Looking for info on Diploma validation in Greece (a.k.a. DIKATSA)? Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-10-14

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

- Εξοντωτική ποινή επέβαλε στον ΟΦΗ ο αθλητικός δικαστής για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Στην ομάδα του Ηρακλείου επεβλήθη ποινή αποκλεισμού της έδρας του για τρεις αγωνιστικές κι έτσι θα παίξει ως τυπικά γηπεδούχος μακρυά απο το Ηράκλειο τα παιχνίδια με Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Πανηλειακό.

Ελπίδες για μείωση της ποινής έχει ο ΟΦΗ στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ στην οποία σήμερα θα καταθέσει έφεση.

Την ανανέωση των συμβολαίων του Μιχάλη Κασάπη, του Νίκου Κωστένογλου και του Χάρη Κοπιτσή ανακοίνωσε ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Λεοτσινίδης στην επίσημη παρουσίαση του νεου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ από τους εκπρόσωπους της πολυεθνικής εταιρίας Ενικ στην οποία ανήκει το πακέτο των μετοχών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

- Ο Λάκης Νικολάου θα είναι ο νεος προεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ με διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας τον Γιώργο Λεοτσινίδη, οποίος αποκάλυψε ακόμη πως έχει κάνει διερευνητικές επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου και του Χρήστου Κωστή.

Εκ μέρους των παικτών της ΑΕΚ, στην εκδήλωση της παρουσίασης της νέας διοίκησης μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου.- Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Αρης στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας. Εχασε 1-0 στο Χαριλάου από τον Απόλλωνα Καλλαμαριάς για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Καλαμμαριάς κέρδισε στο Χαριλάου μετά από 32 χρόνια.

Μετά την λήξη του αγώνα οπαδός του Αρη επετέθηκε και κτύπησε στο πρόσωπο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λευτέρη Χατζόπουλο.

Στον άλλο αγώνα για την Δευτερη Εθνική Κατηγορία, ο Πανελευσινιακός νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τον Λεβαδειακό και αποσπάστηκε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στη βαθμολογία, ο Πανελευσινιακός έχει 13 βαθμούς κι ακολουθούν Παναιτωλικός, Καλλιθέα, Λάρισα με 10 βαθμούς.

Ο Αρης έπεσε στην 10η θεση με 7 βαθμους.

Κληρώθηκαν χθες τα ζευγάρια για τους αγώνες μπαράζ απο τους οποίους θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα ακολουθήσουν τις υπόλοιπες στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το καλοκαίρι του 98 στην Γαλλία.

Θα παίξουν

  • Κροατία-Ουκρανία
  • Ρωσία-Ιταλία
  • Εϊρε-Βέλγιο
  • Ουγγαρία-Γιουγκοσλαβία

    Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 29 Οκτωβρίου και οι επαναληπτικές συναντήσεις στις 15 και 16 Νοεμβρίου.

    Με τον αγωνα Δαφνης - Ολυμπιακου που θα αρχισει στις 5 το απογευμα θα ανοιξει η αυλαια της 4ης αγωνιστικης του πρωταθληματος της Α1 Κατηγορίας . Το παιχνιδι γινεται νωριτερα, λογω των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο Μακ Ντόναλτς Καπ.

    Σημαντική νίκη με 3-2 σετ σημειωσε ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη επι του Ηρακλή, στο ντέρμπυ που ολοκλήρωσε τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας. Στο τάι μπρέικ ο Ολυμπιακός επικράτησε με 16- 14.

    -Για την Αυστραλία αναχώρησε το πρωϊ ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα Νίκος Κακλαμανάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας τύπου Μιστράλ που γίνεται τον Νοεμβριο στο Πέρθ.

    -Το Μεξικό έγινε η 21η ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 98, μετά την ισοπαλία με 2-2 που έφερε εκτός έδρας με τον Καναδά.

    Ούτε η Αγγλία αλλά ούτε και η Ιταλία κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1998, παρά τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα που έγινε το Σάββατο στη Ολίμπικο της Ρώμης, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

    Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΦΙΦΑ, Σεπ Μπλάτερ.

    Last Updated: Tuesday, 14-Oct-97 14:25:52

    (c) ANT1 Radio 1997


    Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 14 October 1997 - 16:13:01 UTC