Browse through our Interesting Nodes for Greek Maritime Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-09-16

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] 31 χρόνια μετά..

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Ανησυχία στην Αθήνα για τις εξελίξεις στην Αλβανία
  • [02] Συνεδρίαση του Ε.Γ του ΠΑΣΟΚ για τις Δημοτικές
  • [03] Επίθεση Δασικών κατά Τζουμάκα
  • [04] Στην Αθήνα ο αρχηγός του FBI
  • [05] Στις ΗΠΑ ο Θ.Πάγκαλος
  • [06] Βουλή-Ψηφιακή τηλεόραση
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [07] Νέο κύκλο κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΕΙΝΑΠ
  • [08] Κανονικά κυκλοφορούν τα λεωφορεία
  • [09] Εκατοντάδες νέοι θύματα της ασφάλτου
  • [10] Θύμα τροχαίου η κόρη του πρωθυπουργού
  • [11] Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΤΕΙ-ΑΕΙ
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [12] Συζητείται η άρση ασυλίας του Μπερίσα
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [13] Συγχώρεσαν οι Αμερικανοί τον πρόεδρο τους
  • [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [14] Η Αγρια Δύση στην Πολωνία
  • [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [15] Νέα δεδομένα για τις αποσύρσεις
  • [16] Χρηματιστήριο 16/09
  • [Η] Καιρός - Σήμερα

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] 31 χρόνια μετά..

    Last Updated: Wednesday, 16-Sep-98 19:18:11
    Στο Ολυμπιακό Στάδιο οδηγούν το απόγευμα όλοι οι δρόμοι για τη μεγάλη συναυλία των Ρόλλινγκ Στόουνς.

    Και φαίνεται πως σύσσωμη η πολιτική ηγεσία απόψε θα ακούσει ρόκ.

    Κανονικά κυκλοφορούν από τις 17.00 όλα τα μέσα μεταφοράς μετά την απόφαση των εργαζομένων να αναστείλουν την σταση εργασιας.

    Για τη διευκόλυνση μάλιστα όσων παρακολουθήσουν τη συναυλία των Ρόλλινγκ Στοούνς, και τον αγώνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, το τελευταίο δρομολόγιο του ηλεκτρικού θα γίνει στη μία παρά δέκα μετά τα μεσάνυχτα.

    Στη συναυλία θα παραστούν πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, όχι όμως και ο πρωθυπουργός λόγω του

    Η είσοδος των θεατών πάντως στο στάδιο θα αρχίσει λίγο νωρίτερα από τις 17.00. Στις 20.00 θα εμφανιστούν τα Ξύλινα Σπαθιά, ενώ ο Μίκ Τζάγκερ, ο Ρόν Γούντ, ο Κίθ Ρίτσαρντς και ο Τσάρλς Γουότς θα κάνουν την εμφανισή τους στις 21.30μμ.

    Να σημειωθεί ότι το τελευταίο δρομολόγιο του ηλεκτρικού θα γίνει για τις ανάγκες των θεατών στη 12.50 πμ.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Wednesday, 16-Sep-98 19:22:40

    [01] Ανησυχία στην Αθήνα για τις εξελίξεις στην Αλβανία

    Νέα ειρηνική διαδήλωση των οπαδών του το μεσημέρι στο κέντρο των Τιράνων ενώ το Αλβανικό κοινοβούλιο συζητά για την άρση της ασυλίας του.

    Σε συνέντευξη του ο Μπερίσα ζήτησε την ανατροπή της δικτατορίας του σοσιαλιστή πρβωθυπουργού Φάτος Νάνο και σημείωσε ότι δεν εγκαταλείψει την πατρίδα του.

    Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής που ενημερώθηκε από τον Ακη Τσοχατζόπουλο δήλωσε ότι η κατάσταση είναι έκρυθμη και πρότεινε να ζητήση η κυβέρνηση, σύγκλιση του Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    "Πρέπει να αναζητηθούν πολιτικές λύσεις," δήλωσε ο κ.Τσοχατζόπουλος και σημείωσε ότι η στρατιωτική δύναμη στη μεθόριο είναι επαρκής και δεν θα αυξηθεί.

    [02] Συνεδρίαση του Ε.Γ του ΠΑΣΟΚ για τις Δημοτικές

    Οι Δημοτικές και Νοναρχιακές εκλογές είναι το αντικείμενο της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Κώστα Σημίτη.

    Το πρωί ο κ.Σημίτης είχε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας και τον υφυπουργό Οικονομικών κ.Χριστοδουλάκη για τις δαπάνες στην Υγεία.

    [03] Επίθεση Δασικών κατά Τζουμάκα

    Δριμύτατη επίθεση κατά του υπουργού Γεωργίας Στέφανου Τζουμάκα για τις παλαιότερες δηλώσεις του περί κυκλωμάτων που βάζουν τις φωτιές, εξαπέλυσαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των δασολόγων, των δασοπόνων και των δασοφυλάκων.

    Την ίδια ώρα, βολές κατά του Υπουργού Γεωργίας εξαπέλυσε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, που απεκέλυψε χθές στη Βουλή γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που χαρακτηρίζει παράνομη μιά σύμβαση ύψους 100 εκατομμυρίων δραχμών που υπέγραψε ο Στεφανος Τζουμάκας.

    [04] Στην Αθήνα ο αρχηγός του FBI

    Θέματα που αφορούν στη δίωξη των ναρκωτικών, του κοινού εγκλήματος και των υποθέσεων που αφορούν στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, τίθενται επί τάπητος στις συναντήσεις του αρχηγού του FBI Λούϊς Φρί με τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ.

    [05] Στις ΗΠΑ ο Θ.Πάγκαλος

    Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρισκεται ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος για τις εργασιες της 53ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.Στο περιθώριο των εργασιών ο υπουργός θα έχει διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του διαφόρων κρατών, καθώς και πολλές συναντήσεις με τους αντιπροσώπους των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    [06] Βουλή-Ψηφιακή τηλεόραση

    Αποχώρησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης από τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ψηφιακή τηλεόραση ζητώντας να συζητηθεί στην ολομέλεια και όχι σε θερινό τμήμα της Βουλής.

    Ο υπουργός Τυπου κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι υπεκφεύγει γιατί δεν έχει θέσεις και προτάσεις.

    Ο κ.Ρέππας επανέλαβε ότι το νομοσχέδιο μπορεί να συζητηθεί στο θερινό τμήμα, γεγονός που επιβεβαιώνει και έκθεση του επιστημονικού συμβουλίου της Βουλής.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Wednesday, 16-Sep-98 19:17:04

    [07] Νέο κύκλο κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΕΙΝΑΠ

    Νέο κύκλο κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΕΙΝΑΠ.

    Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αττικής ξεκινούν νέα πενθήμερη απεργία από αύριο έως και την επόμενη Τετάρτη, μετά την άρνηση του υπουργείου Υγείας να εγκρίνει τα κονδύλια για τις εφημερίες που είχαν προτείνει τα Δ.Σ των Νοσοκομείων.

    [08] Κανονικά κυκλοφορούν τα λεωφορεία

    Κανονικά θα κυκλοφορήσουν από τις 17.00 όλα τα μέσα μεταφοράς μετά την απόφαση των εργαζομένων να αναστείλουν την στάση εργασίας.

    Οπως δήλωσαν οι εργαζόμενοι βρίσκουν θετικό το νέο κείμενο για τις εργασιακές σχέσεις πού τους έδωσε η διοίκηση.

    Το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες έκαναν πορεία στο υπουργείο Εργασίας και συναντήθηκαν με τον υπουργό Εργασίας χωρίς όμως να συμφωνήσουν στα αιτηματά τους για τις εργασιακές σχέσεις.

    [09] Εκατοντάδες νέοι θύματα της ασφάλτου

    Θυσία στο μολώχ της ασφάλτου γίνονται κάθε χρόνο εκατοντάδες νέοι όπως προκύπτει από έρευνα της αστυνομίας που ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Ρωμαίος σε ημερίδα για την πρόληψη των παιδικών τροχαίων ατυχημάτων.

    Οπως είπε την τελευταία διετία έχασαν τη ζωή τους 614 νέοι ηλικίας μέχρι 20 ετών, ενώ 6.000 τραυματίστηκαν.

    Την ημερίδα διοργάνωσε το Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικης του νοσοκομειου Αγλαϊα Κυριακού.

    [10] Θύμα τροχαίου η κόρη του πρωθυπουργού

    Μηχανάκι παρέσυρε το μεσημέρι στην Ηρώδου του Αττικού και τραυμάτισε ελαφρά την κόρη του πρωθυπουργού, Μαριλένα Σημίτη.

    Η κ.Σημίτη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της πήγε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκαν ελαφρά τραύματα στη στοματική κοιλότητα.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου η κατάσταση αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς στα εξωτερικά ιατρεία και η ασθενής επέστρεψε σπίτι της.

    [11] Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΤΕΙ-ΑΕΙ

    Απο σήμερα ξεκινούν οι εγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όσων πέτυχαν στις Γενικές Εξετάσεις.

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία όμως των Διοικητικών Υπαλλήλων των ΤΕΙ, ζητώντας αύξηση των αποδοχών τους, αποφάσισε να συμμετέχει στις εγγραφές των νέων σπουδαστών στα ΤΕΙ Αθήνας και να απέχει από τις εγγραφές στα ΤΕΙ της Περιφέρειας.

    Το υπουργείο Παιδείας, που βρίσκει λογικά τα αιτήματα των διοικητικών υπαλλήλων, παρέπεμψε την Ομοσπονδία στο Υπουργείο Οικονομικών.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Wednesday, 16-Sep-98 19:22:23

    [12] Συζητείται η άρση ασυλίας του Μπερίσα

    Ανησυχητική ηρεμία επικρατεί σήμερα το μεσημέρι στα Τίρανα εν αναμονή του αποτελέσματος της δικαστικής αίτησης για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Σαλι Μπερίσα και άλλων τεσσάρων μελών του Δημοκρατικού Κόμματος απο το κοινοβούλιο, με την κατηγορία της ένοπλης εξέγερσης.

    Το συλλαλητήριο της αντιπολίτευσης που ξεκίνησε απο τα γραφεία του κόμματος και συνεχίστηκε στην πλατεία Σκεντέρμπεη, ηρθε στο τέλος του ειρηνικά, μετα απο έκκληση του Σαλί Μπερίσα.

    Ομως ακόμα η κατάσταση είναι ρευστή και ενδεικτική είναι η ρητορική του Μπερίσα. Ο πρόεδρος του Δημοκρατικου Κόμματος επανέλαβε σήμερα οτι θα ανατρέψει τη δικτατορία του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Φάτος Νάνο, σε περίπτωση που απειληθεί με σύλληψη.

    Στη συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 1.500 άτομα, οι οποίοι έκλεισαν την κεντρική λεωφόρο της πλατείας Σκεντέρμπεη και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και υπέρ του Σαλί Μπερίσα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση είχε απαγορευθεί απο την αστυνομία για λόγους τήρησης της τάξης και ότι η αλβανική κυβέρνηση έθεσε τελεσίγραφο για την αποχώρηση των οπλοφόρων οπαδών του Δημοκρατικού Κόμματος απο το κτίριο του κόμματος έως και τη δύση του ηλίου.

    Νωρίτερα ο Σαλί Μπερίσα δήλωσε κατα τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι η απόφαση της κυβέρνησης να διώξει δικαστικά ηγέτες της αντιπολίτευσης για τα πρόσφατα επεισόδια ισοδυναμούν με "τρέλλα" και "προδοσία". Η κυβέρνηση τόνισε ο Μπερίσα έχει αποφασίσει να επιλύσει την πολιτική κρίση με σιδερένια πυγμή.

    Ειναι χρέος μας είπε να απαντήσουμε με μια συλλογική θυσία.

    Μετά την συνέντευξη ο Μπερίσα, μαζί με την σύζυγό του Λίρι βγήκαν από τα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος συνοδευόμενοι από 2.000 περίπου οπαδούς και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Σκεντέρμπεη για την εκδήλωση.

    Απο τη συγκέντρωση δεν έλειψαν, σύμφωνα με το Ασσοσιέητεντ Πρεςς και ανθελληνικά συνθήματα, όπως Φάτος Νάνο μπάσταρδε εσύ σαι Ελληνας δεν είσαι Αλβανός.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 16-Sep-98 19:22:51

    [13] Συγχώρεσαν οι Αμερικανοί τον πρόεδρο τους

    Η Μόνικα Λεβίνσκι, ήταν το κλασσικό παραδειγμα μιας γυναικας ερωτευμένης με εναν ισχυρό αλλά και παντρεμενο ανδρα, λένε τώρα οι ψυχολόγοι της πετρας του ροζ σκανδάλου στο Λευκό Οίκο. Και προσθέτουν ότι ήταν λιγο περισσότερο φλυαρη απ'ό,τι επρεπε, ενώ είχε την τυχη καθε γυναίκας, που κάνει δεσμό με καποιον ισχυρο και συναμα παντρεμένο ανδρα.

    Η Λεβίνσκι είχε αποκαλύψει το μυστικό της σε 11 άτομα.

    Την ίδια ώρα η αμερικανική κοινη γνωμη,όπως δειχνουν οι δημοσκοπήσεις, επιθυμεί να γυρίσει σελίδα γιατι έχει συγχωρέσει τον πρόεδρο της.

    [ΣΤ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 16-Sep-98 19:17:16

    [14] Η Αγρια Δύση στην Πολωνία

    Η Αγρια Δύση ζωντάνεψε καί πάλι... όχι όμως στίς δύσβατες περιοχές τής Αγριας Δύσης αλλά... στήν Πολωνία.

    Τώρα θά μάς πείτε τί σχέση έχουν οί Πολωνοί μέ τούς καουμπόις καί τούς πιστολέρο.... Καμμία.

    Καί όμως οί άνθρωποι σέ αυτήν τήν χώρα τής βόρειας Ευρωπης, διοργανώνουν κάθε χρόνο φεστιβάλ γιά τήν Αγρια Δύση, μέ ροντέο, καουμπόις ακόμη καί Ινδιάνους.

    Τήν εξήγηση τήν δίνουν οί ίδιοι οί διοργανωτες.

    Ισχυρίζονται ότι τά προηγούμενα χρόνια η Σοβιετική επιρροή είχε κρατήσει τούς Πολωνούς μακρυά από οτιδήποτε είχε σχεση μέ τήν αμερικανική κουλτούρα.

    Τώρα ο πολωνικός λαός καί κυρίως οί νέοι έχουν έντονη τήν επιθυμία νά γνωρίσουν από κοντά όσα τόσα χρόνια τούς στέρησε η Σοβιετική επιρροή, ότι έχασαν μέχρι σήμερα.

    Καί η συμμετοχή τού κόσμου όπως βλέπετε είναι πολύ μεγάλη.

    Τό παραδοσιακό ντύσιμο τής Αγριας Δύσης είναι απαραίτητο καί δέν έχει καμμία σημασία άν είσαι μέ τό μέρος τών λευκών η τών ερυθρόδερμων.

    Οί ιππικοί αγώνες από αναβάτες πού μιμήθηκαν ακόμη καί τά θεόστραβα πόδια τών καουμπόις συγκέντρωσαν τά βλέμματα τών θεατών.

    Μέχρι καί οί μηχανόβιοι τής Πολωνίας έκαναν τήν βόλτα τους από τόν χώρο τού φεστιβάλ γιά νά κόψουν κίνηση όπως υποθέτουμε ότι λένε καί οί ίδιοι.

    Οπως καί νά έχει τό πράγμα, οί Πολωνοί τό διασκέδασαν πάρα πολύ, τραγούδησαν μέ τήν κλασσική κάντρυ μουσική αλλά μέ πολωνικούς στίχους καί χόρεψαν μέχρι πρωίας.

    Αντε και τού χρόνου.

    [Ζ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 16-Sep-98 19:16:47

    [15] Νέα δεδομένα για τις αποσύρσεις

    Νέα δεδομένα στο θέμα της απόσυρσης των αυτοκινήτων και την προστασία του περιβάλλοντος, ανοίγει δέσμη μέτρων που συζητείται στο Στρασβούργο.

    Μεταξύ των άλλων περιλαμβάνονται η κατάργηση τής βενζίνης σουπερ απο 1ης Ιανουαρίου του 2000 και η θέσπιση αυστηρότερων προδιαγραφών για την αμόλυβδη βενζίνη απο 1ης Ιανουαρίου του 2005.

    Προτείνεται, επίσης οι καταλύτες απο το 2000 και μετά να αντικαθίστανται στα 80 χιλιάδες χιλίόμετρα ή στα πέντε χρόνια απο την ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Θετικά αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ενωση και την εγκατάσταση καταλυτών στα παλαιού τύπου αυτοκίνητα.

    [16] Χρηματιστήριο 16/09

    Με άνοδο 1,1%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.222,84 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 38 δισεκατομμύρια 573 εκατομμύρια δραχμές.

    [Η] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Wednesday, 16-Sep-98 19:23:41
    Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται για την Πέμπτη με συννεφιά το απόγευμα στα δυτικά και πιθανότητα για βροχή το βράδυ στα βορειοδυτικά.

    Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι, στα δυτικά νοτιοδυτικοί και στα ανατολικά βορειοδυτικοί.

    Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική με θερμοκρασία στην Αθήνα από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Σχεδόν αίθριος καιρός και στην Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

    [Θ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Wednesday, 16-Sep-98 19:23:29
    Συνεχίζεται και το επόμενο 24ωρο η καλοκαιρία, σταδιακά όμως απο τα δυτικά θα συννεφιάσει και τη νύχτα προς την Παρασκευή θα βρέξει και πάλι, πρώτα στα δυτικά και στη συνέχεια και στην υπόλοιπη χωρα. Παράλληλα οι άνεμοι γίνονται νότιοι αλλα η θερμοκρασία δεν αλλάζει. Το Σαββατοκύριακο πάντως οι βροχές θα είναι πιο λίγες και κυρίως στα ανατολικά, οι άνεμοι όμως γίνονται και πάλι βόρειοι και πέφτει η θερμοκρασία.

    Την Παρασκευή στο βόρειο Ιονιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία θα υπάρχει συννεφια με τοπικές βροχές που αργότερα θα ενταθούν και μάλιστα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινομενα αυτά σταδιακα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χωρα εκτός απο τις νοτιοανατολικές περιοχές.

    Οι άνεμοι αρχικά θα είναι νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί, αλλα μετά το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

    Η θερμοκρασία πεφτει λίγο στα βόρεια όπου το μεσημερι

    θα φθάσει στους 25 βαθμους, ενώ στις άλλες περιοχές θα πλησιάσει στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

    Παροδική συννεφιά το Σάββατο, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά, ενώ σταδιακά στα δυτικά και βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.

    Οι άνεμοι στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα είναι βορειοι γύρω στα 5 με 6 μποφωρ, ενώ στη νότια αρχικά θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 5 αλλα και εκεί γρήγορα θα γίνουν βορειοι και θα ενισχυθούν.

    Η θερμοκρασία πέφτει 2 με 3 βαθμούς και θα φθάσει το μεσημέρι στα βόρεια στους 23 με 24 και στους 26 με 27 στην υπόλοιπη χωρα.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Wednesday, 16 September 1998 - 17:07:31 UTC