Check our bulletin board of Hellenic Public Events Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-10-06

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 06-Oct-98 20:43:49

"Είχαμε ηρεμία και υπομονή στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Είναι μία σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα", δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναίκού Βασίλης Δανιήλ μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο Χαριλάου με 1-0 επί του Αρη.

Ο Παναθηναϊκός αν και δεν ήταν καλύτερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με γκόλ του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 73ο λεπτό κι έτσι ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογιας με 15 βαθμούς ενω προηγείται η ΑΕΚ με 16.

Για τον Αρη ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετεινό πρωτάθλημα κι ο Γιώργος Φοιρός δήλωσε ππως η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη που έγιναν από την απειρία. Ο Αρης έμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος στη Καβάλα νίκησε 5-1 τη τοπική ομάδα. Τρια γκολ σημειωσε ο Γκάρι Χεϊλόοκ ενω τα αλλα γκολ σημειωσαν οι Φύσσας και Ιωαννίδης. Το μοναδικό τέρμα της Καβάλας - που μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ σημειωσε ο Νασιόπουλος. Ο Πανιώνιοες ανέβηκε στην 7η θέση με 9 βαθμούς ενώ η Καβάλα έμεινε στην 11η με 7

Σήμερα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η διαδικασία ελληνοποίησης του Πέτραγκ Τζόρτζεβις με την δημοσίευση της απόφασης στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και είναι πολύ πιθανό να τεθεί εκ νέου θέμα συμμετοχής του στην εθνική Ελλάδος μετά τον αποκλεισμό του από την εθνική Γιουγκοσλαβίας.

Ο επιθετικός του Αγιαξ Σότα Αρβελάτζε κλήθηκε και πάλι στην εθνική ομάδα της Γεωργίας και θα δώσει το παρών στον αγώνα με το εθνικό μας συγκρότημα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2000, που θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Στην εθνική Γεωργίας κλήθηκε και ο μέσος της Νιούκαστλ Τιμούρ Κετσπάγια καθώς και ο μέσος του Αγιαξ Γκεόργκι Κινκλάτζε, που αποτελούν μαζί με τον Σότα Αρβελάτζε τα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

Την πρωτιά στους ομίλους τους στο Σαπόρτα Καπ παίζουν σήμερα Αρης και ΑΕΚ στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής.

Για τον 6ο όμιλο στις 6 και τέταρτο στο Αλεξάνδρειο ο Αρης θα υποδεχτεί τη Γαλλική Λιμόζ και στις 9 το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν Βελιγραδίου σε παιχνίδι για τον 4ο όμιλο.

Ο Γιώργος Μποσγανάς του Παπάγου αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας μετά την ψηφοφορία που έχει καθιερώσει ο ΕΣΑΚΕ.

Σε διακοπή συμβολαίου του Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ, προσανατολίζεται ο ΠΑΟΚ μετά τον διετή αποκλεισμό του Πορτορικανού που βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσίων.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων απο την αντίστοιχη της Ρουμανία σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Πλοέστι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 22 με 26 Οκτωβρίου στην Αυστρία.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 6 October 1998 - 18:09:10 UTC