Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Αρχείο Ειδήσεων του BBC - Real Audio

(Δευτέρα 25/03/2002)

Λαμπρός εορτασμός της 25ης Μαρτίου
Με την παρουσία της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα ο διπλός εορτασμός της 181ης επετείου της Επανάστασης του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Χιλιάδες Αθηναίοι κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας
για να παρακολουθήσουν την παρέλαση, η οποία ξεκίνησε με τις εθελόντριες του ελληνικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού.
Πριν από την παρέλαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, κατέθεσε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στεφάνι υπέρ των πεσόντων στους αγώνες του Έθνους.

Έρευνες για τα επεισόδια στον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού
Προανάκριση για τα έκτροπα που σημειώθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Μάλιστα, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτήρης Μπάγιας, ζήτησε να εξεταστεί το επίμαχο βίντεο, ώστε να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του διαιτητή Ιωακείμ Ευθυμιάδη μετά τη λήξη του αγώνα.
Τα επεισόδια ξέσπασαν μετά την απόφαση του διαιτητή Ευθυμιάδη να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Βενετίδη από τον Κωνσταντίνου. Δεκάδες φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και χτυπούσαν ανελέητα τον Μάκη Ευθυμιάδη.

Ματαιώθηκε ο διάλογος για το ασφαλιστικό
Η προγραμματισμένη συνάντηση της ΓΣΕΕ με τον υπουργό Οικονομίας, Νίκο Χριστοδουλάκη, αναμένεται να ματαιωθεί ύστερα από την αιφνιδιαστική απόφασης της συνδικαλιστικής παράταξης της ΝΔ (ΔΑΚΕ) να αποχωρήσει από το διάλογο για το ασφαλιστικό, επειδή διαφωνεί με το κρατικό σχέδιο χρηματοδότησης.
Στην περίπτωση αυτή ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρ.Πολυζωγόπουλος, θα αναβάλει τη συνάντηση και θα καλέσει τις υπόλοιπες παρατάξεις «να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
 

© BBC

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.