Read the UN Universal Declaration of Human Rights (10 December 1948) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-04-30

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Σταθερότητα στην ισοτιμία της δραχμής

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Γιαννόπουλος-Εκλογικός νόμος
  • [02] Ν.Δ - Πρόωρες Εκλογές
  • [03] Μήνυμα Κλίντον σε Κληρίδη-Ντενκτάς
  • [04] Αναθεώρηση του Συντάγματος
  • [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [05] Η εξοδος της Πρωτομαγιάς
  • [06] Δεν καταργούνται τα ράσα
  • [07] Πανελλήνιος εμβολιασμός πολυό-μυελίτιδας
  • [08] Καμμία ανησυχία για την Ρ.Βλαχοπούλου
  • [09] Αστυνομικό δελτίο
  • [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [10] Κοσυφοπέδιο-Επεισόδια
  • [Ε] Πολιτική - Διεθνή

  • [11] Ρωσία-Κυβέρνηση
  • [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [12] Θύελλα στην Ολυμπιακή απ΄τις δηλώσεις Πάγκαλου
  • [13] Χρηματιστήριο
  • [14] ΟΕΚ-Σπίτια με φθηνό ενοίκιο
  • [15] Επιδότούμενα προγράμματα άνεργων νέων
  • [Ζ] Καιρός - Σήμερα

    [Η] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Σταθερότητα στην ισοτιμία της δραχμής

    Last Updated: Thursday, 30-Apr-98 18:35:20
    Τη σταθερότητα της ισοτιμίας της Δραχμής εγγυήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.

    Ο κ.Λουκάς Παπαδήμος, παραδίδοντας την έκθεση της Τράπεζας, αποσαφήνισε ότι η Τράπεζα της Ελλάδας δεν θα επιτρέψει μεγάλες διακυμάνσεις στη Δραχμή.

    Υπογράμμισε μάλιστα ότι δεν αποκλείεται ακόμη και ανατίμηση της δραχμής.

    Ο κ.Παπαδήμος εξέφρασε αισιοδοξία για το Σαββατοκύριακο, με την πρώτη φάση της ΟΝΕ και το κλείδωμα των ισοτιμιών και πρόσθεσε ότι η δημοσιονομική εξυγίανση και οι διαρθωτικές μεταβολές στην οικονομία αποτελούν τις δύο μεγάλες προκλήσεις .

    Τόνισε ότι η ονομαστική άνοδος των μισθών πρέπει να είναι στο 4,5% και σημείωσε ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι της οικονομικής πολιτικής είναι να υπάρξει συναίνεση όλων των κοινωνικών φορέων .

    Με δεδομένο ότι ο πληθωρισμός κινείται στο 5,3 με 5,5% δεν θα πέσουν τώρα τα επιτόκια αλλά θα ακολουθήσουν μια φυσική πτωτική πορεία.

    Ηδη οι αισιόδοξες δηλώσεις του Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος έχουν προκαλέσει ευφορία στη χρηματαγορά και ιδιαιτέρη ικανοποίηση η οποία και είχε αντανάκλαση στο Γενικό Δείκτη Τιμών.

    Η Σοφοκλέους έκλεισε στις 2.621, 44 μονάδες με άνοδο του Γενικού Δείκτη κατά 4,37%. Ο τζίρος έφθασε τα 121,3 δισεκατομμύρια δραχμές.

    Η επιβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν αναταράξεις με τη δραχμή έρχεται και από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Ο Ζακ Σαντέρ δήλωσε το μεσημέρι ότι το κλείδωμα των ισοτιμιών θα γίνει με βάση τις τρέχουσες ισοτιμίες και δεν θα γίνει νέα αναδιάρθρωση των ισοτιμιών των νομισμάτων.

    Στις Βρυξέλλες , ο κ.Σημίτης μεταβαίνει αύριο, όπου, το Σάββατο μαζί με τους υπόλοιπους ηγέτες της Ε.Ε αποφασίζουν ποιοί θα μπούν στην πρώτη φάση της νομισματικής και οικονομικής ενοποίησης. Το Σάββατο το βράδυ, θ'ανακοινωθούν οι ισοτιμίες των πρώτων χωρών που εντάσσονται στην ΟΝΕ.

    Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για τα θέματα της ΟΝΕ με πρωτοβουλία της κυβέρνησης ζήτησε ο Δημήτρης Τσοβόλας.

    "Η κυβέρνηση επιχειρεί με την απόσπαση ευχών από την Ευρωπαική Ενωση να εμφανίσει την εθνική αποτυχία ώς εθνική μερική αποτυχία," δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Thursday, 30-Apr-98 18:36:44

    [01] Γιαννόπουλος-Εκλογικός νόμος

    Με τον ίδιο εκλογικό νόμο θα γίνουν οι επόμενες εκλογές δήλωσε το μεσημέρι στη Βουλή ο κ.Ευάγγελος Γιαννόπουλος.

    Ο Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι εκφράζει την εικαζόμενη βούληση του πρωθυπουργού και υποστήριξε ότι άν γίνει συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, θα γίνει ένα χρόνο πριν από τις εκλογές.

    [02] Ν.Δ - Πρόωρες Εκλογές

    Παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού η Νέα Δημοκρατία θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και το θέμα συζητήθηκε στη σύσκεψη των τομεαρχών.

    Ο κ.Καραμανλής επεσήμανε την άρνηση του πρωθυπουργού να δεσμευθεί για τον εκλογικό νόμο με τον οποίο θα γίνουν οι επόμενες εκλογές παρά το ότι τον προκάλεσε τρείς φορές.

    Υπάρχουν ενδείξεις για πρόωρες εκλογές, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και ώς παράδειγμα ανέφερε την διαφημιστική σπατάλη για έργα τα οποία ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει.

    Η κυβέρνηση δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τον εκλογικό νόμο με όρους χαρτοκλεφτών, δήλωσε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.

    [03] Μήνυμα Κλίντον σε Κληρίδη-Ντενκτάς

    Μήνυμα του Μπίλ Κλίντον θα μεταφέρει προς τον Γλαύκο Κληρίδη και τον Ραούφ Ντενκτάς, ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ κατά την επικείμενη αποστολή του στην Κύπρο .

    Ο Αμερικανός Πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καλεί τους δύο ηγέτες να επιδείξουν διαλλακτικότητα και να αρχίσουν σύντομα διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

    Επιδιωκόμενη λύση, όπως θα επισημαίνεται στο μήνυμα Κλίντον, είναι η διζωνική δικοινωτική ομοσπονδία.

    Ηδη στη Λευκωσία φθάνει ο Ειδικός Συντονιστής του Στέητ Ντηπάρντμεντ για το Κυπριακό, Τόμας Μίλλερ.

    [04] Αναθεώρηση του Συντάγματος

    Σημείο τριβής η εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας στη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος, η οποία θα συνεχισθεί σήμερα, στη Βουλή.

    Ο πρωθυπουργός, υπογράμμισε η κυβέρνηση είναι αντίθετη σε κάθε σκέψη που αποβλέπει στην ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    [Γ] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Thursday, 30-Apr-98 18:36:12

    [05] Η εξοδος της Πρωτομαγιάς

    Εκτακτα μέτρα προγραμμάτισε η τροχαία για την έξοδο του τριημέρου.

    Οι εργαζόμενοι στα Διόδια ανακοίνωσαν ότι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους μετά την πρόταση για διάλογο από πλευράς του υπουργού.

    [06] Δεν καταργούνται τα ράσα

    Δεν τίθεται θέμα κατάργησης των ράσων για τους κληρικούς.

    Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος προσερχόμενος το πρωϊ στη Μονή Πετράκη δήλωσε ότι οι κληρικοί δεν είναι κοσμικοί και ώς εκ' τούτου δεν ανέχεται όποιους επιτηδεύονται την εμφανισή τους.

    Στη Θεσσαλονίκη άρχισε η Διορθόδοξη συνάντηση εκπροσώπων των Πατριαρχείων και των αυτοκέφαλων Εκκλησιών εν' όψει της προετοιμασίας για τη Μεγάλη Ιερά Σύνοδο του 2.000.

    [07] Πανελλήνιος εμβολιασμός πολυό-μυελίτιδας

    Πανελλήνιο εμβολιασμό κατά της πολυο-μυελίτιδας, διοργάνωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας.

    Οι εμβολιασμοί έγιναν σε όλα τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τα ιατρεία του ΙΚΑ , τα Αγροτικά Ιατρεία, το ΠΙΚΠΑ και τους καταυλισμούς.

    [08] Καμμία ανησυχία για την Ρ.Βλαχοπούλου

    Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας της δημοφιλούς ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου, η οποία υποβλήθηκε σε παρακέντηση σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδώθη το πρωϊ από το Θεραπευτήριο Υγεία.

    [09] Αστυνομικό δελτίο

    Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τη σύλληψη του άγνωστου νεαρού που έριξε βιτριόλι σε έξι ανήλικα κορίτσια στους Αμπελόκηπους και στην Κυψέλη.

    Την καταγγελία έκαναν οι γονείς των κοριτσιών, ενώ από την πλευρά της αστυνομίας δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 20χρονο ψυχασθενή που κυκλοφορεί μ'ένα κίτρινο σκουτεράκι.

    Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στο ανακριτή ο 28χρονος Ευθύμιος Κυριόπουλος, που δολοφόνησε τον Νιγηριανό μικροπωλητή, στο Περιστέρι. Ο Κυριόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

    Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκαν οι έξι νεαροί που συνελήφθησαν χθες μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκου-Πανιωνίου.

    Εβδομήντα κιλά χασίς μετέφερε με το αυτοκινητό του ο 20χρονος Σμηνίτης Βασίλης Κυριακόπουλος από το Αίγιο, που συνελήφθη μετά από καταδίωξη των αστυνομικών στη γέφυρα του Αχελώου.

    [Δ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Thursday, 30-Apr-98 18:36:32

    [10] Κοσυφοπέδιο-Επεισόδια

    Νέο ένοπλο επεισόδιο σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στο χωριό Ντούλιε, στο δυτικό Κοσσυφοπέδιο.

    Ομάδα αγνώστων ενόπλων επιτέθηκε σε περίπολο της αστυνομίας. Ενας αστυνομικός σκοτώθηκε και ενας αγνοείται.

    Επίσης, σήμερα θα γίνει η κηδεία του Αλβανού, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στο χωριό Πρίλεπ, λίγο μετά την κηδεία τριών Αλβανών, που έχασαν τη ζωή τους σε συμπλοκές με ανδρες του γιουγκοσλαβικού στρατού.

    Στην Πρίστινα οι Αλβανοί θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι νέα συγκέντρωση διμαρτυρίας, ενω λίγο αργότερα συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν και οι Σέρβοι φοιτητές μπροστά στο κτίριο του Πολυτεχνείου.

    Οι Σερβοι φοιτητές θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τους Αλβανούς συναδέλφους τους, που πρέπει να επιστρέψουν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, σύμφωνα με εκπαιδευτική συμφωνία που υπεγράφη τον περασμένο μήνα.

    Οσον αφορά τις αντιδράσεις στο Βελιγράδι για την χθεσινή απόφαση της Ομάδας Επαφής στη Ρώμη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Σερβίας ο εθνικιστής, Βόγισλαβ Σέσελι, κάλεσε τους πολίτες της Σερβίας να αντέξουν τις νέες κυρώσεις, που επέβαλε η διεθνής κοινότητα, ενω δήλωσε οτι ο στρατός και η αστυνομία θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις για να διαλύσουν τους πυρήνες των Αλβανών τρομοκρατών, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, Φίλιπ Βουγιάνοβιτς, δήλωσε οτι το πάγωμα των καταθέσεων της Γιουγκοσλαβίας στο εξωτερικό θα πλήξει το Μαυροβούνιο και εξέφρασε την ελπίδα οτι το Μαυροβούνιο θα εξαιρεθεί απο αυτές τις κυρώσεις.

    Τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης στη Σερβία εκτίμησαν οτι οι νέες κυρώσεις το μόνο που θα πετύχουν ειναι να ενθαρρύνουν τους εξτρεμιστικούς και αποσχιστικούς κύκλους στο Κοσσυφοπέδιο.

    [Ε] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Thursday, 30-Apr-98 18:36:55

    [11] Ρωσία-Κυβέρνηση

    Ο ρώσος πρόεδρος θα μοιράσει υπουργικά χαρτοφυλάκια σε διάφορα κόμματα της Δούμας, μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφαξ, επικαλούμενο δήλωση του προεδρικού εκπροσώπου.

    Η Οξάνα Ντμιτρίγεβα, μέλος του φιλελεύθερου σχηματισμού της αντιπολίτευσης Γιάμπλοκο, αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας. Είναι η μόνη κοινοβουλευτικός μεταξύ των έντεκα υπουργών που διορίστηκαν σήμερα και αποδοκιμάστηκε αμέσως από το κόμμα της.

    Η απόφασή της να μπει στην κυβέρνηση "δεν έχει μέλλον", δήλωσε εκπρόσωπος του Γιάμπλοκο.

    Το αξίωμα του υπουργού Οικονομικών κατέλαβε και πάλι ο Μιχαήλ Ζαρντόνοφ, ο οποίος επίσης προέρχεται από το Γιάμπλοκο, αλλά αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει το περασμένο φθινόπωρο, όταν ανέλαβε για πρώτη φορά το υπουργικό αξίωμα.

    Στο αξίωμα του υπουργού Εθνικής Οικονομίας επανατοποθετήθηκε ο φιλελεύθερος Γιάκοφ Ούρινσον, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφαξ.

    Ο 53χρονος Ούρινσον, ο οποίος έχει την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας από το Μάρτιο του 1997, κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη των διεθνών οικονομικών οργανισμών, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του έναν εγγυητή των μεταρρυθμίσεων.

    Ο Ολεγκ Σισούγεφ, μέλος κι αυτός της απερχόμενης κυβέρνησης, διορίστηκε σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αρμόδιος για κοινωνικές υποθέσεις. Αντιπρόεδροι της κυβέρνησης έχουν διοριστεί επίσης οι μεταρρυθμιστές Μπορίς Νεμτσόφ -υπεύθυνος για την ενέργεια και τα μονοπώλια- και Βίκτορ Χριστένκο - υπεύθυνος για χρηματοοικονομικά θέματα.

    Ο Φαρίτ Γκαζιζούλιν παραμένει υπουργός ιδιωτικοποιήσεων και ο τραπεζίτης Σεργκέι Γκενεράλοφ διορίστηκε υπουργός Ενέργειας, ενώ ο Βίκτορ Σεμιόνοφ ανέλαβε το υπουργείο Γεωργίας.

    Ο πρόεδρος Γιέλτσιν και ο πρωθυπουργός Κιριγένκο έχουν δηλώσει ότι η νέα κυβέρνηση θα αποτελείται από τεχνοκράτες και θα ακολουθήσει την πολιτική των μεταρρυθμίσεων και μέχρι τώρα φαίνεται να τηρούν τον λόγο τους.

    [ΣΤ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Thursday, 30-Apr-98 18:35:53

    [12] Θύελλα στην Ολυμπιακή απ΄τις δηλώσεις Πάγκαλου

    Θύελλα αντιδράσεων εκ' μέρους των εργαζομένων στην Ολυμπιακή, προκαλούν οι δηλώσεις Πάγκαλου που ζητεί να μπεί λουκέτο-εδώ και τώρα-στον εθνικό αερομεταφορέα.

    Οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν ατυχείς τις δηλώσεις του υπουργού και αφήνουν αιχμές για ευθύνες και παραλείψεις του, όταν είχε διατελέσει και ο ίδιος υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.

    Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει την πρότασή της για αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής και ζητεί εκ νέου την παραίτηση της διοικήσεως της Εταιρείας και του υπουργού Μεταφορών ή την απομάκρυνσή τους με παρέμβαση Σημίτη.

    [13] Χρηματιστήριο

    Με άνοδο 4,37%, έκλεισε ο γενικός δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 2.621,44 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 121 δισεκατομμύρια 307 εκατομμύρια δραχμές.

    [14] ΟΕΚ-Σπίτια με φθηνό ενοίκιο

    Σπίτια με ενοίκιο πολύ φθηνότερο από αυτό της ελεύθερης αγοράς θα μπορεί να διαθέτει ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφώνου του Αntenna το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί απο το υπουργείο Εργασίας στο θερινό τμήμα της Βουλής.

    Το ενοίκιο θα είναι ίσο με το 1/500 του αρχικού κόστους της κατοικίας. Ο ενοικιαστής θα μπορεί να γίνει και ιδιοκτήτης του σπιτιού, μετά την πάροδο 5 ετών πληρώνοντας τη διαφορά των ενοικίων που θα έχει ήδη καταβάλλει με το κόστος κατασκευής της κατοικίας.

    [15] Επιδότούμενα προγράμματα άνεργων νέων

    Δυόμιση χιλιάδες άνεργοι πτυχιούχοι των ΑΕΙ και των ΤΕΙ, ηλικίας έως 35 ετών, θα μπορούν να μετάσχουν στα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, που θα εφαρμοσθούν στους νέους Δήμους της χώρας.

    Οι Δήμοι αυτοί δημιουργούνται από την εφαρμογή του σχεδίου Καποδίστριας για την συνένωση Δήμων και Κοινοτήτων.

    Η προκήρυξη θα γίνει στις 20 Μαϊου , η επιλογή θα γίνει με μόρια, δηλαδή βάσει κοινωνικών κριτηρίων.

    [Ζ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Thursday, 30-Apr-98 18:37:37
    Καλοκαιρία θα επικρατήσει την πρωτομαγιά σε όλη σχεδόν την χώρα.

    Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος με θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 12 εώς 26 βαθμούς.

    Στην Θεσσαλονίκη θα έχει αραιές νεφώσεις και τις πρωινές ώρες πιθανόν να σημειωθεί ομίχλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς κελσίου.

    [Η] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated:Thursday, 30-Apr-98 18:37:25

    Με ζεστό και ευχάριστο καιρό μας έρχεται ο Μάϊος, αλλά το Σαββατοκύριακο ο καιρός μας τα χαλάει λιγο με κάποιες βροχές κυρίως στα Δυτικά και ενισχυμένους νοτιάδες στα πελάγη, ενώ η θερμοκρασία διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

    Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ζεστός και υγρός με αραιή συννεφιά, που θα είναι πιο πυκνή στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο και θα σημειωθούν λίγες βροχές, μικρής διάρκειας, κυρίως στα Δυτικά.

    Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα Δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 με τάση να ενισχυθούν σε 7 και τοπικά την Κυριακή ίσως και 8 μποφώρ, ενώ στα Ανατολικά το Σάββατο θα φθάνουν τα 3 με 5, ενισχυόμενοι την Κυριακή σε 6 και κατά τόπους 7 μποφώρ.

    Η θερμοκρασία, σε υψηλά επίπεδα θα φθάσει στους 25 με 26 βαθμούς στα Βόρεια και στους 27 με 28 στις άλλες περιοχές της χώρας.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Thursday, 30 April 1998 - 16:14:20 UTC