Visit the Cyprus News Agency (CNA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-07-09

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 09-Jul-98 19:00:14

Η διοργανώτρια Γαλλία με την κάτοχο του τίτλου Βραζιλία θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 10 το βράδυ στο Σταντ Ντε Φράνς, στον τελικό του 16ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Χθές το βράδυ η Γαλλία νίκησε με 2-1 την Κροατία στον δεύτερο ημιτελικό στο Σεν Ντενί και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Μουντιάλ.

Για τους Γάλλους και τα δύο γκόλ πέτυχε ο Λιλιάν Τουράμ στο 47ο και 70ο λεπτό ενώ για τους Κροάτες είχε ανοίξει το σκόρ ο Νταβόρ Σούκερ στο 46ο λεπτό.

Η Γαλλία αγωνιζόταν απο το 73ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λοράν Μπλάν για χτύπημα στον Μπίλιτς.

Το Σάββατο στις 10 το βράδυ στο Παρκ Ντε Πρένς θα γίνει ο μικρός τελικός του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ολλανδία και την Κροατία.

Βραδιά αστέρων απόψε στο Οσλο όπου διεξάγεται το πρώτο απο τα επτά διεθνές μίτινγκ στίβου " Γκόλντεν Λίγκ " που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όλο το καλοκαίρι απο την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο Γκεμπρεσιλασιέ, ο Μπούμπκα, η Οτει και η Περέκ είναι μερικά απο τα κορυφαία ονόματα του στίβου που θα αγωνιστούν στο Γκόλντεν Λίγκ.

Απο ελληνικής πλευράς ο Λάμπρος Παπακώστας θα δώσει απόψε το παρών στο Οσλο.

Το σημερινό μήτινγκ θα ξεκινήσει στις εννέα το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά απο την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά της Λευκωσίας με τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατέκτησε η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών.

Χθές η εθνική μας επικράτησε άνετα με 82-68 της Λιθουανίας.

Κορυφαίος παίκτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ο Δημήτρης Παπανικολάου που δίκαια κέρδισε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του τουρνουά.

Την τρίτη θέση στο τουρνουά πήρε η Νιγηρία η οποία νίκησε με 67-53 την Ολλανδία.

Στο μεταξύ δύο μήνες έξω από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα θα μείνει ο Γιάννης Σιούτης.

Ο Σιούτης υπέστη εξάρθρωση της δεξιάς ωμοπλάτης κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα με τη Νιγηρία και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για ένα μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Αθήνας.

Η εθνική μας ομάδα αναχωρεί σήμερα για την Βρέμη της Γερμανίας όπου θα λάβει μέρος σε δεύτερο συνεχόμενο διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Γερμανίας, της Γαλλίας αλλά και της Ρωσίας.

Πέντε στα πέντε για την εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

Η εθνική μας νίκησε με 103-94 την Ρωσία, κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο και προκρίθηκε άνετα στους οκτώ της διοργάνωσης όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία.

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, στις πέντε Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ανέδειξε η κλήρωση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Τα υπόλοιπα σημαντικά ζευγάρια Παναθηναικός-Μαρούσι ΑΕΚ-Περιστέρι Πανιώνιος- Νηαρ Ηστ Ηράκλειο-Παπάγου

Στη πρώτη φάση του θεσμού παίρνουν μέρος μόνο οι ομάδες της Α2 κατηγορίας και της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.

Μετά απο δύο χρόνια παρουσίας στον Απόλλωνα, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ελπίδων του ποδοσφαίρου Γιώργος Καραγκούνης επέστρεψε στον Παναθηναικό.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Σόφια από την Λέφσκι η Ανόρθωση Αμμοχώστου, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Βουλγαρία, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου.

Το τέρμα της πρωταθλήτριας Κύπρου που θα είναι πιθανότατα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ πέτυχε ο Μπάμπης Ανδρέου.

Ο γενικός γραμματέας της Ανόρθωσης Γιάννης Πουλής αναφερόμενος στην πιθανή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, είπε: ``Το μόνο βέβαιο είναι ότι μια ελληνική ομάδα θα περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, ή η Ανόρθωση ή ο Ολυμπιακός``.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 9 July 1998 - 16:09:09 UTC