Find out about The HR-Net Group Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-12-17

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 17-Dec-97 12:24:38

Στη μια το μεσημέρι στη Γενεύη γίνεται η κλήρωση της προημιτελικής φάσης των τριων Ευρωπαϊκών Κυπέλλλων στο ποδοσφαιρο.

Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει στο Κύπελλο Κυπελλούχων με την συμμετοχή της ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει μια εκ' των Στουτγκάρδη, Τσέλσι, Λοκομοτιβ Μόσχας, Σλάβια Πράγας, Βιτσέντζα, Ρόντα ( Ολλανδίας), Μπέτις Σεβίλλης.

Οι αγώνες της ΑΕΚ θα γίνουν στις 5 και 19 Μαρτίου του 1998.

Ο τελικός της διοργάνωσης σύμφωνα με απόφαση της ΟΥΕΦΑ θα γίνει στις 13 Μαϊου στην Στοκχόλμη ενω ο τελικός του Τσάμπιονς Λήγκ θα γίνει στις 20 Μαϊου στο Αμστερνταμ.

Με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ελπίδων αντιμετωπίζει στις 10 παρα τέταρτο απόψε στο Νόριτς, την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας.

Στο πρώτο παιχνιδι, που είχε γίνει στο Ηράκλειο, η ελληνική ομάδα είχε νικήσει με 2-0.

Δέκα χιλιάδες θεατές θα παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα ενω ''εχθρος'' της ελληνικής ομάδας θα είναι και ο καιρός, αφού η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στον ενα βαθμό Κελσίου, ενω είναι πολύ πιθανό να χιονίσει.

Ο Αγγελος Μπασινάς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, όμως η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα θεωρείται παρακινδυνευμένη. Θα καθήσει στο πάγκο και αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν θα αγωνιστεί ως αλλαγή.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Κόλλιας σε δηλώσεις του τόνισε οτι στόχος της ομάδας δεν είναι να μη δεχθεί αλλα να πετύχει γκόλ. ''Αν το καταφέρουμε, τότε καθαρίζουμε την πρόκριση. Δεν πρόκειται να κλειστούμε στην άμυνα, αλλα θα παίξουμε ελεύθερα'' είπε ο έλληνας τεχνικός.

Θυμίζουμε οτι απο την εθνική ομάδα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Δέλλας και Κωστούλας καθώς και οι τραυματίες Ελευθερόπουλος και Σωτήρης Κωνσταντινίδης.

Η πιθανη 11αδα της εθνικής: Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Μαυρογενίδης, Δερμιτζάκης, Αντζας, Γκούμας ή Κουλακιώτης, Καραγκούνης, Κιάσσος, Στολτίδης, Νικος Λυμπερόπουλος, Παντελής Κωνσταντινίδης και Αλεξόπουλος.

Στα γραφεία της ΕΠΟ στις 12 το μεσημέρι διεξάγεται η κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδοσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός δεν τοποθετήθηκε επίσημα για την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να διατηρήσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε λόγω των επεισοδιων στο παιχνίδι με την Προοδευτική.

Ο Βασίλης Δανιήλ άφησε για ακόμη μια φορά ανοικτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα του στην μεταγραφική περιοδο του Ιανουαρίου.

Και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, μιλώντας χθες στους δημοσιογράφους, άφησε κι' αυτός ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει ο Ολυμπιακός ξένο παίκτη στην περιοδο του Ιανουαρίου.

Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο Μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την Αυστριακή Σεν Πόλτεν με 101-62 και τερμάτισε πρώτος στον ομιλο του. Ο Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Γερμανική Λεβερκούζεν. Στην Ολλανδία, ο Απόλλωνας Πάτρας νίκησε την Ντεν Μπος με 96-70, τερμάτισε δεύτερος στον ομιλο του και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ισραηλινή Χάποελ Εϊλάτ.

Τους επαναληπτικούς αγώνες στο Κύπελλο Κόρατς δίνουν απόψε οι τρεις ελληνικές ομάδες. Ο Αρης υποδέχεται την Ισπανική Μανρέσα, ο Παπάγου στη Γερμανια παίζει με την Μπάμπεργκ και το Περιστέρι στην Ισπανία αντιμετωπίζει την Λεον.

(c) ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 17 December 1997 - 12:47:44 UTC