Read the Borders, Soveignty & Stability Paper (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-01-02

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Friday, 02-Jan-98 14:26:07

Μια ακόμη χρονιά ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον Ντράγκαν Τάρλατς. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού χειρουργείται αυτή την ώρα για να του αφαιρεθεί ασβέστωμα που του έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο δεξί πόδι.

Η επιστροφή του στους αγώνες του Ολυμπιακού υπολογίζεται στις αρχές Φεβρουαρίου.

Στις 14.45μμ στις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων θα υπογράψει το νεο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς. Το συμβόλαιο του βετεράνου ποδοσφαιριστή θα είναι 18μηνης διάρκειας έναντι του ποσού των 120 εκ. δραχμών.

Με στόχο τη διάκριση οι εθνικές μας ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών αναχωρούν στις δυο μετά το μεσημέρι για το Πέρθ της Αυστραλίας προκειμένου να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα αρχίσει στις 7 Ιανουαρίου.

Τα χνάρια της εθνικής μας ομάδας των ανδρών στο δρόμο για τα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος θέλει να βρει και η εθνική μας ομάδα των γυναικών που από σήμερα αρχίζει τους αγώνες της στον προκριματικό όμιλο που γίνεται στη Βρέμη.

Το εθνικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 8 το βράδυ τη γηπεδούχο Γερμανία. Στον όμιλο μετέχουν ακόμη η Λευκορωσία και συμμετέχουν του πα την εθνική μας ομάδα των ανδρών και η εθνική γυναικών ρίχνεται από σήμερα στη μάχη

Την Γερμανία αντιμετωπίζει στις 20.00μμ στη Βρέμη η εθνική μας ομάδα βόλλεϋ των γυναικών στο πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο Ουκρανός πρωταθλητής του Επι Κοντώ Σεργκεϊ Μπούμπκα ανακηρύχθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής των πρωταθλητών για το 1997 απο την γνωστή γαλλική εφημερίδα Λ'Εκίπ μετά απο ψηφοφορία μεταξύ των συντακτών της.

Ο Μπούμπκα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας με άλμα 6.01 που ήταν η καλύτερη φετεινή επίδοση στον κόσμο, συγκέντρωσε 161 βαθμούς, εναντι 128 του Αμερικανού μπασκετμπωλίστα Μαϊκλ Τζόρνταν, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπούλς και 98 του Ελληνοαμερικανού τεννίστα Πήτ Σάμπρας, ο οποίος έκλεισε και πάλι την χρονιά στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

O Γερμανός προπονητής Ούντο Λάτεκ φέρεται από τους κυριότερους υποψήφιους τεχνικούς για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Ιράν που θα λάβει μέρος στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου, το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία.

Ο Λάτεκ έκανε ταξίδι αστραπή στη Τεχεράνη και σύμφωνα με τον ιρανικό Τύπο, είναι η ...τελευταία ελπίδα της ομοσπονδίας, καθώς όλοι οι άλλοι προπονητές που βολιδοσκοπήθηκαν, απάντησαν αρνητικά.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 2 January 1998 - 16:40:15 UTC