Subscribe to our Personal NewsPaper (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 02-12-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΝΔ-ΚΟ-Ομιλία Καραμανλή-Προϋπολογισμός
  • [02] Μικροκαταθέτες-Ομόλογα Δημοσίου
  • [03] Υπ.Ανάπτυξης-ΣΔΟΕ-Ελεγχοι
  • [04] Χριστοδουλάκης: Η μείωση του πληθωρισμού κορυφαία προτεραιότητα
  • [05] Αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο ψυχιατρείο
  • [06] Δηλώσεις Καραμανλή σε ΚΟ ΝΔ για ένταξη Κύπρου
  • [07] Τετράωρη στάση εργαζομένων την Τετάρτη σε Δήμους
  • [08] Απεργία οδηγών ταξί και πωλητών λαϊκών αγορών στη Θεσ/κη
  • [09] Μέτρα στήριξης Τουρκοκυπρίων
  • [10] Συνάντηση Σημίτη-Στεφανόπουλου για ένταξη Κύπρου
  • [11] Αυστηρότερος ο νέος νόμος για τρομοκρατία
  • [12] Την Τετάρτη η συζήτηση στη βουλή για προϋπολογισμό

  • [01] ΝΔ-ΚΟ-Ομιλία Καραμανλή-Προϋπολογισμός

    16/12/2002 20:52:01

    Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, με θέμα την οικονομία. Ο κ.Καραμανλής χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των πλαστών και αναξιόπιστων προϋπολογισμών των τελευταίων κυβερνήσεων. Είπε επίσης, οτι ο δήθεν εκσυγχρονισμός των οργανισμών και των επιχειρήσεων του δημοσίου τομέα, αποτελούν λόγια που έμειναν στα χαρτιά, τονίζοντας οτι η αλήθεια στον ευρύτερο δημόσιο τομέα είναι συγκλονιστική. Ανέφερε μάλιστα ως παραδείγματα σκανδάλων, την Ολυμπιακή, την Αγροτική και τον ΟΣΕ. Εκανε λόγο για απόπειρα εξαπάτησης των Ελλήνων σε ο,τι αφορά την απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων, τονίζοντας οτι δεν ξεπερνά το 11%. Μόνο αδιέξοδη κριτική, μόνο γκρίνια και μιζέρια, ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου. Μία κυβέρνηση που δηλώνει ικανοποιημένη με την προοπτική ο στόχος της πραγματικής σύγκλισης να επιτευχθεί σε 80 χρόνια, αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι, ούτε θέλει, ούτε μπορεί να ξεφύγει από τη μιζέρια και τη μετριότητα, ανταπάντησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

    [02] Μικροκαταθέτες-Ομόλογα Δημοσίου

    16/12/2002 20:51:55

    Μεγαλύτερη πρόσβαση θα έχουν οι μικροκαταθέτες στα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα σε σύσκεψη του υπουργού Οικονομίας με τη διοίκηση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και τους διοικητές πέντε ελληνικών τραπεζών. Ο κ.Χριστοδουλάκης τόνισε οτι το μέτρο αυτό σε μια περίοδο χαμηλών επιτοκίων και αποδόσεων, θα έχει οφέλη στους μικροκαταθέτες καθώς τα ομόλογα δίνουν πραγματικές αποδόσεις σε επίπεδα μεγαλύτερα από τον πληθωρισμό.

    [03] Υπ.Ανάπτυξης-ΣΔΟΕ-Ελεγχοι

    16/12/2002 20:51:47

    Εξονυχιστικούς ελέγχους πραγματοποιούν στην Αγορά συνεργεία του υπουργείου Ανάπτυξης και του ΣΔΟΕ, με στόχο την αποτροπή ενδεχόμενων φαινομένων αισχροκέρδειας ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Η κίνηση στην αγορά αναμένεται να τονωθεί από σήμερα, ενώ καταναλωτές και έμποροι αναμένουν την καταβολή του 13ου μισθού του δώρου των Χριστουγέννων. Στο μεταξύ εορταστικό ωράριο ισχύει στα καταστήματα της Αθήνας. Τα εμπορικά είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ενώ τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

    [04] Χριστοδουλάκης: Η μείωση του πληθωρισμού κορυφαία προτεραιότητα

    16/12/2002 18:58:25

    Η μείωση του πληθωρισμού θα είναι η κορυφαία προτεραιότητα της οικονομικής πολιτικής για το 2003. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συζητήθηκε η πορεία της ελληνικής οικονομίας και η οικονομική πολιτική ενόψει και της έναρξης της συζήτησης του προϋπολογισμου του 2003 στη Βουλή αυτή την εβδομάδα.

    Ο υπουργός, αναφερόμενος στην πορεία της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια, είπε ότι επιτεύχθηκαν σημαντικές επιδόσεις σε κρίσιμους τομείς όπως η αύξηση των θέσεων εργασίας, τα υψηλά επίπεδα των επενδύσεων, οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης, καθώς και η εξασφάλιση δημοσιονομικής σταθερότητας. Ωστόσο επεσήμανε ότι το πρόβλημα του πληθωρισμού εξακολουθεί να υπάρχει και να διαμορφώνει μη ευνοϊκές προοπτικές σε ό,τι αφορά την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

    [Φώτο-380353]

    [05] Αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο ψυχιατρείο

    16/12/2002 15:57:12

    Τον εγκλεισμό στη Ψυχιατριακή Κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού του 35χρονου Γιώργου Σανδάλη διέταξε η δεύτερη τακτική ανακρίτρια μετά την απολογία του για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη την Παρασκευή το μεσημέρι.

    Ο Σανδάλης απολογήθηκε για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

    Ο Σανδάλης είχε πυροβολήσει το αυτοκίνητο της νεοεκλεγείσας δημάρχου στη συμβολή των οδών Συγγρού και Διονυσίου Αρεοπαγίτου τραυματίζοντας τον οδηγό Γιώργο Λυμπερίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας οτι διάφοροι πολιτικοί τον παρακολουθούν μέσω του DNA του και ραδιοκυμάτων. Για το περιστατικό υποστήριξε οτι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την κυρία Μπακογιάννη αλλά ήθελε να ακουστεί ο κρότος ώστε να του δώσει σημασία και έτσι να πετύχει να δοθεί εντολή απο τον κ. Σημίτη για να σταματήσουν να τον παρακολουθούν.

    Ο Σανδάλης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας έχει νοσηλευτεί τέσσερις φορές σε ψυχιατρικές κλινικές.

    Η ανακρίτρια έδωσε εντολή για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης που θα διενεργηθεί απο νευρολόγο αλλά και ψυχίατρο.

    [06] Δηλώσεις Καραμανλή σε ΚΟ ΝΔ για ένταξη Κύπρου

    16/12/2002 15:19:17

    Πιο θετικός απέναντι στην κυβέρνηση για την ένταξη της κυπριακής δημοκρατίας στην ΕΕ από την περασμένη Παρασκευή εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

    Ο κ.Καραμανλής εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Κυπριακό λαό και στην ηγεσία του γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες με την εισβολή και την κατοχή κατάφεραν να εκπληρώσουν τα κριτήρια και να γίνει η κυπριακή δημοκρατία ισότιμο μέλος της ΕΕ, σημειώνοντας ότι η απόφαση της ΕΕ για την διεύρυνση είναι ιστορικής σημασίας.

    Ο κ.Καραμανλής είπε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ το 1990, συναποφάσισε με την κυπριακή ηγεσία να υποβληθεί η αίτηση ένταξης τονίζοντας ότι αποτελεί θετικό γεγονός πως όλες οι επόμενες κυβερνήσεις στήριξαν και προώθησαν αυτή την υπόθεση για να καταλήξει σε επιτυχία. Ολοι έχουν συμβάλει, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Καραμανλής.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί ενιαία στρατηγική πολιτική, ώστε να υπάρξει συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών ενόψει των επικείμενων δύσκολων διαπραγματεύσεων για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

    Ο πρωθυπουργός είπε, μπορεί επιτέλους να είναι σίγουρος ότι όλοι θέλουν και μπορούν να συνδράμουν στην εθνική προσπάθεια και γιαυτό ζήτησε κατα την αυριανή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή να ανακοινώσει ο κ.Σημίτης την άμεση προώθηση του νομοσχεδίου για τη σύσταση Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής όπως προβλέπεται και από το Σύνταγμα.

    Πάντως, νωρίτερα το πρωί, βουλευτές της ΝΔ ''γκρίνιαζαν'' γιατί ο κ.Καραμανλής την Παρασκευή δεν είχε μιλήσει με θετικό τρόπο και για την κυβέρνηση για την ιστορική απόφαση να ενταχθεί η Κύπρος στην ΕΕ.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ.Μιχάλης Λιάπης πριν αρχίσει η συνεδρίαση της ΚΟ είχε μιλήσει για εθνική επιτυχία που έγινε με τη συμβολή της Ελλάδας.

    [Φώτο-500453]

    [07] Τετράωρη στάση εργαζομένων την Τετάρτη σε Δήμους

    16/12/2002 15:19:02

    Θεσμικά και οικονομικά αιτήματα προβάλλουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη, από τις 11 πμ-15 μμ, ενώ θα κάνουν και πορεία την ίδια μέρα στις 12.30 προς το υπουργείο Εσωτερικών.

    Αυτό ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμις Μπαζασσόπουλος.

    Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι διεκδικούν αύξηση άνω του 2,5% που τους δίνει η κυβέρνηση, την επαναδιατύπωση του ειδικού επιδόματος απασχόλησης των ΟΤΑ και την ενσωμάτωση σ`αυτό των μηνιαίων κατ`αποκοπή εξόδων κίνησης.

    Οι εργαζόμενοι αντιτίθενται σθεναρά σε οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίησης, στη διαχείριση των ΧΥΤΑ ή των εργοστασίων ανακύκλωσης νοσοκομειακών αποβλήτων, καθώς όπως υποστήριξαν οι εργαζόμενοι, το ΥΠΕΧΩΔΕ παραχωρεί σε ιδιώτες τη συσκευασία και διαχείριση αυτών των αποριμμάτων.

    Το προεδρείο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση για ανευθυνότητα και αδράνεια στο μείζον θέμα των μολυσματικών αποβλήτων ιδιαίτερα από τα νοσοκομεία της Αττικής.

    Η έλλειψη θεσμικού πλαισίου για την διαχείριση των αποβλήτων αυτών εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία, τόνισε ο κ.Μπαζασσόπουλος.

    Τέλος, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου έχει αποφασιστει 24ωρη απεργία και αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τα καθήκοντά τους τις επόμενες δύο ημέρες (18 και 19 Ιανουαρίου).

    [Φώτο-429304]

    [08] Απεργία οδηγών ταξί και πωλητών λαϊκών αγορών στη Θεσ/κη

    16/12/2002 15:18:49

    Χωρίς ταξί είναι σήμερα η Θεσσαλονίκη, ενώ υπολειτούργησαν και οι λαϊκές αγορές, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων που κήρυξαν για σήμερα το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί και η Ομοσπονδία Σωματείων Παραγωγών Πωλητών, των λαϊκών αγορών, αντίστοιχα.

    Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί των ταξί πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ), σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων τους στις λεωφορειολωρίδες.

    Ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί συγκεντρώθηκαν με τα οχήματά τους στην οδό Ψελλού, πίσω από τη νομαρχία και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, η οποία κατέληξε στο κτίριο που στεγάζεται το ΣΑΣΘ, όπου και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

    Αίτημά τους είναι να μην ισχύσει η απόφαση του ΣΑΣΘ και να μπορούν να κινούνται ελεύθερα στις λεωφορειολωρίδες.

    Στο μεταξύ σήμερα οι λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης λειτούργησαν με λιγότερους πωλητές, εξαιτίας της απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία τους. Οι πωλητές στις λαϊκές αγορές πραγματοποίησαν και αυτοί πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διεκδικώντας να μην εφαρμοστεί η απόφαση για τη χρήση ταμειακής μηχανής στις λαϊκές αγορές.

    Εξαιτίας των δύο πορειών για περισσότερο από 2 ώρες δημιουργήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κυκλοφοριακό χάος.

    [09] Μέτρα στήριξης Τουρκοκυπρίων

    16/12/2002 14:59:20

    Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε το πρωί σύσκεψη υπό την προεδρία του προέδρου της Κύπρου Γλαύκου Κληρίδη με αντικείμενο τα μέτρα στήριξης των Τουρκοκυπρίων.

    Τα μέτρα αυτά τα οποία προανήγγειλε ήδη ο κ.Κληρίδης αναμένεται να δημοσιοποιηθούν εντός της εβδομάδας. Τα μέτρα θα αφορούν εκτός των άλλων την ελεύθερη διακίνηση προϊόντων και την ενίσχυση των νέων ανθρώπων στα κατεχόμενα κυρίως στα θέματα της μόρφωσης. Πακέτο μέτρων υπέρ των Τουρκοκυπρίων επεξεργάζεται και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Στο μεταξύ στα κατεχόμενα, το κλίμα είναι βαρύ για τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, καθώς χιλιάδες άτομα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν την παραίτησή του. Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης δήλωσε ότι η πολιτική Ντενκτάς οδηγεί την Τουρκοκυπριακή πλευρά στη χρεωκοπεία και στην απομόνωση. Ο κ.Κασουλίδης μίλησε για πολιτική μίσους και αντιπαράθεσης και η δουλειά μας είναι, είπε, να στραφούμε τάχιστα στην πλευρά των Τουρκοκυπρίων.

    [10] Συνάντηση Σημίτη-Στεφανόπουλου για ένταξη Κύπρου

    16/12/2002 14:59:13

    Ικανοποίηση επικρατεί σε Αθήνα και Λευκωσία μετά την μεγάλη εθνική επιτυχία της Κοπεγχάγης όπου επισφραγίστηκε η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.

    Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

    Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο κ.Στεφανόπουλος συνεγχάρη τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για το επιτυχημένο αποτέλεσμα που προήλθε όπως είπε, μετά από σύντονες προσπάθειες. Επίσης ο κ.Στεφανόπουλος συνεγχάρη και τον πρόεδρο της ΝΔ για τη στάση του και τις προσπάθειές του στο θέμα της Κύπρου.

    Από την πλευρά του ο κ.Σημίτης τόνισε ότι η απόφαση αυτή είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι αναγνωρίζεται το δίκαιο της Κύπρου. Ευχαρίστησε τον κ.Στεφανόπουλο για τη συμβολή του και την προσπάθεια που κατέβαλε στην επιτυχή έκβαση της Συνόδου Κορυφής της Κοπεγχάγης, ενω τόνισε ότι το επόμενο βήμα θα είναι η λύση του πολιτικού προβλήματος της Κύπρου

    Αύριο στη Βουλή, θα πραγματοποιηθεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων με θέμα τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

    Το πρωί θα συνεδρίασει υπό τον κ.Σημίτη το υπουργικό συμβούλιο με αντικείμενο τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας και το Κυπριακό.

    Εξάλλου την Τετάρτη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα δώσει εφ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

    [11] Αυστηρότερος ο νέος νόμος για τρομοκρατία

    16/12/2002 14:59:05

    Αυστηρότερος θα είναι ο νέος αντιτρομοκρατικός νόμος ο οποίος θα περιλαμβάνει ορισμό για την τρομοκρατία, κατάλογο τρομοκρατικών αδικημάτων και θα αυξάνει το χρόνο παραγραφής σχετικών αδικημάτων από 20 σε 30 χρόνια.

    Οπως γνωστοποιεί με συνέντευξη του στα ΝΕΑ ο υπουργός Δικαιοσύνης Φίλιππος Πετσάνικος το σχετικό νομοσχέδιο δεν θα έχει αναδρομική ισχύ, θα είναι έτοιμο τις προσεχείς ημέρες ενώ εντός του 2003, θα αλλάξει και το καθεστώς έκδοσης των κατηγορουμένων, κατ`επιταγήν της ΕΕ.

    Ο κ.Πετσάλνικος επισημαίνει ότι είναι πλήρεις οι νόμοι για την πάταξη της διαφθοράς στο δημόσιο και προσθέτει ότι συμφωνεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Κρουσταλλάκη, σχετικά με τη δήλωσή του για τη διαφθορά. Ο κ.Πετσάλνικος αναφέρει ότι η τηλεόραση έχει αρνητικές συνέπειες στην απονομή της δικαιοσύνης και υπεραμύνεται των διατάξεων για την απουσία της τηλεοπτικής κάμερας από τις δίκες και ιδίως από την επικείμενη δίκη της ''17 Νοέμβρη''.

    [12] Την Τετάρτη η συζήτηση στη βουλή για προϋπολογισμό

    16/12/2002 14:58:57

    Αρχίζει την Τετάρτη στη βουλή, η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2003, η οποία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής με την καθιερωμένη ονομαστική ψηφοφορία.

    Από το πρωί συνεδριάζει στη Ρηγίλλης υπό την προεδρία του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με θέμα ημερήσιας διάταξης την οικονομία και τον κρατικό προϋπολογισμό του 2003.

    Ο συντονιστής της ΟΔΕ οικονομικών υποθέσεων της ΝΔ Γιώργος Αλογοσκούφης, τόνισε ότι ο προϋπολογισμός αντανακλά τα αδιέξοδο της οικονομικής πολιτικής, είναι τόνισε ο καθρέφτης μιας πολιτικής αναξιόπιστης που ούτε αναπτυξιακή προοπτική δίνει στη χώρα, ούτε συμβάλει στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων.

    Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί κι ενημερώνουν τους βουλευτές για τις θέσεις των φορέων που εκπροσωπούν οι πρόεδροι της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕ, του ΣΕΒ, της ΕΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ.

    Τις εργασίες της συνεδρίασης θα κλείσει με ομιλία του ο κ.Καραμανλής.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 16 December 2002 - 21:30:19 UTC