Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-06-27

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Παρασκευή 27-06-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλλιπούσης απογευματινό Δελτίο

- Τη πρώτη θέση στον Α όμιλο του ευρωπαίκού πρωταθλήματος θέλει να εξασφαλίσει και τυπικά σήμερα η εθνική μας ομάδα μπάσκετ. Μετά τη μεγάλη επιτυχία χθες επί της Ρωσίας με 74-72 το εθνικό μας συγκρότημα έχει το πρώτο λόγο για τη πρώτη θέση, αρκεί να κερδίσει σήμερα στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της Α φάσης τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Το τζάμπολ του σημερινού αγώνα θα γίνει στις 7 και θα μεταδοθεί απ ευθείας από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Πιο ψύχραιμοι οι παίκτες της εθνικής μας στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, κατάφεραν να πάρουν τη πολύτιμη νίκη. Να σημειωθεί ότι η εθνική μας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε να κερδίζει και με διαφορά 18 πόντων.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τουρκία επιβλήθηκε της Βοσνίας 70-62.

Στόχος της εθνικής μας η νίκη προκειμένου να πάει στη δεύτερη φάση έχοντας τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που θα της δώσουν το πλεονέκτημα ενόψει της προημιτελικής φάσης.

Η συνάντηση Ελλάδας-Βοσνίας θα αρχίσει στις επτά το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά απο το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Να περάσουμε στο ποδόσφαιρο,

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δικαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που είχε μεταδόσει πρώτο το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε χθές μετά τη συνάντηση που είχαν οι παράγονες του Ερυθρού Αστέρα, ο 26-χρονός Σέρβος λίμπερο με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Ναυάγησε οριστικά η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ σε ξένη πολυεθνική εταιρεία.

Οπως ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος της Ενωσης Μιχάλης Τροχανάς πρόκειται για την εταιρεία που έχει και την αγγλική Νιουκάστλ και οι λόγοι που δεν επήλθε τελικά συμφωνία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Πάντως ο κ.Τροχανάς υποστήριξε ότι οι λόγοι αυτοί δεν έχουν να κάνουν ούτε με την ΑΕΚ αλλά και ούτε με τον ίδιο.

Ο Τάσος Μητρόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Ο 40-χρονός διεθνής μέσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συμεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Στις έξι το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Το παρών θα δώσουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Τάσος Μητρόπουλος, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο Κυριάκος Τοχούρογλου, ο Κώστας Καρτερουλιώτης καθώς και ο ομογενής τερματοφύλακας Τζεμάνο.

Στις οκτώ και μισή το πρωί οι ερυθρόλευκοι παίκτες θα περάσουν απο ιατρικές εξετάσεις.

Τη παρέμβαση του Σωκράτη Κόκκαλη προκάλεσε η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανικολάου και τον Ντούσαν Ιβκοβιτς. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του νεαρού φόργουορντ και επεσήμανε ότι ο διάλογος με τους προπονητές δεν γίνεται μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο κ.Κόκκαλης πρόσθεσε ακόμη ότι " ο Δημήτρης Παπανικολαόυ ανήκει χωρίς αμφιβολία στην ελίτ της νέας γενειάς του ελληνικού μπάσκετ.

Δυστυχώς όμως, ίσως και λόγω του νεαρού της ηλικίας του, να επηρεάζεται απο δήθεν φίλους και ειδικούς του μπάσκετ που ενεργούν υποτίθεται για το συμφέρον του, αλλά τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αυτοκαταστροφή " και καταλήγει ο κ.Κόκκαλης

" Οσο πιο γρήγορα το καταλάβει, τόσο το καλύτερο για αυτόν ".

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, απο την Ισπανία όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα, με αφορμή τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ότι πήγε στις 25 Μαίου στη Μπολώνια για να μιλήσει με την Κίντερ, χαρακτήρισε φτηνό τον προπονητή του Ολυμπιακού και πρόσθεσε ότι και άλλες φορές του έχει φερθεί άσχημα μπροστά στους συμπαίκτες του.

Ακόμη ο Παπανικολάου είπε ότι έχει αποδείξεις ότι στις 25 Μαίου βρισκόταν στη Σάμο για διακοπές και σύντομα θα προσκομίσει τα σχετικά στοιχεία.

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς δεν πρόκειται να έρθει στον Παναθηναϊκό καθώς θα συνεχίσει την καριέρα στους Λος Αντζελες Κλίπερς. Οι Μινεζότα Τίμπεργουλβς τον παραχώρησαν ως αντάλλαγμα για τον Στάνλει Ρόμπερτς.

Το ΤΑΚ Αρης παρουσίασε και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του, τον Νάσο Γαλακτερό ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους έναντι του ποσού των 80 εκατομμυρίων δραχμών.

Στο μεταξύ ο Αρης βρίσκεται μία ανάσα απο την απόκτηση του Ζάρκο Πάσπαλι.

Ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Αγγελου Κορωνιού, μετά την αδιάλακτη στάση του Περιστερίου που ζητούσε 200 εκ. δραχμές για τη παραχώρηση του παίκτη, ενώ ο ΠΑΟΚ έδινε μέχρι 175 εκ.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 27 June 1997 - 16:09:16 UTC