Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-04-08

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

ANT1 Radio

Τρίτη 08-04-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

- Την οριστική αποχώρηση του απο τον Πανιώνιο ανακοίνωσε χθές ο Φάνης Χριστοδούλου, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλων Πατρών.

Η ομάδα της Ν.Σμύρνης έχασε με 81-77 και αποκλείστηκε απο την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ. Μάλιστα εάν ο Σπόρτιγκ νικήσει σήμερα στην έδρα του τον Παπάγο και περάσει στην επόμενη φάση, τότε ο Πανιώνιος θα μείνει εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά την περίοδο 83-84.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Σπόρτιγκ και τον Παπάγο θα αρχίσει στις επτά παρά είκοσι το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά απο την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στην περίπτωση που ο Παπάγος νικήσει απόψε, τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο κλειστό του Παπάγου.

Στην Θεσσαλονίκη, ο Αρης νίκησε με 79-52 την Λάρισα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν την Πέμπτη στη Λάρισα.

-Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που απέστειλε η οργανωτική επίτροπή του φάιναλ φόρ της Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό, η ομάδα του Πειραιά δικαιούται 1269 εισητήρια και 50 προσκλήσεις για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στη Ρώμη απο τις 22 εώς τις 24 Απριλίου.

Ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων του Ολυμπιακού, περίπου έξι με επτά χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας θα βρεθούν στην αιώνια πόλη αφού αναμένονται επιστροφές εισητηρίων απο τις άλλες τρείς ομάδες ή τους διοργανωτές.

-Να περάσουμε στο ποδόσφαιρο, Απο 3 εκατομμύρια δραχμές θα εισπράξει κάθε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα και ιδιαίτερα για την νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου Παναθηναικού που ουσιαστικά έφερε τους ερυθρόλευκους αγκαλιά με τον τίτλο.

Στον Παναθηναικό, ο Βέλιμιρ Ζάετς έκανε λόγο για ολοκλήρωση ενός κύκλου στην ομάδα και το άνοιγμα ενός νέου ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναικός θα βρεί ένα τρόπο για να βγεί απο την κρίση που έχει περιέλθει.

Πλέον οι πράσινοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, στον τελικό που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη στο Στάδιο Καραισκάκη με αντίπαλο την ΑΕΚ.

-Ο Πανηλειακός στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας νίκησε στην Καλαμάτα με 2-0 την ομώνυμη ομάδα.

-Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, ο Παναιτωλικός νίκησε στο Αγρίνιο με 1-0 τον πρωτοπόρο Πανιώνιο ενώ Εθνικός και Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Στάδιο Καραισκάκη.

-Στο βόλλευ, ο Αρης επικράτησε στη Θεσσαλονίκη με 3-0 σέτ του Παναθηναικού και πλέον προηγείται με 2-1 νίκες των πρασίνων στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για το ποιά θα πάρει το εισητήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη στο κλειστό της Λεωφόρου.

Στον άλλο ημιτελικό, αύριο θα αναμετρηθούν στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός με την Ορεστιάδα με την Ακριτική ομάδα να προηγείται με 2-0 στις νίκες στην κανονική περίοδο.

Για να προκριθεί κάποια ομάδα στον τελικό, πρέπει να συμπληρώσει τρείς νίκες.

-Η Βουλιαγμένη κέρδισε με 12-6 τον Εθνικού στον 3ο αγώνα της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας στο πόλο και προκρίθηκε στα ημιτελικά οπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν η Χίος με την Χαλκίδα.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 8 April 1997 - 11:09:16 UTC