Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-06-30

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 30-Jun-98 19:05:42

Η Ολλανδία νίκησε χθες το βράδυ, στη Τουλούζ, την Γιουγκοσλαβία με 2-1 μπροστά σε 40 χιλιαδες θεατές και προκρίθηκε στους 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στην Ολλανδία σημειωσε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εντγκάρ Ντάβιντς. Οι Ολλανδοί είχαν προηγηθεί στο 36ο λεπτό με τον Ντένις Μπέργκαμπ και είχε ισοφαρίσει στο 48ο λεπτό ο Σλόμπονταν Κομλιένοβιτς για τους Γιουγκοσλάβους.

Και η Γερμανία προκρίθηκε στους οκτώ της διοργάνωσης, κερδίζοντας χθες το απόγευμα με 2-1 το Μεξικό, στο Μονπελιέ μπροστά σε 35 χιλιάδες θεατές. Το Μεξικό προηγήθηκε στο 47ο λεπτό με τον Λουϊς Χερνάντες, όμως στη συνέχεια οι Γερμανοί με τον Γιούργκεν Κλίσμαν στο 75ο λεπτό και τον Ολιβερ Μπίερχοφ στο 85ο λεπτό, πέτυχαν δυο γκολ και πήραν την νίκη και μαζί την πρόκριση.

Σήμερα, για την δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις πέντε και μισή η Ρουμανία παίζει με την Κροατία και στις 10 το βράδυ η Αγγλία αντιμετωπίζει την Αργεντινή.

Δυο χιλιάδες φίλαθλοι δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα, χθες το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις της Παιανιας, στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για την νεα αγωνιστική περιοδο.

Απόντες μπορεί να ήταν οι Μίκλαντ και Ασάνοβιτς, το παρών όμως έδωσε ο Κώστας Κιάσσος, που είναι το 5ο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και υπέγραψε χθες πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Εκτός απο τον Κιάσσο, στη Παιανια, χθες βρέθηκαν και τα υπόλοιπα νεα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, ο Λεωνίδας Βόκολος, ο Βραζιλιάνος Ντα Σίλβα και ο Κώστας Χαλκιάς.

Αινιγματικός ήταν στις δηλώσεις του ο προεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Βαρδινογιάννης, σχετικά με το εαν θα γίνουν και αλλες μετεγγραφές στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καρριέρα του ο Μπαϊρον Ντίνκινς. Ο παίκτης που στο παρεθλον είχε αγωνισθεί στον Πανιώνιο και στον Παναθηναϊκό, συμφώνησε με τους ερυθρόλευκους, για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους έναντι του ποσού των 160 εκατομμύριων δραχμών.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρουσιασε χθες τον Παντελή Κωνσταντινίδη, που είναι και η σημαντικότερη μεταγραφή που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Χθες, ο Τάσος Κατσιαμπής υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ ενω ένας άλλος παίκτης του Πανιωνίου, ο Απόστολος Μάντζιος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Αρη.

Το μονομελές πλημελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριων χρόνων τους πρωην προέδρους του ΠΑΟΚ Νίκο Βεζυρτζή και Απόστολο Οικονομίδη για χρέη της ομάδας ύψους τριων δισεκατομυριων προς το ελληνικό δημόσιο.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 30 June 1998 - 16:09:08 UTC