Browse through our Interesting Nodes on Health & Medicine in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-09-09

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τρίτη 09-09-97

- Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για τους 32 του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Ξεχωρίζει ασφαλώς το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσει στις εννέα και τέταρτο το βράδυ στο Ιβανώφειο.

Νωρίτερα θα αναμετρηθούν Στις 6 Παπάγος-Ηράκλειο Στις 7 Πειραικός-Σπόρτιγκ Στις 8 Απόλλων Πατρών-Περιστέρι

Οι αγώνες διεξάγονται με το σύστημα νόκ-άουτ

Η ΑΕΚ νίκησε άνετα με 71-48 τους Λόντον Τάουερς, στον μικρό τελικό του τουρνουά του Λονδίνου. Αλεξάντερ 21, Κακιούζης 15 και Πρέλεβιτς 14, οι πρώτοι σκόρερ για την Ενωση.

Μένει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στον Ολυμπιακό ο Μάικλ Χόκινς.

Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ ελλείψει άλλου αξιόλογου παίκτη, θα καλύψει τη θέση του δεύτερου ξένου στους Πρωταθλητές Ευρώπης παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής ήταν μέτριες.

Ενδοξες στιγμές αναμένεται να ζήσει το γήπεδο της Τούμπας την ερχόμενη Τρίτη, στον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Αρσεναλ για το Κύπελλο Ουέφα. Τα εισητήρια κυκλοφόρησαν σήμερα και ούτε λίγο ούτε πολύ μέσα σε μία ώρα εξαφανίσηκαν περίπου πέντε χιλιάδες απο τα 40 χιλιάδες που τυπώθηκαν.

Χωρίς τον Μιχάλη Κασάπη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Σλοβενία και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Δανία στις 11 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στον κρίσιμο αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998.

Στο μεταξύ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πολυχρονίου ο οποίος αύριο θα βρίσκεται στην Κοπεγχάγη για να δεί τον αγώνα της Δανίας με την Κροατία, το Σάββατο θα μεταβεί στην Αγγλία για να διαπιστώσει απο κοντά την αγωνιστική κατάσταση του Βασίλη Μπορμπόκη στο παιχνίδι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Νότιγχαμ.

Στην Πορτογαλία θα πάει αύριο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να παρακολουθήσει την Πόρτο, πρώτη αντίπαλο των ερυθρολεύκων στον όμιλο του Τσάμπιος Λίγκ, στον δεύτερο τελικό του Σούπερ Κάπ κόντρα στην Μποαβίστα.

Με νίκη συνδιάστηκε το ντεμπούτο του Αρη στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.

Οι κίτρινοι στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική, κέρδισαν εκτός έδρας με 2-0 τους Λύκους.

Τα γκόλ πέτυχαν οι Μιρτσέκης και Δαλκίδης.

Την δεύτερη θέση στα 100 μέτρα με χρόνο 11 δευτερόλεπτα και 35 εκατοστά κατέκτησε η Κατερίνα Θάνου στο διεθνές μίτινγκ στίβου που έγινε στο Οριστάνο της Ιταλίας.

Στο ίδιο μίτινγκ, ο Χάρης Παπαδιάς ήταν επίσης δεύτερος με 10.44

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για την εθνική ομάδα βόλλευ των ανδρών στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ολλανδία.

Το εθνικό μας συγκρότημα έχασε με 3-1 σέτ απο την Γιουγκοσλαβία και πλέον θα πρέπει να κερδίσει με 3-0 αύριο την Ρωσία και την Πέμπτη την Σλοβακία για να πάρει το εισητήριο για τους οκτώ της διοργάνωσης.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 της Βαλένθιας στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του Ισπανικού Πρωταθλήματος.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει για την γνωστή υπόθεση που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, όταν βρέθηκε να έχει κάνει χρήση κοκαίνης.

Οπως είναι γνωστό, πρό ημερών και συγκεκριμένα μετά από τον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με την Αργεντίνος Τζούνιορς, ο Μαραντόνα βρέθηκε ντοπαρισμένος, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τον δεύτερο έλεγχο ντόπινγκ, που έγινε προχθές τα ξημερώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που ο διάσημος άσος βρίσκεται να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών ενώ η τιμωρία που αναμένεται να του επιβληθεί, θα είναι τουλάχιστον αποκλεισμός για 15 μήνες από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί οριστικό τέλος στην καριέρα του Μαραντόνα.

Την απόκτηση του Νορβηγού αμυντικού Τόρε Πέντερσεν απο την Γερμανική Σέντ Πάουλι ανακοίνωσε η δίοικηση της Μπλάκμπερν.

Δύο Ρώσοι οδηγοί έχασαν την ζωή τους στο Καζακστάν κατά την διάρκεια του ράλλυ Παρίσι-Μόσχα.

Τα πτώματα τους βρέθηκαν από δύτες στον ποταμό Κάπγκαν Ντάρια που βρίσκεται στα νότια της χώρας όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών του Καζακστάν.

Οι δύο Ρώσοι οδηγοί, τα ονόματα των οποίων δεν ανακοινώθηκαν, επέβαιναν σε ένα Μιτσουμπίσι Πατζέρο, το οποίο είχε χαθεί την περασμένη Δευτέρα ενώ διέσχιζε την έρημο που βρίσκεται στην περιφέρεια Κιζίλ Ορντα του Καζακστάν.

Θα πρέπει να έχασαν τον προσανατολισμό τους μέσα στην έρημο ή τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της επιτροπής.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 9 September 1997 - 16:09:23 UTC