Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 97-12-07

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] ΠΑΣΟΚ-ΝΑΤΟ
  • [02] Δηλώσεις του Τούρκου υπ.Αμυνας
  • [03] Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού
  • [04] ΚΕΔΚΕ-Τσοχατζόπουλος
  • [05] Μαντέλης
  • [Β] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [06] Κακοκαιρία
  • [07] ΠΙΚΠΑ
  • [08] Νέος Δημοσιουπαλληλικός κώδικας
  • [09] Προφυλακτικά
  • [Γ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [10] Ρωσία-Αντόνωφ
  • [11] Καλιφόρνια-Κακοκαιρία
  • [Δ] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [12] Κατασχέσεις μισθών
  • [13] Ενοίκια
  • [14] Αυθαίρετα-Πρόστιμα
  • [15] Πολύτεκνοι
  • [Ε] Καιρός - Σήμερα


    [Α] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Sunday, 07-Dec-97 13:32:03

    [01] ΠΑΣΟΚ-ΝΑΤΟ

    Την αντιστροφη του κλιματος στο εσωτερικο του ΠΑΣΟΚ αναμενεται να επιχειρηση αυριο κατα τη συνεδριαση του Εκτελεστικού Γραφείου, ο Κωστας Σημιτης .

    Παντως εντονες υπηρξαν οι αντιδρασεις στο ΠΑΣΟΚ με τους χαρακτηρισμους Μαντελλη περι εθνικιστων στο κομμα.

    Δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στο ΠΑΣΟΚ δηλώνουν Σκανδαλίδης και Τσοχατζόπουλος.

    Την ίδια ώρα, ο πρώην υφυπουργός Αμυνας Νίκος Κουρής, δηλώνει στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ότι η νέα δομή του ΝΑΤΟ μπορεί σταδιακά να οδηγήσει στην κατάργηση του σημερινού καθεστώτος στο Αιγαίο και τελικά να συμβάλουμε ακούσια στο μοίρασμα του Αιγαίου.

    [02] Δηλώσεις του Τούρκου υπ.Αμυνας

    Τα υποστρατηγεία που θα συσταθούν στο πλαίσιο της νέας επιχειρησιακής δομής του ΝΑΤΟ θα αποφασίζουν σε συνεννόηση με το στρατηγείο Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

    Αυτό δήλωσε ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας Ισμέτ Σεζγκίν σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα στην Αγκυρα. Ο Τούρκος υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις αποφάσεις που έλαβε το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες.

    Ο Τούρκος υπουργός είπε ότι το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο του 1999 θα ληφθεί η απόφαση εφαρμογής της νέας δομής στη συνάντηση κορυφής της συμμαχίας που θα γίνει στην Ουάσιγκτον. Ο Σεζγκίν είπε ότι η συμφωνία που υπήρξε για τη νέα επιχειρησιακή δομή "δεν είναι νίκη κάποιων χωρών εναντίον άλλων, αλλά επιτυχία της Συμμαχίας".

    Απαντώντας στην ερώτηση εάν τα υποστρατηγεία μεταξύ των οποίων είναι και αυτά της Λάρισας και της Σμύρνης θα έχουν ως περιοχή ευθύνης τα εδάφη των χωρών όπου βρίσκονται, ο Σεζγκίν απάντησε λέγοντας "όχι" και πρόσθεσε ότι "τα υποστρατηγεία θα εκτελούν τα καθήκοντα τους με κοινή ευθύνη και θα αποφασίζουν εξαρτώμενα από το στρατηγείο Νοτιοανατολικής Ευρώπης".

    Ο κ. Σεζγκίν απαντώντας σε ερώτηση για τον αν "θα λύνονται στο στρατηγείο στη Νάπολη προβλήματα όπως αυτό που προέκυψε τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχαν ως αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος η Τουρκία στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση Dynamics Mix" είπε ότι "θα υπάρχει κοινή ευθύνη". Ο Τούρκος υπουργός τόνισε ότι "στα υποστρατηγεία το 50% των αξιωματικών θα είναι από τη χώρα που βρίσκεται το υποστρατηγείο και το υπόλοιπο 50% από τουλάχιστον πέντε χώρες του ΝΑΤΟ." Ο υπουργός είπε ότι "στη Σμύρνη το 50% θα είναι Τούρκοι και το υπόλοιπο 50% από τουλάχιστον πέντε χώρες του ΝΑΤΟ, το ίδιο και στη Λάρισσα όπου το 50% των αξιωματικών θα είναι Ελληνες." Στο σημείο αυτό, απαντώντας σε ερώτηση αν "αυτό σημαίνει ότι Τούρκοι αξιωματικοί θα πάνε στην Ελλάδα", ο Τούρκος υπουργός είπε απλώς "ναι".

    Ο κ. Σεζγκίν απαντώντας σε ερώτηση για το πώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα του βέτο που ασκούσαν η Ελλάδα και η Τουρκία για τα έργα υποδομής στο πλαίσιο της Ατλαντικής Συμμαχίας, ο Σεζγκίν είπε ότι "μετά την αποδοχή της νέας επιχειρησιακής δομής του ΝΑΤΟ, αυτό που τίθεται είναι η ανανέωση κάποιων κανονισμών που αφορούν τις επιχειρησιακές ρυθμίσεις, οι οποίες κρατούν εδώ και δέκα, δεκαπέντε χρόνια και ως εκ τούτου είναι ξεπερασμένες".

    Τέλος ο Τούρκος υπουργός απαντώντας στην ίδια ερώτηση και αναφερόμενος στην "επιχειρησιακή δομή" είπε ότι "το Αιγαίο έχει τεθεί υπό κοινή ευθύνη".

    [03] Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού

    Χαιρετισμούς κατά την έναρξη των εργασιών της πρώτης τακτικής συνέλευσης του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού στη Θεσσαλονίκη, απηυθυνε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωσταντίνος Στεφανόπουλος είπε ότι Ελληνισμός δεν είναι μόνον οι εφοπλιστές του Λονδίνου και οι επιστήμονες που διαπρέπουν στα κάθε λογής ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού, αλλά Ελληνισμός είναι και οι φτωχοί εργάτες των ανθρακωρυχείων του Βελγίου και οι βιοπαλεστές της Ουκρανίας.

    Η Ελλάδα είπε δεν αντέχει στην απώλεια ούτε ενός απόδημου.

    Ζήτησε να ενισχυθεί η διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας σε όλο τον κόσμο.

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μέσα από την ομιλία του, απήυθυνε μήνυμα στην Τουρκία να σέβεται τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου . Οι διαφορές στον πολιτισμένο κόσμο είπε λύνονται με προσφυγές στο Διεθνές Δικαστήριο της Χαγής και όχι με απειλές πολέμου.

    Καμμιά πολιτισμένη χώρα, υπογράμμισε, που οραματίζεται την εισοδό της στην Ε. Ε, δεν έχει το δικαίωμα να θέτει εμπόδια στην αντίστοιχη πορεία άλλων χωρών.

    Ο πρόεδρος της Ν.Δ, Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι ο Απόδημος Ελληνισμός είναι πέρα και πάνω από σύνορα , ότι η συνεδρία του Συμβουλίου αναδυκνείει το πλεονέκτημα του έθνους μας που είναι η ποιοτική υπεροχή και υπογράμμισε ότι ζούμε σε μια στιγμή που δεχόμαστε απροκάλυπτες πιέσεις και απειλές σε επίπεδο εθνικών συμφερόντων.

    Υπογράμμισε πως η Κύπρος είναι ίσως η μόνη χώρα , όπου παρατηρείται το φαινόμενο της βάναυσης εισβολής.

    Και ζήτησε από την ελληνικη πολιτεία να γεφυρώσει το χάσμα λόγων και έργων που παρατηρείται ενίοτε.

    Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης και τόνισε ότι η Τουρκική πλευρά αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει η ώρα της αλήθειας, αναφερόμενος στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις , γι' αυτό είπε και προσπαθεί να εκβιάσει εκτοξεύοντας διάφορες απειλές, και τόνισε ότι το κλειδί της λύσης του Κυπριακού βρίσκεται στην Αγκυρα.

    [04] ΚΕΔΚΕ-Τσοχατζόπουλος

    Τις δυνατότητες της Τοπικης Αυτοδιοίκησης για την ενεργό συμμετοχής της στο σχεδιασμό της Παλλαικής Αμυνας εξτασαν σήμερα στην συνάντηση που είχαν ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζοπουλος με το Προεδρειο της ΚΕΔΚΕ.

    Και τα δυο μερη συμφωνησαν για την αναγκαιοτητα της συνεργασιας αυτής,η οποια δεν θα περιοριζεται μονο σε καταστασεις εκτάκτου αναγκης και τοπικης αμυνας , αλλα και σε περιπτωσεις φυσικων καταστροφών,ενω θα δοθει προτεραιοτητα στους ακριτικούς νομους.

    Η ΚΕΔΚΕ θα θεσει το θεμα στην προσεχη συσκεψη του Διοικητικου Συμβουλιου της Ενωσης οπου και θα συγκεκριμενοποιηθούν οι προτασεις προς το Υπουργειο.

    [05] Μαντέλης

    Οδηγίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών τις ημέρες των γιορτών οπότε και παρατηρείται αυξημένη κίνηση δίνει με εγκύκλιο του στις διοικήσεις των οργανισμών που εποπτεύονται απο το υπουργείο Μεταφορών ο Τάσος Μαντέλης.

    Ο κ.Μαντέλης ζητά μάλιστα να τον ενημερώσουν οι διοικήσεις των οργανισμών για τα μέτρα που θα λάβουβν για τη διευκόλυνση των ταξιδιωτών το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

    Μεταξύ άλλων ο κ. Μαντέλης ζητά να ανακοινωθούν εγκαίρως τα έκτακτα δρομολόγια και ενισχυθεί το προσωπικό των υπηρεσιών τις μέρες των γιορτών.

    [Β] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Sunday, 07-Dec-97 13:37:25

    [06] Κακοκαιρία

    Οι θυελλωδεις ανεμοι κυριως στο Νοτιοανατολικο Αιγαιο, οι καταιγιδες κυριως στα Νοτια και τα χιονια στη Βορεια Ελλαδα, ειναι τα χαρακτηριστικα της σημερινης επιδεινωσης του καιρου.Τα φαινομενα θα αρχισουν να εξασθενουν απο το βραδυ.

    Λογω των θυελλωδων ανεμων απαγορευθηκε ο απολους ολων των πλοιων απο τη Ραφηνα και απο τον Πειραια για το νοτιανατολικο Αιγαιο, το Ικαριο, το ανατολικο Κρητικο και το Καρπαθιο, όπου συμφωνα με δελτιο αναγγελιας θυελλωδων ανεμων οι ανεμοι φθανουν τα 8 και τοπικα τα εννια μποφωρ.

    Λογω των καιρικων συνθηκων εχουμε προβληματα ηλεκτροδοτησης σε Κω Νισυρο και Καλυμνο , ενω ματαιωθηκαν οι πτησεις της Ολυμπιακης Αεροπλοιας για Μηλο Παρο Σητεια.

    Πολυ ισχυροι ανεμοι και χιονια στη Βορεια Ελλαδα.

    Στον νομό Γρεβενών, η συγκοινωνία έχει παραλύσει λόγω χιονοπτώσεων. Αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα στη θέση Βίτσι, στην εθνική Φλώρινας - Καστοριάς καθώς και στην Κατάρα. Χιονίζει από το πρωί στο Πήλιο όπου το χιόνι έφτασε στους 20 πόντους, πάντως οι δρόμοι είναι ανοικτοί.

    Στην Αθηνα συνεργεια της ΕΥΔΑΠ είναι σε επιφυλακή για τυχόν προβλήματα σε αγωγους και φρεατια λογω των βροχων, ενω μεσα σε δυο ωρες αναμενεται να αποκατασταθει πληρως η παροχη νερου σε μεγαλο μερος της Κυψελης , οπου υπηρχε διακοπη απο χθες.

    Λογω πτωσης κολωνας της ΔΕΗ στη Νεα Ερυθραια διακοπηκε η παροχη ρευματος απο πρωι στην περι

    [07] ΠΙΚΠΑ

    Υπαινιγμους για τα οσα περιεχονται στο ντοκυμαντερ του βρετανικου "channel 4" για τα ΠΙΚΠΑ, άφησε ο υφυπουργός Υγειας Θόδωρος Κοτσώνης, που μιλησε για σκοπιμοτητες εν΄οψει και της νεας τουριστικης περιοδου.

    Στο τηλεοπτικο ρεπορταζ πάντως, εμφανιζεται η τότε πρόεδρος του ΠΙΚΠΑ να παραδεχεται ότι λόγω έλλειψης προσωπικού, αναγκάζονταν να δένουν τα παιδιά.

    [08] Νέος Δημοσιουπαλληλικός κώδικας

    Ακόμη και την απόλυση όσων υπαλλήλων του Δημοσίου δεν πειθαρχούν ή πέφτουν σε παραπτώματα, προβλέπει ο νέος δημοσιουπαλληλικός κώδικας που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες από τον υπουργό Εσωτερικών.

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, με δύο ποινές σε δύο χρόνια ή τρεις ποινές σε τρία χρόνια, ο εργαζόμενος χάνει τη δουλειά του ενώ σε περίπτωση δωροδοκίας η απόλυση θα είναι άμεση.

    [09] Προφυλακτικά

    Αποσυρονται απο την κυκλοφορία λογω ακαταλληλοτητος τα προφυλακτικά Prime με αποφαση του ΕΟΦ.

    Για χαλάρωση στους ελέγχους των προφυλακτικών τα τελευταία χροναι στη χωρα μας εκανε λογο στο ραδιοφωνο του ΑΝΤ η υπέυθυνη ενημερωσης του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων κυρία Μαρία Καρρά.

    [Γ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Sunday, 07-Dec-97 13:31:42

    [10] Ρωσία-Αντόνωφ

    Στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας περίπου 1500 άνδρες των ρωσικών συνεργείων διάσωσης,κάτω από φοβερά δυσμενείς συνθήκες και κρύο που φθάνει τους -25 βαθμούς Κελσίου,αγωνίζονται από χθες να εντοπίσουν τυχόν επιζώντες κάτω από τα ερείπια δύο πολυκατοικιών που κατέρρευσαν όταν το γιγαντιαίο μεταγωγικό Αντόνωφ έπεσε πάνω τους λίγα λεπτά ύστερα από την απογείωση του.

    Εκτός από τους 46 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος τα σωστικά συνεργεία έχουν ανασύρει νεκρούς μέχρι στιγμής από τα ερείπια 44 ανθρώπους,αλλά εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί,καθώς αρκετοί ένοικοι των πολυκατοικιών εξακολουθούν να αγνοούνται. Δεκατρείς τραυματίες,μεταξύ των οποίων και 8 παιδιά,νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής.

    Ενα μάλιστα από τα παιδιά,ηλικίας 5 ετών βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Σήμερα το πρωί στο Ιρκούτσκ έφθασε και ο ρώσος πρωθυπουργός Βίκτωρ Τσερνομίρντιν για να επιβλέψει τις ανακρίσεις και να εξετάσει από κοντά την κατάσταση. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν

    προκύψει,το Αντόνωφ έπαθε βλάβη στους δύο κινητήρες της αριστεράς πλευράς, οι οποίοι σταμάτησαν λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωση.

    Οι κάτοικοι της περιοχής του Ιρκούτσκ που έζησαν χθες το πρωί στιγμές αποκάλυψης δήλωσαν στην ρωσική τηλεόραση ότι τα θύματα μεταξύ του πληθυσμού θα ήταν πολύ περισσότερα αν κατά τύχη δεν είχε διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου στο δίκτυο της πόλης λίγα λεπτά πριν την συντριβή του αεροσκάφους.

    Οι άνδρες των σωστικών συνεργείων εντόπισαν το μαύρο κουτί με τις μαγνητοσκοπημένες συνομιλίες του πιλότου του αεροσκάφους ,το οποίο μεταφέρθηκε ήδη στη Μόσχα για εξέταση.Χθες ρώσοι εισαγγελείς έλαβαν εντολή να αρχίσουν έρευνες ακόμη και για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σχετικά με την αεροπορική τραγωδία στο Ιρκούτσκ για να διαπιστωθεί αν δεν τηρήθηκαν όλοι οι κανονισμοί για τη πτήση ή τη προετοιμασία της πτήσης του μοιραίου Αντόνωφ.

    Το αεροσκάφος Αντόνωφ 124 ,που θεωρείται το μεγαλύτερο μεταγωγικό στον κόσμο και ήταν εφοδιασμένο με 100 τόνους πετρελαίου για τις ανάγκες του ταξιδιού,εξερράγη και τυλίχτηκε στις φλόγες κατά την πρόσκρουσή του στο έδαφος από ύψος 70 μέτρων.

    [11] Καλιφόρνια-Κακοκαιρία

    Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν επιδείνωση των καιρικων συνθηκών στη νότια Καλιφόρνια, όπου από την Παρασκευή βρέχει καταρρακτωδώς. Η καταιγίδα θεωρείται συνέπεια του φαινομένου Ελ Νίνιο κι έτσι δικαιολογείται και η σφοδρότητα της κακοκαιρίας.

    Στην περιοχή Βεντούρα οι αρχές έχουν θέσει σε ετοιμότητα εκσκαφείς και ειδικά συνεργεία για την παροχή βοήθειας σε όσους πληγούν από την κακοκαιρία.

    Μάλιστα στην παραλία Χάντινγκτον επενέβησαν τα ειδικά συνεργεία για να απομακρύνουν δύο ηλικιωμένους από τα σπίτια τους που λίγο έλειψε να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά.

    Στην κομητεία Οραντζ, οι αρχές ζήτησαν από τους

    κατοίκους να αποφύγουν τη χρήση των πλυντηρίων ώστε οι αγωγοί υδάτων να μπορέσουν να δεχθούν τα νερά της βροχής.

    Οδηγίες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εκδόθηκαν επίσης από τις κομητείες του Σαν Λουίς Ομπίσπο και του Λος Αντζελες, καθώς πολλοί αμερικανοί εκμεταλλεύονται την αργία του Σαββατοκύριακου για σύντομες εκδρομές.

    [Δ] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Sunday, 07-Dec-97 13:30:58

    [12] Κατασχέσεις μισθών

    Σε νομικά προβλήματα προσκρούει η πρόθεση των φορολογικών αρχών να παρακρατούν τμήμα του μισθού, συντάξεων, ενοικίων και επιδομάτων για όσους οφείλουν στην εφορία, καθώς ο αστικός κώδικας αναφέρει ρητά ότι απαγορεύεται η κατάσχεση μισθού.

    Το νέο ποινολόγιο, προβλέπει πρόστιμα εως καί 4ΟΟ χιλιαδες για οσους υποβαλλουν λανθασμενη φορολογικη δηλωση και εως ΙΟ εκατομμυρια για διπλό ΑΦΜ . Κακούργημα θεωρείται η παρακρατηση φορων, η μη αποδοση ΦΠΑ και τα πλαστά τιμολόγια.

    [13] Ενοίκια

    Τεράστια προβλήματα στην αγορά των ενοικίων, αναμένεται να προκαλέσει ο ειδικός συντελεστής 6,5% που θα επιβάλει η κυβέρνηση από πρώτης Ιανουαρίου του 98, όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Ενωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Στράτος Παραδιάς μιλώντας στον Antenna

    [14] Αυθαίρετα-Πρόστιμα

    Αυστηρά πρόστιμα για αυθαίρετα που θα φθάνουν έως και τα 60 εκατομμύρια δραχμές και ταχύτατες διαδικασίες είσπραξής τους, προβλέπει προεδρικό διάταγμα που βρίσκεται προς έγκριση από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

    Προβλέπονται επίσης συνοπτικές διαδικασίες για την κατεδάφιση αυθαιρέτων.

    [15] Πολύτεκνοι

    Προσωρινή απώλεια 16,5 δισ. θα υποστούν οι πολύτεκνες οικογένειες, αφού λόγω καθυστέρησης του ελέγχου εισοδημάτων τους, θα τους χορηγηθεί το επίδομα μόνο του διμήνου Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου για το 1997.

    [Ε] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Sunday, 07-Dec-97 13:32:23
    Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιονια και θυελλώδεις άνεμοι σήμερα σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική υπηρεσία.

    Σύμφωνα με δελτίο θυελλωδών ανέμων που ισχύει ως τις 16.00μμ, στα πελάγη πνέουν θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 7 ως 8 και τοπικά εννέα μποφώρ.

    Στην Αττική, βροχές και καταιγίδες, που θα εξασθενήσουν από το βράδυ. Ανεμοι βορειοανατολικοί μέχρι πολύ ισχυροί και θερρμοκρασία στην Αθήνα από 8 έως 14 βαθμούς.

    Νεφώσεις με βροχή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά, για τη Θεσσαλονίκη, με εξασθένηση από το βράδυ. Ανεμοι βορειοανατολικοί μέχρι πολύ ισχυροί και θερμοκρασία στην πόλη από 3 μέχρι 9 βαθμούς Κελσίου.

    (c) ANT1 Radio 1997


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Sunday, 7 December 1997 - 16:57:13 UTC