Read the Borders, Soveignty & Stability Paper (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-12-10

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Ανυποχώρητοι μαθητές και κυβέρνηση

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Ευρωπαϊκές πιέσεις
  • [02] Αμερικανική πρωτοβουλία
  • [03] Αισιοδοξία Κακλαμάνη
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [04] Απεργία των ΤΑΞΙ
  • [05] Από αύριο και στα λιμάνια
  • [06] Τραγική αποξένωση
  • [07] Πέντε χρόνια στον Τ. Ρουσέλ
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [08] Συνέντευξη Ετσεβίτ στην ZDF
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [09] Δ.Οχθη-Διαδήλωση των Παλαιστινίων
  • [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [10] Φθηναίνει το χρήμα
  • [11] Εργατική κατοικία με λήζινγκ
  • [12] Μειώνεται η τιμή των καυσίμων
  • [13] Αλλά αυξάνονται τα Δημοτικά τέλη
  • [14] Πρόστιμα σε Ελλήνες και Ιταλούς
  • [15] 16 Δεκεμβρίου το δώρο στους συνταξιούχους του Δημοσίου
  • [16] Παράνομες συντάξεις
  • [17] Δρυς:Μείωση των έμμεσων φόρων
  • [18] Χρηματιστήριο
  • [Ζ] Υγεία - Ειδήσεις

  • [19] Αντικαρκινικό φάρμακο από χόνδρο καρχαρία
  • [Η] Καιρός - Σήμερα

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Ανυποχώρητοι μαθητές και κυβέρνηση

    Last Updated: Thursday, 10-Dec-98 17:54:31
    Κλιμακώνεται η ένταση στο χώρο της Παιδείας. Αμετακίνητοι στις θέσεις τους υπουργός και μαθητές.

    Ο πρωθυπουργός, εξάλλου, κατηγόρησε Ν.Δ και ΚΚΕ ότι υποκινούν τις κινητοποιήσεις. Δήλωσε, όμως, ανοιχτός σε διάλογο όπου διαπιστωθούν προβλήματα στην εφαρμογή της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.

    Μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές έδωσαν, εν τω μεταξύ νέο ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα, μετά το χθεσινό ογκώδες συλλαλητήριο, το οποίο όμως συνοδεύτηκε από μολότωφ και καταστροφές.

    Η Αστυνομία εκανε 11 συλλήψεις.

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση της V.PRC, που έγινε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, 6 στους 10 μαθητές δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους έως ότου καταργηθεί ο νόμος Αρσένη. Επίσης εκφράζουν αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητα των κινητοποιήσεων. Εννέα στους δέκα διαφωνούν ριζικά με τις καταστροφές.

    Οι σπουδαστές του ΤΕΙ Πληροφορικής Πειραιά, συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Παιδείας, και οι φοιτητές της σχολής Ναυπηγών έκλεισαν την Πατησίων.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Thursday, 10-Dec-98 17:57:20

    [01] Ευρωπαϊκές πιέσεις

    Διευρύνεται το μέτωπο των κρατών που ζητούν να καταστεί η Τουρκία η δωδέκατη υπό ένταξη χώρα στην Ενωμένη Ευρώπη. Στο μέτωπο προσετέθη και η Βρετανία εν' όψει της αυριανής συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Βιέννη.

    Η Τουρκία, εν τω μεταξυ, κατηγορεί τις χώρες-μέλη της Κοινότητας και απειλεί ότι άν δεν την αναγνωρίσουν κατά τη διάρκεια της συνόδου θα σταματήσει κάθε πολιτικό διάλογο με την κοινότητα.

    Στην Αυστριακή πρωτεύουσα μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης μαζί με τους υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Οικονομίας

    Για τη συνάντηση Κορυφής του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος βρισκεται ηδη στη Βιέννη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Καραμανλής.

    [02] Αμερικανική πρωτοβουλία

    Στην Κύπρο φθάνει σήμερα ο αμερικανός συντονιστής για το κυπριακό Τόμας Μίλλερ.

    Αύριο αναμένεται στην Αθήνα και εν' συνεχεία θα μεταβεί την Κωνσταντινούπολη για τη συνάντηση Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών. Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Κύπρο ο προεδρικός απεσταλμένος, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ.

    [03] Αισιοδοξία Κακλαμάνη

    Αισιόδοξος ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναστρέψει την σε βάρος του κατάσταση έαν προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης.

    Χρησιμοποίησε μάλιστα και μία ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι κατά την διάρκεια της τετραετίας όλοι με βρίζουν αλλά στο τέλος όλοι με ψηφίζουν.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Thursday, 10-Dec-98 17:55:33

    [04] Απεργία των ΤΑΞΙ

    Χωρίς ταξί σήμερα η χώρα.

    Οι ιδιοκτήτες ταξί και αγοραίων τράβηξαν χειρόφρενο διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό. Ζητούν και αύξηση των κομίστρων.

    [05] Από αύριο και στα λιμάνια

    Νεκρώνουν τα λιμάνια απο αυριο έως την ερχόμενη Τρίτη από τις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η Ομοσπονδία υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος. Αιτία η μετοχοποίηση των Οργανισμών Λιμένων που αποφάσισε η κυβέρνηση.

    [06] Τραγική αποξένωση

    Μία απίστευτη τραγωδία ενδεικτική της ανθρώπινης μοναξιάς των μεγαλουπόλεων αποκαλύπτει, σήμερα, ο "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ" του Κώστα Μήτση.

    Συνταξιούχος τραπεζικός κείτονταν νεκρός επί 11 μήνες μέσα στο διαμέρισμα του στο Κολωνάκι χωρίς κανείς να τον αναζητήσει. Τον σκελετό του 74χρονου Κωνσταντίνου Αντωνάκη, ανακάλυψαν αστυνομικοί και ο αδελφός του γέροντα, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα μετά από παράπονα ενοίκου του κάτω ορόφου οτι στάζει η στέγη.

    [07] Πέντε χρόνια στον Τ. Ρουσέλ

    Ποινή φυλάκισης 5 χρόνων επέβαλε το δικαστήριο στον Τιερύ Ρουσέλ που κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Ιδρύματος Ωνάση. Ασκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Thursday, 10-Dec-98 17:57:12

    [08] Συνέντευξη Ετσεβίτ στην ZDF

    Δυο ημέρες μετα τη συνέντευξη του Αμπντουλάχ Οτσαλάν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Γερμανίας ΖDF, ήταν σειρά του εντολοδόχου πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπουλέντ Ετζεβίτ, να κάνει τη δικια του παρεμβαση στη γερμανική κοινή γνώμη.

    Σε χθεσινοβραδυνή συνέντευξή του λοιπόν ο πρωθυπουργός του Αττίλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Βόνης, χαρακτηρίζοντας "ατυχή και απαράδεκτη" την άρνησή της να ζητήσει από την Ιταλία την έκδοση του κούρδου ηγέτη Αμπντολάχ Οτσαλάν, παρά την ύπαρξη εντάλματος συλλήψεως εναντίον του από την γερμανική δικαιοσύνη.

    Ο Ετζεβίτ επανέλαβε τις γνωστές τουρκικές θέσεις, ότι οι σχέσεις της Αγκυρας με τους Κούρδους αποτελουν "εσωτερικό πρόβλημα της Τουρκίας" και προσθεσε ότι "αν αναμειχθούν ξένες δυνάμεις σ' αυτό, θα υπήρχαν σοβαρές επιπλοκές".

    Ο Ετζεβίτ επέκρινε επίσης την κοινή πρωτοβουλία των υπουργών Εξωτερικών της Γερμανίας, Γιόσκα Φίσερ και της Ιταλίας Λαμπέρτο Ντίνι, οι οποίοι την περασμένη Δευτέρα δήλωσαν στι Βρυξέλλες ότι προτίθενται να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις μιας δίκαιης και αμερόληπτης δίκης του Οτσαλάν από διεθνές δικαστήριο.

    Ο Ετζεβίτ υποστήριξε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση, που τάσσεται υπέρ της προσαγωγής του Οτσαλάν ενώπιον ευρωπαϊκού ή διεθνους δικαστηρίου, δεν πρέπει να αναμειγνύεται σ' αυτή την υπόθεση.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Thursday, 10-Dec-98 17:57:26

    [09] Δ.Οχθη-Διαδήλωση των Παλαιστινίων

    Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Γιάσερ Αραφάτ εξέφρασε για πρώτη φορά δημοσίως αμφιβολίες για τον χρόνο ζωής που του απέμεινε. Ο Αραφάτ πάσχει από Πάρκινσον και αντιμετωπίζει προβλήματα νευρολογικής φύσεως μετά από ένα αεροπορικό ατύχημα.

    Εν' τω μεταξύ η κηδεία του 20χρονου Νασρ Ερεκάτ, μετατράπηκε σε διαδήλωση των Παλαιστίνιων, με συνθήματα κατά των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής. Ο 20χρονος φοιτητής που ήταν στενός συγγενής του Σαέμπ Ερεκάτ- του επικεφαλής των παλαιστίνιων διπλωματών που διαπραγματεύθηκαν την συμφωνία ειρήνευσης με το Ισραήλ- σκοτώθηκε τη Δευτέρα στη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν στη Δυτική Οχθη.

    Ηταν τα πιο σοβαρά επεισόδια των τελευταίων μηνών, που πυροδοτήθηκαν από την άρνηση του Ισραήλ να εφαρμόσει τα όσα προβλέπει η πρόσφατη συμφωνία με τους Παλαιστίνιους που υπογράφηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες με στόχο τη διάσωση της ειρηνευτικής διαδικασίας.

    Στη διάρκεια των επεισοδίων των τελευταίων ημερών στη Δυτική Οχθη, έχουν σκοτωθεί δύο Παλαιστίνιοι και 150 έχουν τραυματισθεί.

    Η κλιμάκωση της έντασης παρατηρείται λίγες ημέρες πριν από την άφιξη του Μπιλ Κλίντον στην περιοχή.

    Η ένταση πυροδοτείται πάντως από την αδιαλλαξία του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπένιαμιν Νετανιάχου, ο οποίος μάλιστα σήμερα δήλωσε ότι διέταξε τα ισραηλινά στρατεύματα να χρησιμοποιήσουν "σιδηρά πυγμή" για να αντιμετωπίσουν την παλαιστινιακή εξέγερση.

    [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Thursday, 10-Dec-98 17:55:17

    [10] Φθηναίνει το χρήμα

    Φθηνότερα τα δάνεια μετά την απόφαση των εμπορικών τραπεζών να μειώσουν τα βασικά τους επιτόκια από 1% έως 1,50%.

    Την εξέλιξη αυτή πυροδότησε η Τράπεζα της Ελλάδος με μείωση του επιτοκίου διατραπεζικής κατά 0,5%.

    Ο διοικητής της Εθνικής τράπεζας ανακοίνωσε σήμερα την εφαρμογή από την Δευτέρα του ΤΕΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ για τα προσωπικά δάνεια.Ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να εξηπηρετείται τηλεφωνικά από το πρωί τις 08.00 έως τις 22.00 το βράδυ και η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε 3 με 4 ημέρες.Οπως είπε ο κ.Καρατζάς αυτό θα επεκταθεί αργότερα και σε άλλες μορφές δανείων.

    Τέλος ανακοίνωσε το σπάσιμο στα 4 της μετοχής της τράπεζας.

    Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ζητά από την κυβέρνηση μέτρα για περεταίρω μείωση των επιτοκίων χορηγήσεων.

    [11] Εργατική κατοικία με λήζινγκ

    Με τη μέθοδο λήζινγκ η αγορά σπιτιού για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. Θα υπολογίζεται το ενοίκιο στην αποπληρωμή. Το σχετικό νομοσχέδιο κατατίθεται μέχρι το Μάρτιο στη Βουλή.

    [12] Μειώνεται η τιμή των καυσίμων

    Μειωμένη κατά 1,6 δραχμές το λίτρο από σημερα η τιμή της βενζίνης. Κατά μία δραχμή και 30 λεπτά το λίτρο μειώνεται η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και κατά 80 λεπτά του πετρελαίου κίνησης.

    [13] Αλλά αυξάνονται τα Δημοτικά τέλη

    Αυξήσεις 9% στα ανταποδοτικά τέλη αποφάσισε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Αυξάνονται επίσης από 2 έως 1600% τα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων και από 5 έως 20% τα τέλη στα δημοτικά κοιμητήρια.

    [14] Πρόστιμα σε Ελλήνες και Ιταλούς

    Πρόστιμα που πλησιάζουν τα τρία δισεκατομμύρια δραχμές επέβαλε η Ευρωπαική Επιτροπή σε έξι Ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες.... και μία Ιταλική. Είχαν συστήσει καρτέλ που καθόριζε τις τιμές στις ναυτιλικές γραμμές Ελλάδας- Ιταλίας. Πρόκειται για τις Ελληνικές εταιρίες: Μινωϊκές Γραμμές, ΑΝΕΚ, Στρίντζης, Βεντούρης, Καραγιώργης, Μέρλαϊνς και την ιταλική Αντριάτικα.

    Οι ναυτιλιακές εταιρείες έχουν τρεις μήνες προθεσμία για να καταβάλλουν τα προστιμα και μπορούν σύμφωνα με την Κοινοτική νομοθεσία να προσφύγουν στο Ευρωπαικό δικαστηριο.

    [15] 16 Δεκεμβρίου το δώρο στους συνταξιούχους του Δημοσίου

    Στις 16 Δεκεμβριου θα καταβληθεί το δώρο των Χριστουγέννων στους συνταξιούχους του δημοσίου.

    Η σύνταξη του Ιανουαρίου θα καταβληθεί στις 22 Δεκεμβρίου.

    [16] Παράνομες συντάξεις

    Σειρά παρανομιών στις πληρωμές του Δημοσίου.

    Το ανανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης.

    Δήλωσε οτι διαγράφηκαν 5.700 περιπτώσεις παράνομων πληρωμών συντάξεων και οικογενειακών επιδομάτων ετήσιας δαπάνης 13,5 δισεκατομμυρίων.

    Εντοπίστηκαν και ακυρώθηκαν 5.000 πλαστά βιβλιάρια υγείας. Αποκαλύφθησαν να φοροδιαφεύγουν 110 περιπτώσεις γιατρών συμβαλόμενων με το Δημόσιο.

    [17] Δρυς:Μείωση των έμμεσων φόρων

    Υπεραμύνθηκε της φορολογικής πολιτικής της Κυβέρνησης ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Δρυς.

    Τόνισε, απαντώντας στα αιτήματα της ΓΣΕΕ για αύξηση του αφορολογήτου και τιμαριθμοποίηση της φορολογικής κλίμακας στον νέο προϋπολογισμό, ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να μειώσει τους έμμεσους φόρους με το ίδιο κόστος που θα είχε η ικανοποίηση αυτών των δύο αιτημάτων. Και αυτό γιατί έτσι οδηγούμεθα στη μείωση του πληθωρισμού με στόχο την ένταξη στην ΟΝΕ.

    [18] Χρηματιστήριο

    Με πτώση 0,19%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.536,88 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 66 δισεκατομμύρια 532 εκατομμύρια δραχμές.

    [Ζ] Υγεία - Ειδήσεις

    Last Updated: Thursday, 10-Dec-98 17:55:44

    [19] Αντικαρκινικό φάρμακο από χόνδρο καρχαρία

    Το Αμερικανικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο (NCI) σε συνεργασία με καναδική βιοτεχνολογική εταιρία ανακοίνωσαν ότι αρχίζουν τις δοκιμές της τρίτης φάσης ενός νέου αντικαρκινικού φαρμάκου από χόνδρο καρχαρία.

    Είναι το πρώτο συστατικό από καρχαρία σε μορφή σκευάσματος το οποίο δοκιμάζει επισταμμένως το ΝCΙ, αφήνοντας έτσι να ενισχυθεί η άποψη ερευνητών που πιστεύουν ότι οι καρχαρίες έχουν μοναδικά συστατικά που μπορούν να καταπολεμούν τον καρκίνο στον οργανισμό τους.

    Το νέο σκεύασμα, γνωστό ως Neovastat που δεν είναι παρά εκχύλισμα από χόνδρο καρχαρία και παρασκευάστηκε από τα Εργαστήρια ΑΕterna στο Μόντρεαλ, περιέχει μια ανασταλτική ουσία ανάπτυξης των αγγείων -- ένα από τα πιο γνωστά συστατικά της νέας τάξης φαρμάκων που σκοτώνουν έναν όγκο.

    Κατά την τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών -- το τελευταίο στάδιο πριν υποβληθεί αίτηση για έγκριση του σκευάσματος στην αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) -- το σκεύασμα θα δοκιμαστεί σε 550 ασθενείς με προχωρημένο καρκίνο των πνευμόνων σε νοσοκομεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

    Οι καρχαρίες αποτελούν εύκολη πηγή εύρεσης χόνδρου αφού δεν έχουν κόκκαλα και χρησιμοποιούν τον χόνδρο για τον σκελετό τους.

    Πολλά φαρμακευτικά εργαστήρια δουλεύουν με συσταστικά από καρχαρία - στοιχείο που ενισχύει την εκδοχή ότι μπορεί από τους καρχαρίες να βρεθούν αντικαρκινικά φάρμακα.

    [Η] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Thursday, 10-Dec-98 17:57:56
    Ανοδο θα παρουσιάσει την Παρασκευή η θερμοκρασία σε όλη την χώρα κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά την νύχτα και νωρίς το πρωϊ στα κεντρικά και τα βόρεια θα σημειωθεί παγετός.

    Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και πιθανόν στην Αθήνα να βρεξει. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 12 βαθμούς κελσίου.

    Ιδιες καιρικές συνθήκες και στην Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία που θα φθάσει τους 8 βαθμούς κελσίου.

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Thursday, 10-Dec-98 17:57:50
    Αλλάζει και παλι το επόμενο τριήμερο ο καιρός, όχι βέβαια σημαντικά, με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει 1 με 2 βαθμούς. Βελτίωση προβλέπεται από την Κυριακή το μεσημέρι και κυρίως τη Δευτέρα.

    Και την Παρασκευή, στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία θα έχουμε κατά διαστήματα ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα Νότια. Πάντως, από το βραδυ στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

    Οι άνεμοι στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι βορειοι-βορειοανατολικοί και αργότερα 6 μποφώρ και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι με την ίδια ένταση.

    Η θερμοκρασία δεν αλλάζει και θα πλησιάσει στους 8 βαθμούς στα βόρεια και στους 12 με 13 στην υπόλοιπη χώρα.

    Πιο καλός θα είναι ο καιρός την Κυριακή, με λίγα σύννεφα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού και Βόρειου Αιγαίου, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν και πάλι λίγες βροχές στα Ανατολικά και Νότια και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες στα νοτιοανατολικά.

    Οι ανεμοι θα είναι ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4 με 5 και κατά τόπους στα πελάγη 6 μποφώρ και η θερμοκρασία χωρίς αλλαγή θα φθάσει το μεσημέρι στα Βόρεια στους 8 με 9 βαθμούς και στους 13 με 14 στις άλλες περιοχές της χώρας.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Thursday, 10 December 1998 - 17:31:53 UTC