Browse through our Interesting Nodes for Greek Maritime Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 99-03-19

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Συνέδριο ΠΑΣΟΚ

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Βελτίωση στην υγεία του Ε.Γιαννόπουλου
  • [02] Στο Βουκουρέστι ο Γ.Παπανδρέου
  • [03] Συνέδριο ΠΑΣΟΚ
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [04] Μακελειό στην Καλλιθέα
  • [05] Χειροβομβίδα σε τράπεζα
  • [06] Αστυνομικό Δελτίο
  • [07] Κυκλοφοριακό χάος από τη νεροποντή
  • [08] Τροχαίο δυστύχημα
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [09] Κοσοβο-Αναστολή στις συνομιλίες
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [10] Απειλές της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ
  • [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [11] Νέο ρεκόρ στη Σοφοκλέους
  • [12] Φορολογικές δηλώσεις
  • [Ζ] Καιρός - Σήμερα

    [Η] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Συνέδριο ΠΑΣΟΚ

    18/03/99

    Ανέβηκε σήμερα ο υδράργυρος της έντασης στο πέμπτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με αιχμηρές ομιλίες στελεχών του εκσυγχρονιστικού μπλόκ αλλά και της λεγόμενης εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

    Τα πυρά μερίδας συνέδρων αυγκέντρωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος για την αναφορά του ότι το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει πρόσβαση στη νεολαία και ότι η Οργάνωση του κόμματος έχει κύριο στόχο τις εσωκομματικές αντιθέσεις.

    Νεολαίοι αντέδρασαν με το σύνθημα "Λευτεριά στον Οτσαλάν" για να απαντήσει εκνευρισμένος ο κ.Πάγκαλος ότι δεν δέχεται να περάσει από λαϊκό δικαστήριο και μάλιστα από μερίδα συνέδρων ιδιοτελή και περιθωριακή.

    Αυστηρή κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κυρίως για τους χειρισμούς στην υπόθεση Οτσαλάν άσκησε ο Χρήστος Παπουτσής και ζήτησε από την κυβέρνηση ν'αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διεθνοποίηση του κουρδικού και να μη μείνει μόνο στα λόγια.

    Ακόμη ζήτησε να βρεθεί ο κοινός πολιτικός παρονομαστής ώστε το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει ενωμένο στο μέλλον.

    ''Οι καθαρές σχέσεις απαιτούν καθαρές κουβέντες'', είπε ο Παντελής Οικονόμου, χαρακτήρισε αβάσιμες τις ανησυχίες όσων κόπτονται για την ενότητα και ζήτησε να κηρυχθούν άκυρες οι μαζικές -όπως είπε- εγγραφές που έγιναν πριν από το συνέδριο και να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

    Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στην αυριανή ομιλία του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε ενοχλημένος από τη συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΒΟ έξω από το χώρο του συνεδρίου, προκειμένου να ζητήσουν το διορισμό νέας διοίκησης στη βιομηχανία.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    [01] Βελτίωση στην υγεία του Ε.Γιαννόπουλου

    19/03/1999

    Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Ευάγγελου Γιαννόπουλου σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του που εκτιμούν ότι πιθανότατα αύριο θα βγεί από την εντατική.

    [02] Στο Βουκουρέστι ο Γ.Παπανδρέου

    19/03/1999

    Την ώρα που κλιμακώνεται η κρίση στο Κοσσυφοπέδιο, στο Βουκουρέστι συγκαλείται σήμερα Διαβαλκανική Διάσκεψη, στην οποία θα πάρει μέρος και ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου.

    Παρών θα είναι και ο τούρκος ομόλογός του, Ισμαήλ Τζέμ και στο πλαίσιο της διάσκεψης οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα διμερούς και διεθνούς ενδιαφέροντος.

    Αξίζει να σημειωθεί πως στις συνομιλίες δεν θα παραβρεθούν οι ΥΠΕΞ της Αλβανίας και της Γιουγκοσλαβίας.

    [03] Συνέδριο ΠΑΣΟΚ

    19/03/1999

    Αυστηρή κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άσκησε ο Χρήστος Παπουτσής στην ομιλία του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

    Αναφερόμενος στην υπόθεση Οτσαλάν είπε ότι προκάλεσε θλίψη και αγανάκτηση στον ελληνικό λαό και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως και να λειτουργήσει η εξεταστική επιτροπή εντοπίζοντας του υπευθύνους.

    Επίσης ζήτησε ν'αναληφθούν διεθνείς πρωτοβουλίες για το Κουρδικό και να μη μείνει η κυβέρνηση μόνο σε λόγια και δηλώσεις.

    Για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι δε μπορεί να είναι σύνθημα αλλά θα πρέπει να βρεθεί ο κοινός πολιτικός παρονομαστής που θα επιτρέψει στο ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει ενωμένο.

    Τέλος ζήτησε επαναπροσδιορίσει το ΠΑΣΟΚ την πολιτική και τους στόχους του και να ξαναβρεί την ψυχή του.

    Ο Παντελής Οικονόμου είπε ότι οι καθαρές σχέσεις απαιτούν καθαρές κουβέντες και χαρακτήρισε αβάσιμες τις ανησυχίες όσων κόπτονται για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ.

    Αν -είπε- κάναμε δεκτή την άποψη όσοι διαφωνούν να φύγουν τότε θα κινδύνευε η ενότητα, αλλά εμείς την αγνοήσαμε.

    Επίσης τόνισε πως είναι λάθος να λέγεται ότι η δεκαετία του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μια χαμένη δεκαετία, από αυτούς που τότε από κυβερνητικές θέσεις υπηρετούσαν εκείνη την πολιτική και κατακεραύνωναν και τότε τους διαφωνούντες.

    Ζήτησε να κηρυχθούν άκυρες οι μαζικές εγγραφές που έγιναν πριν το συνέδριο και να επαναληφθούν σε ατομική βάση ώστε να σταματήσει -όπως είπε- ο εξευτελισμός.

    Τέλος ζήτησε να σταματήσουν οι δημόσιες επιθέσεις εναντίον ιστορικών στελεχών, να μην κρίνονται οι απόψεις με οργανωτικές μεθοδεύσεις και να σταματήσει η παρέμβαση εξωτερικών παραγόντων στα εσωτερικά του κινήματος διότι -όπως είπε- η διαπλοκή κοστίζει.

    Εμφανώς δυσσαρεστημένος από τη συγκέντρωση εργαζομέων της ΕΒΟ έξω από το συνέδριο, ο κ. Τσοχατζόπουλος σχολίασε μιλώντας σε κάποιο σύνεδρο ότι ακόμη και δημόσιοι οργανισμοί επιστρατεύθηκαν για υποστήριξη.

    Οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ ζητούν το διορισμό νέας διοίκησης στη βιομηχανία.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    [04] Μακελειό στην Καλλιθέα

    18/03/99

    Σεξουαλικά, ήταν σύμφωνα με την αστυνομία,τα κίνητρα του μακελειού που έγινε το μεσημέρι μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στην Καλλιθέα.

    Τυφλωμένος από το πάθος ο 37χρονος Αλβανός Σπύρο Κιρολάρι, πυροβόλησε με ενιάρι πιστόλι και σκότωσε τον 45χρονο συμπατριώτη του Πέτρο Αναγνώστη και τη 16χρονη κόρη του Βασιλική, και τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα του Αναγνώστη, Παρασκευή η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Νικαίας.

    Στο τοπο του εγκληματος βρισκοταν αρχιφύλακας με πολιτικα ο οποιος καταδίωξε και πυροβολησε τον Αλβανο που για να μην συλληφθει αυτοκτόνησε.

    Ο δράστης του φονικού παρενοχλουσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, την γυναικα του θυματος που ειχε ζητησει την προστασια του εισαγγελεα.

    Δραστης και θυματα βρεθηκαν σε καφετερια της Καλλιθέας για να λυσουν τις διαφορες τους, φιλονικησαν και οταν εξηλθαν του καταστηματος ο δραστης εβγαλε πιστολι και τους εκτελεσε εν ψυχρω.

    [05] Χειροβομβίδα σε τράπεζα

    18/03/99

    Στη Θεσσαλονίκη λαχτάρησαν υπάλληλοι και πελάτες του υποκαταστήματος της Εμπορικής στην Τούμπα, όταν ληστής που εισέβαλε στην τράπεζα άφησε φεύγοντας μια χειροβομβίδα στην είσοδο του καταστήματος.

    Με την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, η τράπεζα εκκενώθηκε από την έξοδο κινδύνου, ενώ αυτή την ώρα η χειροβομβίδα εξετάζεται στα εργαστηρια της ασφάλειας.

    [06] Αστυνομικό Δελτίο

    18/03/99

    Ληστεία με λεία 18 εκατομμύρια δραχμές πριν από λίγο εις βάρος χρηματαποστολής, έξω από το υποκατάστημα της Σίτιμπανκ στη λεωφόρο Συγγρού.

    Τέσσερις άγνωστοι με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν του υπαλλήλους της χρηματαποστολής και αφού άρπαξαν τα χρήματα, διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

    [07] Κυκλοφοριακό χάος από τη νεροποντή

    19/03/99

    Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσαν και σήμερα στην Αττική η νεροποντή, καθώς και τα σοβαρά προβλήματα από τις καθιζήσεις του οδοστρώματος σε αρκετά σημεία, στα οποία έχουν σπέυσει συνεργεία του ΥΠΕΧΩΔΕ και της ΕΥΔΑΠ.

    Στη Βόρειο Ελλαδα η κακοκαιρια υποχωρει σταδιακα αν και παραμενουν αποκλεισμενα δεκαδες χωρια και σε μεγάλο μέρος του επαρχιακού δικτύου η κίνηση γίνεται με αντιολισθητικές αλυσσίδες.

    Πολλοί οδηγοί ΙΧ και φορτηγών αυτοκινήτων παραμένουν αποκλεισμένοι στην εθνική οδό Τρικάλων- Ιωάννινων, όπου το ύψος του χιονιού έφθασε το ένα μέτρο.

    [08] Τροχαίο δυστύχημα

    19/03/99

    Ενα αντρόγυνο σκοτώθηκε και τραυματίστηκαν το εξάχρονο κοριτσάκι τους τους καθώς και μια ακόμη γυναίκα σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στα Μποζαϊτικα.

    Νεκροί είναι ο 28χρονος Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, η σύζυγό τους Καντιάνα Ντανάκα 25 ετών. Η κορούλα τους Σταυρούλα, χειρουργείται αυτή την ώρα στο Πανεπσιτημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε και η 40χρονη Αγγελική Νικολοπούλου που έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    [09] Κοσοβο-Αναστολή στις συνομιλίες

    19/03/99

    Την προσωρινή αναστολή των εργασιών της ειρηνευτικής διάσκεψης για το Κοσσυφοπέδιο ανακοίνωσε σήμερα ο αμερικανός μεσολαβητής Κρίστοφερ Χιλ. Σύμφωνα με πηγές της Ομάδας Επαφης οι συνομιλίες θα επαναληφθούν το βράδυ της Τρίτης ή την Τετάρτη, ωστε να υπάρξει αρκετο περιθώριο για να πεισθεί ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς να υπογράψει το Σχέδιο Ειρήνευσης.

    Ο Λευκός Οικος έστειλε και χθες σαφή προειδοποιηση στο Βελιγράδι οτι "το ΝΑΤΟ θα αναλάβει δράση εναντίον του" εάν ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δεν αποδεχθεί το αμερικανικό σχεδιο όπως έκαναν χθες οι αλβανόφωνοι Κοσσοβάροι.

    Ως εκ τούτου και για να καλύψει τα νώτα της η Γιουγκοσλαβία ζήτησε την επείγουσα σύγκληση του Συμβουλιου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ώστε να αντιμετωπισθούν οι στρατιωτικές απειλές του ΝΑΤΟ κατά της χώρας, σε περίπτωση που ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δεν προχωρήσει στην υπογραφή της προτεινόμενης ειρηνευτικής συμφωνίας.

    Ωστόσο, οι προειδοποιήσεις της Ουάσιγκτον είχαν διαφορετική απήχηση στις τάξεις των ρεπουμπλικανών γερουσιαστών, που ζήτησαν επείγουσα συνάντηση με τον αμερικανό πρόεδρο για να συζητήσουν τις νέες εξελίξεις.

    Η Γερουσία εχει εκφρασει την ανησυχία της για την πιθανότητα εμπλοκής των ΗΠΑ σε μια εκτενή επιχείρηση στη Γιουγκοσλαβία, όμως ο εκπρόσωπος του Λευκού Οικου Ντειβιντ Λήβυ δήλωσε πως ο Πρόεδρος Κλίντον θα επισημανει στη συνάντησή του με τους γερουσιαστές στις 5.30 ώρα ελλάδας το εθνικό συμφέρον που έχουν οι ΗΠΑ στην αποτροπή γενίκευσης του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο.

    Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του αμερικανού προέδρου, ο οποίος αναμένεται ότι θα αναφερθεί στην πολιτική του στην κρίση του Κοσσυφοπεδίου.

    Πάντως, τα πρώτα σημαδια κινδύνου μιας στρατιωτικής επιχείρησης σε γιουγκοσλαβικό έδαφος εξέθεσε χθες μπροστά σε πάνελ γερουσιαστών ο αρχηγός του επιτελείου αεροπορίας των ΗΠΑ, Μαικλ Ράιαν, ο οποίος επισήμανε στο ακροατήριό του πως οι δυναμεις του Μιλόσεβιτς είναι καλά προετοιμασμένες για τις αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ και πως υπάρχει ιδιαιτερη πιθανότητα να καταρριφθούν νατοικά και αμερικανικά αεροσκάφη.

    Ο Ράιαν πρόσθεσε πως η αεράμυνα, όχι μόνο στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά και στην υπόλοιπη Γιουγκοσλαβία συμπεριλαμβάνει πυραύλους εδάφους-αέρος και πολλά οπλικά συστήματα τα οποία μπορούν να καταρρίψουν αμερικανικά αεροσκάφη.

    Επίσης το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι οι γιουγκοσλαβικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει άρματα μάχης και έστησαν οδοφράγματα σε δύο τοποθεσίες, που πιθανώς έχουν ως στόχο να παρεμποδίσουν τους άνδρες του ΝΑΤΟ που θα επιχειρήσουν να μπουν στο Κοσσυφοπέδιο.

    Οι τελευταίες εξελίξεις εξανάγκασαν το Στέητ Ντηπάρτμεντ να εκδόσει ταξιδιωτική οδηγία για τη Γιουγκοσλαβία καλώντας όλους τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως τη Σερβία και το Μαυροβούνιο ενόψει πιθανών αεροπορικών επιθέσεων του ΝΑΤΟ.

    Η Γερουσία, που παρακολούθεί τα γεγονότα απο κοντά είχε την πρόθεση να μειώσει αισθητά τη χρηματοδότηση για μια στρατιωτική επιχείρηση στο Κοσσυφοπέδιο, όμως η σχετική διαδικασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα αφου προηγείται η συνάντηση των εκπροσώπων της με τον Πρόεδρο.

    Πάντως ο Τρέντ Λόττ, επικεφαλής των ρεπουμπλικανών γερουσιαστών δήλωσε πως το Σώμα πρέπει να ενημερωθεί για τους κινδύνους που καιροφυλαχτούν αλλά και να γίνει κατανοητό ποιά εθνικά συμφέροντα διακυβεύονται στο Κοσσυφοπέδιο, σε επίπεδο ασφάλειας. Αλλοι ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές απλά θεωρούν την αναμιξη των ΗΠΑ στην περιοχή ένα πολύ μεγάλο λάθος.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    [10] Απειλές της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ

    19/03/1999

    Η Ρωσία "μπορεί να διακόψει τις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ" στην περίπτωση που η Συμμαχία πραγματοποιήσει επιδρομές κατά της Γιουγκοσλαβίας για να αναγκάσει την κυβέρνηση του Βελιγραδίου να αποδεχθεί την ειρηνευτική συμφωνία για το Κοσσυφοπέδιο, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφαξ, επικαλούμενο δήλωση ανώτερου αξιωματούχου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

    Η Ρωσία "μπορεί να διακόψει τις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ, τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Σύμπραξη για την Ειρήνη και να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στη Συμμαχία", δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

    Ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ιμπέρ Βεντρίν δήλωσε σήμερα, --μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι για την ειρηνευτική συμφωνία για το Κοσσυφοπέδιο-- ότι οι απειλές για αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ κατά της Σερβίας είναι "πραγματικές".

    [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

    [11] Νέο ρεκόρ στη Σοφοκλέους

    19/03/1999

    Απο ρεκόρ σε ρεκόρ πετά η Σοφοκλέους που ξεπέρασε ήδη το φράγμα των 3700 μονάδων.

    Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 3.774 μονάδες σημειώνοντας αύξηση 3,12%. Οι συναλλαγές έφτασαν τα 171 δισεκατομμυρία δραχμές.

    [12] Φορολογικές δηλώσεις

    19/03/1999

    Ανοιχτές έως τις 20.00 το βράδυ σήμερα οι εφορίες. Εως τις 14.00 μετά το μεσημέρι αύριο. Παραλαβή δηλώσεων και το Σαββατοκύριακο από τα κεντρικά ταχυδρομεία.

    [Ζ] Καιρός - Σήμερα

    Θα εξασθενησουν το Σάββατο σταδιακά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και θα περιοριστούν στα Νότια. Στην υπόλοιπη χώρα, όμως, αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα Νότια.

    Αστατος καιρός για την Αττική με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Θα υπάρξουν πάντως και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία στην Αθήνα από 8 έως 14 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη, για αύριο προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανή βροχή τις πρωϊνές ώρες. Η θερμοκρασία από 2 έως 9 βαθμούς.

    [Η] Καιρός - Πρόγνωση

    Περαιτέρω βελτίωση θα παρουσιάσει το επόμενο 24ωρο ο καιρός, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα θα είναι ακόμη πιο καλός, καθώς οι βροχές σταματούν και οι άνεμοι εξασθενούν. Νέα αλλαγη με νοτιάδες και βροχές, περιμένουμε απο την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη.

    Την Κυριακή στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα θα υπάρχει τοπική συννεφιά και ίσως βρέξει για λίγο το πρωί, κυρίως στα Νοτια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός απο το πρωί θα ειναι καλός.

    Οι βόρειοι άνεμοι διατηρούνται, με ένταση όμως που μόνο κατά τόπους στα πελάγη θα φθάνει τα 6 μποφώρ και η θερμοκρασία αμεταβλητη, θα πλησιάσει στους 11 με 12 βαθμου στα Βορεια και στους 15 με 17 στην υπόλοιπη χώρα.

    Πιο καλός θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα, με λίγη συννεφιά που ωστόσο απο το απόγευμα στα Δυτικά θα αυξηθεί και ίσως βρέξει το βράδυ στα Βορειοδυτικά.

    Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφώρ, μετά το μεσημερι όμως στο Ιόνιο θα γίνουν νοτιοδυτικοί και θα ενισχυθούν.

    Η θερμοκρασία ανεβαίνει 2 με 3 βαθμούς και θα πλησιάσει το μεσημέρι στους 12 με 13 στα Βορεια και στους 17 με 18 στις άλλες περιοχές της χώρας.

    (c) Antenna 1999


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.01 run on Friday, 19 March 1999 - 17:01:28 UTC