Browse through our Interesting Nodes on Science in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-05-29

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Friday, 29-May-98 18:56:28

Κωμικοτραγικά γεγονότα στην ΑΕΚ για την επικείμενη μεταγραφή του Ντέμη Νικολαίδη στην Βελγική Αντερλεχτ.

Την ώρα που παίκτης, Αντερλεχτ και ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει σε όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, ο δικηγόρος και παλιό μέλος της δίοικησης της ΠΑΕ ΑΕΚ Κώστας Αγγελόπουλος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για να μην γίνει η μεταγραφή Νικολαίδη στην Αντερλεχτ.

''Είναι ο επιθετικός που έψαχνε η Αντερλέχτ'' ανέφερε στο δημοσιευμα της, η Βελγική εφημερίδα ''Ντερνιέρ Ερ'' επισημαίνοντας όμως παράλληλα οτι ο μόνος παράγοντας ανησυχίας είναι ο ''ασταθής χαρακτήρας'' του παίκτη.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους για τα επόμενα τρια χρόνια, εναντι του ποσού των 600 εκατομμυριων δραχμών, θα αγωνίζεται στο Αγγλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Νιούκαστλ του Νταμπίζα και του Κετσπάγια.

Χθες ο προπονητής της Νιούκαστλ Κέβιν Νταγκλίς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γεωργιάδη ενω στη σελίδα της ομάδας στο ''Ιντερνετ'' αναφέρεται οτι ο έλληνας παίκτης πέρασε απο Ιατρικές Εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα, ο παίκτης πήγε χθες στην Παιανια με σκοπό να συναντηθεί με τον προεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργο Βαρδινογιάννη, αλλα ο τελευταίος αρνήθηκε να τον δεχθεί.

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απο τον Πανιώνιο, καθώς έληξε το συμβολαιο του, πήγε χθες το μεσημέρι στην Παιανία και υπέγραψε το πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους εναντι του ποσού των 120 εκατομμυριων δραχμών.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για έναν ακόμη παίκτη του Πανιωνιου. Ο λόγος για τον αριστερό μέσο της ομάδας Τάκη Φύσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αntenna, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Φύσσα και απομένει η υποβολή της επίσημης πρότασης προς τον Πανιώνιο.

''Είναι τεχνική ομάδα, γρήγορη, με ομοιογένεια. Σε σχέση με εμάς, έχει περισσότερους παίκτες με καλύτερη τεχνική κατάρτιση αλλά υστερεί έναντι ημών επειδή συνδιάζουμε πια αρμονικά την τεχνική τη δύναμη''. Αυτά δήλωσε ο ομοσπονδιακος τεχνικός Γιάννης Κόλλιας μιλώντας για την Ισπανία, αντίπαλο της εθνικής μας ομάδας των ελπίδων στο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει την Κυριακή στο Βουκουρέστι.

Και συνέχισε ο κ. Κόλλιας λέγοντας ''Εντόπισα αμυντικές αδυναμίες που μπορούμε να εκμεταλλευθούμε. Νομίζω οτι η νίκη είναι 50-50 και πως είμαστε σε θέση να επικρατήσουμε. Αυτό που απαιτείται είναι αυτοσυγκέντρωση στα 90 λεπτά και καθαρό μυαλό. Αν παίξουμε όπως μέχρι τώρα δεν πρέπει να ανησυχούμε''.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Φράνκ Στράντλι δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους 22 συμπατριώτες του, τους οποίους ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Εγκιλ Ολσεν εν'οψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γαλλίας.

Αντιθετα στα πλάνα του Νορβηγού προπονητή βρίσκεται ο έτερος ''πράσινος'' Ερικ Μίκλαντ.

Δυο χρυσά μετάλλια στα 62 κιλά με τον Λεωνίδα Σαμπάνη και στα 69 κιλά με τον Βαλέριο Λεωνίδη κατέκτησε η χωρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων της Αρσης Βαρών που γίνεται στην Θεσσαλονίκη.

Αργυρά μετάλλια πήρα στα 69 κιλά ο Τζελίλης και στα 56 κιλά ο Σηφογιαννάκης.

Την Αργεντινή αντιμετωπίζει στις τρεις τα ξημερώματα του Σαββάτου, η εθνική μας ομάδα βολλεϋ των ανδρών, στην πόλη Σάντα Φε, για την 5η αγωνιστική του Παγκοσμίου Λήγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός Γιούπ Χάϊνκενς απολύθηκε χθες απο την Ρεάλ Μαδρίτης, μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών απο την Ισπανική ομάδα.

Πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ είναι ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 29 May 1998 - 16:09:09 UTC