Browse through our Interesting Nodes on Greek Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-05-28

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τετάρτη 28-05-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

- -Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή της Αστον Βιλα Σάσα Τσούρσιτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ερυθρόλευκης Γιώργος Λούβαρης συναντήθηκε χθές με τον προεδρο της Αστον Βιλα και τον παίκτη και ανανεωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εδβομάδα προκειμένου να συζητηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της Αγγλικης ομάδας.

Μεχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει και νέα συνάντηση του Ιλια Ιβιτς με τον προεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη προκειμένου να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Σέρβου επιθετικού στην ομάδα του Πειραιά και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα απο την ΠΑΕ Παναθηναικός η απόκτηση του 19χρονού λίμπερο της εθνικής ελπίδων και της Βέροιας Γιώργου Κουλακιώτη.

Στο μεταξύ οι πράσινοι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Νορβηγό φόρ της Λίλεστρομ Φράνκ Στράντλι και απομένει να δώσει το πράσινο φώς και η ομάδα του προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στην ΑΕΚ, μέσα σε συγκηνησιακό κλίμα ο Πέτρος Ραβούσης ανακοίνωσε την οριστική αποχώρηση του απο την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφήνοντας αιχμές με δηλώσεις του κατά του Μιχάλη Τροχανά.

Συνάντηση με τον προπονητή της Παρτιζάν Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς είχε χθές ο γενικός διευθυντής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Νίκος Στράτος χωρίς ωστόσο να επέλθει συμφωνία λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Σέρβου τεχνικού.

Οι δύο πλευρές πάντως ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Η εθνική μας ομαδα πολο των ανδρών στην πρεμιερα του παγκοσμιου κυπέλλου που γινεται στο κολυμβητήριο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων νίκησε με 6-4 την Ιταλία.

Στις 6 και μιση το απογευμα η εθνική μας αντιμετωπίζει την Ισπανια, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα, και εφόσον κερδίσει θα κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τετράδα.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών νίκησε με 10- 7 την Ισπανία ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε
* Ουγγαρία-Κροατία.........11-6
* Ρωσία - Γιουγκοσλαβία.....7-9

Τέσσερις γνωστοί μπασκετμπολίστες είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τη νεα αγωνιστική περιοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρωταθλητές Ευρώπης ενδιαφέρονται για τον Μπαϊρον Ντίνκινς στη περίπτωση που δεν καταλήξουν σε συμφωνία με τον Ντεϊβιντ Ρίβερς, καθώς επίσης για τον Ντούσαν Βούκσεβιτς του Απόλλωνα Πατρών, τον Σέρβο με γερμανική υπηκοότητα Βλαντιμίρ Μποκόγιεβιτς και για τον άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Δελεαστική πρόταση απο την Στεφανέλ Μιλάνο φέρεται να έχει δεχθεί ο Δημήτρης Παπανικολάου ενω ο Γιώργος Σιγάλας που εξέφρασε την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Νιού Γιόρκ Νίκς έχει δεχτεί πρόταση και απο την Κίντερ Μπολώνια.

Στον εξωτερικό χώρο,

Γιουβέντους και Ντόρτμουντ αναμετρώνται στις εννέα και μισή το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου, στον τελικό του Τσάμπιονς Λήγκ.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 28 May 1997 - 10:09:13 UTC