Browse through our Interesting Nodes for Financial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-11-12

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 12-Nov-97 10:28:04

Τελεσίγραφο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Ανδρεα Φούρα έστειλε η ΕΠΑΕ η οποία ζητάει λύσεις και δρομολόγιση αποφάσεων για τα αιτήματα της εως αύριο το μεσημέρι, διαφορετικά θα ξεκινήσει σειρά αντιδράσεων.

Ηδη η διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος αποφάσισε για τις 15, 16 και 17 Νοεμβρίου (που θα γίνουν τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής) να μετατεθούν σε άλλες ημέρες απ'αυτές τις οποίες είχαν προγραμματιστει προκειμένου να πλήξει το ΠΡΟ-ΠΟ.

Η ΕΠΑΕ ζητάει αύξηση του ποσοστού των ΠΑΕ απο το ΠΡΟΠΟ απο 8% σε 12% και συμμετοχή στο ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο θα παίξουν στις 15.00μμ Βέροια-Εθνικός και Πανηλειακός-Σκόντα Ξάνθη. Στις 16.45μμ θα γίνει το παιχνίδι Ολυμπιακού- Ηρακλή. Στις 19.30 θα παίξουν ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Την Κυριακή στις 15.00μμ θα αναμετρηθούν Καβάλα-Καλαμάτα, Προοδευτική-Ιωνικός και Απόλλων-ΑΕΚ

Στις 16.45μμ θα παιξουν Πανιώνιος-ΟΦΗ

Τέλος την Δευτερα στις 15.00μμι η Παναχαϊκή θα αντθιμετωπίσει τον Αθηναϊκό.

Ο ΟΠΑΠ με ανακοίνωση του χθες το απόγευμα έκανε γνωστό οτι η κατάθεση των δελτίων του ΠΡΟΠΟ του Σαββάτου και της Κυριακής θα είναι εως το βράδυ της Παρασκευής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγιεβιτς αρνήθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου να μιλήσει για πιθανές μεταγραφές στην περιόδο του Ιανουαρίου. Εξέφρασε την ικανοποιηση του για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα υποστηρίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει άγχος αν και δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Βασίλης Δανιήλ σε δηλώσεις του χθες, τόνισε πως η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν η μοναδική κακή παρένθεση της ομάδας του στις εννεα αγωνιστικές του φετεινού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν παίζει εκτυφλωτικό ποδόσφαιρο όπως πολλοί θα ήθελαν αγωνίζεται όμως ρεαλιστικά και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Απο την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ Ντουμίτρου Ντουμιτρίου είπε πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος κάτι που φαντάζει δύσκολο αλλα όχι αδύνατο.

Τον προβληματίζει όμως ο μεγάλος αριθμός αγώνων που δίνουν οι ποδοσφαιριστές του με συνέπεια πολλοί βασικοί παίκτες της ΑΕΚ να είναι κουρασμένοι.

Ο 28χρονος Δανός μεσοεπιθετικός Μπρίαν Λάουντρουπ σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας του διέψευσε τις φήμες για πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Λάουντρουπ αναφέρει οτι θα παραμείνει στη Ρεϊντζερς μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, δηλαδή εως τις 30 Ιουνίου του 1998.

Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Απόλλωνας Πάτρας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Μπάσκετ.

Για την 7η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου νίκησε με 89-70 την Ισραηλινή Μακάμπι Ραάνανα και ο Απόλλωνας στην Πάτρα με 84-59 την Πολζέλα απο την Σλοβενία.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τώρα, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός παίζει στις 7 το απογευμα στη Μόσχα με την Τσε-ες-κα .

Στις 21.15μμ ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων υποδέχεται την Ολύμπια Λιουμπλιάνας, σε αγώνα που θα μεταδοσει σε απευθείας κάλυψη η τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Νωρίτερα στις 18.30μμ ο ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη υποδέχεται την Κροάσια του Σπλίτ.

Για το Κύπελλο Κόρατς. Στις 17.00μμ στην Πολωνία η Σταλ Μπόμπεκ αντιμετωπίζει το Σπόρτιγκ ενω στις πέντε και μισή ο Παπάγου υποδέχεται την Αθλητική Ενωση Λεμεσού. Στις 18.00μμ το Περιστέρι φιλοξενείτην Αυστριακή Καπφενμπέργκ και στις 19.00μμ, στη Γερμανία ο Αρης παίζει με την Τριέρ.

Αρχίζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη το 16ο Συνέδριο Ελλήνων και Κυπρίων αθλητικών Συντακτών που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Τα θέματα της σημερινής πρώτης ημέρας είναι ''Ολυμπιακοί Αγώνες 2004, Ανάπτυξη και Περιφέρεια'' και ''Ο Ευρωπαϊκός Αθλητικός Χάρτης στην μετά Μπόσμαν εποχή''.

Η Διεθνής Ομοσπονδία της Φορμουλα 1, τιμώρησε τον Γερμανό οδηγό της Φερράρι Μίκαελ Σουμάχερ με αφαίρεση όλων των βαθμών που κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 97 θεωρώντας τον έτσι υπεύθυνο για την σύγκρουση που είχε με τον Καναδό Ζακ Βιλνέβ στο τελευταίο γκραν πρι της χρονιας στην Ισπανία τα τέλη Οκτωβρίου.

Στο ντερμπυ του Γερμανικού πρωταθλήματος η Μπάγερ Μόνάχου νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Ντόρτμουντ.

(c) ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 12 November 1997 - 12:02:28 UTC