Browse through our Interesting Nodes on Automotive Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-02-18

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

ANT1 Radio

Τρίτη 18-02-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλλιπούσης (απογευματινό δελτίο)

Η αντίστροφη μέτρηση για τη προκαταρκτική ψηφοφορία της ΔΟΕ για τις πόλεις που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2.004, έχει αρχίσει.

Στις 7 Μαρτίου θα γίνει η προεπιλογή των 5 πόλεων, από τις 11 που έχουν θέσει υποψηφιότητα, ενώ η πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης Ολυμπιακών Αγώνων {Αθήνα 2.004} Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε γεύμα που παρέθεσε στους ανταποκριτές ξένου Τύπου τόνισε πως η ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η χώρα μας.

Απειλές για τη σωματική ακεραιότητα δέχεται από αγνώστους, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σκοτ Σκάιλς, μετά την ήττα της ομάδος του από τον Πειραϊκό. Αυτό αποκάλυψε ο Αμερικανός τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη Τύπου.

Ημέρα του ευρωπαϊκού κυπέλλου η σημερινή με τον Ηρακλή και τον Απόλλων Πάτρας να δίνουν τη ρεβάνς στη φάση των {16}.

Ο Ηρακλής υποδέχεται την ισπανική Μανρέσα και με νίκη ή, ήττα με 4 πόντους διαφορά προκρίνεται στους {8} της διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 10 παρά τέταρτο.

Πιό δύσκολο έργο έχει ο Απόλλων Πάτρας. Στις 9 το βράδυ θα υποδεχτεί τη τουρκική Πι Τι Τι Αγκυρας και για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 17 πόντους διαφορά.

{Η ομάδα μου δεν βγήκε νοκ άουτ από το πρωτάθλημα, αλλά στεναχωριέμαι που χάνουμε πολύτιμους βαθμούς, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος}, δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Πέτρος Ραβούσης σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Ραβούσης αναφέρθηκε και στην απόδοση του Ηλία Ατματζίδη για τον οποίο είπε πως {τα λάθη των τερματοφυλάκων φαίνονται περισσότερο από τα λάθη των υπολοίπων παικτών}, ενώ για τη συγκεκριμένη φάση του γκολ του Ηρακλή είπε: {Ο Ηλίας είχε χάσει την αίσθηση του χώρου και γι αυτό δεν αντέδρασε σωστά. Ομως, οι νίκες κι επιτυχίες βαρύνουν εξ ίσου όλη την ομάδα}.

Τη παραδειγματική τιμωρία του προπονητή των Τρικάλων Ζόραν Μπάμποβιτς ζήτησε με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου για τα επεισόδια που προκάλεσε στον αγώνα πρωταθλήματος της Β εθνικής με τον Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει από τον αθλητικό δικαστή τη παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού για επισόδεια που προκάλεσαν οι οπαδοί του σε βάρος της Παναχαϊκής, αλλά και για την ανοχή της διοίκησης της αθηναϊκής ομάδας σε όσα έγιναν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Ολυμπιακό στάδιο.

Στο βόλεϊ,

Γίνονται σήμερα δύο αγώνες για τα ευρωπαϊκά κύπελλα γυναικών. Στις 5μ.μ. τα Βριλήσσια θα υποδεχτούν στο Χαλάνδρι την ολλανδική Μποντουέλε και στις 6μ.μ. ο Ιωνικός ΝΦ. στη Ν.Φιλαδέλφεια την αυστριακή Κλάνκεφουρτ.

Στο εξωτερικό,

Στην Αγγλία έχουμε έναν αγώνα για την ημιτελική φάση του Λιγκ απ μεταξύ της Λέστερ - Γουίμπλετον και στη Γαλλία για την ίδια διοργάνωση θα παίξουν στην ημιτελική φάση: Μπορντό - Μοντπελιέ και Μονακό - Στράρμπουρ.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Sunday, 23 February 1997 - 5:04:19 UTC