοινωνίας των συνηγόρων υπεράσπισης με τους εντολείς τους κατά τη διάρκεια της δίκης είναι ανέφικτη, ενω η αίθουσα των δικηγόρων είναι συνεχόμενη με αυτή των δημοσιογράφων.

    Ο υπεύθυνος Τύπου του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλης δήλωσε οτι ''Η κυβέρνηση έχει χρέος να εξασφαλισει τις απαραίτητες συνθήκες ουσιαστικής δημοσιότητας, καθώς και κάθε διευκόλυνση στους δημοσιογράφους για την τηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης".

    "Αυτό" τόνισε "μπορεί να εξασφαλιστεί με την ευθύνη της κρατικής τηλεόρασης, τη συνεχή τηλεοπτική κάλυψη των διαδικασιών με μία ή δυο σταθερές κάμερες και το σχετικό εφοδιασμό με εικόνα όλων των τηλεοπτικών σταθμών".

    [Φώτο-508048]

    [07] Μνημόνιο συνεργασίας "2004" με υπ.Εργασίας

    26/02/2003 15:20:52

    Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του ''Αθήνα 2004'', υπέγραψαν σήμερα ο Δημ. Ρέππας και η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.

    Οι δύο πλευρές συνέπεσαν στην εκτίμηση ότι η συνεργασία τους προχωρά καλά και ότι η προετοιμασία των αγώνων εξελίσσεται ικανοποιητικά. Το μνημόνιο αφορά τα έργα για το Ολυμπιακό Χωριό, ζητήματα κατάρτισης ανέργων-δημοσίων υπαλλήλων αλλά και αυτοαπασχολουμένων για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που θα προκύψουν στις μέρες των αγώνων, αλλά και ζητήματα ωραρίων και εργασιακών προβλημάτων στο ίδιο κρίσιμο διάστημα.

    Ο Δημ. Ρέππας -απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει υπουργείο Ολυμπιακών Αγώνων- δήλωσε κατηγορηματικά ότι ''δεν υφίσταται θέμα αλλαγής της δομής που έχουμε σχεδιάσει'', παρέχοντας έτσι κάλυψη στην κ. Αγγελοπούλου.

    Ο υπουργός Εργασίας έκανε λόγο για ''προστιθέμενη αξία'' και για ''κοινωνικό μέρισμα'' που θα προκύψει απο τους αγώνες, σημειώνοντας ότι στο Ολυμπιακό Χωριό θα βρουν στέγη 10.000 πολίτες μετά το 2004. Για τα ακανθώδη ζητήματα του ωραρίου, των συνθηκών εργασίας, αλλά και των ειδικών μέτρων σε περιοχές κοντά στα στάδια, δέχθηκε ότι θα υπάρξουν αλλαγές για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα στη διοργάνωση, αλλά υπογράμμισε ότι οι όποιες αλλαγές θα προκύψουν απο διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους.

    Η κ. Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, ειδικά στα έργα του Ολυμπιακού Χωριού (ευθύνη του υφυπουργού Λ. Τζιόλα) και σημείωσε ότι απο τα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης θα ωφεληθεί γενικότερα το εργατικό δυναμικό.

    Σημειώνεται ότι ένα τμήμα των εμπόρων (αλυσίδες σούπερ-μάρκετ) διεκδικεί γενικότερη διεύρυνση του ωραρίου με αφορμή τους αγώνες. Ο κ. Ρέππας επέμεινε στην κατεύθυνση των διαπραγματεύσεων αν και δέχθηκε τη θέση ότι ''υπάρχει γενικότερο θέμα ωραρίου''. Ο υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση που θα ρυθμίζει τα εργασιακά ενόψει του 2004 και σημείωσε ότι θα συγκροτηθεί Επιτροπή Παρακολούθησης του μνημονίου με τον ''Αθήνα 2004'' που θα συντονίζει άλλα και θα προσαρμόζει την κοινή προσπάθεια.

    Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Καραμανλή στο ΙΚΑ σήμερα, ο κ. Ρέππας έκανε λόγο για κάλυψη ''επικοινωνιακών αναγκών της ΝΔ'' και για προσπάθεια αντιπερισπασμού στη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη.

    [Φώτο-553364]

    [08] Συνάντηση Κ. Καραμανλή με διοικητή ΙΚΑ

    26/02/2003 15:20:34

    Για περισσότερο απο μιάμιση ώρα ο Κώστας Καραμανλής ενημερωνόταν απο το διοικητή του ΙΚΑ Μιλτιάδη Νεκτάριο για τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού του Ιδρύματος και τα προβλήματα που υπάρχουν στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό Οργανισμό της χώρας.

    Ο κ. Καραμανλής τόνισε οτι η ΝΔ θα στηρίξει κάθε προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά σημείωσε οτι μέχρι στιγμής παρά τον σχεδιασμό και τις προσπάθειες που καταβάλλουν γιατροί και εργαζόμενοι το ΙΚΑ δεν ανταποκρίνεται στην αποστολή του.

    Στο παρελθον σημείωσε ο κ. Καραμανλής το ΙΚΑ αποτέλεσε σημείο κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης και προσθεσε οτι συχνά οι εκπεμπόμενες εικόνες ντροπής προσβάλουν όλους τους πολίτες.

    Ο κ. Καραμανλής παρουσίασε πέντε προτάσεις για άμεση στελέχωση του ΙΚΑ με το απαραίτητο προσωπικό, ενίσχυση του θεσμού του οικογενειακού γιατρού, αποκέντρωση του συστήματος απονομής των συντάξεων , ολοκλήρωση του συστήματος μηχανογράφησης ωστε να περιοριστεί αποτελεσματικά η μαύρη εργασία και η εισφοροδιαφυγή και αξιοποίηση της περιουσίας του Ιδρύματος με καταπολέμηση της σπατάλης που πολλές φορές έφθασε οπως είπε στο 30 με 40% των ετήσιων δαπανών.

    Το κοινωνικό κράτος, είπε ο κ. Καραμανλής, είναι καθρέφτης της κοινωνίας και της πολιτικής και κανένας δεν μπορεί να μένει αδιάφορος στα προβλήματα που έχουν οι διπλανοί μας και οι συμπολίτες μας.

    [Φώτο-553350]

    [09] Νέα κανονιοφόρος για το Πολεμικό Ναυτικό.

    26/02/2003 15:20:14

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά η τελετή καθέλκυσης της τρίτης εκ των τεσσάρων κανονιοφόρων που κατασκευάζουν τα Ελληνικά Ναυπηγεία για λογαριασμό του Πολεμικού μας Ναυτικού.

    Ο ''Αήττητος'' όπως ονομάζεται η νέα κανονιοφόρος είναι τύπου ''Πυρπολητής'' και ''Πολεμιστής'', πλοία που ναυπηγήθηκαν επίσης από τα Ελληνικά Ναυπηγεία.

    Ανάδοχος του πλοίου ήταν η Μαρία Φαραντούρη την προσφορά της οποίας στον πολιτισμό και τους αγώνες για τη δημοκρατία και την ελευθερία εξηραν στις ομιλίες του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Αντώνης Αντωνιάδης και η διοίκηση των Ναυπηγείων.

    Στην ομιλία του ο κ.Παπαντωνίου επισήμανε μεταξύ άλλων τις πολύ σοβαρές συνέπειες που θα έχει στη σταθερότητα στην περιοχή και ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή ένας πόλεμος στο Ιράκ. Εξάλλου επανέλαβε ότι μέσα από το σύνολο των εν εξελίξει συμβάσεων ύψους 3,2 δισ. ευρώ εξασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας μέχρι το 2010.

    Το ύψος του προγράμματος ναυπήγησης των νέων κανονιοφόρων που προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο είναι 176 εκατομμύρια ευρώ.

    Στα Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έχουν ανατεθεί επίσης η κατασκευή των υποβρυχίων και ο εκσυγχρονισμός των φρεγατών τύπου ''Ε''.

    [Φώτο-553367]


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 26 February 2003 - 21:31:04 UTC