Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-04-01

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 01-Apr-98 18:22:57

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 9 και μισή την Στεφανέλ στο Μιλάνο, στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Μπάσκετ.

Η Ελληνική ομάδα θέλει μια εμφάνιση ομοια με αυτή του πρώτου αγώνα, που είχε κερδίσει με 77-58, για να προκριθεί στον τελικό που θα γίνει στις 14 Απριλίου στο Βελιγράδι.

Στον άλλο ημιτελικό, που έγινε χθες το βράδυ, η Ζαλγκίρις Καουνας απο την Λιθουανία έχασε στη Ρωσία απο την Σαρατόφ με 77-63, αλλα προκρίθηκε στον τελικό αφού είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 22 πόντους διαφορά.

Ψυχραιμία και ηρεμία συνιστά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης για το ντέρμπυ του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τον φετεινό πρωταθλητή.

Ο κύριος Κόκκαλης πιστεύει πως οι φίλαθλοι των δυο ομάδων μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι να είναι εξαιρετική.

Χαρακτηριστικά ο προεδρος του Ολυμπιακού δήλωσε ''Καλώ το κόσμο να προσέξει να μην παρεκτραπεί. Τοσο εμείς όσο και η διοίκηση του Παναθηναϊκού οφείλουμε να κάνουμε οτι είναι δυνατό για να είναι το ντέρμπυ μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου''.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Βασίλης Δανιήλ χαρακτήρισε πολύ μεγάλο τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και είπε πως το αποτέλεσμα θα επηρεάσει σημαντικά την τελική εκβαση του πρωταθλήματος ενω ευχήθηκε αυτός ο αγώνας να είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδοσφαιρο.

Ο Γιώργος Μποροβήλος απο την Αρκαδια κληρώθηκε να διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι του Σαββατου.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε χθες το μεσημέρι, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς βραβεύτηκε απο το περιοδικό ''Εθνος Σπορ'' και την Οπελ ως καλύτερος προπονητής του 1997.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τους παίκτες και την διοίκηση του συλλόγου, αφού χωρίς αυτούς- όπως χαρακτηριστικά είπε-δεν θα έπαιρνε αυτή την διάκριση.

Στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκε στο ντέρμπυ του Σαββάτου (κάτι που θα κάνει το μεσημέρι στις 2 σε συνέντευξη τύπου), αλλα μόνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας.

Είπε οτι φαβορί για τον τίτλο θα είναι οι Βραζιλία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία ενω σημαντικό ρόλο θα παίξει η Γιουγκοσλαβία.

Τμήμα του προσχεδίου νόμου που θα διέπει τον αθλητισμό και ειδικά το κεφάλαιο που αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό παρουσιασε χθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρεας Φούρας στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Οσον αφορά τις επιχορηγήσεις προς τις αθλητικές ομοσπονδίες η ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού τόνισε οτι θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με πέρισυ.

Ημερίδα με θέμα ''Αθλητισμός και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης'' διοργάνωσε ο Πανιώνιος στην Εστία της Νεας Σμύρνης.

Απο τους βασικούς ομιλητές της εκδήλωσης ήταν και ο προεδρος του Αntenna και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου κύριος Μίνως Κυριακού.

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται απο χθες το βράδυ οι 101 αθλητές απο τις 15 χώρες που θα συμμετάσχουν στο διεθνή ποδηλατικό γύρο της Ελλάδας που αρχίζει αύριο το πρωϊ, με πρώτο ετάπ απο την πρωτευουσα του Εβρου εως την Ξάνθη.

Ντέρμπυ στις 6 το απόγευμα στο κλειστό Γεώργιος Μόσχος όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλλεϋ της Α1 Κατηγορίας.

Στα αλλα παιχνίδια θα παιξουν Φιλια-Ηρακλής, Ορεστιάδα-ΠΑΟΚ, Κτησιφών- Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αρης-Κομοτινή, Πανελλήνιος- Παναθηναϊκός.

Για το πρωτάθλημα πόλο της Α1 Κατηγορίας θα παίξουν το απογευμα Χαλκιδα- Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη-Πανιώνιος.

Στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ στο ποδοσφαιρο, η Ιντερ νίκησε με 2-1 την Σπάρτακ Μόσχας, ενω η Λάτσιο με 1-0 επικράτησε στη Μαδρίτη της Αθλέτικο.

Σε εξ'αναβολής αγώνες για το Αγγλικό πρωτάθλημα Μπόλτον-Αρσεναλ 0-1, Μπλάκμπερν-Μπάρνσλεϊ 2-1, Γουϊμπλετον-Νιούκαστλ 0-0.

Στη βαθμολογια προηγείται η Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ με 63 βαθμούς σε 32 αγώνες και ακολουθούν Αρσεναλ 60 βαθμοί (σε 30 αγώνες), Λίβερπουλ 54 βαθμοί (σε 31 αγώνες) και Μπλάκμπερν 51 βαθμοί (σε 30 αγώνες).

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 1 April 1998 - 16:09:14 UTC