Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-09-23

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 23-Sep-98 21:38:33

Ο τραυματισμός του Κρίστοφ Βαζέχα θέτει έν αμφιβόλω την συμμετοχή του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Αρσεναλ που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Ουέμπλει.

Ο Ελληνοπολωνός ποδοσφαιριστής έπαθε τράβηγμα στον τετρακέφαλο στο τέλος της πρωϊνής προπόνησης και απεχώρησε.

Αύριο από τους ιατρούς του Παναθηναϊκού θα εξακριβωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του και το χρονικό διάστημα που θα κρατήσει τον Βαζέχα μακριά από τα γήπεδα.

Εν' τω μεταξύ η διοίκηση της ομάδος προσκάλεσε τιμητικά για το παιχνίδι με την Αρσεναλ στο Ουέμπλει τον Μίμη Δομάζο, τον Τάκη Οικονομόπουλο, τον Αριστείδη Καμαρά τον Αντώνη Αντωνιάδη και τον Φέρεντς Πούσκας, βασικά στελέχη εκείνης της αξέχαστης ομάδος του 1971.

Με νίκες ξεκίνησαν τους αγώνες τους, ο Αρης και η ΑΕΚ, για το Κύπελλο ''Σαπόρτα'' στο μπάσκετ ή Ευρωπαϊκό Κύπελλο όπως λεγόταν πέρυσι.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων η ΑΕΚ σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, νίκησε με 66-59 την Ουγγρική Πάκς ενω ο Κυπελλούχος Ελλάδος Αρης επικράτησε στο Παλαι Ντε Σπόρ της Θεσσαλονίκης με 92-60 επι της Σουηδικής Πλάνια.

Στα αλλα παιχνιδια του 4ου ομίλου (όπου μετέχει η ΑΕΚ) τα αποτελέσματα Λάσκο Σλοβενίας-Τόπο Ελσίνκι 92-79 και Παρτιζάν Βελιγραδίου-Κέϊ Κέϊ Ζάγκρεμπ 76-64

Για τον 6ο ομιλο (που μετέχει ο Αρης) η Γαλλική Λιμόζ νίκησε με 82-80 την Γερμανική Τριέρ. Σήμερα παίζουν η Βελγική Ανβέρς με την Μπρίγιεκ απο την Βοσνία.

Ξεκινάει σήμερα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο μπάσκετ. Στις 9 το βράδυ στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο ποδοσφαιρο τώρα. Ο Βασίλης Δανιήλ υπερασπίστηκε τις επιλογές του στον αγώνα της ομάδας του στο γήπεδο της Τούμπας και διέψευσε τα σενάρια για κούραση των παικτών του απο τους συνεχείς αγώνες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ωστόσο πως η κούραση ήταν μια απο τις αιτίες για την ήττα απο τον ΠΑΟΚ.

Διπλάσια είναι τα έσοδα στην φετεινή αγωνιστική περιοδο για την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με την βοήθεια των νεων χορηγών.

Αυτό υποστήριξε ο Πέτρος Κόκκαλης που είπε επίσης πως ο Ολυμπιακός ακολουθεί το παράδειγμα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σε "καραντίνα" έβαλε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ τον Γιώργο Μπίκα, που διήθυνε το ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού. Δεν θα συμπεριληφθεί στους πίνακες για τις επόμενες δυο αγωνιστικές.

Στα σπουδαιότερα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πρώτης Εθνικής θα σφυρίξουν ΟΦΗ-ΑΕΚ Τεβεκέλης (Θεσσαλονίκης), Πανηλειακός- Ολυμπιακός Μποροβήλος (Αρκαδιας), Παναθηναϊκός- Ιωνικός Δούρος (Κορινθου) και Εθνικός-ΠΑΟΚ Κασναφέρης (Αθηνών).

Ο Ισπανός Τόρες θα σφυρίξει το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών με αντίπαλο την Αλβανία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου.

Πολύ θετικά ήταν τα σχόλια της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής απο την πρώτη επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής στην Αθήνα. Αυτό αναφέρεται στο επίσημο ενημερωτικό δελτίο της ΔΟΕ που αποστέλλεται σε όλα τα μέλη της, στις διεθνείς ομοσπονδίες και σε εκατοντάδες αθλητικούς φορείς σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, η έγκυρη αμερικανική έκδοση Ολυμπιακών θεμάτων ''ΑROUND THE RINGS'' αναφέρει δηλώσεις του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ Ζακ Ρόγκ, απο την επίσκεψη του στην Αθήνα, με τίτλο "Η Αθήνα είναι πιο μπροστά από την Ατλάντα".

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 23 September 1998 - 19:25:42 UTC