Browse through our Interesting Nodes on Tourism in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek, 99-04-21

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα του μπάσκετ.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν χθές στο Μόναχο με 87-71 απο την Ζαλγκίρις Κάουνας στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν εκτός ρυθμού σε όλο το παιχνίδι και κατέληξε λέγοντας ότι απο δω και πέρα όλοι οι παίκτες πρέπει να συγκεντρωθούν για να κατακτήσουν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στον πρώτο ημιτελικό της Ευρωλίγκα, η Κίντερ νίκησε με 62-57 την Τιμ-Σίστεμ Μπολώνια.

Ετσι ο Ολυμπιακός αύριο στις 7 και μισή το απόγευμα θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό την Τιμ-Σίστεμ Μπολώνια ενώ στον μεγάλο τελικό, στις 10 το βράδυ, θα παίξουν η Κίντερ Μπολώνια με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Μετά τη λήξη του χθεσνινού αγώνα με την Ζαλγκίρις, οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν υλικές ζημιές σε καταστήματα στο Πασαλιμάνι.

Ο Αγγελος Μπασίνας του Παναθηναικού και ο Στέλιος Βενετίδης της Σκόντα Ξάνθης, είναι τα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν στην εθνική μας ομάδα του ποδοσφαίρου για το φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία, την ερχόμενη Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψαν οι Ελευθερόπουλος και Νινιάδης του Ολυμπιακού καθώς και ο Κατσιαμπής του ΠΑΟΚ.

Εκτός εθνικής έμειναν ο Νταμπίζας ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο μάτς με την Γεωργία στις 5 Ιουνίου, ο Μαχλάς που δεν πήρε άδεια απο την Βιτέσε, ο Καλιτζάκης που δήλωσε ότι δεν θέλει να ξαναφορέσει την φανέλλα της εθνικής και τέλος οι Δημήτρης Μάρκος και Παντελής Κωνσταντινίδης

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Δανιήλ είναι οι

Ατματζίδης, Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Βενετίδης, Κασάπης, Ουζουνίδης, Ζαγοράκης, Ανατολάκης, Κατσιαμπής, Μπασινάς, Πουρσανίδης, Ζήκος, Γιαννακόπουλος, Φραντζέσκος, Γεωργάτος, Νινιάδης, Αναστασίου, Λυμπερόπουλος και Νικολαίδης.

Την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναικός θα είναι έτοιμος για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο εξέφρασε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην χθεσινή συνέντευξη τύπου και παράλληλα δεν έκρυψε ότι διακαής πόθος του είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο τεχνικός των πρασίνων αναφερόμενος στα ντέρμπι που θα δώσει η ομάδα του στις αρχές Μαίου με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν την αρνητική εικόνα των τελευταίων ετών και επεσήμανε ακόμη ότι πολλά θα κριθούν στη μάχη για το Τσάμπιονς Λίγκ, στις δύο επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο κ.Ρότσα δήλωσε επίσης ότι η παρουσία των μάνατζερ στα παιχνίδια του Παναθηναικού, αποτελεί ένα κίνητρο παραπάνω για τους παίκτες.

Η εθνική μας ομάδα νέων του ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει στις 3 το μεσημέρι στην Ξάνθη την Σκωτία και με νίκη παίρνει το εισητήριο για την τελική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος που θα γίνει το καλοκαίρι στην Σουηδία.

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της πρώτης φάσης των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο βόλλευ.

Το πρόγραμμα Ηρακλής-Παναθηναικός, στις 4 το απόγευμα Ολυμπιακός-Φιλία, στις 6 Ορεστιάδα-Αρης, στις 7 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στις 8 και μισή το βράδυ

Η Βουλιαγμένη θα υποδεχτεί στις επτά το απόγευμα τον Ολυμπιακό, στον πρώτο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο πόλο.

Ο Πανελλήνιος νίκησε εκτός έδρας με 31-19 τις Σχολές Ξυνή και προκρίθηκε στο φάιναλ-φόρ του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντ-μπολ που θα διεξαχθεί στο Κιλκίς στις 24 και 25 Απριλίου.

Τα δύο ζευγάρια του φάιναλ-φόρ Κιλκίς-Πανελλήνιος Αρχέλαος-Δούκας

Μαρσέιγ και Πάρμα θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ουέφα, στις 12 Μαίου στην Μόσχα.

Στους χθεσινούς επαναληπτικούς ημιτελικούς, η Μαρσέιγ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Μπολώνια απο την τοπική ομάδα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι όπου οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μετά τη λήξη του αγώνα και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Στον άλλο ημιτελικό, η Πάρμα νίκησε με 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Απόψε στις 10 παρά τέταρτο θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ.

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη ρεβάνς του 1-1 του Ολντ Τράφορντ.

Στο Μόναχο, η Μπάγερ θα φιλοξενήσει την Δυναμό Κιέβου, στη ρεβάνς του 3-3 της Ουκρανίας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σκέφτεται να φύγει απο τη Γιουβέντους και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, για να γλιτώσει από την... γκρίνια της γυναίκας του.

Κάπως έτσι έθεσε το θέμα της μεταγραφολογίας γύρω από το όνομα του Γάλλου σούπερ σταρ, ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους, Τζιάνι Ανιέλι.

``Ο Ζιντάν δεν θέλει να φύγει από το Τορίνο. Η Ισπανίδα γυναίκα του είναι αυτή που νοσταλγεί την πατρίδα της και τον πιέζει να μεταγραφεί σε κάποια ομάδα της πριμέρα ντιβιζιόν.

Αυτό είναι το πρόβλημα. Ο άνθρωπος υποφέρει από τη... γκρίνια της γυναίκας του και για αυτό το πράγμα εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα``, δήλωσε το αφεντικό της Γιουβέντους, εμφανώς ενοχλημένος απο τις φήμες που φέρνουν τον Ζιντάν να μετακομίζει στην Ισπανία.

Πάντως μόνο φήμες δεν είναι το ενδιαφέρον των μεγάλων ισπανικών ομάδων για την απόκτηση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της περασμένης χρονιάς.

Πρώτη από όλες η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον αποκτήσει και μάλιστα ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Λορέντσο Σανθ, αποκάλυψε χθές πως θα... κινήσει γη και ουρανό για να τον δει με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ.

Εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης ονειρεύονται τον Ζιντάν ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της μετακίνησης του στην Ισπανία.

(c) Antenna 1999


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 21 April 1999 - 8:09:14 UTC