Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-06-06

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Παρασκευή 06-06-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

-Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναικού με τον Ανχελ Ιορντανέσκου. Μάλιστα οι πληροφορίες που έρχονται απο το Βουκουρέστι μιλάνε για συμφωνία Ιορντανέσκου- Παναθηναικού και ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες ο Ρουμάνος τεχνικός πιθανότατα θα έρθει στην Αθήνα.

-Την ήττα με 67-64 γνώρισε αυτή τη φορά η εθνική ομάδα ανδρών του μπάσκετ απο την αντίστοιχη του Ισραήλ στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που δώσανε οι δύο ομάδες στη Χάιφα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εθνικού μας συγκροτήματος ενόψει του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος της Ισπανίας.

Πρώτος σκόρερ της εθνικής ήταν ο Φάνης Χριστοδούλου με 11 πόντους ενώ τον ακολούθησαν οι Παπανικολάου με 10 και Κορωνιός με 9.

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη η εθνικής μας είχε κερδίσει το Ισραήλ με 68-62 στην Ιερουσαλήμ.

-Την πρώτη διερευνιτική επαφή με τον Λευτέρη Σούμποτιτς είχε χθές ο Παναθηναικός.

Ο πρόεδρος του πράσινου ΤΑΚ Παύλος Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Ελληνοσλοβένου τεχνικού Βασίλη Ευαγγελινό με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Πάντως για τον Σούμποτιτς ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Ισπανική Ταουγκρές.

-Σε αδιέξοδο καταλήγουν οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Ντέιβιντ Ρίβερς μετά τις νέες επαφές που είχε ο μάνατζερ του παίκτη με παράγοντες του ερυθρόλευκου ΤΑΚ.

Η ομάδα του Πειραιά έδωσε προθεσμία στον Ρίβερς μέχρι την Κυριακή και ενώ η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές φτάνει τα 800 χιλιάδες δολλάρια.

-Μετά απο απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Ανδρέα Φούρα η μεταγραφική περίοδος στο μπάσκετ - που κανονικά έληγε χθές - παρατείνεται εώς τις 25 Ιουλίου.

-Tην πρώτη θέση στο μήκος με 6 μέτρα και 84 εκατοστά κατέκτησε η Νίκη Ξανθού στο διεθνές μητιγκ στίβου που έγινε χθες το βράδυ στην Ρώμη. Στα 200 μέτρα η Κατερίνα Κόφφα πήρε την 4η θεση με 22 δευτερόλεπτα και 98 εκατοστά ενω ο Σπύρος Βασδέκης ήταν 6ος στο μήκος με 7 μέτρα και 68 εκατοστά.

-Στο βόλλεϋ. Μετά απο 6ώρη συνάντηση, ο Ολυμπιακός και ο Ιταλός προπονητής Τζιανπάολο Μοντάλι δεν συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους για την νεα αγωνιστική περιοδο.

Ωστόσο οι δυο πλευρές μετά απο σκληρές διαπραγματεύσεις βρήκαν πολλά σημεία επαφής και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες.

-Ο Γιώργος Μανιάτης του Παναθηναϊκού με 39 πρώτα 22 δευτερολεπτα και 617 χιλιοστά ήταν ο νικητής του αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 30 χιλιομέτρων του Πανελληνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας της κατηγορίας ανδρών, που έγινε χθες το απόγευμα στην Θήβα.

Στις πέντε το απογευμα θα διεξαχθεί στην περιοχή της Θήβας, ο αγώνας της ομαδικής χρονομέτρησης 98 χιλιομέτρων.

-Τέλος, η εθνική μας ομάδα χαντ-μπωλ των νεων αντιμετωπίζει στις 8 το βράδυ στο κλειστό του Μέτς την Ρουμανία, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμιου Πρωταθλήματος.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 6 June 1997 - 9:09:11 UTC