Check our bulletin board of Hellenic Conferences Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-05-16

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Παρασκευή 16-05-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

- Συνάντηση με τον Γιώργο Λούβαρη προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει τον Ιούνιο θα έχει το πρωί ο Αλέκος Αλεξανδρής.

Χθές ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε την πρώτη διερευνητική επαφή με τον Ιλια Ιβιτς με τον Σέρβο επιθετικό να συμφωνεί στο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Οι δύο πλευρές - που δεν συζήτησαν καθόλου το οικονομικό - ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μεταβεί αύριο στη Γαλλία προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι Νίς-Μέτς και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις Σκανδιναβικές χώρες ή την Ισπανία

Στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων βρίσκονται πάντα ο Σέρβος μέσος της Αστον Βίλλα Σάσα Τσούρτσιτς καθώς και ο Νορβηγός φόρ της Λίλεστρομ Γκάιρ Φρίγκααρντ.

Στον Παναθηναικό, τον 25χρονό Νορβηγό διεθνή επιθετικό της Λίλεστρομ Φράνκ Στράντλ θα παρακολουθήσει σήμερα ο Νίκος Καρούλιας στον αγώνα με την Μπράν.

Ο υψηλόσωμος κυνηγός που μένει ελεύθερος τον Οκτώβριο, κοστίζει περίπου 500 εκατομμύρια δραχμές.

Να περάσουμε στο μπάσκετ,

Μπορεί αγωνιστικά ο δεύτερος μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να αποτελεί παρελθόν και όλοι πλέον να αναμένουν με αγωνία την τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο μονομάχων που θα γίνει την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ωστόσο οι συνθήκες στις οποίες διεξήχθη το προχθεσινό παιχνίδι στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεωνς, η στάση του προπονητή της ΑΕΚ Γιάννη Ιωαννίδη αλλά και η διαιτησία των Τσούλη και Καρούση, προκάλεσαν την οργή του Ολυμπιακού.

Το ερυθρόλευκο ΤΑΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι " το να κάνεις το άσπρο - μαύρο στην Ελλάδα δεν είναι ασυνήθιστο. Οι άνθρωποι όμως της ΑΕΚ ξεπέρασαν τον εαυτό τους την στιγμή που όλη η Ελλάδα είδε απο την τηλεόραση τον καταιγισμό των αντικειμένων και τις συνεχείς διακοπές για να σκουπιστεί το παρκέ και να συνεχιστεί ο αγώνας ".

Ακόμη το ΤΑΚ Ολυμπιακός επισημαίνει ότι " δεν είδαν παρά εκατομμύρια Ελλήνες τις ύβρεις του πάγκου της ΑΕΚ πρός τους μπασκετμπωλίστες του Ολυμπιακού. Υβρεις απο ανθρώπους που επί πέντε χρόνια υποτίθεται ότι ήταν Ολυμπιακάρες και είχαν αδελφική συνεργασία με τους παίκτες μας.

Τέλος σχολιάζοντας την διαιτησία, το ερυθρόλευκο ΤΑΚ αναφέρει ότι " και στα τέσσερα φετινά παιχνίδια με την ΑΕΚ βλέπουμε το ίδιο έργο. Ισως να συμπεριλαμβάνεται και αυτή στην ωραία ατμόσφαιρα ", καταλήγει η ανακοίνωση του ΤΑΚ Ολυμπιακός.

Οσο αναφορά την ΑΕΚ, ουδείς ασχολείται με ανακοινώσεις.

Διακοπές απο χθές για τους παίκτες του Παναθηναικού που το απόγευμα πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δίοικηση και τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού έκριναν ότι δεν υπάρχει λόγος να τηρηθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι τις 25 Μαίου οπότε και λήγουν τα συμβόλαια των περισσοτέρων παικτών.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 16 May 1997 - 10:09:09 UTC