Browse through our Interesting Nodes on Tourism in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-02-10

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

ANT1 Radio

Δευτέρα 10-02-97

- Η εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ με 1-0 απο τον ΟΦΗ σημάδεψε την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο.

Ετσι ο Ολυμπιακός που κέρδισε στο Στάδιο Καραισκάκη με 2-1 τον Ηρακλή χάρη στο γκόλ που πέτυχε ο Αλέκος Αλεξανδρής εννέα λεπτά πρίν την λήξη του αγώνα, ξέφυγε με έξι βαθμούς απο την ΑΕΚ και τον Παναθηναικό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

-Υπό την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη και όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας τελέστη χθές το μεσημέρι στο Στάδιο Καραισκάκη το μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7.

-Η έντος έδρας ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Πανσερραικό καθώς και η εκτός έδρας νίκη του Εθνικού επί του Λεβαδειακου, σημάδεψαν την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Σήμερα θα παίξουν Τρίκαλα-Καλαμμαριά

Στην βαθμολογία προηγείται ο Πανιώνιος με 37 βαθμούς ενώ ακολουθούν ο Εθνικός με 34 και η Δόξα Βύρωνα με 33 βαθμούς.

-Την τέταρτη θέση κατέλαβε τελικά η εθνική μας ομάδα των νέων στο τουρνουά Μερίντιαν Κάπ που ολοκληρώθηκε χθές στην Πορτογαλία με την συμμετοχή των οκτώ κορυφαίων ομάδων απο την Ευρώπη και την Αφρική. -Να περάσουμε στο μπάσκετ, Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας βρέθηκε και πάλι απο χθές ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι μετά απο ένα δραματικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση κέρδισαν στο Στάδιο Ειρήνης με 84-82 τον Αρη και έτσι έπιασαν στην πρώτη θέση την ΑΕΚ η οποία έχασε το Σάββατο με 81-73 απο το Περιστέρι

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
* Παναθηναικός-Σπόρτιγκ 62-56
* Ηρακλής-Πανιώνιος 61-62
* ΠΑΟΚ-Λάρισα 70-52
* Απόλλων Πατρών-Πειραικός 103-69
* Παπάγος-ΒΑΟ 92-84
* Περιστέρι-ΑΕΚ 81-73
* Ολυμπιακός-Αρης 84-82

Στην βαθμολογία προηγούνται Ολυμπιακός και ΑΕΚ με 35 βαθμούς ενώ ακολουθούν το Περιστέρι με 33 και ο Αρης με τον Παναθηναικό με 32.

-Ο διεθνής γκάρντ του Πανιωνίου Γιώργος Καλαιτζής θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ιταλικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην Στεφανέλ Μιλάνο.

Ο νεαρός παίκτης αναχωρεί σήμερα για την Ιταλία προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Στεφανέλ που θα είναι διάρκειας 3 μηνών.

-Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γερμανικού πρακτορείου Ειδήσεων που μετέδωσε και το Ασοσιέντετ Πρές, τρείς έλληνες πρωταθλητές του στίβου κινδυνεύουν με αποκλεισμό για 4 χρόνια Και αυτό γιατί αρνήθηκαν να περάσουν απο αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ της ΙΑΑΦ

Πρόκειται για την Κατερίνα Θάνου, τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο και τον Χάρη Παπαδιά που βρίσκονται στο Ντόρτμουντ για προετοιμασία.

Πάντως ο προπονητής τους Χρήστος Τσέκος υποστήριξε ότι οι αθλητές δεν υποβλήθηκαν στον έλεγχο διότι ο γιατρός της ΙΑΑΦ δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα χαρτιά απο την διεθνή ομοσπονδία

-Τέλος το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 3 λεπτά 48 δευτερόλεπτα και 36 εκατοστά κατέκτησε ο Δημήτρης Μαγγανάς στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης - σε πισίνα 25 μέτρων - που διεξήχθη στο Παρίσι.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Sunday, 23 February 1997 - 4:56:52 UTC