Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-06-13

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Παρασκευή 13-06-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

-Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για τον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Ρίβερς.

Μάλιστα οι σχέσεις των δύο πλευρών οξύνονται επικίνδυνα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το ερυθρόλευκο ΤΑΚ στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ουδέποτε έκανε προσφορά 2 εκατομμυρίων δολλαρίων στον Αμερικανό πλέι-μέικερ και ότι στόχος του παίκτη ήταν ο υπερδιπλασιασμός των αποδοχών του, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό απο την δίοικηση της ομάδας.

Απο την πλευρά του ο Ρίβερς ο οποίος εντός των ημερών θα γνωστοποίησει τις τελικές του αποφάσεις, δήλωσε πως αν ίσχυε η προσφορά των 2 εκατομμυρίων δολλαρίων θα είχε ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και εξέφρασε την απορία του για το ποιοί και με ποιά κίνητρα διαδίδουν τέτοιου είδους ψεύδη.

Σαν να μην έφταναν αυτά ο Ολυμπιακός χάνει εκτός απροόπτου και τον Φράνκο Νάκιτς αφού η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια δραχμές και ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας δεν φέρονται διατεθειμένοι να υποβάλλουν νέα βελτιωμένη προσφορά.

Ο Νάκιτς πάντως παρουσιάζεται χολωμένος με την στάση των ερυθρολεύκων και ήδη αναζητεί σύλλογο στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Παναθηναικός είναι υπεράνω προσώπων δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής των πρασίνων Λευτέρης Σούμποτιτς κατά την επίσημη παρουσίαση του απο το ΤΑΚ.

Ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός επεσήμανε ότι θέλει στην ομάδα τον Στόγιαν Βράνκοβιτς ο οποίος μαζί με τον νεαποκτηθή Σάσα Χούμπαν θα συγκροτήσουν ένα ακτύπητο δίδυμο.

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες της στο 11ο τουρνουά Ακρόπολις που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών. Μετά απο καλή εμφάνιση επικράτησε με 83- 65 της Γερμανίας.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ιταλία κέρδισε με 71-56 την Γαλλία.

Στις εννέα το βράδυ η εθνική μας αντιμετωπίζει την Γαλλία ενώ νωρίτερα στις επτά θα αναμετρηθούν η Ιταλία με την Γερμανία.

Διεξάγεται στις οκτώ το βράδυ στο Στάδιο Σαν Νικόλα του Μπάρι η τελετή έναρξης των 13-ων Μεσογειακών Αγώνων.

Το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Οσκαρ Λουίτζι Σκάλφαρο ο οποίος θα κηρύξει και την έναρξη των αγώνων.

Στη γιορτή που θα ακολουθήσει θα πάρουν μέρος γνωστοί καλλιτέχνες και τραγουδιστές από την Μεσόγειο όπως ο δικός μας Ντέμης Ρούσος, ο Ιταλός Αλ Μπάνο και ο Αλγερινός Χαλέντ

Στο Μπάρι θα μεταβεί το Σάββατο και ο πρόεδρος της ΔΟΕ Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ.

Στον εξωτερικό χώρο,

Η Μπαρτσελόνα που πιθανότατα χάνει τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο προσανατολίζεται στην απόκτηση του Αργεντινού φορ της Φιορεντίνα Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι Καταλανοί προσφέρον στη Φιορεντίνα τέσσερα δισεκατομμύρια δραχμές και τον Γάλλο άσο Κριστόφ Ντουγκαρί προκειμένου να αποκτήσουν τον Μπατιστούτα.

Tέλος, η εθνική ομάδα της Κροατίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τουρκία, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στο Τόκιο.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 13 June 1997 - 11:09:41 UTC