Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 01-01-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα στο Μπραχάμι
  • [02] Επιδείνωση του καιρού απο αύριο προβλέπει η ΕΜΥ
  • [03] Επίσκεψη Τσοχατζόπουλου στο Κόσοβο
  • [04] Συνελήφθη ανήλικος για ληστείες
  • [05] Κυβέρνηση - "Σύνδρομο Βαλκανίων"
  • [06] Χρηματιστήριο
  • [07] ΚΥΣΕΑ

  • [01] Ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα στο Μπραχάμι

    12/01/2001 13:13:21

  • Ληστεία απο δύο ένοπλους, σημειώθηκε το πρωί στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Μπραχάμι Αττικής. Οι δράστες με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, άρπαξαν άγνωστο αριθμό χρημάτων και εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού.

    [02] Επιδείνωση του καιρού απο αύριο προβλέπει η ΕΜΥ

    12/01/2001 13:13:15

  • Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο τη νύκτα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως και τη Δευτέρα, ενώ χιόνια θα πέσουν ακόμα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, ενώ βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα της Δευτέρας.

    [03] Επίσκεψη Τσοχατζόπουλου στο Κόσοβο

    12/01/2001 13:13:08

    Στο Κόσοβο έφθασε το πρωί ο υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος και επισκέπτεται τα στρατόπεδα των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων. Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναμένεται να ενημερώσει τους στρατιωτικούς που υπηρετούν εκεί για τις ενέργειες που έχει γίνει και τα μέτρα που έχουν ληφθεί προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν κινδύνους απο τη ραδιενέργεια απο τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου. Απο το Βερολίνο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής ζήτησε να αποσυρθούν τα όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου.

    [04] Συνελήφθη ανήλικος για ληστείες

    12/01/2001 13:13:02

  • Δεκατριάχρονος Αλβανός, που είχε ληστέψει τουλάχιστον 5 γυναίκες στην περιοχή Μαρούσι Αττικής, συνελήφθη απο την αστυνομία. Ο δράστης,

    με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποιούσε τα θύματα του, αφαιρώντάς τους τσάντες, χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. Ο ανήλικος αναγνωρίστηκε από όλες τις παθούσες, ενώ είχε διαπράξει στους χώρους του ΟΑΚΑ, άλλες τέσσερις ληστείες.

    [05] Κυβέρνηση - "Σύνδρομο Βαλκανίων"

    12/01/2001 08:54:05

    Μέτρα και πρωτοβουλίες αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του "Συνδρόμου των Βαλκανίων", ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κ.Σημίτης. Υπογράμμισε δε, οτι οι μετρήσει που διενεργούνται στη χώρα μας δεν έχουν δείξει επιβάρυνση απο ραδιενέργεια. Επίσης, σε ειδικές εξετάσεις θα υποβληθούν οι στρατιώτες αλλά και οι φοιτητές μας στη Γιουγκοσλαβία. Τέλος, επέκρινε το ΝΑΤΟ για ανεπαρκή πληροφόρηση αλλά επισήμανε την αναγκαιότητα παραμονής εκεί της ελληνικής δύναμης. Σήμερα στο Κόσοβο μεταβαίνει ο υπουργός Αμυνας κ. Τσοχατζόπουλος.

    [06] Χρηματιστήριο

    12/01/2001 08:53:58

    Η σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου θα καταδείξει κατά πόσο η χθεσινή κατακόρυφη άνοδος του γενικού δείκτη μετά απο αλλεπάλληλες πτωτικές συνεδριάσεις, συνιστά την αφετηρία αναστροφής της πορείας των τελευταίων μηνών. Χθές, ο γενικός δείκτης τιμών σημείωσε άνοδο 6,98%. Το σημαντικότερο γεγονός ήταν πώς η ζήτηση κατόρθωσε να απορροφήσει τρείς τουλάχιστον ενδοσυνεδριακές ρευστοποιήσεις κερδών.

    [07] ΚΥΣΕΑ

    12/01/2001 08:53:51

    Με απόφαση του ΚΥΣΕΑ αποστρατεύθηκαν ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία οι αρχηγοί ΓΕΣ και ΓΕΝ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης και αντιναύαρχος Γεώργιος Ιωαννίδης. Νέος αρχηγός ΓΕΣ τοποθετείται ο έως σήμερα διοικητης Δ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Αντωνακόπουλος και νέος αρχηγός ΓΕΝ, ο έως σήμερα αρχηγός στόλου αντιναύαρχος Γεώργιος Θεοδωρουλάκης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 12 January 2001 - 12:30:23 UTC