Visit the Philhellenic Perspective Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-08-26

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τρίτη 26-08-97

Ημέρα Ευρωπαικών Κυπέλλων η σημερινή στο ποδόσφαιρο με τους δύο εκπροσώπους μας στο Κύπελλο Ουέφα να διεκδικούν την πρόκριση τους στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Στις οκτώ το βράδυ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Σλοβακία την Σπάρτακ Τρνάβα και καλείται να υπερασπιστεί το 5-3 με το οποίο είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα, στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να έχουν στο αποψινό παιχνίδι τη συμπαράσταση περίπου χιλίων πεντακοσίων οπαδών τους.

Λίγο αργότερα, στις εννέα και μισή, ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο της Κρήτης την Ρέικιαβικ, στη ρεβάνς του 0-0 της Ισλανδίας.

Η ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα στην Ιταλία έχασε με 64-58 απο την Ρέτζιο Εμίλια, ομάδα της Α2 Κατηγορίας.

Ο Ηρακλής νίκησε με 82-67 το Περιστέρι στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του διεθνούς τουρνουά Μαυροσκούφεια που διεξάγεται στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο Απόλλων Πατρών κέρδισε με 76-66 την Ισραηλινή Μακάμπι Γκιβατάιμ.

Σήμερα στις πέντε το απόγευμα παίζουν το Περιστέρι με την Μακάμπι Γκιβατάιμ και στις επτά ο Απόλλων Πατρών με τον Ηρακλή.

Η εθνική ομάδα βόλλει των εφήβων σε αγώνα επίδειξης που έγινε στο Μπαχρέιν στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, γνώρισε την ήττα με 3-0 σέτ από την αντίστοιχη της Πολωνίας. P> Τα σετ 15-8, 15-9, 15-6.

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για το εθνικό μας συγκρότημα που αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς παίκτες.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο στις πέντε το απόγευμα την ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια του 1995 Βραζιλία, για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει στις τέσσερις και τέταρτο το απόγευμα η εθνική ομάδα χάντ-μπώλ των εφήβων στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που γίνεται στο Ταλίν της Εσθονίας.

Απο την πλευρά της η εθνική ομάδα των νέων παίζει στις έξι το απόγευμα με την Λευκορωσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τραπεζούντα της Τουρκίας.

Ο Σουηδός Αντρες Μπρίνγκνταλ ήταν ο νικητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιστιοσανίδας τύπου Φάν- μπορντ, που ολοκληρώθηκε χθες στην Ρόδο.

Επικράτησε στις 6 απο τις 9 ιστιοδρομίες που έγιναν.

Εχασε την μάχη με τον θάνατο που έδινε εδώ και μία εβδομάδα σε νοσοκομείο της Ρώμης ο Ιταλός διεθνής μπασκετμπολίστας Νταβίντ Ανσιλότο, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία στις 17 Αυγούστου, κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του, την Τελεμάρκετ Ρόμα και την Γαλλική Νανσί, που έγινε στην πόλη Γκούμπιο.

Ο άτυχος 23χρονος παίκτης έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Εμεινε σε κώμα μέχρι το βράδυ της Κυριακής οπότε και εξέπνευσε μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ενας 36χρονος Μεξικανός δρομέας έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια του 15ου διεθνούς Μαραθωνίου της Πόλης του Μεξικού.

Πρόκειται γιά τον Φιλιμπέρτο Πέρεζ Γκονζάλεζ, ο οποίος στα μέσα περίπου της διαδρομής υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, όλοι οι αθλητές που μετείχαν στον Μαραθώνιο της Πόλης του Μεξικού ήταν ασφαλισμένοι γιά την περίπτωση κάποιου ατυχήματος, χωρίς όμως να κάνουν γνωστό το ποσό της αποζημίωσης που θα πάρει η οικογένεια του άτυχου δρομέα.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 26 August 1997 - 10:09:10 UTC