Read the Bulletin of New Terminology for the Greek Language (by the Academy of Athens) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-09-16

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τρίτη 16-09-97

Aναδιπλώθηκε ο Πρίμο Νεμπιόλο απέναντι στα όσα είχε δηλώσει για την Ελλάδα και τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου. Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού απέστειλε στον υφυπουργό αθλητισμού Ανδρέα Φουρα συγχαρητήριο τηλεγραφημα για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2.004, αλλά και για την επιτυχία της διοργάνωσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου. (Αποτέλεσε τιμή για εμάς στο παγκόσμιο κίνημα αθλητισμού που μπορέσαμε να είμαστε μάρτυρες, ενός τέτοιου αξιομνημόνευτου γεγονότος στη χώρα που γέννησε την αθλητική ιστορία), αναφέρει μεταξύ άλλων το τηλεγράφημα του Πρίμο Νεμπιόλο για το παγκόσμιο στίβου, ενώ για την ανάληψη των Ολυμπιακών του 2.004 αναφέρει:"Είμαι σίγουρος ότι το Ολυμπιακό παρελθόν της χώρας σας θα κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες αξέχαστους"

Μεγάλη βραδυά η αποψινή για το ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ που θα δώσουν τους πρώτους αγώνες για τη Α φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Στις 20.45 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στη Τούμπα την φημισμένη Αρσεναλ, ενώ στις 21.30 ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στο Ηράκλειο την ουγγρική Φερεντσβάρος.

Στον Ολυμπιακό, όλοι ζουν για την αναμέτρση με τη Πόρτο αύριο το βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο για τη πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων δίνει αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου. Η αποστολή της Πόρτο βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, ενώ το παιχνίδι αναμένεται να παρακολυθήσουν 800 περίπου Πορτογάλοι.

Την απόκτηση του Ρουμάνου Νίκα Παντούρου στην έξτρα μεταγραφική περίοδο θα εισηγηθεί ο Ντουμίτρου Ντουμιτρίου. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο προπονητής της ΑΕΚ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγο και αναφέρθηκε και στον αγώνα της Ενωσης με τη Νταουγκάβπιλς την ερχόμενη Πέμπτη για το κύπελλο κυπελλούχων.

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε στην ΑΕΚ μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Μιχάλη Τροχανά και του προέδρου Αλέξη Κούγια με αφορμή την απόφαση του κ. Τροχανά να ζητήσει την παραίτηση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να διευκολυνθεί η πώληση του πακέτου των μετοχών σε πολυεθνική εταιρία.

Στο μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για το παιχνίδι με τη Παναχαίκή στη Πάτρα αναφέρθηκε ο προπονητης του Παναθηναϊκού Βασίλης Δανιήλ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγο.

Ο Πανιώνιος κέρδισε στον Πύργο με 2-0 τον Πανηλειακό στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας. Για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής τα Τρίκαλα νίκησαν τον Αρη στο Χαριλάου με 2-0, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε η Καλαμμαριά της Δόξας Δράμας.

Στο χορό των ευρωπαικών αναμετρήσεων μπαίνει απο σήμερα το ελληνικό μπάσκετ.

Για την φάση των ομίλων του Ευρωπαικού Κυπέλλου, ο Απόλλων Πατρών θα αντιμετωπίσει στις έξι το απόγευμα στην Τσεχία την USK Πράγας ενώ μία ώρα αργότερα (στις 19.00) ο Παναθηναικός θα παίξει στην Σλοβακία με την Σλοβακοφάρμα.

Σήμερα έχουμε και κύπελλο Ελλάδος. Στις 7 , ο Εσπερος φιλοξενεί στις επτά τον Σπόρτιγκ.

Ο νικητής της αποψινής αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Ολυμπιακό.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 16 September 1997 - 14:33:36 UTC