Browse through our Interesting Nodes on Internet Service Providers in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 99-02-24

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

Παναθηναικός-Αθηναικός και Ολυμπιακός-Ηρακλής, είναι τα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Eλλάδος.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναικού και του Ολυμπιακού έδειξαν ικανοποιημένοι καθώς αποφεύχθηκε η διπλή αναμέτρηση των ομάδων τους.

Την Γερμανία θα αντιμετωπίσει απόψε στην Δράμα η εθνική μας ομάδα του μπάσκετ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος του 1999.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις εννέα και τέταρτο και θα μεταδοθεί ζωντανά απο την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η εθνική μας επιζητεί την νίκη με διαφορά τεσσάρων πόντων ωστέ να εξασφαλίσει απο σήμερα την πρόκριση της στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ '99 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην χθεσινή συνέντευξη τύπου αναφερόμενος στον αποκλεισμό του Νίκου Οικονόμου είπε ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κρίθηκε ότι δεν είχε την απαραίτητη προπονητική διάθεση και αγωνιστική νοοτροπία για να βοηθήσει την εθνική ομάδα και για το λόγο αυτό αποκλείστηκε απο την αποστολή.

Ο ομοσποδιακός τεχνικός μιλώντας για τον σημερινό αγώνα με την Γερμανία είπε ότι το αποτέλεσμα του εξαρτάται απο την δική μας απόδοση και ότι αποτελεί ένα επιπρόσθετο κίνητρο για τους διεθνείς μας η ήττα που γνωρίσαμε στον πρώτο γύρο, στην Στουτγκάρδη. Απο την άλλη πλευρά ο Φινλανδός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Χένρικ Ντέτμαν δήλωσε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να νικήσουν την ελληνική ομάδα στην έδρα της.

Ο Κυριάκος Καραταίδης υπέστη τελικά τράβηγμα στο ισχιακό νεύρο στο παιχνίδι με την Βέροια και πιθανότατα θα απουσιάσει απο το μάτς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ενω ο αρχηγός του Ολυμπιακού υποβάλλεται ήδη σε εντατική θεραπεία προκειμένου να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Γιουβέντους στο Τορίνο, για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Αστέρια του παγκοσμίου κλασσικού αθλητισμού αλλά και οι Ελληνες πρωταθλητές θα δώσουν το παρών στο διεθνές μήτινγκ κλειστού στίβου Αθήνα'99 που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει στις τέσσερις και μισή το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις οκτώ και μισή το βράδυ.

Η γνωστή σε όλους μας Τζαμαικανή Μέρλιν Οτει στα 60 μέτρα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο κλειστό στίβο στα 200 μέτρα Ρωσίδα Γκοτσαρένκο και η Μπούκαβετς απο την Σλοβενία η οποία έχει πετύχει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στα 60 μέτρα μετεμποδίων, είναι μερικά απο τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο μήτινγκ.

Πλήρης θα παρουσιαστεί η εθνική μας ομάδα στο τελευταίο τέστ της πρίν απο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί απο τις πέντε εώς τις επτά Μαρτίου στην Ιαπωνία.

Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Παπαδιάς με τον Κεντέρη αλλά και οι Βασδέκη, Θάνου, Ξάνθου, Κόφφα και Τσιαμήτα.

Σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στον δεξί ώμο υποβλήθηκε χθές ο Πύρρος Δήμας σε νοσοκομείο της Ν.Υόρκης.

Ο Ολυμπιονίκης μας είχε χτυπήσει κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φινλανδίας, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Δήμας υπολογίζεται ότι σε περίπου τέσσερις μήνες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Η εθνική μας ομάδα νέων του ποδοσφαίρου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τσεχία σε φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναικού θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στις έξι το απόγευμα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Παναθηναικός για το Κύπελλο Πρωταθλητριών στο βόλλευ στις γυναίκες έχασε στην Ιταλία με 3-0 σέτ απο την Μπέργκαμο και αποκλείστηκε απο το φάιναλ-φόρ της διοργάνωσης.

Αντίθετα για το Κύπελλο Κυπελλούχων τα Βριλήσσια γνώρισαν ανώδυνη ήττα με 3- 1 σέτ στην Ιταλία απο την Ρέτζιο Εμίλια αφού είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στο φάιναλ-φόρ.

Ο Ολυμπιακός για το Κύπελλο Πρωταθλητριών στο βόλλευ στους άνδρες, θα υποδεχτεί στις τρείς το μεσημέρι την Ζενεχούιζεν Ολλανδίας ενω για το Κύπελλο Κυπελλούχων ο Αρης θα φιλοξενήσει στις έξι το απόγευμα την Τσερκάζι Ουκρανίας.

Και για τις δύο ελληνικές ομάδες τα σημερινά παιχνίδια είναι αδιάφορα βαθμολογικά αφού έχουν ήδη αποκλειστεί απο το φάιναλ-φόρ των διοργανώσεων που συμμετέχουν.

Ο Στέλιος Αμαξόπουλος της Ορεστιάδας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο βόλλευ.

Τελείωσε η περιπέτεια του Χόρχε Κάμπος.

Ο πατέρας του διεθνούς Μεξικανού γκολκίπερ, Αλβάρο Κάμπος, αφέθηκε ελεύθερος απο τους απαγωγείς του έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του και μάλιστα είναι καλά στην υγεία του.

Η πόλη του Κεμπέκ με επίσημο έγγραφο της προς την ΔΟΕ της ζητά αποζημίωση 12 εκατομμυρίων δολαρίων Καναδά, δηλαδή περίπου 2,4 δις δρχ, για τα έξοδα της υποψηφιότητάς της για την ανάληψη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2002 αφού η πόλη που ανέλαβε την διοργάνωση, το Σόλτ Λέικ Σίτυ των Ηνωμένων Πολιτειών, δωροδόκησε αποδεδειγμένα ``αθάνατους`` προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ της, όπως αναφέρει η πόλη του Κεμπέκ.

Ο Ντένις Ρόντμαν ανακοίνωσε και επίσημα πως θα φορέσει τη φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς.

Ο εκκεντρικός άσσος του ΝΒΑ σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε πως έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Λος Αντζελες για συμβόλαιο μέχρι τη λήξη της σεζόν και για αυτό το διάστημα θα εισπράξει συνολικά το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η Αρσεναλ νίκησε με 2-1 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκε στους οκτώ του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το ματς έγινε στο κατάμεστο Χάιμπουρι όπου οι 40 χιλιάδες φίλαθλοι που το παρακολούθησαν πλήρωσαν τη μισή τιμή του εισιτηρίου καθώς όπως είναι γνωστό ο αγώνας επαναλήφθηκε για λόγους ...φερ-πλέι.

(c) Antenna 1999


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 24 February 1999 - 16:09:44 UTC