Read the Borders, Soveignty & Stability Paper (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-02-05

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

ANT1 Radio

Τετάρτη 05-02-97

Mετά τη δικαίωση της ελληνικής ομάδας άρσεως βαρών από τη διεθνή ομοσπονδία, έρχεται να προστεθεί και η συγνώμη του Χρήστου Κωνσταντινίδη προς την εθνική ομάδα και τον Χρήστο Ιακώβου για τα όσα είχε καταγγείλει περί ντόπιγκ αθλητών από τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Ο Κωνσταντινίδης με έγγραφη αναφορά του ζητάει συγγνώμη από την ομοσπονδία άρσεως βαρών, τους ολυμπιονίκες και τον Χρήστο Ιακώβου για την έκταση που πήρε το θέμα κι ότι οι καταγγελίες του, έχουν να κάνουν με τη πικρία του αποκλεισμού του από την εθνική ομάδα.

Ο Χρήστος Ιακώβου απέσυρε τη μήνυση εναντίον του Κωνσταντινίδη, ωστόσο, ο εισαγγελέας πρωτοδικών εξέτασε αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση του θέματος.

Απολογήθηκαν το πρωί στον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΚ, δια του νομικού τους εκπροσώπου, ο πρόεδρος του ΤΑΚ Παναθηναϊκού Παύλος Γιαννακόπουλος κι ο βοηθός του Μπόζιταρ Μάλκοβιτς, Θανάσης Παπαχατζής για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αρη.

Οι πράσινοι υποστήριξαν στην απολογία τους πως ηθικός αυτουργός των επεισοδίων κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά τη λήξη του, ήταν ο διαιτητής Καρούσης που με τα σφυρίγματα του προκάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναμένεται να εκδοθεί το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα κι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία αποκλεισμού της έδρας του μέχρι τρεις αγωνιστικές.

Χωρίς τους ξένους του και με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Γιαννόπουλο ο Παναιώνιος αντιμετωπίζει απόψε στις 9.30μ.μ. στην Ιταλία την πρωτοπόρο του ομίλου Τιμ Σίστεμ Μπολόνια για τη δεύτερη φάση της Ευρολίγκα.

Ερχεται αύριο στην Ελλάδα ο Τσάρλς Σακλεφορντ για να ενισχύσει τις προσπάθειες του Αρη στο κύπελλο Κόρατς.

Με τον αγώνα Παναργειακού - Πανελευσινιακού ολοκληρώνεται σήμερα η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας.

Με τα ντέρμπι
* Μαρκό - Καλλιθέα,
* Εθνικός Αστέρας - Ατρόμητος

ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Γ εθνικής, ενώ στον Βόρειο όμιλο γίνονται όλα τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής.

Θα παίξουν ,
* Αρτα - Ορέστης,
* Γιαννιτσά - Τύρναβος,
* Νιγρίτα - Ολυμπιακός Β.,
* Λύκου - Αετός Σκύδρας,
* Πιερικός - Ποσειδώνας Μηχ.,
* Λαμία - Κολινδρός,
* Καρδίτσα - Αγρ. Αστέρας,
* Ηρακλής Πτ. - Αμπελόκηποι,
* Απόλλων Λαρ. - Αλμωπός Αρ.

Την Ισπανία θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Παρασκευή η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων στον ημιτελικό του Μεντιτεράνιαν Καπ που γίνεται στη Πορτογαλία, μετά τη μεγάλη νίκη που σημείωσε επί της Γουινέας. Στον άλλο ημιτελικό θα πάιξουν Πορτογαλία - Νιγηρία.

Στο βόλεϊ, είναι ημέρα των ευρωπαϊκών κυπέλλων η σημερινή. Στο πρωταθλητριών, ο Παναθηναϊκός παίζει στη Πολωνία με τη Σοσνόβιετς, στο κυπελλούχων ο Ολυμπιακός παίζει στην Ιταλία με τη Κούνεο κι ο Αρης στη Μίκρα με την ελβετική Νάιφελς και στο συνομοσπονδίας η Ορεστιάδα υποδέχεται τη τουρκική Νέτας. Παναθηναϊκός, Αρης και Ορεστιάδα θέλουν νίκες με 3-0 για να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ ο Ολυμπιακός ακόμη και να χάσει δεν επηρεάζεται η πρόκριση του στο φάιναλ φορ του κυπελλούχων.

Δύο εκπλήξεις σημειώθηκαν στη 4η φάση του κυπέλλου Αγγλίας. Η κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Αρσεναλ αποκλείστηκαν από τους {16} αφού έχασαν με 1-0 από τη Γουίμπλετον και τη Λιντς αντίστοιχα.

Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει απόψε (9.40μ.μ.) στο Παλέρμο τη Παρί Σεν Ζερμέν στον δεύτερο τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Στο πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στο Παρίσι πριν 15 ημέρες, η Γιουβέντους είχε κερδίσει 6-1.

Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει στην Ιταλία μεταξύ της κυβέρνησης και αυτών που αντιτίθενται στην υποψηφιότητα της Ρώμης για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων του 2.004, σχετικά με την εξεύρεση των οικονομικών πόρων για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Θύμα μεγάλου κυκλώματος τοκογλύφων έπεσε ο σούπερ σταρ του ιταλικού ποδοσφαίρου και της Σαμπτόρια Ρομπέρτο Μαντσίνι.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Sunday, 23 February 1997 - 4:53:47 UTC