Subscribe to our Personal NewsPaper (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-11-18

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 18-Nov-97 10:55:43

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Δημήτρη Καλύβα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στην ανακοίνωση, η οποία απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Στέλιο Λανδράκη, αναφέρεται οτι διαιτησίες όπως η προχθεσινή της Τούμπας, κάρτες με εχθρικές υποδείξεις και κατακύρωση γκόλ-φάουλ, όχι μόνο δεν αναστηλώνουν τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο, αλλα οδηγούν το πρωτάθλημα σε πλήρη ευτελισμό.

Στο υστερόγραφο της η ανακοίνωση απευθυνόμενη πάντα προς τον κ. Λανδράκη αναφέρει ''Ο φίλαθλος κόσμος έχει αντιληφθεί πλέον, γιατί ο κ. Γερμανάκος κρίθηκε ανεπαρκής και γιατί κληθήκατε εσείς να φέρετε εις πέρας την αποστολή, τις επιθυμίες, τις εντολές που δεν ήθελε ή δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει εκείνος.

Απο την πλευρά του ο Στέλιος Λανδράκης σε δηλώσεις του επεσήμανε πως υπάρχει τηλεόραση που δείχνει τους αγώνες και ο κόσμος έχει άποψη για την ποιότητα της ελληνικής διαιτησίας.

''Σαν επιτροπή διαιτησίας νοιώθουμε ικανοποίηση για τις μέχρι τώρα διαιτησίες και πιστευουμε οτι κανείς δεν δικαιούται να μιλά για τους ελληνες διαιτητές και ειδικότερα ο Παναθηναϊκός'' τονίζει ο προεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας.

Ανακοινώσεις είχαμε όμως και στο μπάσκετ. Θρασύδειλο και κατώτερο των περιστάσεων χαρακτήρισε τον Λευτέρη Σούμποτιτς η διοίκηση του Ολυμπιακού με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού με τις οποίες κατήγγειλε σαν απρεπή τη στάση του Ντούσαν Ιβκοβιτς μετά το Κυριακάτικό αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων

''Ο κ. Σούμποτιτς αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και έδειξε προχθές τον χαρακτήρα του όταν αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Ντούσαν Ιβκοβιτς αλλα και στη συνέχεια ενω η αποστολή του Ολυμπιακού είχε αποχωρήσει κάλεσε τους δημοσιογράφους, για συνέντευξη-επίθεση κατά του προπονητή του Ολυμπιακού.

Μια ενέργεια θρασύδειλη όσο και κουτοπόνηρη (αφού δεν υπήρχε αντίλογος) και ενδεικτική της μικρότητας του πορπονητή που αγνοεί τα στοιχειώδη σημεια του φερ-πλεϊ''.

Ικανοποιηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την 1η θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας.

Ο προπονητής της Ενωσης Ντουμίτρου Ντουμιτρίου θεωρεί πως τώρα μαθαίνει καλύτερα την ομαδα.

Στο μεταξύ ο Χάρης Κοπιτσής ανανεωσε χθες το συμβόλαιο του με την Ενωση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια εναντι του ποσού των 200 εκατομμυριων δραχμών.

Στις επόμενες ημέρες θα υπογραψουν τα νεα τους συμβόλαια που έχουν διάρκεια πέντε ετών οι Κασάπης και Κωστένογλου.

Ο Μπαϊρον Σκότ του Παναθηναϊκού που συγκέντρωσε 62 ψήφους ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Κατηγορίας.

Προώρα τελειωσε η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ραμόν Ρίβας, ο οποίος αναχώρησε ξαφνικά απο την Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του.

Χωρίς τον Ντίνο Ράντζα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, βρίσκεται στη Μόσχα η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αποψινό αγώνα με την Σαράτοφ για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Μπάσκετ.

Για την ιδια διοργάνωση στη Κροατία ο Απόλλων Πατρών αντιμετωπίζει την Ζρίνιεβατς.

Στον αυριανό αγώνα με την Τιμ Σύστεμ Μπολώνια για την Ευρωλίγκα αλλα και στη συνεχιζόμενη αδιαφορία ορισμένων παικτών αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Ιωαννίδης, τονίζοντας οτι στο άμεσο μέλλον θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στους έλληνες παίκτες.

Για το Πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας, στο Νότιο Ομιλο, είχαμε χθες

Ναυπακτιακός-Κέρκυρα 1-0 Παναιγιάλειος-Κόρινθος 2-0

Τέλος στο ντέρμπυ του πρωταθλήματος βόλλεϋ της Α1 Κατηγορίας ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 σετ την Ορεστιάδα.

(c) ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 18 November 1997 - 9:09:14 UTC