Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-12-04

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Friday, 04-Dec-98 18:23:05

Mια ημέρα απέμεινε πριν το μεγάλο ντέρμπυ της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο άσσος των ερυθρολεύκων Σίνισα Γκόκιτς, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι ενω είπε επίσης πως θα ήθελε πολύ να πετύχει γκολ την Τετάρτη στον αγώνα του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κροάσια στο Ζάγκρεμπ.

''Περιμένω να κάνουμε ενα καλό παιχνίδι πρώτα, χωρίς επεισόδια και να έχει καλό θεάμα για τους φιλάθλους'' είπε χαρακτηριστικά ο Γκόκιτς και συνέχισε ''Πιστευω οτι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος αφού έχουμε καλύτερο σύνολο''.

Οι φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού στο Ελληνικό πρωτάθλημα εξαρτώνται κατά ενα μεγάλο ποσοστό απο τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των πρασίνων Βασίλης Δανιήλ περιμένει απο την ομάδα του να παίξει πολύ καλό ποδοσφαιρο στο ντέρμπυ των αιωνιων αντιπάλων.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου ο κ. Δανιήλ είπε ''Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ντέρμπυ κορυφής, είναι ενα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες και σ' αυτό το παιχνίδι ο φετεινός Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βγεί νικητής και να ανατρέψει μια αρνητική κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στη περσινή αγωνιστική περιοδο''. Και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συνέχισε λέγοντας ''Η φετεινή ομάδα έχει αποδείξει οτι σε παιχνίδια με μεγάλα ονόματα στάθηκε με αξιώσεις και απαιτήσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλα και πέρα απο τα ελληνικά σύνορα.

Σε τετραεθνές τουρνουά που θα γίνει στην Κύπρο, θα συμμετάσχει στο διάστημα 1 με 7 Φεβρουαρίου, η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών.

Στο βόλλεϋ, Παναθηναϊκός και Ορεστιάδα συμμετέχουν απο σήμερα στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας με στόχο την πρόκριση στους ''16'' της διοργάνωσης. Στη Νορβηγική πόλη Μοεσόν, ο Παναθηναϊκός στις 9 το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Γαλλική Μονπελιέ ενω στο Πουατιέ της Γαλλίας, η Ορεστιάδα στις 6 και μισή το απόγευμα θα παίξει με την Εσμορίλ απο την Πορτογαλία.

Η Λάτσιο νίκησε με 2-1 την Ιντερ, στο πρώτο αγωνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου στην Ιταλία.

Η πρωταθλήτρια της χιονοδρομίας Κάτια Σεϊζινγκερ ( που κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ναγκάνο της Ιαπωνιας) και ο αθλητής του ξαπλωτού ελκηθρου Γκέογκ Χάκλ (που πήρε για τριτη συνεχή φορά το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Ναγκάνο) αναδείχθηκαν καλύτεροι αθλητές για το 1998 στη Γερμανία, μετά την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών.

Καλύτερη ομάδα στην ιδια ψηφοφορία, αναδείχθηκε η Καϊζερσλάουτερν, η οποία ως γνωστόν κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στη Μπουντεσλίγκα, παρά το γεγονός οτι την περιοδο 1996-97 έπαιζε στη Δευτερη Κατηγορία της Γερμανίας.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 4 December 1998 - 17:09:30 UTC