Visit the Athens News Agency (ANA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-05-14

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τετάρτη 14-05-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

- ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται στις εννέα και τέταρτο το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στον δεύτερο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ.

Οι ερυθρόλευκοι που προηγούνται με 1-0 στις νίκες εφόσον κερδίσουν και απόψε τότε θα βρεθούν μία ανάσα απο την κατάκτηση του τίτλου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη θέλει πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της και να διεκδικήσει τον τίτλο μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το παιχνίδι όπως είπαμε θα αρχίσει στις εννέα και τέταρτο και θα μεταδοθεί ζωντανά απο την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Το πλεονέκτημα της έδρας που είχε χάσει μετά την ήττα του Σαββάτου ανέκτησε το Περιστέρι μετά την χθεσινή του νίκη με 77-62 επί του ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, στον δεύτερο μικρό τελικό του πρωταθλήματος της Α1.

Η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που πλέον είναι ισόπαλες 1-1 στις νίκες, θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό του Περιστερίου και ενώ η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Να περάσουμε στο ποδόσφαιρο,

Παράταση στην επταήμερη προθεσμία που είχε θέσει αρχικά για την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε χθές ο Μιχάλης Τροχανάς με αφορμή τους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο κ.Τροχανάς με ανακοίνωση που εξέδωσε και η οποία έχει ως αποδέκτες τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες του ΤΑΚ ΑΕΚ αναφέρει ότι ως Ενωσίτης έχει την υποχρέωση να παρατείνει την προθεσμία - που εξέπνευσε τα μεσάνυχτα - μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Απο την πλευρά του πάντως ο Γιάννης Φιλίππου μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ και σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις δύσκολα θα προβεί στην υποβολή επίσημης πρότασης.

Με τις μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα είναι η καλύτερη ομάδα για τα επόμενα 5 με 7 χρόνια.

Αυτό δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγεβιτς που ανέφερε ακόμη ότι το Σαββατοκύριακο πιθανότατα θα μεταβεί στο εξωτερικό για να δεί κάποιον παίκτη που ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΑΕ ακύρωσε την χθεσινή κλήρωση των διαιτητών της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας επειδή στον πίνακα δεν είχε συμπεριληφθεί ο Θεσσαλονικιός ρέφερι Νίκος Αγγελάκης ο οποίος είχε διαγραφεί απο την επιτροπή διαιτησίας αλλά στην συνέχεια δικαιώθηκε απο την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Η νέα κλήρωση των διαιτητών θα γίνει στη μία και μισή το μεσημέρι.

Στο βόλλευ, η εθνική μας ομάδα των ανδρών αντιμετωπίζει στις έξι και τέταρτο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης την αντίστοιχη του Βελγίου, αναζητώντας την νίκη που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Ολλανδία.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 14 May 1997 - 10:09:17 UTC