Browse through our Interesting Nodes about Greek Art & Culture Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-03-04

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τρίτη 04-03-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλλιπούσης

-Στις 9 και 20 το πρωϊ, με πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας αναχωρεί για το Παρίσι, η ομάδα της ΑΕΚ, οπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμαίν για την προημιτελική φάση του Κυπέλου Κυπελλούχων Ευρώπης στο ποδόσφαιρο.

Στο στρατόπεδο της Γαλλικής ομάδας, υπάρχει έντονος προβληματισμός μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και ειδικότερα μετά την ήττα με 4-3 στα πέναλτυ και τον αποκλεισμό απο την Κλερμόν Φεράν, ομάδα Τεταρτης Εθνικής Κατηγορίας στο Κύπελλο Γαλλίας.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός της Παρι Σεν Ζερμαίν, Ρικάρντο, δήλωσε οτι η ομάδα του σήμερα και αύριο θα προπονηθεί κεκλεισμένων των θυρών εν'οψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ.

Ο Ρικάρντο πάντως διέψευσε φήμες οτι υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση του συλλόγου, εξαιτίας των τελευταίων αποτελεσμάτων.

-Για το πρωτάθλημα της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδοσφαιρο ο Πανηλειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ιωνικό.

-Για την Δευτερη Εθνική Κατηγορία ο Πανιώνιος νίκησε με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα και ο Εθνικός με 3-1 την Δόξα Δράμας.

-Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Βέλιμιρ Ζάετς δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία του Κυριακάτικού αγώνα με τον Αρη. Αρκέστηκε να πεί πως η φάση του γκόλ φάνηκε απο την τηλεόραση σαν οφσαϊντ ενω συμπλήρωσε πως ο κύριος Λάτσιος μέχρι το 88ο λεπτό είχε αδικήσει τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της, κάνει λόγο για διαιτητική εύνοια προς τον Ολυμπιακό στο φετεινό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Πράσινης ΠΑΕ καταλήγει ως εξής

'' Και διερωτάται κανείς μήπως αυτός ο θόρυβος έχει στόχο τη δημιουργία άλλοθι για όσα συμβαίνουν στο εφετινό πρωτάθλημα και τη διευκόλυνση για την συνέχιση των παρανομιών...''

-Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Αρης στην οποία κάνει λόγο για ''εν ψυχρώ σφαγιασμό της ομάδας απο τους διαιτητές Λάτσιο και Θαλάσση'' ενω ζητάει την άμεση διαγραφή τους.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ζητάει και την παραίτηση του Προεδρου της Επιτροπής Διαιτησιας κυριου Γερμανάκου καθώς και των συνεργατών του.

Η ΠΑΕ Αρης τονίζει ακόμη οτι εξετάζει και την περίπτωση να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για αλλοίωση αποτελέσματος στο Κυριακάτικό παιχνίδι καθώς και να ζητήσει αποζημίωση για ηθική και υλική βλάβη.

-Ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης της ΑΕΚ είναι το νεο πρόσωπο που κάλεσε ο Κώστας Πολυχρονίου στην εθνική ομάδα ποδοσφαιρου για το φιλικό παιχνίδι της μεθεπόμενης Τετάρτης με την Κύπρο στο Παραλίμνι.

Επίσης επανέφερε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον Κώστα Χανιωτάκη του ΟΦΗ και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο του Ολυμπιακού.

-Στο μπάσκετ τώρα.

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιησε ο προεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης για την διαιτησία του Σαββάτου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο κύριος Κόκκαλης θεωρεί τους αθλητές της ομάδας του νικητές και για τον λόγο αυτό τους χαρίζει το πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί για την εμφάνιση τους στον αγώνα με τον ΒΑΟ.

Ο Ολυμπιακός χθες κατέθεσε ένσταση για κακή διαιτησία ενω η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στην διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Ιβκοβιτς σε δηλώσεις του ανέφερε οτι ανθρώπινα λάθη δεν υπήρξαν στο παιχνίδι του Σαββάτου ενω για τους διαιτητές Ράλλη και Βορεάδη είπε οτι δεν θέλει να τους ξαναδεί στα μάτια του.

-Τέλος, ο Ηρακλής για την προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο μπάσκετ αντιμετωπίζει απόψε στις 9 παρα τεταρτο στην Ιερουσαλήμ την Χάποελ.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 4 March 1997 - 13:51:05 UTC