Read the Monthly Armed Forces Magazine (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-09-27

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Σάββατο 27-09-97

Το πολύκροτο σήριαλ της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έληξε και τυπικά.

Υπεγράφησαν τα συμβόλαια και από τις δύο πλευρες και πλέον η Ενωση πέρασε στα χέρια της Αγγλικής Ενικ Ρίτσμοντ.

Με ένα μεγάλο παιχνίδι ξεκινά αύριο η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας αφού στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Οι προπονητές των δύο ομάδων συμφωνούν σε ένα πράγμα πως ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και για τις δύο ομάδες.

Μετά την ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ ζευγάρωσαν τις επιτυχίες τους στον όμιλο της Ευρολίγκα. Για τον Α όμιλο ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Ειρήνης και Φιλίας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 86-74 έχοντας πρώτους σκόρερ τους Καρνισόβα και Φασούλα με 19 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης 87-82 και η Εφες Πίλσεν εκτός έδρας τη Λιμόζ 77-62. Στη βαθμολογία του ομίλου προηγούνται με 4 βαθμούς Μακάμπι και Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Σπλιτ τη Κροάσια με 76-74. Μορφή του παιχνιδιού ήταν ο Πέτραγκ Στογιάκοβιτς που στη πρώτη του εμφάνιση μετά από πολλούς μήνες - λόγω του σοβαρού τραυματισμού του - σημείωσε 23 πόντους. Στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου η Μπένετν νίκησε τη Πόρτο 76- 67 και η Εστουντιάντες εκτός έδρας την ΠΤΤ Αγκυρας με 88-80. Στη βαθμολογία προηγούνται με 4 βαθμούς ΠΑΟΚ και Μπένετον Τρεβίζο.

Στον 4ο όμιλο που μετέχει η ΑΕΚ η Αλμπα Βερολίνου κέρδισε στη παράταση τη Ρασίνκ Παρί με 79-71 και η Τιμσίστεμ Μπολόνια εκτός έδρας τη Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ 92-87. Στη βαθμολογία προηγούνται με 4 βαθμούς η ΑΕΚ και η Τιμ Σίστεμ Μπολόνια.

(Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ με τη προεδρεία της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2.004 κι αυτό το γνωστοποίησα στον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Σημίτη), δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε συνέντευξη της στην Σικάγο Τρίμπιουν.

Η παρέμβαση της ΕΠΟ είναι η μοναδική λύση για να αποφευχθεί η μετωπική σύγκρουση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και ΕΠΑΕ που διαφωνούν για τον αριθμό των μη κοινοτικών παικτών που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα. Και οι δύο πλευρές παραμένουν ανυποχώρητες, ενώ η ΕΠΑΕ έστειλε εξώδικο στον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Αντώνη Αντωνιάδη ζητώντας του να ανακαλέσει δημοσίως τη δηλωση του ότι (οι παράγοντες κάνουν οικονομικά εγκλήματα).

Χωρίς τους τραυματίες Νινιάδη και Πάντοβιτς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Στο μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς απέκλεισε τον Γιώργο Αμανατίδη από τη 16αδα του συγκεκριμένου αγώνα.

Στα 6.5 εκ. δραχμές θα φτάσει το συνολικό πριμ που θα πάρει κάθε παίκτης του Ολυμπιακού για τη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τη νίκη επί της Πόρτο.

Η Ρόζεμποργκ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε 2-1 από τη Λίλεστρομ σε φιλικο παιχνίδι.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί δανεικός από τη Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ ο Λευκορώσος Πετρ Κατσούρο, έναντι του ποσού των 60 εκ. δραχμών.

Η Ρόμα προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας, αφού και στον επαναληπτικό αγώνα για την δεύτερη φάση της διοργάνωσης, νίκησε 2-1 τη Βερόνα.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Ρόμα είχε κερδίσει 5-3.

Ο Σουηδός μέσος της Μίλαν, Γέσπερ Μπλόμκβιστ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα.

Τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγάωνα ΟΦΗ - Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, ζήτησε με επείγον έγγραφό της η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιώργο Ρωμαίο.

Η Πειραϊκή Εταιρία έστειλε το έγγραφο στον αρμόδιο υπουργό κατόπιν δηλώσεων του προπονητηή του ΟΦΗ Εϊγκεν Γκέραρντ τις οποίες χαρακτηρίζει εμπρηστικές.

Ακόμη επισημαίνεται και η άρνηση της αστυνομικής διευθυνσης Ηρακλείου, για προστασία των φιλάθλων του Ολυμπιακού που θα βρεθούν το απόγευμα στην κρητική πόλη και που θα ξεπεράσουν τις διόμιση χιλιάδες.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Saturday, 27 September 1997 - 10:09:12 UTC