Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-04-08

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 08-Apr-98 18:37:59

Aνασύνταξη δυνάμεων προσπαθεί να κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να γίνουν σαρρωτικές αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο. Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιώργου Λεωτσινίδη απο την θέση του διευθυνοντος συμβούλου της Εταιρείας. Τη θέση του για θέματα μάνατζμεντ και μάρκετινκ θα αναλάβει ο Ολλανδός Πιέρ Χάντερ, ενώ αναβαθμίζεται ο ρόλος του συμβούλου της Ενικ Πάτρικ Κομνηνού που θα αναλάβει νευραλγική θέση στο πλευρό του προέδρου Λάκη Νικολάου. Ανοικτό έμεινε το θέμα της πρόσληψης του Θωμά Μαύρου.

Αμεσος στόχος της ΑΕΚ είναι η επιλογή του νεου προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Πρωτος υποψήφιος είναι ο προπονητης της Βιτσέντσα Φρατζέσκο Γκουίτόλιν. Το όνομα του Γκουϊτόλιν συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ ακούστηκαν ακόμη τα ονόιματα των Αρίγκο Σάκι, Μοντόνικο, Οσιμ, Νιλς Αρνε Εγκεν και Λουίς Φερνάντεζ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βραδυ η ΠΑΕ έκανε έκκληση προς τους φιλάθλους της ομάδας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους προκειμένου να βοηθήσουν κι'αυτοί ώστε να ξεπεραστεί η κρίση.

Την απόκτηση τριών ξένων και αξιόλογων Ελλήνων ποδοασφαιριστών τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού προανείγγειλε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέφυγε να αναφερθεί σε ονόματα, ενώ φάνηκε ενοχλημένος από τα σενάρια για την απόκτηση του Κρίστο Στόϊτσκοφ. Ο Μπάγιεβιτς τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι πέντε νίκες στα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα όπου θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη δθιάθεση του.

Σήμερα θα εκδικαστούν από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ οι εφέσεις του Ολυμοπιακού και του Ηρακλή στη πρωτόδικη τιμωρία αποπκλεισμού της έδρας τους με 2 και 3 αγωνιστικές αντίστοιχα για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο.

Η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι δύο στόχοι που θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της σεζόν, δήλωσε ο Βασίλης Δανιήλ ο οποίος, χαρακτήρισε οδυνηρή την ήττα απο τον Ολυμπιακό και υπεραμύνθηκε των επιλογών του στον αγώνα του Σαββάτου.

Την Ρουμανία αντιμετωπίζει στις εξι το απόγευμα στο Βουκουρέστι, η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών σε διεθνή φιλικό αγώνα. Ο Κώστας Πολυχρονίου θα καθήσει για τελευταία φορά στο πάγκο της εθνικής, ενώ στο πάγκο της εθνικής Ρουμανίας θα καθήσει ο Ανχελ Ιορντανέσκου.

Χθες, σε φιλικό αγώνα σε επίπεδο ελπίδων, η εθνική μας ομάδα έχασε με 1-0 απο την Ρουμανία.

Πρόταση για μεταγραφή στον Στέλιο Γιαννακόπουλο, αναμένεται να κάνει εντός της εβδομάδας, η Φιορεντίνα.

Ο Απόλλωνας Πάτρας και ο Πανιώνιος έκαναν το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στη Β φάση των πλέι οφ της Α1 του μπάσκετ. Στους πρώτους αγώνες ο Απόλλωνας Πάτρας νίκησε με 65-61 τον Ηρακλή ενω ο Πανιώνιος κέρδισε με 77-55 τον Σπόρτιγκ.

Στις εξι και μισή το απογευμα θα παίξουν το Περιστέρι με τον Παπάγου (σε αγώνα που θα μεταδοθεί απευθείας απο την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ) και το Ηράκλειο με τον Αρη.

Μετά από δύο χρόνια συναντήθηκαν και πάλι ο υφυπουργός αθλητισμού Ανδρέας Φούρας και ο πρόεδρος της ΕΟΚ και πρώην ΓΓΑ Γιώργος Βασιλακόπουλος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα του μουντομπάσκετ και ο υφυπουργός υποσχέθηκε οικονομική ενίσχυση 700 εκ. δραχμών για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Φιλικό αγώνα δίνει στις έξι το απογευμα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός με αντιπαλο τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Τον αγώνα διοργανώνουν οι γιατροί χωρίς σύνορα και οι εισπράξεις θα δοθούν για τα παιδια της Βοσνίας.

Με το 6ο ετάπ συνεχίζεται σήμερα ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος. Οι 83 ποδηλάτες απο τις 15 χώρες που συμμετέχουν στον αγώνα, θα ξεκινήσουν στις 10 παρά δέκα το πρωϊ απο τα Ιωαννινα και αφού διέλθουν απο τις περιοχές Φιλιππιάδας-Αρτας- Αμφιλοχίας, θα τερματίσουν στις δυο και δέκα το μεσημέρι στο Αγρίνιο. Στη γενική βαθμολογία του Γύρου, μετά απο 5 ετάπ προηγείται ο Γερμανός χρυσός Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τόμας Λίζε.

Ντέρμπυ κορυφής στο Νότιο Ομιλο της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδοσφαιρο, όπου ο πρωτοππόρος Αγιος Νικολαος υποδέχεται την δεύτερη Μαρκό.

Στα αλλα παιχνιδια θα παίξουν Αιγάλεω-Εργοτέλης Κέρκυρα-Ναυπακτιακός Κόρινθος-Παναιγιάλειος Πάμισος-Ρέθυμνο Πύργος-Κερατσίνι και Αιολικός-Αγια Ελεούσα.

Στο βόρειο ομιλο το πρόγραμμα Αγροτικός Αστέρας-Ποσειδών Μηχανιώνας Αναγέννηση Αρτας-Αμπελόκηποι Απόλλων Λάρισας-Τύρναβος ΠΑΣ Γιάννενα-Αετός Σκύδρας Νάουσα-Πρέβεζα Ορφέας Αλεξανδρούπολης-Πιερικός και Κοζάνη- Ολυμπιακός Βόλου

Ολα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις πέντε το απόγευμα.

Στο βόλεϊ,

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 6 το απόγευμα τον Φιλαθλητικό στον δεύτερο ημιτελικό των πλει οφ γυανικών. Χθες στον πρώτο ημιτελικό τα Βριλήσσια νίκησαν τη Νίκη Αλ. με 3-0.

Τέλος, στις 10 το βράδυ θα γίνει η σέντρα του πρώτου τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στην Μίλαν και την Λάτσιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 2-0 τη Μπέτις σε εξ αναβολής αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος και ξέφυγε έντεκα βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ.

Η Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ του Βασίλη Μπορμπόκη πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Μίντλεσμπο και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για άνοδο στη πρέμιερ Λιγκ.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 8 April 1998 - 18:07:18 UTC